Vind: Smukt ur & armbånd

Jeg er allerede i fuld julevigør og ditto humør og bygger adventskrans, henter pynt op fra kælderen, spiser småkager (til aftensmad, ups), tænder lys overalt og planlægger tilmed at se Love Actually i aften. For tidligt? Nej, nej, nej… Der er kun en måned (og én dag) til jul og så må man godt ;)

Og jeg er også allerede i julegavehumør. Sammen med Skagen udlodder jeg i dag et virkeligt smukt sæt med deres helt nye Ditte-ur med rosegold detaljer OG et fantastisk armbånd fra deres smykkeserie Sea Glass. Begge dele gode bud på tidløse klassikere i rent, skandinavisk design og alligevel med lidt nutidig kant. Armbåndet har noget næsten amuletagtigt over sig og jeg er sikker på, at det vil bringe lykke både på den ene og anden måde hos sin nye ejermand :)

Og det er selvfølgelig helt op til vinderen, om det skal være en julegave til en selv eller om man vil lægge den (eller måske bare en af delene) under træet til ens mor, søster, kæreste, svigermor eller veninde.

Sådan deltager du:
For at være med i konkurrencen om et Skagen dameur OG et Skagen armsmykke til en samlet værdi af 1.996 kr. må du meget gerne like Skagen på Facebook her og lægge en kommentar nedenfor til dette indlæg.

Konkurrencen slutter på lørdag d. 29. november kl. 16.00.

Held og lykke :)

ENGLISH RECAP: Sorry, this Skagen give away is for my Danish readers only.

Konkurrencen er udgivet i samarbejde med Skagen

(Visited 789 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

678 Kommentarer

 1. Åh, hvor er det dog frygteligt pænt og hvor ville det være frygteligt meget pænere om mit håndled! :-) Jeg krydser!

 2. Helt ærligt – da jeg scrollede ned og så billedet af ur og armbånd, så tænkte jeg: det der, det er det smukkeste ur jeg nogensinde har set!

  Så – hvis ikke jeg skulle være så sindssygt heldig at vinde det her, så skal det på ønskesedlen istedet. Jeg har ikke gået med ur i 6 år, fordi jeg ikke har fundet det helt rigtige. Men det tror jeg det her, det er.

  (og så skulle min mor have det fine armbånd <3)

 3. Hvor er de fine! Er specielt helt pjattet med armbåndet :-) Har længe drømt om at eje et item fra Skagen- lækkert med godt dansk design. Krydser fingre!

 4. Jeg er virkelig også begyndt at komme i julestemning :-)
  Og sikke nogle fine ting. Bliver svært at vælge om det skal være til en selv eller til sin mor. Måske jeg skulle dele det op som du nævner, hvis jeg bliver den heldige vinder :-)

 5. Krydser fingre for jeg er den heldige veninder :-) Synes armbånden er utroligt smukt og sammen med uret ville det jo se helt fantastisk ud på armen ;)

 6. Smukt ur og armsmykke! Hvis jeg vandt ville jeg selv beholde uret, og så skulle min kære mor have armsmykket

 7. Det er slet ikke for tidligt, her har der været godt gang i julehyggen i en uges tid :)

  Vil virkelig gerne vinde det smukke ur, det kunne fint ligge under træet til mig :)

 8. Er helt forelsket i uret – dét måtte så hjertens gerne blive en julegave til mig selv i år <3 Krydser alle tæer, fingre, og selv de mindste hårstrå! :)

 9. Uret er så flot! Armbåndet er knap så meget mig, til gengæld har jeg en veninde jeg ved der ville elske det! Så uret ville jeg selv beholde og armbåndet ville jeg give videre :)

 10. To ret smukke ting. Jeg er dårlig til at bære smykker og ure, men jeg har tre søstre, som de ville klæde :)

  Kh.

 11. jeg mistede i sommer mit fine skagen ur, som jeg havde fået i fødselsdagsgave. Nu render jeg rundt med en billig erstatning, der dog godt kunne trænge til en udskiftning.. Det smukke armbånd vil jeg lægge under juletræet til min dejlige mor. Det fortjener hun efter de mange timer, hun har holdt mig i hånden på sygehuset i løbet af dette år <3

 12. Iiih hvor er de fine begge to, især uret er jeg vild med :) det ville være en dejlig ekstra julegave

 13. Den perfekte gave til min mor, hvis ur lige er gået i stykker. Jeg er sikker på at dette ur, og også armbåndet, vil glæde hende!

 14. Begge dele er utrolig smukke. Jeg har længe ledt efter et tidsløst, klassisk ur, og det er lige præcis, hvad dette Skagen ur er. Armbåndet ville jeg forære til min søde mor, som i den grad fortjener det.

 15. Hvor er det dog er flot u og armbånd – jeg ville elske, at kunne give min mor armbåndet i julegave :-)

 16. Hvis jeg er den heldige, bliver det helt sikkert uret til mig selv og det flotte armbånd til min søde mor!

 17. Lige dette ur lagt sammen med din julestemning, bringer juleminder frem fra hele min barndom, hvor min farfars stue i Skagen fyldtes med duften af and og min hjerte var ved at briste af at kigge på stakkene af pakker under træet.

  Tak for at bringe lidt julenostalgi frem her i kolde november :)

 18. Wauw det ur er simpelthen smukt! Armbåndet vil jeg forære min mor hvis jeg er så heldig at vinde :-)

 19. Da jeg blev student for nogle år siden fik jeg det fineste Skagen ur af min mor. Jeg ville rigtig gerne have muligheden for at give hende noget lige så fint, og der ville det flotte, flotte ur være helt perfekt. Om armbåndet også ryger den vej skal lige overvejes :-D

  Krydser fingre!

 20. Det er godt nok et pænt “sæt”. Selvom jeg knuselsker mit triwa ur så kunne jeg godt bruge noget mindre og klassisk

 21. Uret er lige det jeg mangler i min samling, mens armbåndet lige er noget for en af mine veninder, så det ville jeg glæde hende med hvis jeg vinder :)
  Herhjemme kommer julestemningen også snigende og denne uge skal bruges på at planlægge de sidste detaljer, så der er klart til at lave dekorationer, pynte op i haven og bage en masse småkager :)

 22. Uhh det kunne være lækkert at vinde! Uret skulle ligge som julegave til mig selv “fra julemanden” og armbåndet til min søde, smukke mor.

  Love Actually er btw ALDRIG for tidlig at se!
  God jul, kram <3

 23. Det er vel nok et smukt ur fra Skagen! Jeg krydser selvfølgelig også mine fingre for, at jeg vinder, da jeg vil elske at bære uret på mit håndled. Det smukke og specielle armbånd vil jeg give til en særlig veninde, som også fortjener lidt ekstra forkælelse.

 24. Jeg mistede desværre det ur jeg fik i studentergave, og jeg har ikke kunnet finde en erstatning.. Dette ur fra Skagen kunne være netop det.
  Simpelt og tidsløst.
  Og et flot armbånd – ekstra bonus

 25. Hvor er de flotte !!!
  Hvis jeg var så heldig at vinde, vil uret ligge under træet til mig selv, da mit “køb og smid væk ur” -som min far kaldte det. Godt kunne bruge en udskiftnig. Armbåndet skal overraske min søster og pynte hendes håndled

 26. Uh uh uh, ønsker mig et ur i julegave og dette er altså ret perfekt!! Krydser fingre og tæer! ;)

 27. Wow…. Både uret og armbåndet er ufatlig smukt! Det kunne nu være meget lækkert at vinde dem ;-)

 28. Jeg mangler et ur, og det her er godt nok fint og en del anderledes end de herreinspirerede sølvure, som de fleste af mine veninder har. Og så synes jeg det kunne være ret fint at bære et ur med samme navn som jeg selv.

 29. Wauw! Efter at have gået med det samme ur i næsten 10 år, har jeg nu endelig indset at det er på tide at anskaffe sig et nyt ur. Og Skagen-uret er noget af det smukkeste jeg længe har set – mit håndled ville elske det!

 30. Wow! Jeg går ellers ikke med smykker, men det armbånd er helt ufatteligt smukt! Leder tankerne hen på smukke gåture ved Vesterhavet med dets helt særlige lys. Jeg vil virkelig elske at give min dejlige mor et smukt ur som jeg ved hun vil elske. Er vild med din blog- læser med hver dag. Alt det bedste herfra

 31. Sikke smukke sager.
  Uret vil jeg især gerne vinde, da det ville være den perfekte gave til en veninde, jeg har kær.

 32. Åh så fint – hvis jeg skulle være den heldige vinder, vil jeg forære armbåndet til min søde mor, og give uret til mig selv, man kan aldrig få smukke ure nok!

 33. Årh det ville da se noget så pænt ud på mit håndled.. Vil da utrolig gerne være den heldige vinder her..:)

 34. så fine smykker. De ville pynte under juletræet, lidt til mig og lidt til min søster. :-)

 35. Det er muligvis det smukkeste ur jeg har set! Og armbåndet er spot on på min stil!! Hvis jeg vinder vil jeg lægge begge dele under træet til mig selv, og lade som om at det er gaver fra den kæreste jeg ikke har

 36. Det ville overhovedet ikke gøre noget hvis det flyttede ind hos mig, så kunne jeg give min skønne mor det i julegave <3

 37. Hvor måtte dette ur bare meget gerne komme hjem til mig. Det må snart være på tide at udskifte mit 10€ dyre Casio ur :)

 38. Det ur er det, jeg har drømt om. Uden at vide, hvor jeg skulle lede.
  Armbåndet er smukt og vil klæde min mor

 39. Jeg vile elske at bære det smukke ur! Og det fantastiske armbånd passer bare helt perfekt til min dejlige mor!:-)

 40. Elsker Skagen og deres smukke, tidsløse design!
  Og nej slet ikke for tidligt med juleriet med bare én måned til lillejuleaften i dag :-D

 41. Armbåndet ville jeg give til min veninde som snart skal giftes. Det er blåt og nyt – ville passe perfekt til den gamle bryllupstradition! Hun af alle har fortjent det. Er en af de mest stærke personer jeg kender, efter et hårdt forløb hvor hun mistede sin mor til kræften og skal nu derfor giftes uden sin mor som vidne. Hun skal forkæles på denne dag og jeg tror armbåndet ville være den perfekte forkælelse. Uret ville klæde min egen arm fantastisk godt :)

 42. hvor er det en smuk præmie, jeg er sikker på at min mor ville værdsætte en ekstra forkælelsesjulegave :)

 43. Åhh elsker det ur. Remmen er så enkel og cool. Det fine armbånd ville jeg give til den sødeste svigermor man kan tænke sig. Det vil være så smukt til hendes blå øjne.

 44. Virkelig et smukt ur – håber jeg vinder! I så fald vil jeg forære armbåndet til min mor, der fylder rundt lige om lidt!

 45. Lækker konkurrence. Hvis jeg vinder vil jeg glæde min Mutti og en veninde med en ekstrafin gave.

 46. Hejsa

  Endnu en skøn gave – det er så smukt det ur.
  Og det er slet ikke for tidligt at være i julehumør…..det er jo lige om lidt :-)

  Knus fra Christina

 47. Smukke og tidsløse smykker – håber jeg vinder og kan glæde min mor med armbåndet i julegave ;-)

 48. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg selv beholde uret og give armbåndet i julegave til min søde veninde, som fortjener noget godt og blåt.

 49. Hvor er det fint, jeg vil krydse alt hvad jeg har for at vinde! – de er begge helt vildt flotte!!

 50. min mor ville elske det ur! det ville vist blive en lille ekstra overraskelse til hende til juleaften :-)

 51. Ih begge dele er pænt. Jeg ville give min datter en af tingene og hun måtte gerne vælge først!!

 52. Hold da k***, hvor det er bare et flot ur! Jeg krydser fingre, især fordi jeg er sikker på, at min mor ville elske armbåndet (og så har jeg en lidt mere lækker gave til hende, end hvad man ellers kan give på SU).

 53. Det ur, er jo lige sådan et jeg går og drømmer om! Sort rem og sort urskive – smukt, enkelt og tidsløst! :)

 54. Juhuu en lækker konkurrence – uret ville klæde mit håndled godt, mens armbåndet ville være den perfekte julegave til min højtelskede mormor, hvis koncept er ‘the bigger the better’ når det kommer til store sten og perler på smykker, haha ;)

 55. Åh lige sådan et ur jeg står og mangler! Så kunne armbåndet passende blive en god julegave! :-)

 56. Hold nu op, det var en lækker præmie. Min søster ønsker sig faktisk uret i julegave, så hvis jeg vandt, ville jeg helt sikkert give det til hende :)

 57. Jeg må ikke have smykker på hænder og arme på arbejde, og får ofte ikke taget noget på når jeg kommer hjem. MEN hvis jeg var den heldige vinder af disse to smukke items er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville tage dem på så snart jeg havde chancen!

 58. Hvor er det bare en smuk drømmende blå farve.
  Jeg drømmer mig helt væk til en ø med blå himmel og klar vand.
  Det hjælper lige i denne mørke og kolde tid

 59. Wow. Hvis jeg var så heldig, ville jeg give det smukke armbånd til min mor, da hun går igennem en hård tid og helt sikkert ville have gavn af lidt amuletheld ❤

 60. Mine håndled siger “ja tak!” :) kunne være rart med et smukt alternativ til altid at liste min IPhone frem for at tjekke klokken :)

 61. Jeg elsker Skagen Ure og skal så meget have et, når jeg har overstået eksamener i januar :) Men man kan jo ikke have for mange ure, så ville du også elske dette lækre ud!

 62. Åh hvor fint. Jeg ville dele med min mor. Give armbåndet til min mor og holde uret for mig selv. Har aftalt med kæresten at julegaver til hinanden i år, er undervognsbehandling til bilen. Det er alligevel lidt kedeligt, ikk?
  Har liket på facebook siden, og så håber jeg at lidt held falder min vej.

 63. Et utroligt smuk ur, der passer lige til min blå æstetiske sans. I whish …..a blue whish…

 64. Må Lykkens amulet finde den rette vinder. Jeg selv ville i al fald ikke klage over en sådan gevinst. :-)

 65. Sikke et vidunderligt smukt sæt der er på højkant! Så feminint og elegant og alligevel med lidt kant. Jeg er virkelig vild med det! Jeg har fødselsdag i december og dette ville være en skøn fødselsdagsgave :)!

 66. Åh, jeg opdagede for mange år siden, hvor smukke smykker og ure Skagen laver. Endnu engang får de lavet så fine nogle ting!

 67. Jeg synes i forvejen godt om Skagen ure! Både i virkeligheden og på facebook. Men når de så har lavet et ur, med mit navn på, så MÅ jeg næsten eje det ;) Jeg krydser fingre.

 68. Meget smukt :-) ville være lykkelig over at eje dette sæt. Jeg er gravid med tvillinger i i uge 29 og går mere eller mindre i de to samme sæt tøj, da maven vokser stærkt i øjeblikket :-) ville være dejligt at spice det hele op med et fint ur og armbånd da mine håndled efterhånden er det eneste der ligner sig selv :-)
  Tak i øvrigt for din skønne blog og god jul :-)

 69. Hej Emily
  Nu har jeg liket Skagen på face, og jeg håber meget på at vinde. Mit nuværende Skagen-ur er desværre gået i stykker og med julen forude, er SU-budgettet ikke til selv at betale et nyt ur før om nogle måneder.
  Mange hilsner fra
  Cecilie

 70. Sikke en skøn gave at vinde! Hvis jeg vinder får min mormor uret og min mor armbåndet i julegave. Jeg krydser fingre! Ha en dejlig søndag aften.
  PS min veninde har lige været til bryllup i USA, hvor gæsterne lavede samme stunt i kirken som i Love actually, hvor et helt orkester var gemt blandt gæsterne. Åhh hvor jeg dog elsker den scene!

 71. Må Lykkens amulet finde den rette vinder. Jeg selv ville i al fald ikke klage over en sådan gevinst. :-)

 72. Krydser fingre for at julenissen holder en hånd over mig, så jeg bliver den heldige vinder!

 73. Det her er jo den VILDESTE konkurrence!
  Har allerede to ure fra Skagen-Ure, og planen var faktisk at udvide med et med gulddetaljer, så det her er jo perfekt!
  Vidste faktisk slet ikke de havde smykker, men tror faktisk jeg ville dele gaven op og beholde uret til mig og selv, og så forære min søde mor, det smukke armbånd! <3

 74. Sikke nogle flotte sager.Jeg er sikker på, at uret vil pynte på mit håndled ;-)

 75. Nøj, det er vel nok pænt. Hvis jeg vinder, så beholder jeg uret og giver armbåndsuret til min mor – det er lige hendes farve :)

 76. Hvis jeg vinder vil jeg forærer uret til min mor, ved det står højt på hendes ønskeseddel armbåndet skal derimod pryde mit håndled, det passer perfekt til det jeg har i tankerne for årets nytårs dress.

  Klem fra mig

 77. Jeg har faktisk allerede det ur stående på min ønskeliste. Men ville være faktisk at vinde det.

 78. Jeg er helt forgabt i uret, og armsmykket ville være den perfekte gave til min elskede mor som fortjener lidt ekstra forkælelse i år!

 79. wauw sikke nogle fantastiske flotte billeder du har taget af dem! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at forkæle min mor med dette sæt. Da hun altid har gjort så meget for os 6 børn. Hun er den sejeste kvinde jeg kender, hun har opdraget 6 børn uden deres far og har været mor siden hun var 16 år. Jeg har ikke selv råd til at give hende sådan et fint gave, som dette, så det kunne være fedt at overraske hende med noget lækkert. Det har hun så meget fortjent..

  1. Den grå er fra Anne Black og den blå er fra Menu og er egentlig en thermokop (jeg bruger den til at have vatrondeller i) :)

 80. Wauw det er smukt! Lige præcis sådan et ur jeg ønsker mig til jul og har ønsket mig de sidste mange fødselsdage og jule:-)))

 81. Smukt – også i min yndlingsfarve. Det armbånd måtte germe ligge undermit juletræ

 82. Super fine ting. Armbåndet ville jeg give til min mormor, som i bedste velgående fylder 80 år i december. Uret ville jeg beholde selv, men eget kære Skagen ur er nemlig gået i stykker :(

 83. Wow for et fint ur og armbånd. Armbåndet ville min farmor nok sætte større pris på, så det ville gå til hende :) Krydser fingre og tæer!

 84. Uret er så smukt og armbåndet er lige i min mors ånd! Det ville være den perfekt julegave. :-)
  God aften.

 85. ejjj det flotteste ur jeg længe har set! Det må hjertens gerne flytte ind hos mig :)

 86. Fantastisk smukt- både ur og armbånd! Jeg krydser fingre for, at de kommer til at pynte så smukt om mit håndled:-)

 87. Kunne være alt for sejt at vinde smykker med mit eget navn! De er. Sindssygt smukke! Please lad mig vinde! Kh Ditte

 88. Ih, sikke nogle fine smykker! Jeg krydser fingre alt det, jeg kan for, at jeg er den heldige vinder(selvom det dog endnu ikke er sket..). :)

 89. Ej helt ærgerlig, det er jo for vild en konkurrence!! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, ER VILD med det ur, og så sammen med armbåndet!

 90. Hvor er det dog en smuk smuk smuk gave. Armbåndet er helt perfekt! Og står nu øverst på min ønskeseddel. Jeg vidste slet ikke at Skagen lavede andet end ure.. Uret vil være perfekt til min mor :-)

 91. EJ hvor er det smukt! Både ur og armbånd! Jeg ville nok give et væk i julegave, men det bliver altså virkelig svært at vælge. :-)

 92. Sikke fint et ur og armbånd – det ønsker jeg mig til jul efter en lang periode med bachelorskrivning.. Ingen julehumør til mig før d. 15/12 – men så skal der også jules igennem.. Jeg krydser mine fingre :D

 93. Mit gamle skagen ur er noget så ridset efter et hårdt liv, så et nyt ville pynte noget så vidunderligt på mit håndled :D

 94. Det var da det flotteste armbånd (og ur for den sags skyld) jeg længe har set! Hold op hvor jeg krydser fingrene hårdt!
  Skyndte mig straks ind på hjemmesiden, men kunne ikke finde armbåndet, så nu håber jeg at jeg vinder det og hvis ikke vil jeg meget gerne vide hvor jeg finder det ( hvis du altså ved det :) )

 95. Åh luksus <3 Synes da bestemt "et Ditte" til "en Ditte" vil være HELT PERFEKT!!! :D

 96. SKAGEN ….hmmm, sidder og ser filmen Marie Krøyer….det må da bringe held :-)
  Virkelig smukt og klassisk desigt. Uret er i en særklasse for sig. Er helt vild med farvekombinationen sort/guld og sammen med det blå armbånd, får skiven en helt speciel blålig farve. Armbåndet er jeg også helt vildt med. Anderledes, men på den fantastiske måde. Spændende måde at præsentere en så flot sten. Jeg er vild med sættet og håber det bringer lykke (det kunne jeg nemlig godt bruge) :-)

 97. Hvor er det dog et smukt sæt, og hvor ville jeg elske at forkæle min mor med det til jul / på hendes runde fødselsdag selveste juleaften :-) Måske kan jeg være så heldig at få lov til at låne sættet en gang imellem af hende ;-)

 98. Hvor er det bare SÅ smukt er ur og utrolig fint armbånd! Jeg håber, jeg håber!

 99. Wauw, det er sørme et smukt ur. Jeg ønsker mig det, så jeg kan holde styr på (og nyde!) tiden på mit semester i udlandet, mens jeg samtidigt kan kigge på flot, dansk design.

 100. Wow, hvor er både ur og armbånd helt vildt smukt! Herhjemme bliver der også allerede julehygget :)

 101. Smukt ur og smukt armbånd! Dansk design når det er bedst, og det kan man da ikke andet end at være fan af!

 102. Nøj hvor er det pænt :) Sådan et må Julemanden da meget gerne have med til mig :)

  Mvh,

  Nanna

 103. Hvor ville også jeg blive rigtig glad for det smukke ur, og så skulle også min søde mor modtage det smukke armbånd!

 104. Super flot ur! Jeg ville forære uret til min momor i julegave og armbåndet til mig selv, fordi min mormor er og altid har været min støtte. Det vil minde mig om, at hun altid vil være en del af mig.
  Så jeg håber at jeg vinder.

 105. Årh hvor er de smukke. Jeg ved ikke om jeg ville kunne give det videre hvis først det kom i min besidelse! Det er fedt med et smykke der passer til uret.

 106. Mit håndled ville blive lykkeligt med det ur, og min mors ville blive det med armbåndet. Det er jo smukt med smukt på, altså!

 107. Krydser fingre for at jeg er den heldige c”,) og jul du bare løs! Jeg er også ligeså stille startet :-) glædelig 1måned og 1 dag til jul!

 108. Ihhhh altså– det er jo vanvittig så god timing du har! Siden jeg startede på mit første “rigtige” voksen job i juni, har jeg nemlig ønsket mig et Skagen ur. Tiden skal der jo holdes øje med, og jeg er egentlig ikke så vild med at slæbe mobilen med på toilet, i kantinen eller rundt på hele kontoret. Jeg ønsker mig det ur SÅ meget!

  Hvis jeg vinder, giver jeg armbåndet videre til min veninde: glæden skal jo deles med andre!

 109. Wauw. Det ur er jo helt perfekt og passer lige perfekt ind i min garderobe. Farvetonerne er jo spot on! :)
  Jeg trænger lidt til at forkæle mig selv – så synes det er ok at være lidt egoistisk i dette øjeblik og sige, at jeg gerne ville vinde uret til mig selv.

 110. Oh den blå farve, som på Skagens billederne og sensommerhimmel over havet – det er virkeligt fine ting. Og jeg kan bare så gidt lide, at du iscenesætter dem så skønt! Og selvfølgelig vil jeg gerne have det her sæt til at lande hos mig.

 111. Så fine begge dele! Armbåndet skulle sidde på mit håndled alt for ofte, mens uret skulle under træet med min søsters navn på. Jeg krydser fingre, og glæder mig en smule mere til jul :-)

 112. Sikke et smukt ur og armbånd! Jeg elsker rosegold og Skagen ures vidunderlige designs så det er da den fineste kombination. Jeg krydser :)

 113. Deltager normalt ikke i konkurrencer fordi jeg altid tænker “arg jeg vinder alligevel ikke.” Men når det er så lækker en præmie kan man nææææsten ikke lade være – specielt ikke når min fødselsdag er fire dage efter jul, og man kan jo altid bruge en ekstra fødselsdagsgave :-D

 114. Jeg ville give både ur og armbånd til min kære mor, da hun om nogen fortjener en skøn julegave :)

 115. Super, super fint ur. Det flytter helt sikkert ind på min ønskeliste, hvis ikke heldet er med mig her :-)

 116. Øj øj øj! Den er jo skabt til mig – sort og guld! Det vil være en helt fantastisk fødselsdagsgave! Jeg er nemlig en novemberbaby! :D
  OG så er mit allerkæreste Skagen ur lige gået i stykker så den skal erstattes – og dette pragteksemplar vil være den bedste til at indtage min den anden fine – sort og guld – plads.

 117. Nøjj det gad jeg godt at vinde. Mangler nemlig et ur og har længe kigget efter et men ikke blevet til noget alligevel. Tror jeg vil give mor armbåndet, det har hun fortjent. So beautyful ;) nok stavet forket men pyt he.
  Glædelig før jul ;) <3

 118. Jeg har været dybt forelsket i det ur, siden at euroeoman postede det på instagram tilbage i starten af september. Af selvsamme årsag er uret allerede påmin ønskeseddel til jul :)

 119. Mit ur er netop gået i stykker, så det ville være den perfekte julegave til mig selv :)

 120. Syntes virkelig godt om uret, og hvordan det er “sort på sort” i stedt for en hvid baggrund. Desuden er jeg vild med hvor simple og elegante de begge ser ud.
  – Det ville slet ikke være ringe at få sådan et par flotte smykker! ^^

 121. Armbåndet ville klart gå til min mor, da det netop er på hendes ønskeliste, og så kunne uret være en ‘lille’ ekstra julegave til mig selv, hvis jeg vandt :)

 122. Wow! De ville se godt ud på mine håndled!. Skagen laver virkelig smukt skandinavisk design :-)

 123. Armenaltså, hvor kunne det tidsløse ur følge mig mange år frem i livet. Jeg har virkelig brg for et ur, mit gamle er gået itu. Lige nu kunne det være herligt, at have det ur, især under min nye uddannelse. Så jeg kan planlægge og holde tiden og ikke mindst se frem til fritid. :) Jeg er helt sikker på, at det armbånd vil komplimentere mine øjne og jeg bare elsker farven blå. Det må simpelthen være en alleryndlings alletiders præmie at vinde. Sætter hermed et lod i puljen og held og lykke til andre også.

 124. Jeg har pudsigt nok et sort Skagens-armbåndsur på min ønskeliste i år!!! Denne konkurrence er lige i min smag :) jeg håber og krydser fingre!!!

 125. Åh gud, hvor er det fantastisk smukt. Hvor ville jeg elske at give armbåndet til min mor, der godt kunne bruge en lille lykkeamulet for tiden. Og jeg har helt klart fundet ud af, hvordan mit ønskede ‘sorte ur’ skal se ud.

 126. Hold da op et smukt sæt! Stenen på armbåndet er så flot, ved nu hvad jeg har manglet hele mit liv :D

 127. Jeg elsker Skagen og deres stilrene skandinaviske design. Har allerede et ur i titanium derfra og er så glad for det. Dette ur ville supplere virkelig godt og være en virkelig skøn præ-adventsgave ;-)

 128. Det er simpelthen det smukkeste sæt, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at dele det med min dejlige mor :) Jeg krydser mine fingre i håbet om, at uret finder hjem til mig :)

 129. Hvor ville jeg gerne lægge sådan et sæt under juletræet og give det til min søster. Jeg bor i Amman og når vi ses til jul, har vi ikke set hinanden i 8 mdr. Derfor fortjener hun en ekstra god gave i år!

 130. Uret er virkelig flot. Jeg har et ur, som jeg virkelig elsker, men desværre er remmen lige ved at knække, så et nyt ur til jul ville være helt perfekt. :)

 131. Hvor er det helt vildt smukt!

  Hvis jeg vandt, ville jeg selv beholde uret, men give armbåndet til min mor i julegave. Hun fortjener noget rigtig fint.

 132. Ej et fint ur! Jeg plejer at være virkelig kræsen med ure (har været på udkig efter et nyt siden 2009), men det der ser virkelig pænt ud med fine detaljer på urskiven uden at være for meget. Jeg er fan! :-) Og armbåndet ser virkelig magisk ud. Og så må det vel være passende at sige god jul – og julehyggen kan (næsten) ikke starte for tidligt nu :-)

 133. Det ur MÅ simpelthen være lavet til mig! Navnet kan ikke være en tilfældighed:)

 134. Tidlig julegave er en rigtig god ide i det grå – og har lige den veninde, som fortjener det!

 135. Sjovt, vi havde netop diskuteret Skagen kontra Pandora og succes her i weekenden. og var enige om at Skagen havde forstået deres marked og derfor havde succes. Og se nu….. Flot design, lækkert og stilfuldt. Ja tak :-)

 136. Hvor er det bare et smukt armsmykke!! Det ville jeg blive jublende glad for!! Og min søster smider konstant sine ure væk – så mon ikke uret kunne blive en fin julegave…

 137. Hvor er det smukt. Jeg vil elske at forære sådan en smuk gave til min mor i år. ☺️

 138. Åh, hvor er de fine. Armbåndet måtte helt sikkert gerne sidde på min arm, og mon ikke min søster ville blive meget glad for det fine ur :-)

 139. Fantastisk gave som vil pryde mine håndled
  Jeg krydser inderligt fingre og ønsker det bliver mig

 140. Hvor ville set være dejligt at kunne give min mor i julegave. Det er klassisk og elegant ligesom hendes stil.

 141. Skagen ure er og bliver de smukkeste ure i min optik, så ville bestemt ikke have noget imod at tilføje dette til min samling.

 142. orv, hvor er det et pænt ur og hvor ville jeg gerne vinde det til verdens bedste mor (altså min ikk’?) :)

 143. Uhh – det er et smukt ur. Har kigget efter et ur der kunne passe mine latterligt tynde håndled i mange år og det her ser ud til at kunne virke uden at det kommer til at ligne jeg har stjålet min kærestes ur :-)

 144. Hvor er det dog et fint ur! :) Har længe kigget efter en armbåndsur der ikke var alt for feminint og med en kombi af sort og blå, er det jo bare perfekt.

  Det flotte blå armbåndsur ville jeg give videre til min søster, fordi hun har haft så meget om ørerne den sidste tid, så det fortjener hun.

  Håber virkelig at jeg er den heldige.

  Her ud over tak for en super fed blog, finder meget inspiration hos dig.

 145. Elsker Skagen ure, men det her topper da listen. Det er så fint, og ville da ønske at det lå under træet til jul :-)

 146. Har købt en kasse med glas låg hvor der kan være 5 Skagen ure og jeg mangler et for at kassen altid er fyldt når jeg har et på!! ELSKER Skagen ure! Herre, dame, guld, sølv, kobber, tror ikke de har laevt et ur de seneste ar som jeg ikke har været dybt forelsket i og kastet min SU efter!

 147. Hvor er det helt enormt smukt!

  Og hvor ville jeg ELSKE at kunne give min mor en ekstra julegave i år, som tak for den støtte og kærlighed hun giver mig og særligt oven på et ekstra hårdt år.

  Tak for en god blog! :)

 148. Smukt og lige i øjet som en fin julegave til Fru. Pallesen, min mor, som altid er så hjælpsom

 149. Hold nu op hvor er det bare verdens fedeste ur!! Jeg synes Skagen laver de fineste urer og jeg har selv et gammelt ur derfra, så kunne godt tænke mig at opdatere det, med dette smukke ur. Armbåndet er jeg nu også ret vild med, men jeg tror at min dejlige mor vil blive endnu glæder for det, så det skal (hvis jeg er den heldige) hun have som en ex. Jule gave.

 150. Hold da fast et smukt sæt. Min mor og jeg har altid været gode til at købe forskellige smykker, så vi kunne deles og derved have et meget større udvalg. Så det ville helt sikkert passe godt på både min og hendes arm :-)

 151. Meget smukt i sort og guld, har ikke besluttet om uret ( hvis jeg vinder), skal være en gave eller sidde smukt på mit eget håndled :)

 152. Vupti – så er der sendt et like af sted :) Krydser fingre for at der bliver sendt smukke-smykke-sager retur ;)

 153. Wow – ja tak till begge dele siger jeg bare! :D Måske min mor skulle have armbåndet, mangler selv virkelig er stilrent ur (hvilket dette jo perfekt rammer). God jule-start, og tak for en dejlig blog :)

 154. Wauw, et flot ur og armbånd – det ville mit håndled og jeg bli’ SÅ glade for :-)

 155. Wow et flor ur og armbånd, elsker den blå farve, og et sort og rosaguld ur til er en flot kombi!!!

 156. Det ur under træet til jul vil bringe glæde hos min søster, der for et stykke tid siden fik stjålet alle sine smykker og ure og stadig går rundt med et ur lånt fra mig (og det vil være den gave der er sværest ikke at beholde selv ;) )

 157. Jeg elsker ure! Dette måtte mægtig gerne blive mit! En god opmuntring her midt i bachelorskrivningen. :)

 158. Wow et flot ur, det kunne jeg sagtens bruge – eller måske en julegave til min søster? :D

 159. Den der blå armbånd er jo helt fortryller kan da slet ikke få mine øjen fra den og må da bliver en julegave til mig selv:) Uret skal min søde veninde/svigerinde have hun får altid sine ure væk og denne skønhed kan hun forhåbenligt passe lidt bedre på;)

 160. Er nået til det punkt, hvor jeg synes det er træls altid at skulle bruge mobilen som ur, så det ville være fantastisk med dette smukke ur.

 161. Jeg har vitterlig lige sat et Skagen ur på min ønskeseddel! Den her konkurrence kommer jo som kaldet, og nøj, hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde! Det er så smukt og tidsløst et ur, og jeg er vild med roseguld detaljen :)

 162. Det der smukke ur, ville være en helt perfekt julegave til min søde mor, der altid står klar, når jeg har allermest brug for det..:)

 163. Hvor er de flotte begge dele! Ville nok give min mor uret og beholde armbåndet selv da jeg i forvejen har et smukt skagenur som jeg har fået af min kæreste og min mor har ikke noget armbåndsur så dette ville være perfekt til hende og armbåndet ville være perfekt til mig. :D

  God dag. :)

 164. Det var dog et helt utroligt smukt ur!! Er dog ikke så vild med armbåndet, men det tror jeg min farmor er! Også kan hun få en ekstra julegave end bare den ene, som jeg har købt til hende :)

 165. Sikke en lækker konkurrence! Min mor ville få det smukke armbånd, men det flotte ur ville jeg nok beholde selv ;)

 166. Skagen laver jo, som altid, så smukke sager!
  Som studerende er pengene ret knappe, en forstående kina tur har snuppet de fleste, men hvor ville jeg elske at kunne forære min mor en smuk smuk julegave alligevel, hun er jo roden der holder mig fast – og armbåndet ville gøre hende så glad!
  Uret ville være en kærkommen “du-sød-gave” til mig selv og ville hjælpe mig gennem afslutningen på semestret, så man kan se skøn ud selvom man er på SU!
  Håber du får en skøn dag! :)

 167. Jamen SÅ smukke sager! Den perfekte julegave til mig fra mig, noget der ellers er blevet voldsomt nedprioriteret efter at mor-titlen er flyttet ind :-)

 168. Hver time, minut, sekund i december ville da bare blive endnu skønnere i selskab med Skagen! Åh!

 169. Virkelig smukke sager! Jeg savner faktisk at gå med ur, så man ikke skal kigge på mobilen hver gang man skal se hvad kl er. Og armbåndet er virkelig skønt. Krydser fingre :-)

 170. en fellow brønshøj-er her kunne virkelig godt tænke sig en tidlig julegave, wow hvor er det armbånd smukt og uret virkelig tidsløst!

 171. Åååh, efter at have været urløs i over 10 år ville dettte smukke ur være perfekt til at pryde mit håndled. Og så kunne det måske også hjælpe mig med mit konstant urealistiske forhold til tid…. Håber jeg vinder :-)

 172. Det ur ønsker min mor sig til jul. Så hvis man må vinde og give præmien videre, så vil jeg meget gerne glæde min mor med en ekstra julegave i år :)

 173. Uret ville være en gave til mig selv :) står virkelig og mangler et nyt ur, og har kigget lidt på Daniel Wellington, men det har alle bare efterhånden. Det her er perfekt minimalistisk og passer til alt.
  Armbåndet ville være en gave til min mor. Hendes yndlingsfarve er blå og det ville gå til nærmest alt hendes tøj og andre smykker. Er på SU så har ikke råd til så dyre gaver, og ikke at prisen altid er det som betyder noget, men smykker betyder bare noget helt særligt at forære.

 174. Sikke et fint og feminint ur – er vild med rosaguld! Hvor ville jeg blive glad for sådan en uventet pakke:-)
  Tak for en dejlig, personlig blog også!

 175. Hold nu op! Hvor er det ur bare flot, hvis jeg ikke er heldig at vinde det, så har jeg lige fundet julegaven fra mig til mig ;) Hvilket er passende da mit nuværende Skagen armbåndsur ikke kunne tåle en tur på badeværelsesgulvet..

  Og Armbåndet kan da meget vel ses som en vældig fin bonus – som endda vil pynte fint til nytårs tøjet.

 176. Sikke et fint ur – det passer lige til mig…og til mit navn :-) Ville nok være nødt til at beholde det selv med det navn.

 177. Det er bestemt ikke for tidligt at se love actually og julehygge.
  Min julehygge ville være lidt mere sikret, hvis jeg havde dette fantastiske ur at give til min søster. Så er der da én gave klaret :]

 178. Lækker give-away! Super flot ur! Det måtte gerne flytte herhjem – krydser fingre! :-)

 179. Så er der selvfølgelig liket!
  Hvor er jeg bare tosset med både ur og armbånd! Håber håber håber!

 180. Virkeligt smukt ur. Armbåndet er helle ikke helt dumt ;) Begge dele ville klart pynte på mit håndled. Krydser fingrer for, om dette skal blive årets julegave til mig selv!

 181. Hele min familie er fra Skagen og jeg elsker selv at komme der. Ville med glæde bære det fine ur og smykke hver dag :)

 182. Åhh, det er smukt, smukt smukt!!! Jeg er vild med begge dele – men kunne da godt overveje at forære uret til min søde mor :)

 183. Dette ur og armbånd er endnu et godt bevis på hvorfor jeg altid godt har kunnet lide Skagen og deres designs! Krydser fingre :)

 184. Jeg vil elske at kunne give min veninde uret i gave til jul! :o) Hun mistede desværre sit eget skagen ur under en bytur…. Super ærgerligt og trist når det er noget man er rigtig glad for, så derfor ville det være dejligt at vinde den perfekte julegave til hende! <3

 185. Årh sikke et smukt ur! Jeg elsker skagenure for deres tidsløse designs, de er simpelt hen så fine og kan gå med alt :) armbåndet er også helt vidunderligt, og selvom jeg ville elske at beolde det, så tror jeg, at det ville ende under træet til min skønne mor, for er der nogen der fortjener en ekstra gave, så er det hende :)

 186. ej, hvor er det dog bare et smukt ur! ville bestemt ikke have noget imod at bære det om mit håndled :)

 187. Jeg elsker mit Skagen ur! Og tænker at det kunne være skønt med endnu et til samlingen. Desuden vil armbåndet passe perfekt sammen med mit Be Christensen samer armbånd. Krydser fingrer for at de kommer til at ligge under juletræet, til mig fra mig, i år :)

 188. Åh hvor er det bare nogle pæne smykker! Armbåndet ville helt klart blive en julegave til min mor og så ville jeg beholde uret selv :D

 189. Krydser fingre for, at jeg kan placere ur og armbånd som gave under træet i år fra mig til mig :-)

 190. Uret er fantastisk! Jeg har længe kigget efter en afløser til mit gamle og trofaste (og nu meget slidte) ur, og dette er helt perfekt! Armssmykket med den flotte blå sten, ville være en perfekt julegave til min søde mor :)

 191. Rigtig fint ur og armbånd – de må gerne bringe lykke til henholdvis min mor og jeg :)

 192. Ejjjj, det vil jeg virkelig gerne vinde, vil være sååå fedt, vinder ALDRIG, så vil virkelig elske at vinde det sæt, vil gå med det hver dag, det er så smukt, passer lige til mig :)

 193. GUD, hvor er det bare smukt! Elsker Skagen design – så smukt, stilrent og tidsløst <3

 194. Et smukt ur og armbånd min svigermor ville elske, og jeg ville elske at give det til hende.

 195. Virkelig fin konkurrence! Jeg mangler sådan et smukt ur, så jeg krydser fingre! :-) Armbåndet får min mor i fødselsdagsgave, hvis jeg vinder. Det passer perfekt til hende :)

 196. Eih, et fantastisk sæt – elsker blå, så armbåndet blev jeg forelsket i, så snart jeg åbnede denne blog post :-)

 197. Hold nu op, hvor er det bare et smukt sæt!
  Er helt forelsket, særligt i uret.. Bliver vist nødt til at smide det på min ønskeliste, hvis jeg ikke er så heldig at vinde det her ;)
  / Sarah S

 198. Halløj – tror nok lige uret skulle bo hos mig og armbåndet ville komme under træet til min mor!

 199. Jeg ønsker mig faktisk et nyt ur i julegave, da det jeg har nu, er ved at gå fra hinanden. Jeg krydser fingre for at vinde dette fine fine ur! og kun en bonus at det smukke armbånd følger med!

 200. ih hvor er det pænt! Det skal helt klart under juletræet til min mor. Min far og hende tager på camping i Skagen hvert eneste år og har gjort det de sidste 25 år. Nu lægger vognen fast deroppe, hvilket er til stor glæde for min kæreste og jeg når vi har brug for at komme væk fra alting en weekend. Derfor skal hun da have smykker fra Skagen :-)

 201. Leder med lys og lygte efter et fint og feminint ur! Det er ikke vildt svært at finde, men prisen slår budgettet ud på en studerende, der bare gerne vil have lidt lækkert til håndleddet. At vinde et ville ikke være at kimse af ;)

 202. Wauw, hvor er det flot! Jeg er altid på udkig efter nye ure, og Skagen har nogle utrolig flotte nogle af slagsen – dette inklusive! Og armbåndet er jo et helt kunstværk i sig selv! Det ville jeg supergerne vinde, så kunne det blive en kombineret fødselsdags- og julegave til mig ;)

 203. omg wow det er smukt og elske Skagen uret <3 det ville være den bedste gave nogen sinde at vinde da jeg brændende ønsker mig det ur og ville være evig taknemlig hvis jeg vinder det <3 jeg vil nyde hvert sekund uret sidder på min arm og deltager hjertens gerne og følger dig alle steder <3 <3
  krydser finger og håber på lykken bringer mig det smukke ur <3 <3

 204. Godt nok har jeg et Skagen ur i forvejen, men trænger nu til lidt afveksling. Sååå enkle og fine deres ure og smykker er! :)

 205. God timing – mit ur er lige afgået ved døden og jeg leder efter et nyt – dette vil være en meget værdig afløser:) og armbåndet er bare en ekstra fjer i hatten!

 206. Armbåndet ville jeg forære til min skønne mor, hun ville elske det, og uret til mig selv, fordi jeg har en svaghed for pæne ure, har efterhånden en god samling

 207. Hvor er det fint, det måtte gerne sidde på mit håndled. Urene fra Skagen er så pæne, på ønske ønskeseddel står et ur derfra.

 208. Årh, det ville være lykken at vinde det fine armbånd til min søde mor og det smuuukke ur som en julegave til mig selv :)

 209. Sikke smukke sager du dér har fundet frem! De må hellere end gerne ende på mine håndled!! :)

 210. Hold da op nogle lækre ting! Er specielt vild med uret, synes den blå farve virkelig gør noget godt for uret! Og selvfølgelig er armbåndet også rigtig fint.
  Håber sådan at jeg vinder! :-) God aften!

 211. Nøj hvor fint!! jeg ville give min mor armbåndet i julegave og lade uret være en gave til mig selv ;)

 212. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen. Det er virkelig et FLOT ur og armbånd. Jeg er solgt. Ville forære min veninde et ‘Ditte-ur’, fra Ditte :-D <3 Krydser fingre!!!

 213. Ville elske at kunne give uret til min søster i julegave som en lille fin gave, inden hun flytter til fra Jylland til Bornholm de næste 3,5 år. (: Armbåndet ville jeg selv beholde, og så kunne vi tænke på hinanden, når vi bar dem.

 214. Det ur måtte så gerne flytte hjem hos mig, det er et fint alternativ til det ur fra Skagen, som jeg bestilte hjem men desværre udgik. Armbåndet skulle bo på min venindes håndled, hun har brug for noget forkælelse og materielkærlighed i hårde tider.

 215. Oh wow, det er virkelig et smukt armbånd! Det ville jeg på ingen måde have noget imod at vinde. :)

 216. E hvor er både ur og amulet-armbånd dog fine! Krydser fingre, og håber at begge snart indfinder sig på mit håndled :)

 217. Sikke et smukt sæt :-) Hvis jeg vandt, skulle det være en gave til mig selv. Jeg trænger vist til lidt forkælelse efter nogle hårde måneder med mange omvæltninger i livet. Mvh. Julie

 218. Åh et Skagenur har stået øverst på ønskeseddelen i flere år hos mig! Hvor er det flot!

 219. Jeg elsker Skagens ure! Har selv haft glæden af to smukke ure derfra. Det sidste fra ekskæresten kom dog til Røde Kors efter vi gik fra hinanden, så et nyt og så unikt vil glæde mig og mit håndled :)

 220. Uh, sikke nogle fantastisk flotte ting – dem ville jeg ikke have noget i mod at vinde! :) :)

 221. Det er godt nok det flotteste ur, jeg har set og perfekt som julegave til min mor. Jeg tager til EM d. 28. november i karate efter en rejse til Japan, så har desværre ikke lige råd til en sådan julegave, selvom hun mere end fortjener det. Hun vil altid være og har specielt i år været min støtte gennem et hæsblæsende år med stævner, gymnasium, børneundevisning, skader og livstruendesygdom inde på livet. Jeg er ikke meget hjemme, og derfor kunne det være formidabelt, hvis hun hver gang hun kiggede på sit håndled blev mindet om, hvor meget jeg elsker og er hende taknemmelig. Knus og god jul!

 222. det er lang tid siden jeg har ejet et armbåndsur, og nu er tiden altså inde, jeg husker hvor glad jeg var for mit første armbåndsur, jeg fik i 10-års fødselsdagsgave! dette er et smukt ur!

 223. Åhr det vil jeg så gerne vinde, og så vil jeg forkæle verden bedste søster med, inden hun skal ud og rejse et halvt år lige efter jul.

 224. Uret ligner en ny favorit, så kunne mine to nuværende Skagen ure få en lidt længere pause mellem de gange de skiftes til at pynte! Behøver jeg sige at jeg er VILD med Skagens skønne design?! Vil med glæde stifte bekendtskab til deres armbånd også :) <3

 225. Siden mit klassiske Skagen-herreur gik i stykker for over et halvt år siden, har jeg følt med nøgen uden ur på. Så jeg krydser fingre for, at der igen snart kan sidde et Skagen-ur på mit håndled :)

  Armbåndet skal min søde mor have,,

 226. Sikke et smukt ur og et lækkert armbånd :) Jeg vil da super gerne være med i konkurrencen og krydser fingre :)

 227. Det ville være fantastisk – står ret meget og mangler et ur – levet pt af nogle for en 5’er fra eBay – men de går sq i stykker ret ofte!

 228. Hvor er det et smukt sæt! Både ur og armbånd sammen vil se så fine ud på min søde mors håndled :)

 229. Tranger sådan til et nyt ur og har kigget og tænkt på at det skulle være fra Skagen af. Krydser fingre. Og hvis jeg skulle være heldig må jeg se om armbåndet skal gives til en jeg holder af eller jeg bare skal forkæle mig selv lidt mere. :)

 230. Synes ikke, at det er særlig nemt at finde pæne sorte armbåndsure, men dette er lige i øjet :))
  Armbåndet skal uden tvivl være en julegave til min mormor, da hun ikke har særlig mange penge og sjælendt køber noget til sig selv. Alligevel er hun den mest fantastiske kvinde jeg kender, og hun fortjener at blive forkælet <3

 231. Så fumlet som jeg er, tabte jeg mit ur på klinkegulvet for noget tid siden… Det virkede fint et par uger indtil jeg en dag ville stille på det og begge visere faldt af + uret gik i stå. Sååå, der døde det ur vist. Derfor kun jeg helt vildt godt tænke mig at vinde dette, da jeg virkelig ikke bryder om at gå rundt og være “tidsløs” :-)

 232. Så fint ur og armbånd! Tænk en fornøjelse, det ville være, at tjekke klokken hvis det ur sad på mit håndled (-:

 233. Åhhh – hvor er det fint! Dejlig konkurrence!

  Kunne også godt bruge lidt lykke lige her for tiden!

 234. Sikke et lækkert ud og et særdeles smukt armbånd :-) Det ville jeg blive glad for at vinde!

 235. Sikke en fantastisk gave ♥ Jeg er vild med den blå farve på armbåndet : )
  SKAGEN laver fedt design ♥

 236. Det er virkelig et smukt armbånd. Smuk farve. Det ville være en VILDT lækker juleoverraskelse.

 237. Årh wauw. Jeg kender én helt unik kvinde, der ville blive glad for disse to skønheder! XX

 238. Emily, jeg er vild med at følge dig og dine eventyr her på bloggen.
  Keep up the good work!

  Kh,
  Tanja

 239. Åh hvor vil jeg gerne eje det ur og armbånd! Krydser alt hvad jeg kan, for at jeg kan komme til at pryde mine håndled med sådan nogle lækkerier :-)

 240. Skøn konkurrence, det er altid virkeligt fede præmier du udlover! Jeg krydser det hele for at jeg vinder. God jul herfra :)

 241. Hold da op, sikke et smukt ur. Det kunne jeg godt tænke mig at vinde – fordi mit ur er ret gammelt efterhånden. Jeg fik uret, da jeg fyldte 10 år – og jeg bliver 30 i februar. Så det er vist på tide med et nyt ur :)

 242. Hvor er det bare et sindssygt flot ur! Og også rigtig flot armbånd :) Krydser fingre for at jeg vinder.

 243. Åh, hvor er det flot. Sådan en fantastisk tid vil uden tvivl gøre min december, der udelukkende består af bachelorskrivning så meget bedre! :-)

 244. Det er godt nok nogle utroligt smukke smykker! :) Og det armbånd kunne da vist se knaldgodt ud sammen med min brudekjole – er det ikke noget med at man skal have noget blåt på den dag? ;)

 245. Jeg er helt vild med Skagen. Mine ure derfra er dem jeg bruger allermest, men det er vist ved at være tid til at tilføje endnu et til samlingen, så jeg krydser fingre :-)

  Hav en dejlig aften.

 246. super fedt ur og armbånd, og begge ville helt sikkert være en velkommen gave under juletræet til mig selv og min mor ;)

 247. Sikke et smukt sæt! Jeg har i noget tid manglet et ur, og dette kunne meget vel være det rigtige! Elsker at urskiven også er sort, så kan man rigtig tage en masse farver på! Jeg er ikke så meget til større armbånd, men jeg er sikker på, at armbåndet ville vække lykke hos min mor (når det bliver fundet under juletræet, vel og mærke).

  Så kunne det fungere som en reminder om at vi altid er med hinanden, dén tanke kan jeg nemlig godt lide.

