Mo Sista… haps!

movembermovember3 movember4 movember5 movember6

Jeg kan godt lide mænd med skæg på. Og sunde mænd og raske kugler går jeg heller ikke af vejen for. Jeg er med andre ord Movember-fan!

I anledning af Movember og for at støtte op om kampen mod testikel- og prostatakræft har Gorm Wisweh, Mikkel Marschall og Johan Bülow lavet et flot taylor-made overskæg i lakrids til mig. Det var måske en kende langt, men ikke desto mindre vældigt klædeligt. Og lækkert. Derfor kom jeg ret hurtigt til at spise det. Haps!

For at råde bod på den korte tid det lykkedes mig at have moustache, har jeg oprettet mig som Mo Sista lige her – så vi piger kan hjælpe mændene med at passe på kuglerne. Det synes jeg, er ret fint.

Ps. Kig med i tv-avisen på DR kl. 21.30 i aften, hvis du vil se mig lege med chokolade og høre mere om den kommende bog :)

ENGLISH RECAP: I got a very pretty and delicious taylor-made licorice moustache to show some ‘Movember’-support. 

 

(Visited 346 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer