S.M.I.L.E.

es-bona6rock2_zps00a3f85fkimono1_zpsd86d923d

Faldt lige over de her tre gange tandsmil og tænkte, at hvis bare man krænger læberne lidt tilbage (og har Karen Walker- eller aviator-solbriller på), så skal det hele nok gå, også selvom det er langtidsgråt og -fugtigt (mit hår er gået totalt krus-amok) lige nu. For hey, det er fredag og weekenden venter forude og det hele er egentlig ret rart.

God weekend allesammen, hyg lidt ekstra, hop i vandpytterne og bag en kage til en du holder af :)

(Visited 537 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Weekenden her står på lange gåture ved vand og skov, med verdens skøreste og sjoveste vandhund. Hun elsker alt vand. Samt masser af mos-plugning til juledekorationerne :) rigtig god weekend til alle :) samt kæmpe store smil