Adventskrans med hyacinter & sukkulenter

Hermed mit bud på en rigtig køn og tilmed ganske nem adventskrans. Jeg kan godt lide at bruge lys i forskellige farver og højder for at give dimension og lege med sammensætning af nuancer.

Og så glæder jeg mig til, at adventskransen (-fadet?) ændrer sig henover julemåneden, efterhånden som hyacinterne springer ud og lysene brændes. Og så skal jeg nok også skifte lidt ud i snebærrene undervejs. Men kan godt lide tanken om en lidt levende og foranderlig dekoration.

Hvad planlægger I at lave eller købe?

Se min advents’krans’ fra sidste år her (og kom i julestemning, det er et ret så hyggeligt juleindlæg).

Tjek også Valdemarsros fine adventskrans med sukkulenter og roser. Og Bambi’er.

Jeg har også en ultranem adventskrans oppe i ærmet til dem, hvor det skal gå stærkt. Den bliver bragt på fredag :)

Rigtig god aften allesammen!

Det skal du bruge: Et fad (begge på billedet ovenfor er fra Broste Copenhagen), små sukkulenter, mos og hyacinther (jeg har købt planter + mos i en blomsterhandler på Peter Bangsvej, omkring nr. 95, tror jeg), bloklys i forskellige farver og højder (alle mine er købt i Føtex). Evt. plastik, klippet til, til at beskytte fadet med. Evt. snebær, tørrede frøkapsler og lignende. Jeg brugte bare, hvad jeg lige havde i haven og syntes passede til.

Læg plastik i bunden og placér lys og blomster på. Dæk herefter det resterende med mos.

Pynt evt. med snebær, tørrede frøkapsler eller lignende.

Voilà!

(Visited 4.225 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Hold da op, hvor er det pænt. Jeg har aldrig rigtig været fan af adventskranse, men du fik mig lige til at overveje, om der ikke skal en i det lille hjem i år. Tak for en altid inspirerende blog!

  2. Ejj, hvor var den da fin, din adventskrans sidste år:-)
    Glæder mig nu til dette års udgave, da jeg selv pønser på at være krativ i weekenden, så Birkeholm kan komme i julestemning….

  3. Åh, det er også ved at være oppe over nu! Planlægger at få de sidste detaljer til mit eget juleeventyr på plads i morgen, så det er skøn lige at få lidt mere inspiration på falderebet.

    Det er i hvert fald en utroligt fin dekoration du har lavet (:

  4. Dejligt med lidt kreativitet i forhold til den klassiske adventskrans. Så er jeg desuden også glad for, at ikke alle bloggere er gået over til nordisk og minimalistisk jul. Dine farverige og hyggelige billeder er dejlige! :)

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk