Vind: Clarisonic ARIA rensebørste

Glædelig 2. søndag i advent! I dag sætter jeg sammen med Clarisonic deres nyeste rensebørste, ARIA, på højkant. Tidens sejeste beautygadget, der renser 6 gange bedre, end hvis man blot bruger hænderne.

Og det er altså ikke bare en forvokset, elektrisk tandbørste. Den kører nemlig ikke rundt, så den skrubber altså ikke huden hårdt, som nogen tror. Den bevæger sig snarere frem og tilbage med bittesmå og hurtige såkaldte soniske bevægelser (og så bevæger man den selv forsigtigt rundt i blide cirkler) og leverer derfor en fantastisk massage af huden. Og derved en opstramning. Og øget blodcirkulation (deraf den lækre glød). Foruden at den altså renser skånsomt, men grundigt.

God rens af huden morgen og aften er den bedste vej til strålende smuk og blød hud. Uden rens er alle de lækre (og dyre) cremer og olier nærmest bare penge ud ad vinduet, så gør endelig jer selv en tjeneste, at få en god renserutine :)

Jeg gik selv fra at rense meget sporadisk til at blive lidt af en rensejunkie for omkring et år siden og er blevet belønnet med renere og klarere hud med markant mindre porrer. Og så er min hud også mindre tør idet den kan optage det, jeg smører på den efterfølgende på en helt anden måde, hvor det tidligere nærmest bare lagde sig udenpå huden.

I kan læse om min rutine her. Jeg bruger ‘kun’ min Clarisonic 3-4 aftener om ugen og renser ellers bare med vand, renseskum og en (ren!) vaskeklud. Og så bruger jeg rensemælk og hænderne i badet om morgenen. Eller bare vand. Men skyller altså altid lige nattesved og affaldsstoffer af. Dem vil jeg ikke have under dagcremen og makeuppen.

Sådan deltager du
Der er en hvid Clarisonic ARIA til en værdi af 1.450 kr. i puljen. Inkluderet er også oplader, holder og en lille tube af deres Refreshing Gel Cleanser.

For at være med, skal du fortælle mig, hvor gammel du er, hvad du laver OG hvor ofte du renser din hud (I don’t judge! Jeg har selv været meget slem!). Og hvad du rigtig godt kan lide. Altsammen i en kommentar til dette indlæg.

For mig ville svaret altså se således ud:

29 år, selvstændig blogger m.m., morgen og aften (næsten) hver dag. Kan godt lide hunde, bøger og skumslik med chokoladeovertræk“.

Konkurrencen slutter på onsdag d. 10. december kl. 20.00.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Clarisonic)

(Visited 2.238 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

1151 Kommentarer

 1. 18 år, gymnasieelev på sidste år (juhuu), skin tonic morgen og aften. Elsker de der juleskum-julemænd, grøn te og tanken om, at jeg sandsynligvis overlever SRP’en :-)

 2. 21 år, læser til dyrlæge på 3. år, hver dag morgen og aften og jeg elsker lange gåture med min ynglings i hånden, at komme på weekend hos mine forældre + søskende og toffee-the :-)

 3. 27 år, pædagog på et bosted for handicappede, forsøger at rense hver aften (jeg har efter dit indlæg købt rensemælk fra Rudolphcare som ikke skal vaske af, det skal nemlig være rigtig nemt før jeg får det gjort) og morgen i badet.

  Jeg kan godt lide blandselv slik og især flagermusene :)

 4. 23 år, studerer, renser make-up hver aften og skyller ansigt i vand morgen og aften, elsker gode stunder med familie og venner, slik og jul!

 5. 41 år, lærer, renser morgen og aften, da jeg har rosacea og det skal holdes nede. To forskellige slags rens fra Exuviance og til de dovne dage en fra Bio Derma. Jeg er mere end glad for min mand og to døtre, mad lavet fra bunden og Singapore :-)

 6. 18 år, studerende, hver morgen og aften hver dag, er en sucker for bland-selv-slik, duften af nybagt kage, lyden af brusende bølger og ELSKER online shopping.

 7. 21 år, socialrådgiver studerende, renser min hud slavisk morgen og aften, er fuldstændig afhængig af at få renset alt af huden :-) Jeg Elsker make up og hudpleje, som største hobby, og så kan jeg rigtig godt lide de der rådne fisk fra haribo, bøger og at streame lidt for meget HBO ;-)

 8. 32 år, og må melde mig i klubben hvor desværre kun renser ansigt om morgen

 9. 18 år, selvstændig blogger og studerende, morgen og aften hver dag . Kan godt lide at rejse, æbler og girls-nights.

 10. 22 år, læser psykologi på 3. semester, ca. 1-2 gange om dagen (mest med vand men et par gange om ugen bruger jeg origins ansigtsscrub) og jeg kan godt lide marcipanbrød, solnedgange, efterårstræer, gode oplevelser og når det nu er jul må jeg ej forglemme havregrynskugler :)

 11. Jeg er 25 år gammel, arbejder som konsulent, en gang om dagen og kan rigtig godt lide friluftsliv og god mad :)

 12. 28 år, sygemeldt på 2 år efter en grim trafikulykke, hver morgen & aften. Elsker julen, uldsokker og vinden i træerne.

 13. 20 år, Design Studerende /TEKO, renser både morgen og aften (få dovne dag, bliver det sprunget over) Jeg er rigtig glad for hunde, gode venner, kage, lækker te og krydret mad.

 14. Jeg er 30 år, fuldmægtig i et ministerie (er mere spændende end det måske lyder ;), jeg renser hver morgen og aften på trods af to små børn (læs: det er min eneste alenetid, luksus!), og jeg elsker at sove i knitrende nyvasket sengetøj, lege i skoven og spise chokolade :)

 15. 25 år, tandlægestuderende, morgen og aften hver dag, kan godt lide: dyr, natur og hygge i alle afskygninger :)

 16. Gymnasieelev med passion for veninder, spinning og gå ture i Indre Odense. . Fjerner mascara med vand hver aften.

 17. 27 år, socialrådgiverstuderende, vild med pæne ting og chokolade, renser min hud hver aften(med mild shampoo-skum i badet, som det eneste min hud tilsyneladende tåler!!) og bare med vand og evt. en vaskeklud om morgenen.

 18. 26 år, specialestuderende, morgen og aften (troligt siden jeg var 13*), familie, lyskæderne på altanerne i min baggård, min herlige kat, julesmåkager!

  *at rense min hud er et totalt must for mig, da jeg fra naturens side er udstyret med en mildest talt vanskelig hud: det startede med acne da jeg var 12-13 år, og har efter diverse lægemidler, kure og behandlinger nu udviklet sig til rødmen, sensitiv hud og acne-ar, desværre. Jeg har omsider fundet mig en fantastisk dygtig kosmetolog og bruger de bedste produkter – og det går fremad, det gør det virkelig. Men jeg er ret sikker på, at den rappe lille sag, du udlover, kan give mig endnu et skub i retningen mod en hud, jeg kan elske :-)

 19. Oh my, superpræmie! Jeg har simpelt hen hørt så meget godt om den børste:) Nå, men jeg er 27 år, er jurist og så renser jeg min hud med En mild scrub om aftenen og noget random ansigtsvask om morgenen. Synes egentlig det fungerer ok, men er lidt træt af mine lidt for store porrer på næsen og min tendens til tør hud her om vinteren.

  1. Og så kan jeg ret godt lide frisk luft, rødvin, dyner og at gøre det godt på mit arbejde.

 20. 25 år, pædagogstuderende, jeg renser kun min hud om aftenen, og skyller blot med vand om morgenen. Jeg elsker gode bøger, hjemmebag og løbeture ved vandet :-)

 21. 21 år, er igang med en HF. Stræber efter at rense min hud morgen og aften, men det er ikke altid at det bliver gjort(ups) jeg bruger plasirs 3 i en cleanser. Derefter smører jeg ansigtet ind i biooil eller en fugtighedscreme.

 22. 25 år, kommunikationstuderende på AAU (cph), morgen og aften (glemmer det nogle gange om aften, ups..). Jeg elsker at rejse, at eksperimentere i køkkenet og honningkagehjerter.

 23. Jeg er 29 år og jurist, men i øjeblikket er jeg på barsel. Før jeg fødte rensede jeg mit ansigt ved vand om morgenen og først bioderma og derefter ansigtsrens (sæbe) om aftenen (næsten hver dag). Efter jeg har født når jeg kun vand om morgenen og bioderma om aftenen (desværre ikke hver dag grundet skrigende baby). Jeg vil rigtig gerne igang med rens hver aften igen (som en lille luksus i hverdagen). Jeg kan rigtig godt lide slik, gåture, serier samt bog- og bloglæsning

 24. 29 år, jordemoder, hver morgen og aften. Elsker cheesecake, gåture med en veninde og en kaffe i hånden, og de morgener hvor jeg kan sove til jeg vågner uden et vækkeur.

 25. 36 år, arbejder med bygningsvedligehold, renser morgen og aften, kan godt lide at rejse, spille musik og ikke mindst spise lakrids med chokoladeovertræk. God søndag!

 26. 18 år, studerende, når jeg husker det – kan godt lide chokolade, kaffe, dårlig humor og at dagdrømme.

 27. 26 år, glad folkeskolelærer, renser min hud hver morgen og (næsten!) hver aften. Kan rigtig godt lide at cykle ud til lufthavnen og se på fly, min hverdag, kaffe, sur slik og Modern Family :)

 28. 21 år, studerende ved humanistisk informatik på Aalborg Universitet i København. Jeg bruger en skrubbehandske, som min søde mor har fået købt med fra Iran, om morgenen i badet og en cleansing milk og varmt vand om aftenen. Jeg er ret pjattet med mine nye FDB stole, dværge-juletræer og karamel-the!

 29. Jeg er 24 år og renser min hud morgen og aften. Jeg er uddannet materialist og ved hvor vigtigt det er at rense sin hud. Jeg vil gerne vinde den til min kæreste, der i en alder af 25 år døjer med hudproblemer trods han renser sin hud morgen og aften. Han fortjener det virkelig og det vil gøre mig enormt glad og lykkelig at kunne hjælpe ham! ☺️

 30. 30 år, mor til to mirakelpiger på 3 og 6 år, pædagog i en børnehave, og jeg har en ambition om at bruge ansigtsscrub 2 gange om ugen, og skintonic, øjencreme, serum og ansigtscreme to gange om dagen, men det bliver nok nærmere kun 4 gange om ugen i alt – ups shame on me ;)
  Og så elsker jeg min mand, dejlige piger, guldkarameller og god italiensk is <3

 31. 26 år, arbejder på mediebureau, morgen og aften hver dag. Kan godt lide croissanter, bøger, snevejr og weekend.

 32. 31 år og biolog.

  Hvad jeg siger er hver morgen og aften, men sandheden er nok hver morgen og ca. hveranden aften. Jeg bruger bl.a. en renseskum fra Vichy og en gang imellem nogle pads fra Stridex, som indeholder salicylic acid. Et par gange om ugen bruger jeg også en fantastisk skrubbecreme fra Madre Labs.

  Jeg elsker jordbærtærte( og christianshavnertærte), oddere og storbys ferier.

 33. 25 år, sygemeldt studerende (har langtids-hjernerystelse), renser og fugter hver aften med Avene produkter og morgenrutinen er bare kold vand efterfulgt af den klassiske Embryolisse. Elsker lyden af nyfalden sne der knirker under fusserne, duften af kanel og lange skovture med min vuf Thor.

 34. 18 år, gymnasieelev i 3.g, morgen og aften næsten hver dag. Jeg kan rigtig godt lide julehygge, og tanken om at jeg om 11 dage er færdig med min SRP :)

 35. Jeg er 33, arbejder som marketingassistent og er en af dem, der er slem til at glemme at rense huden. Ofte bruger jeg bare en 3-i-én-rens om aftenen og husker kun at rense om morgenen ca. 2 gange om ugen :-).

 36. 21 år, studerer biomedicin, 3-4 gange i ugen, familie, venner, chokolade og mere chokolade

 37. 21 år, studerende og producer assistent, morgen og/eller aften (den smutter sgu en gang imellem). Jeg elsker at besøge mine forældre på landet i henholdsvis Sverige og England, at lave (og spise) mad og at forkæle mig selv med en fridag en gang imellem.

 38. 32 år, læser til socialrådgiver. Renser ansigtet om aftenen…. argh… må blive bedre, er jo ikke ung længere.
  Hvad jeg kan li? fridage med mine børn imellem div eksamener og projektskrivning. Vi glæder os bare til at have et par fridage mellem jul og nytår.

 39. 16 år, 1. G’er på stx, renser hud hver aften med en rensevand fra vichy. Jeg elsker at løbe, instagramme, interiør og små dimser og dutter til værelset :-)

 40. 39-årig lærer, som renser hud hver aften. Jeg elsker usaltede cashewnødder, min hundehvalp, en god bog i en sofa med blødt tæppe og lækre cremer.

 41. Jeg er 25 år, folkeskolelærer og renser kun mit ansigt, når jeg er i bad. Jeg kan godt lide skumslik med saltkaramel og chokoladeovertræk, og jeg er vild med jul og december!

 42. 26 år gammel, indkøbsassistent. Jeg renser min hud hver aften og skyller om morgenen – min hud er meget sart og tør.
  Jeg kan rigtig godt lide en rigtig tøse-film, rødvin og en lang frisk gåtur.

 43. Jeg er 20 år, studerende, renser min hud med produkter hver aften og med vand hver morgen og så elsker jeg søde sager af enhver karakter, gode bøger og tid til at tulle rundt i strømpesokker uden at skulle nå noget (gerne kombineret med de to førstnævnte). Glædelig 2. Søndag i advent :-)

 44. 24 år, sygeplejerske, renser morgen og aften, elsker lange karbade, bland selv slik og kys i panden <3

 45. 26 år, studerende (sidste år af min kandidat), morgen og aften – HVER dag, og efter træning. Elsker frostvejr, varm kakao og frisk blomster.

 46. 24 år, studerer nordisk sprog og litteratur plus historie, renser næsten hver morgen og aften. Kan godt lide digtsamlinger, is og te.

 47. 18 år, gymnasieelev på andet år, hver morgen og aften. Elsker en god bog, varme sommeraftner under himlen og røde streger i lectio ;)

 48. 21 år, universitetsstuderende, morgen og aften + lidt ekstra et par gange i ugen. Earl grey the, modern family og rejser i alle størrelser.

 49. 24 år, salgsassistent ved Bestseller, elsker nye udfordringer og der faktum at jeg skal fejre min 25 års fødselsdag til festival med f***ing Roxette på programmet !

 50. 21 år, læser spansk og virksomhedskommunikation, renser morgen og aften hver dag. Jeg kan godt lide lakrids, eventyr (både de litterære af slagsen og dem jeg selv tager på) og katte :)

 51. 28 år. Tv-journalist på vej på barsel. Jeg renser min hud både morgen og aften HVER dag med skånsomme produkter og sjældent med vand. Jeg er vild med rejser, politik, indretning og hjemmelavet mad af gode råvarer.

  Glædelig 2. advent :)

 52. Jeg er 23 år og studerer til dagligt på CBS. Lige nu er jeg dog i praktik i et PR bureau i indre by. Jeg renser min hud hver aften – også når jeg ikke har make-up på. Det er nu ikke for at lyde hellig eller noget, men jeg er en stor beautynørd og har arbejdet i Matas i flere år. Derfor elsker jeg simpelthen skønhedsprodukter og at bruge dem. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg garanteret ikke rense min hud hver aften. Jeg er normalt ellers lidt til den dovne side…

  Jeg kan rigtig godt lide jul, chokolade og at se gode serier med min kæreste på sofaen (helst New Girl eller House of Cards. Er ikke genre-snob ;-))

 53. Jeg er 26 år til daglig arbejder jeg som sekretær i et administrationsfirma.
  Jeg renser hud hver morgen og aften. Jeg kan rigtig godt lide god mad, gode bøger og kage :)

 54. 24 år, katastrofe- og risikomanagerstuderende, renser om aftenen (når jeg husker det), og i badet ca. hveranden dag. Kan godt lide at rejse, bøger og chokolade i store mængder (vi har lige fået en 4,5kg toblerone på job!! Win.)

 55. 17 år, gymnasieelev på 2. år (IB) – men vil gerne være professionel “traveller (elsker at rejse)” ;). Jeg bruger ikke særlig meget make-up, vasker min hud hver morgen og aften, og bruger milde “renseprodukter” hver 2. dag – elsker fornemmelsen af en hud der kan ånde, og føles ren. Noget af det jeg holder mest af, er frisk luft med min fineste labrador, at rejse, jul, international politik/en god debat, familie, kaffe, Disney og en fangende bog.

 56. 27 år, psykolog, rensemælk morgen og aften eller renseskum i badet, dertil skrubbemaske en gang om ugen ca alt fra Vichy, elsker mad! Som i alt mad stort set…, og hygge med dem jeg holder af – gerne kombineret

 57. 26 år, jurastuderende, morgen og aften (næsten) hver dag. Kan rigtig godt lide kolde vinterdage, bland-selv-slik og min lille nevø på 8 mdr. :)

 58. 29 år, pt på barsel, renser huden med skiftende renseprodukter HVER aften, og med vand om morgenen. Jeg elsker mine veninder, mit hjem, hygge, smukke ting, sko, dyr… ja kunne blive ved.

 59. 19 år, sabbatår med job i H&M, renser – efter mange år med umulig acne – hud hver morgen og aften uden undtagelse! Andet føles helt forkert – vanemenneske!

  Og så kan jeg godt lide at hygge med mine veninder, løbeture i støvregn og juleskum – verdens bedste slik!

 60. 24 år, BA-studerende, er måske lidt for dårlig (læs: doven) til at få renset min hud, som jeg ellers burde – den trænger til det! Jeg elsker overraskelser, venindehygge, fredagssnolder og at kysse på kæresten :-D

 61. Jeg er 24 og er lærerstuderende :) Jeg renser mit ansigt morgen og aften. Dog kun med en skintonic om morgenen.
  Jeg elsker min lille nevø på kun 4 uger, og vi får æren af at holde jul med ham i år :-)

 62. 20 år, igang med det såkaldte “fjumrerår, er ung pige i huset hos en familie med 6 søde unger. Forsøger at få det gjort morgen og aften, det er dog vigtigst at få det gjort om aftenen, så jeg får fjernet diverse leverpostejsrester og små fedtede børnefingre. Kan allerbedst lide min familie. Specielt mine to søde niecer, der begge er 9 måneder gamle.

  Glædelig jul!

 63. 29 1/2 år ;-), Financial controller + specialeskrivende på cbs, renser morgen og aften, er vild med min mand, efterårsfarver, solskin, jul (og gaver) neglelak, brownie og cheesecake! <3

 64. 33 år, kontornusser i offentlig virksomhed. Jeg renser troligt min hud morgen og aften og har gjort det hver dag i i hvert fald de sidste 16 år pga. mange år med problemhud. Kan godt lide min hund (som i rigtig meget!), alt med garn og krea generelt og frisk luft i hovedet :-).

 65. 28 år, konsulent. Religiøs rens af hud morgen og aften, hver dag – det er nærmest terapeutisk for mig. Er glad for bøger, tykke sokker, te, min dejlige mand og lækre naturlige ansigtsolier.

 66. 25 år, studerende, Meget forsigtig med at rense min hud, da jeg har en daglig kamp med perioral dermatitis. Tænker om en sådan børste vil kunne hjælpe mig. Jeg elsker desuden lakrids og er glad for dyr.

 67. Jeg er 36 somre, socialpædagog, og elsker mine to børn og lange ture i naturen med min lavtgående lange hund (corgi cardigan). Renser hud hver aften.

 68. 22 år, CBS studerende, renser og smører med creme + olie hver morgen & aften MEDMINDRE der har været drinks på menuen – jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen efter en bytur. Og så kan jeg mægtig godt lide strawberry lemonoska cocktails fra Granola, yoga og jul.

 69. 37 år gammel, blomsterpige i eurospar og renser min hud hver aften, men er først lært inden for de seneste par år

 70. Sidse, 26 år og jeg læser til socialpædagog. :-)
  Jeg er desværre ikke helt så god til, at rense min hud, men jeg øver mig. :-)
  Jeg er vild med sommer, og grill mad, men efter keg har fået mine to drenge, er julen blevet en fantastisk tid, igen. :-)

 71. 17 år, gymnasieelev på 2. år og musikstuderende på MGK, renser hud hver morgen og aften (også efter bytur). Kan rigtig godt lide weekend, marcipanbrød og ren hud uden urenheder.

 72. 20 år, studerende og morgen og aften og efter sport. Jeg er vild med lyskæder, grineflip, der giver krampe i kinderne og ben & jerrys uden skam!

 73. 24 år, kandidatstuderende, renser morgen og aften stort set hver dag (dog glipper det nogle gange om aftenen efter en bytur ). Kan godt lide at rejse, løbe turer og chokolade :)

 74. 25 år, studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, renser morgen OG aften (også selvom det er midt om natten). Jeg kan godt lide at pakke gaver ind, bage kager, fordybe mig i en god bog og være fysisk aktiv.

 75. 26, specialestuderende, morgen (hvis jeg går i bad) og aften (altid). Jeg elsker at rejse og spille brætspil.

 76. 28 år, kunstformidler og projektkoordinator. Renser (næsten) hver morgen. Kan VIRKELIG godt lide jazz, portvin, rød læbestift og mazarintærte (den fra Fakta med hjorten på)

 77. 24, studerende og elsker hvalpe, skumslik og pæne kjoler :) Jeg renser om aftenen.. Der er virkelig plads til forbedring i min rutine! Jeg har ønsket mig denne SÅ længe – og også i julegave – men jeg ved bare, at der ikke er nogen, der køber den til mig :( haha. Jeg krydser VIRKELIG fingre for, at jeg kunne være heldig!!

 78. 25 år, studerer medicin (kun et halvt år tilbage, pheeew), i hvert fald hver aften og næææsten også hver morgen (hvis jeg ikke er kommet for sent op!), kan rigtig godt lide at gå til koncerter og i teateret, løb og rødvin! Og chokolade selvfølgelig!

 79. Jeg er 26 år gammel, jurastuderende og deltidsarbejdende, jeg renser min hud om morgen i badet med de bare næver og om aftenen med en rensesvamp (ren! :)). Jeg er tosset med spansk, tunge vægte, løb, risengrød og mors hjemmebagte kanelsnegle :)

  Julehilsener

  Nathalie

 80. 39 år, jobsøgende (efter nylig raskmelding oven på lang sygemelding pga. stress) og nystartetblogger (i februar i år), renser HVER dag morgen og aften på samme tid som med tandbørstning – og ja, det giver pote at være lidt nazi med det har jeg også erfaret. Jeg kan ikke undvære min sport (løb og styrketræning), at røre mig fysisk hver eneste dag, at læse og skrive, og så er lakridskonfekt mit yndlingsslik at spise og chokolade det skønneste at kreere små gaver af.

 81. 22 år, litteraturvidenskabsstuderende på tredje år. Jeg renser min hud et par gange om ugen, men kunne nok godt bruge at det var oftere! Og så kan jeg godt lide sort te, indisk mad og gode bøger.

 82. Jeg blev 50 i år. Skøn alder :-) Jeg renser min hud hver aften. 2-3 gange ugentligt bruger jeg en mild scrub og ellers står den på rens med klud. Den udgør det samme som scrub. Renser aldrig om morgenen. Nattens cremer har sørget for den rette barriere og derfor bruges der kun koldt vand. Det synes jeg er dejligt.
  ELSKER LAKRIDS og kan IKKE leve uden og lidt chokolade er da heller ikke af vejen.

 83. 24 år, studerende, ca. 1 gang om måneden (desværre), at være sammen med min familie og dejlige veninder. Glæder mig til at se dem, når jeg kommer hjem fra udveksling om 2 uger. :)

 84. 26 år og grafiker. Forsøger så vidt muligt at rense min hud morgen og aften, men er stadig på jagt efter en god rytme. Har en svaghed for fine billeder, chokolade og blomster. Og så skal jeg ikke glemme at nævne, at jeg elsker familielivet ♡

 85. 22 år, studerende på Aalborg Universitet, renser huden morgen og aften (næsten) hver dag. Jeg kan rigtig godt lide mange ting, men lige nu står mørk chokolade, min dyne og en lidt sød mand højt på listen :-)

 86. 17 år, gymnasieelev i 1.g, renser hver aften. Jeg elsker at lave mad, hunde og nyvasket sengetøj :-)

 87. “29 år, selvstændig blogger m.m., morgen og aften (næsten) hver dag. Kan godt lide hunde, bøger og skumslik med chokoladeovertræk“.

  26 år, stud.merc.sol, morgen og aften – hver eneste dag! Kan godt lide flow yoga, sushi, min nespressomaskine og min forlovelsesring, som jeg lige har fået :)

  1. Sorry copy paste af din sætning – skulle bare sikre mig at jeg fik det hele med! :)

 88. 25 år, pædagog på asylcenter, og er sammen med de bedste børn og unge hverdag.
  Rensningen afhænger altid af dagen, men mon ikke gennemsnittet er 3-4 gange om ugen?!
  Elsker kvalitetstid, alene og sammen med dejlige mennesker, og chokoladeovertrækket nødder og svigermors hjemmebagte julesmåkager ;)

 89. 24 år, læser medicin, renser hver morgen og aften samt før/efter træning og holder meget af hyggestunder, slik og følelsen af bare tæer i græs.

 90. 20 år, studerende på Aarhus Universitet, hver aften (når jeg kommer i seng i ordentlig tid). Jeg holder af en øl i fredagsbaren, mit arbejde, mine medstuderende og min skønne familie. Og chokolade og passionsfrugt (gerne kombineret).

 91. Jeg er en 31 år kvinde / udd. pædagog i 4 år / startet i sommers med sygeplejerskeudd / jeg renser mit ansigt i badet med skrub et par gange om ugen / det er lige sådan en præmie som kunne få min ungdomsglød tilbage, så jeg kan se smækker lækker ud for og selv og får min 5 år yngre kæreste ;)

 92. 18 år, 3.g’er og biografarbejder og -ejer, aften (næsten) hver dag. Jeg kan godt lide at bage (og spise) kage, at opfylde mine to-do-lister og at læse om og se på pæne ting.

 93. 21, multimediedesignstuderende, renser min hud morgen og aften (men den flipper alligevel her i vinterlånederne), kan godt lide chokolade, Xbox kinect spillet Just Dance, katte og julen!! :)

 94. 23 år, læser til bygningsdesign-ingeniør, jeg renser (næsten) hver morgen og aften, jeg kan rigtig godt lide at træne – især løb, men jeg kan egentlig bedre lide mine venner, familie og kanelsnegle :)

 95. 23 år, læser økonomi på KU og renser hud hver aften (når jeg ikke er hos min kæreste, der bliver det bare til en renseserviet desværre), og så er jeg vil med god mad!

 96. Jeg er 22 år gammel, studerende og renser (næsten) hver morgen og aften. Jeg kan godt lide kaffe, brændte mandler – begge helst i godt selskab :)

 97. 14 år, hardworking skolelev;), renser min hud hver morgen og aften. Jeg holder rigtig meget af morgenmad (i alle afskygninger), crooner julemusik og tandsmør på min mormors nybagte boller:-)

 98. 19år, studerende på IT-Universitetet. Morgen, når jeg er i bad. Jeg kan godt lide citater, notesbøger og at læse bøger.