 248. Nøj hvor er det et flot sæt – det vil jeg dælme gerne være den heldige vinder af ;-)

 249. Jeg er solgt!! Har længe beundret Skagen-urene og deres tidsløse, klassiske udtryk. I min verden, skal enhver dansk kvinde eje et Skagen-ur – man er først voksen med et sådant i samlingen.
  Mit problem har dog været, at jeg har manglet kant. De tidligere designs har efter min smag været for bonerte, for pæne. Det skal jeg da lige love for, at der er ændret på her. WOW!, siger jeg bare!
  Hvis jeg ikke vinder ur og armbånd i denne omgang, kommer det helt sikkert på ønskelisten. Så smukt!

 250. Wauw, hvor er det fint ur og et smukt smukt armbånd! Pt har jeg et Vivofit på armen, men ville være dejligt at have noget finere at tage på armen når jeg skal i byen;)

 251. Har faktisk aldrig eget et ur før, men har altid været forelsket i Skagens ure, og har lånt min mors i ny og næ. Synes specielt det her ur passer godt til alle lejligheder, og så er det jo både smukt og praktisk på en gang, lige noget for mig :D

 252. Hey Emily, sikke en fabelagtig giveaway. Jeg ville elske et nyt ur – har ikke haft noget der var værd at sætte på armen, så dette ville være perfekt. Armbåndet ville jeg sætte ved siden af, eller give det til min søster – win win – så jeg håber det bliver mig. Mange knus Ax

 253. Hold da op, en lækker giveaway! Uret er virkelig fint, og jeg står tilfældigvis og mangler et :-) Og så er armbåndet da også super fint
  Jeg krydser i hvert fald fingre

 254. Åhhh, et smukt sæt!! Uret til mig, og armbåndet til min mor (hvis jeg kan nænne at give det væk ;-)).

  Gode adventshilsner
  Åse L

 255. Hvilken skøn konkurrence! Det ur er SÅ utroligt smukt! Kunne ikke lade være med at smile, da jeg læste “Ditte-ur”. Det kunne næsten ikke være mere meant to be ;)
  Armbåndet ville være perfekt til min kære søster!

 256. Er sikker på min kæreste bliver lykkelig hvis jeg vinder denne flotte præmie til hende <3

 257. Det er virkelig et smukt ur! Jeg har i forvejen 2 Skagen-ure, men det der er godt nok også frygtelig fint :) :) Krydser fingre!

 258. Hvor er det smukt! Jeg håber at det kommer til at pynte på mit håndled til alle decembers julerarrangementer :)

 259. Lækker fin konkurrence! De er godt nok meget pæne begge to! Jeg tror, at jeg ville beholde uret selv for ønsker mig nemlig et ur og så ville jeg give smykket til min søster eller svigerinde :)

 260. Uret står allerede på ønskelisten! Og mon ikke også det smukke armbånd også skulle skrives på, med mindre jeg er så heldig at vinde det fine sæt her? :D

 261. Jeg ville blive så glad for at kunne give min mor disse to skønheder, det fortjener hun mere end nogen anden!! Håber, og krydser fingre for at det bliver tilfældet!

 262. omg det ur ville jeg blive vildt taknemlig over at vinde og elsker det <3 den bedste gave man kan ønske sig og som står min ønskeseddel og ville være så lykkelig hvis jeg vinder det <3 <3

 263. Jeg er helt forelsket i dette ur, dansk design er noget af det bedste, det skal man støtte <3
  Det ville jeg gerne style og give mit eget personlige udtryk til, da det er råt og feminint!
  Glædelig første advent! :)
  Håber på at vinde <3

 264. Jeg er helt vild med armbåndet. Meget atypisk min stil generelt egentlig, men er faldet fuldstændig for det alligevel!

 265. Sikke en lækker konkurrence! Et sådan armbånd og ur vil helt klart kunne bruges både af mig og min søster :)

 266. Dansk design når det er bedst – elsker den klassiske stil med et twist. Og sikke en dejlig julegave de ville være at vinde! Er sikker på, at min mor også ville blive utrolig glad for at finde armbåndet under træet. Fingers crossed :)

 267. Wow, det ur er helt fabelagtigt – helt perfekt. Og armbåndet så smukt og den perfekte julegave til min mor. Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!

 268. Max fan af skagen ure. Min daværende kæreste fik et både til arm og væg – super misundelig. Ville være top lækkert, hvis det blev min tur nu :)

 269. Jeg er lige kommet hjem efter et udenlandsophold i USA. I det semester jeg har været der, boede jeg til leje hos den sødeste marokkanske kvinde, som på trods af en række ekstremt hårde personlige forhold og dårlige forudsætninger, var den med udadvendte, positive og livsglade kvinde, der gjorde mit ophold til en leg. Hun levede efter det princip, at alt godt kommer tilbage til én, hvis man (uselvisk) hjælper andre, hvor man kan, og har et positivt livssyn. Der hvor min forklaring får relevans for dette indlæg, er, fordi hun altid komplimenterede mit Skagen ur. Da jeg viste hende, at de også laver armbånd, tilkendegav hun straks, at et sådant stod øverst på hendes (urealistiske) ønskeliste.
  Jeg vil vanvittig gerne give den kvinde noget af det overskud tilbage igen. Hvis jeg vinder, vil jeg derfor sende det smukke armbånd til hende på den anden side af jordkloden. På den måde kan hun mindes mig (og Danmark), når hun kigger på det smukke danske design, mens hun altid vil blive bekræftet i, at et livssyn som hendes er værd at leve efter.

 270. I sin tid da jeg blev konfirmeret fik jeg et Skagen ur af min mormor det kunne efterhånden godt trænge til at blive opdateret mode-wise ;) Så fingers crossed, for hold op hvor er begge ting VIRKELIG flotte! Skagens skandinaviske design holder jo 100!

 271. Fantastisk fint ur! og armbåndet har min mor fantisk ønsket sig, så jeg håber virkelig jeg kan glæde hende med det her til jul. Super fin blog du har Emily!

 272. Hold op hvor er det pænt, jeg ville elske at forære min søster armbåndet til jul, og uret ville være en perfekt julegave til mig selv, ovenpå et stresset efterår.

 273. Tak for nogle fine og inspirerende billeder på din blog!
  Håber at jeg kan vinde uret og armbåndet. Jeg er i øjeblikket i praktik (som lærer) og ak og ve, mit ur er gået i stykker. En lærer uden ur er, som postmand per uden pakker – no good!
  Og armbåndet er jo bare fint fint fint :)

 274. Som Rungsted og Kreutsfeld så smukt sang kom tilfældigvis forbi da jeg fik øje på din smukke advents dekoration, den kunne sagtens snige sig ind hos mig, så enkel smuk og foranderlig nøjagtig som armbåndet og det fine ur, det vil jeg virkelig gerne vinde

 275. Jeg synes Skagen laver de smukkeste ure i al deres simpelhed. Så krydser mine fingre, tær, knæ osv og håber :)

 276. Uret ville virkelig pynt på en smuk ung kvinde jeg kender og armbåndet er jeg sikker på ville kunne bringe mig lykke ;)

 277. Jeg ved da lige, hvem jeg ville gi’ det flotte sæt i julegave! Mig selv, forstås. ;)

 278. Har NETOP skrevet selvsamme ur – dog med sort læderrem – på ønskesedlen :) Så det kunne da være fantastisk, hvis jeg vandt. Jeg var ikke opmærksom på, at de også lavede armbånd – men det må så blive sendt ud på listen med ekstraønsker senere på måneden. Hvis jeg da ikke er så heldig at vinde ;)