 99. 25 år og tandlægestuderende på sidste år. Jeg får dagligt fremmede menneskers spyt i ansigtet (super lækkert), og renser derfor grundigt HVER aften – og kun med vand om morgenen. Elsker bland-selv-slik, onlineshopping og mine kære familie/venner :)

 100. 26 år, butiksansat, rens både morgen og aften (med meget få undtagelser), elsker naturen, chokoladeis og min søde familie :)

 101. Jeg er 27 år, og på barsel med min anden søn – ellers læser jeg til pædagog. Nu jeg er på barsel bruger jeg ikke makeup hver dag, og renser derfor meget sporadisk. Normalt forsøger jeg at gøre det hver dag!

 102. 21 år, idrætsstuderende, hver aften (og om morgenen når der er tid), kan godt lide idræt, familie og julehygge :).

 103. 34 år, webkonsulent, altid morgen og som oftest også om aftenen. Elsker rejser, levende lys i julemørket og min søn og hans far.

 104. 28 år, speditør, hver morgen og næsten hver aften (afhængig af om jeg falder i søvn i sofaen), kan rigtig godt lide at grine, føle mig godt tilpas og slappe af. <3

 105. 28 år, cand.scient.pol/fuldmægtig, to gange dagligt. Kan godt lide min kæreste, Berlin og solskin.

 106. 32 år, arbejdsløs da jeg lige er kommet hjem efter 2,5 måneders eventyr i New York, renser min hud alt for sjældent – nærmest kun en gang om ugen (ups), jeg elsker film, tv-serier og at fotografere.

 107. 21 år, arkitektstuderende, drømmer om fornuftige renserutiner, men det bliver bare ofte ikke til mere end en gang hver tredje dag når jeg husker at nuppe ansigtssæben med i bad. Måske noget lækkert grej er vejen frem? Jeg kan rigtig godt lide morgenmad, hverdage og katte :)

 108. 22 år, studerer kommunikation, renser hver morgen og aften, og jeg kan rigtig godt lide god mad :)

 109. lækker præmie og spændende regler for konkurrencen!
  Here goes.. Jeg er 25 og er revisor (slet ikke så kedeligt som det har ry for). Renser mit ansigt hver 2.-3. dag..

 110. 32 år, grafisk designer på barsel, hver morgen. Og jeg elsker mine to sønner, stjålne øjeblikke med min mand og med min tegneblok – og chokolade!

 111. 20 år, designteknolog studerende, renser hver aften, elsker min lille hund og tv serier.

  Jeg har haft slem acne og en hulens masse tydelige porer, håber det her måske kan hjælpe!!

 112. 24 år. Biologistuderende. Oftest morgen og aften, men har ikke været så god dd sidste måneds tid :/ Jeg elsker at hygge med mine nærmest, diy og gåture.

 113. 27 år gammel. Tværfløjtist og civilingeniørstuderende (næsten færdig!) og snart mor til en lille dreng. Morgen og aften hver dag. Har fin bleg islandsk hud som jeg prøver at passe godt på. Elsker vandreture, sne, jul, bøger, klassisk musik, matematik og en god kop kaffe med noget sødt til.

 114. Jeg er 22 år gammel, læser på CBS, og renser hud to gange om dagen :) dog ikke med sådan en lækker sag!

 115. 24 år, designteknolog-studerende på TEKO. Jeg renser min hud morgen og aften. Har haft problemer med slem akne, og i dag har jeg mange ar og store porrer. Jeg har prøvet mange forskellige produkter, og i dag har jeg netop købt Pudderdåsernes produkter, som jeg håber kan give mig en flottere hud. Jeg elsker at slappe af og bage julegodter her i december. :)

 116. Jeg 28. Arbejder som socialrådgiver. Jeg renser både morgen og aften. Har ikke været så god til det. Men de sidste 2 år har jeg kæmpet med uren hud. Så nu Det et must. Kan klart se forskel på min hud hvis jeg glemmer det.
  Ellers så jeg vild ned heste, neglelak, bage og tv serie af næsten alle typer.

 117. 19 år, franskstuderende, renser morgen og aften, kan rigtig godt lide tanken om snart at have fødselsdag. Og sød, finsk lakrids ;-)

 118. 25 år, læser sidste år på min kandidat i Socialt arbejde, hver morgen og aften, kan godt lide boglæsning under tæppet, kold hvidvin med damerne og min kærestes varme hånd.

 119. 29 år, jobsøgende, netværker, virksomhedspraktikant, renser huden morgen (med vand) og aften (med Neutral ansigtsvask). Min hud kan ikke tåle, at jeg sløser!

 120. 24 år (fødselsdag i går, wuhu), studerer idræt, renser min hud morgen og aften med noget alt-i-en-rens eller lignende, kan godt lide nyvasket sengetøj, duften af klementiner, sneakers, god vino og mørk choko :-)

 121. 27 år, nyuddannet psykolog og på barsel. Vaskeskum (rudolph care) hver aften og i badet, om morgenen kun vand. Vild med chokolade, rejser og løbeture i regnvejr.

 122. 27 år, hardcore investment banker og business woman, som rådgiver virksomheder i forbindelse med en salgs- eller købsproces. Jeg elsker en god kaffe og jagter derfir den bedste bryggemetode i hjemmekøkkenet, og synder dertil gerne i fyldte chokolader og heftige chokoladekager!

 123. 27 år, sygeplejerske, næææsten hver dag. Bøger, kajak og madaftener i gode venners lag ;)

 124. 20 år, franskstuderende, renser min hud hver aften og (næsten) hver morgen ;-) Jeg kan godt lide blomster, at bage og at spise (mange) saltlakridser :-)

 125. 30 år, PhD-studerende, renser hver morgen (men ikke så tit om aftenen), jeg kan lide at ride på min islandske hest, strikke og se Jane Austen-film :-)

 126. 20 år, sabbatår (snart statskundskab studerende), morgen & aften. og kan rigtig godt lide mad!

 127. 24 år, kandidatstuderende på Kinastudier, rens morgen og aften HVER dag. Kan godt lide at kigge på blogs, at blive krammet af min kæreste og lakrids! :)

 128. 24 år, designkultur studerende på Syddansk Universitet. Jeg renser mit ansigt hver aften, hvis jeg har haft makeup på. Ellers bliver det selvfølgelig renset i badet. Jeg kan godt lide kage, god mad, mine forældres hund og min kæreste.

 129. 32 år, advokat, morgen og aften med vand og nogen gange scrub. Kan meget godt lide at dyrke crossfit og at se dårlige tv-serier :)

 130. 24 år, studerer erhvervsøkonomi på AU og arbejder ved siden af som Marketing Coordinator for et lingerifirma. Jeg renser min hud hver morgen, men vasker den kun med lunken vand om aftenen. Jeg kan lide at dyrke motion, arbejde og tilbringe tid med min familie, kæreste og veninder.

 131. 28 år, studerende (halvanden måned endnu), minimum en gang om dagen. Er vild med min kæreste, bland-selv-slik (+Netflix) og min cykel :)

 132. 23 år, journaliststuderende, ingen daglig rutine(ups), så der kunne denne præmie måske være først skridt på vejen, elsker netflix, biblioteker og alt slik med peppermynte.

 133. 21 år. Statskundskabsstuderende. Vask morgen og aften (for det meste). Kan lide Sire Hustvedt, Savage Rose og rom.

 134. Eva, 22år, kommende ernæringsassistent, rensegel morgen og aften, mænd i bar overkrop, marabou og filmhygge ;-)

 135. 36 år, chef – både på job og hjemmet :) Renser når jeg husker det. Mest om morgenen, for så skal makeuprester fra dagen før væk, aaheemmm! Kan bedst lide min lille familie, at shoppe og tænde monster mange stearinlys.

 136. 29 år, erhversrejsekonsulent. Renser med vand morgen og aften, og med skrubbemaske et par gange om ugen. Den clarasonic dér står faktisk øverst på min ønskeliste i år, da jeg ikke føler, at min hud bliver renset helt igennem. Jeg er glad for min dyne, gåture, kaffe og snebolde.

 137. Jeg er 40 år, lærer og elsker mode, makeup, tøj og chokolade. Jeg renser min hud morgen og aften.

 138. 29 år, konsulent, renser med rent vand om morgenen, elsker hjemmelavet is fra ismaskinen og lyset fra juletræet :)

 139. 28 år og arbejder med kommunikation og marketing. Hver aften og morgen. Jeg elsker hyggelige stunder med familie og venner og arkitektmøbler :)

 140. 13 år skoleelev, renser huden morgen og aften (næsten) hver dag. Elsker bøf, med pommes og bearnaise sovs :-) – og vampyr vi gummier! Og at læse din blog, den giver så meget inspiration!!

 141. 31 år, læser innovation og entrepreneurship, renser hver morgen og aften, og elsker kage, søde mennesker (og hunde) fjernsyn og mayo ;-)
  Ps shiiit for en fin gave!

 142. Jeg er en 16 årig pige, der i øjeblikket går i 10. klasse på Østerbro. Jeg må indrømme at jeg kun renser mit ansigt (ordentligt) om aftenen, og ellers koldt vand om morgenen. Men det ser desværre ikke ud til at virke, da jeg har rigtig mange trælse urenheder :-(
  Men nok om det! For jeg kan rigtig godt lide min lillebror, mit arbejde, tanken om NY med klassen til januar, og denne dejlige juletid! :-)

 143. Jeg er 23 år, læser jura på 3. år, renser min hud hver aften og skyller ansigt i vand morgen og aften. Jeg holder meget af at være sammen med familie, venner, lave mad og dyrke masser af motion! :)

 144. 31 år gammel, jobsøgende Cand.ling.merc fra CBS. Renser hver aften når jeg endelig har alenetid (stressfri zone;)). Elsker min familie, at lave sneengle på første sneaften, at snyde med min summerbird chokoladejulekalender uden at blive opdaget OG Netflix :-)

 145. 16 år, går i 10. på Textilskolen i Holte :) Renser aldrig min hud… Desværre, men en gang skal jo være den første! :D Jeg elsker at være kreativ mens jeg nyder en kop te, med en god Snickers! :D

 146. Jeg er 23 år og studerende. Jeg renser min hud hver dag, både morgen og aften, da megen uren hud som teenager har sat sine spor, desværre også permanent.
  Jeg kan rigtig godt lide rugbrødsmadder med ost.

 147. 25år, studerende, næsten hver aften og ikke særlig tit om morgenen, varme kanelgifler fra Pågen, kinderæg og marabou chokolade der har været i fryseren ;)

 148. 25 år. Studerende på universitet. Soon to be mom – til tvillingepiger. :) renser hver dag (næsten) ellers bliver jeg straffet for det, med grim grim hud! Elsker mine bebser der sparker inde i maven, ostehaps og min varmedunk i den her kolde tid :)

 149. 23 år. Studerer statskundskab. Renser hver morgen og aften (det tog min akne). Jeg kan rigtig godt lide kakaomælk, mit nye kollegieværelse og (heldigvis!) min kæreste.

 150. 24 år, studerende, morgen og aften, og så elsker jeg min kæreste, at rejse, Fazermints, at være alene hjemme, at læse og Netflix, ha.

 151. 36 år og søger arbejde.Jeg renser en enkelt gang i badet om morgen og dobbeltrenser om aftenen ved vasken.

 152. 23, filosofistuderende. Renser næææsten hver morgen og aften. Eller så snart jeg kommer hjem fra uni. Jeg er vild med Amager, kaffe, striksokker og murakami. Og Coca cola..

 153. hej :) Superfin konkurrence
  Jeg er 38 år og lærer, elsker tysk og håndarbejde. Har et lille smykkefirma, som stadig er meget nyt. Jeg renser huden alt for sjældent. Kunne virkelig god tænke mig at vinde.
  Kh. Mette

 154. 20 år, studerende, renser hver aften. Jeg elsker online shopping, gamle julefilm og lakridspiber :)

 155. 17 år, gymnasieelev og arbejder i en købmand. Jeg renser min hud inden jeg tager makeup på, og efter jeg tager makeup – altså morgen og aften (næsten). Jeg elsker neglelak, slik og tøj.

 156. 28 år, arbejder hos Bolias kundeservice, morgen og aften det sidste års tid. Kan godt li min doodlehund Bob, kaffe og god mad!

 157. 21 år, Studerer bioteknologi på Københavns Universitet, morgen og aften hver dag. Kan godt lide løb, yoga, kaffe og kage

 158. 25 lange forår, stud. jur., kommunalt ansat og handicapmedhjælper. Renser hver aften – men ikke helt godt nok. Elsker chips med dip. Og lakrids. Og mad. Meget mad. Gerne kombineret med serie-søndage i sofaen :)

 159. 33 år, på barsel. Jeg renser min hud med en ansigtsvssk hver aften og med koldt vand om morgenen. Jeg er rigtig dårlig til at få brugt dybderensende masker, massere og lignende. Så ville virkelig gerne prøve den børste. Tror den ville gøre underværker. Jeg elsker min familie, sol, varme og lakrids.

 160. 16 år, 2.G elev (godt jeg næsten er halvvejs i helvedesåret), morgen og aften hver dag. Jeg elsker fritid, juletiden og fyldte chokolader :-)

 161. Jeg er 17- snart 18 Jubiii. Jeg er gymnasieelev 1½ år tilbage :(
  Jeg renser min hud 1-2 gange om ugen, jeg kan rigtig godt lide chokolade, alt med hindbær, vanilje og kokos smag, og så elsker jeg at læse og spise chillinødder. :) <3

 162. 24 år. social og sundhedshjælper. vasker med vand morgen og aften efter fuldt en dejlig henholdvis dag og aften crem. elsker hjemmelavede klejner (host lavede i dag), og gode gå turer i vintervejret:)

 163. 16 år – 10 klasse på efterskole – Stort set hver aften og så creme på om morgenen – Kan rigtig godt lide chokolade :-)

 164. 19 år, tandlægestuderende, morgen og aften hverdag. Jeg elsker at rejse, læse bøger og danse.

 165. Dejlig konkurrence og glædelig 2. søndag i advent til dig, Emily.

  33 år, efterskolelærer, jeg renser min hud både morgen og aften, elsker lakrids, sko, glitter og at være i det kreative hjørne med syning og strik.

 166. 26 år, pædagog, jeg vasker ansigt minimum en gang om dagen, jeg elsker weekender fyld med hyggelige aftaler og planer som gerne må indeholde familie, veninder, træning og at bage lækkerier:)

 167. 24 år, bioanalytiker-studerende, hver aften og næsten hver morgen. Jeg er tosset med lyskæder, Homeland og risotto.

 168. 25 år og medievidensskabsstudrende, p.t. i praktik. Jeg renser hud morgen og aften og har gjort det i over 10 år. Jeg elsker is, kage, chokolade og bland-selv-slik – løb og styrketræning.

 169. 25 år – Visual mershandiser – morgen og aften – træning, chokolade, familie og veninder

 170. 17 år minus 25 dage, gymnasieelev, jeg renser med rensemælk og konjac sponge hver aften. Jeg kan rigtig godt lide chokoladeovertrukne mandler, at dyrke yoga, snakke fransk og leve livet : )

 171. 29 år, arbejdsløs, hver aften (springer nogen gange over fredag og lørdag, jeg elsker min kæreste, mælkechokolade og kaffe!

 172. 21 år, jurastuderende, morgen og aften alle årets 265 dage. Kan godt lide at synge og spise hjemmebagte kager med familie og venner.

 173. 31 år, gymnasielærer, i mange år var det rens morgen og aften men er pt på barsel og lidt ude af form, når barsel slutter skal der bestemt renses igen – synes faktisk det er mere selvforkælelse end pligt. Elsker min familie, bøger og havelivet :-)

 174. 24, kandidatstuderende, Bioderma til sensitiv hud – rens aften og vand om morgenen, ellers blusser min hud op. Jeg elsker at bage, drikke en god kop te/kaffe og hygge på langs i sofaen på disse mørke aftener.

 175. 25, arbejder med planlægning af kollektiv trafik, hver morgen i badet – sjældent om aftenen (ups), elsker min kæreste, god mad og vin! ;)

 176. 21år, sygemeldt med kronisk fejl på nervesystemet . Renser normalt hver morgen og aften. Jeg kan rigtig godt lide hunde, neglelak, kærlighed og dage med mindst muligt smerter :-)

 177. 22 år, bachelorskrivende danskstuderende, som elsker at bage en god kage til dem jeg holder af, at danse så meget i byen at mine fødder gør ondt dagen efter, at klæde mig pænt på, og ikke mindst læse en god bog med en varm plaid over mig. Jeg renser morgen/aften (y)

 178. 17 år, gymnasieelev, renser morgen og aften. Elsker jul, venner og familie. Og så elsker jeg at lave lækker mad, og spise (massere) af det :-)

 179. Okaaaay, så kommer du med the good stuff, hva?
  25 år, studerende på KU, vand morgen og aften (hov), og jeg er vild med hindbærsnitter, bøger og drinks med passionsfrugt

 180. 39 år, administrativ bankassistent og freelance journalist, renser morgen (og bør virkelig tage mig sammen til også at få gjort det hver aften. HVER aften. Ahem), er helt tosset med vinylplader, kaffe, stilhed, katte, bøger og at svinge med kettlebells.

 181. Jeg er 24 år, arbejder på kontor og er alt for slem til at springe rense-“rutinen” over – men makeuppen bliver altid fjernet ;)

 182. 30 år (!!) grafiker (designer), stemmer i med flertallet om rens morgen og aften the simple and easy way. Værdsætter sort kaffe, outdoorlivet og kran-safarier!

 183. Meget snart 33 årig salgskoordinator der elsker mode, salt lakrids og renser hud hver aften!

 184. 32, specialeskrivende og fuldtidsarbejdende hos Forsvaret. Renser konsekvent min hud morgen og aften. Jeg er vild med salt & vinegar chips, crossfit og hjemmehygge.

 185. 31, jurist, meget sjældent – vasker det dog dagligt under bruseren, elsker mine børn (og mine bøger!).

 186. 22 år, studerende på KUA (bachelorskrivende). Renser hud religøst morgen og aften! Og kan rigtig godt lide kaffepauser og juleslik :-)

 187. Jeg er 25, studerende på AAU (snart going 26!), er (pinligt nok) først begyndt at rense hud for 3 uger siden (hvor store bliver ens porer lige efter man er fyldt 25!? Øv!), elsker bøger, manden i mit liv og Marabou-chokolade i næsten alle afskygninger! :)

 188. 25 år, studerende, renser min hud morgen og aften hver dag. Kan rigtig godt lide god kaffe, friske blomster i min lejlighed og Paris (hvem kan ikke det).

 189. Glædelig Advent

  Jeg er 25, og nyuddannet som retail manager ;) Jeg vasker ansigt morgen og aften, og om aftenen smører jeg min hud ind i mandelolie, det er ret godt, især her om vinteren :) Ellers skrubber jeg et par gange om ugen ;)

  Jeg håber at vinde :) :) :)

 190. 34 år, arbejder i forsikringsbranchen, jeg renser mit ansigt morgen og aften. :-)

 191. Uh, den ville jeg gerne vinde :)
  Jeg er 23 år og læser historie og religionsvidenskab på Aarhus universitet. Jeg renser min hud hver morgen og aften, og så elsker jeg mine hunde og min kanin Louis og chokolade!

 192. 35 årig socialrådgiver der arbejder med hjemløse, hvilket må siges at være meget lidt glamourøst, men sindssygt meningsfuldt. Jeg er af koreansk oprindelse, hvilket dog ikke betyder 10-12 (!) trin i renserutinen som de er berømmede for. I stedet for nøjes jeg med lidt rensevand, Oskia Renaissance vaskegel og så Lings dual moisture emulsion, hvorefter diverse sera og cremer følger. Jeg har aldrig renset min hud før jeg ramte de 30 år og gik med god samvittighed i seng hver aften med mascara og hele molevitten. Hormonelle udbrud fik mig dog til at blive sådan en rigtig omvendt, hellig type, der nu troligt vasker mit ansigt to gange om dagen. Om morgenen dog kun med lidt rensevand, da huden ikke skal strippes for dens egne fedtstoffer. Resultatet af ihærdighederne er, ligesom du har erfaret, en hud der bare har det bedre og som deraf også ser bedre ud. God jul!

  1. Hov, glemte at skrive hvad jeg godt kan lide: Kærligheden fra mine børn, glade mennesker omkring mig.. Nå ja, og Netflix og gode tv-serier

 193. Jeg er en 36 årig jurist :) Jeg renser faktisk hver morgen og hver aften, det er efterhånden blevet en (god) vane ;) Jeg elsker mørk chokolade, stearinlys, gåture på stranden i alt slags vejr og gode bøger.

 194. 23 år, på tredje år på biotekbacheloren på KU. På trods af lettere problemhud er jeg alt for dårlig til at få renset min hud, men jeg prøver at huske det hver morgen efter badet – jeg elsker ost og vin, lange gåture og Harry Potter!

 195. 22 år og glad lærerstuderende! Jeg vasker kun min hud i vand, morgen og aften. Jeg er pjattet med et godt glas rødvin med venner, nyfalden sne og ting med glimmer.

 196. 32 år, HR medarbejder, hver morgen… og ellers ikke… hmm… Elsker frisk luft, min kæreste, friske blomster og søde mennesker :-)

 197. 27 år, folkeskolelærer, renser morgen og aften minus nogle små fulde gange, hvor det blot er vigtigst at komme i seng. Jeg er en makeup freak, og dedikerer meget af min fritid på youtubes mange guruer!

 198. 25 år, studerende, vasker med vand og klud morgen og aften og med rensemælk, hvis jeg har haft makeup på, men har ikke nogle andre renseprodukter! Jeg kan rigtig godt lide tidlige morgenløbeture og tandsmør :)

 199. Jeg er 19 år og er i gang med mit sabbatår, jeg tager på højskole lige efter nytår. Jeg fjerne som udgangspunkt min makeup og renser min hud hver aften, der er dog også dage hvor jeg tænker at jeg springer og og venter til dagen efter ;)

 200. 22 år og kandidatstuderende. Jeg renser med bioderma morgen og aften, og så elsker jeg søde hunde, alt julemad og min store familie. Og din dejlige blog, der altid giver godt humør!

 201. 22 år, ingeniørstuderende, hver morgen og næææsten hver aften. Kan godt lide snickers, kaffe og kontorartikler i flotte farver.

 202. 23 år, kommunikationsstuderende, renser hver aften (ville ønske jeg kunne få gjort det om morgenen også, men det er som om at jeg hellere bytter de ti minutter foran spejlet ud med længere tid under dynen). Jeg kan godt lide jul, veninde-sludren og krydderboller med nuttela :-)

 203. 19 år, læser HF og dansk A er favoritfaget, renser med vand morgen og aften. Bruger fugtmaske eller tykke cremer hver aften. Elsker min Spotify-konto, drømmer om et Europa-roadtrip til sommer og bruger for mange penge på sneakers ;)

 204. 26 år, medicinstuderende på KU, er rigtig rigtig dårlig til at rense min hud. Går i bad hver morgen hvor ansigtet lige bliver skyllet rent med vand, and that’s it :/ Bruger bioderma micellar tamtam hvis jeg har haft makeup, men som regel er det først næste morgen og ikke inden sengetid. Wow, skammen og dålig samvittighed lige nu! Haha! Kan rigtig godt lide film, musik, serier og at rejse. At tage til koncerter eller tage en tur i udlandet er noget af det bedste jeg ved :D

  Glædelig 2. søndag i advent!

 205. Jeg er 22 år, læser medieproduktion og ledelse på DMJX og renser ærligt talt aldrig min hud :/

 206. 27 år, studerer en kandidat i fransk og kommunikation, renser min hud morgen og aften, elsker mode, fransk, tv-serier/film, caféture og at danse :-)

 207. 21 år, højskoleelev og snart jordemoderstuderende. Jeg ELSKER at rejse og være spontan. Jo vildere en rejse og jo kortere tid der er blevet brugt på at planlægge den jo bedre. Og så er jeg helt tosset med kinder chokolade!!! :)

 208. 20 årige kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, elsker bøger, god kaffe og chili mayo!

 209. 26 år og grafiker. Jeg forsøger så vidt muligt at rense min ud hver dag, men jeg har ikke helt fundet den gode rytme endnu. Jeg elsker fine billeder, chokolade, smukke planter og ikke mindst familielivet <3

 210. 18 år gammel og studerende på DTU. Morgen og aften vasker jeg mit ansigt. Jeg kan godt lide at bage lækre kager (dernæst især at spise dem) og at være ude i naturen, man kommer vel fra landet !

 211. 16 år gammel, går på gymnasiet, vasker ansigt med koldt vand om morgnen og smører ind i creme, om aftenen vasker jeg med ansigtsrens. Kan godt lide træning, kaffe og vandmelon.

 212. 31 år, produktionsplanlægger, renser morgen og aften – altid, elsker alt ved julen, især maden ;-))

 213. 26 år, folkeskolelærer, kun med vand når jeg er i bad og ellers aldrig. Kan godt lide pæne køkkener (og indretning generelt), god mad og december!

 214. 28 år, Marketing og PR assistent, renser ansigt hver morgen og aften :-) Jeg kan rigtig godt lide snebolde (dem fra Toms), reformertræning og lækre drinks.

 215. 22 år, UCC studerende, rens om aften og vand om morgen, tanken om at jeg er i gang med mit drømme studie og at min familie og jeg har det godt :)

 216. Hej jeg er 27 år, og skriver speciale, hvor jeg glemmer flere gange at rense min hud, det kunne være såååååå nice at vinde den der clarisonic :) for lige nu kan jeg næsten ikke overskue andet end at brugge kaffe som kan holde mig vågen :)

 217. Jeg hedder Signe, er 24 år og bor i Århus. Jeg studerer communication&media strategy på TEKO, og jeg renser troligt min hud HVER morgen og aften. Jeg døjer i en alder af 24 år STADIG med teenagehud, så for mig er det helt essentielt at rense min hud for makeup og snavs. Ved sien af mit studie har jeg et to-mandsband med en veninde, som vi p.t. “turnerer” lidt rundt med som frivillige rundt omkring, og for hyggens skyld. Udover det elsker jeg at putte (helst med min dejlige kæreste), og er vild med hunde og katte :-) Min kæreste og jeg får med GARANTI en cavallier king charles spaniel før vi får børn!

 218. 17 år, gymnasieelev, renser hver aften. Kan godt lide pæn hud, chokoladeskildpadder og tanken om, at jeg snart har ferie :)

 219. 23 år, læser til lærer i Aalborg, og jeg renser hud morgen og aften næsten hver dag. Jeg gør det dog altid om aftenen, kan slet ikke sove, hvis jeg ikke gør det! ;) Jeg har længe gerne ville prøve en Clarisonic, men SUen er ikke helt med på det, så jeg krydser fingre for jeg bliver den heldige <3

 220. 28 år, på jagt efter drømmejobbet (uddannet ergoterapeut og cand. soc. i socialt arbejde). Renser hver aften, og nogle gange om morgenen. Jeg kan godt lide naturen, levende lys og chokolade.

 221. 32 år, arbejder i en offentlig styrelse og flittig bloglæser. Jeg renser morgen og aften hver dag. Jeg kan rigtig godt lide middage med veninderne, køkkenhygge med mine sønner og mand, og så er chokolade min favorit.

 222. “24 år, kommunikationsstuderende ved CBS, morgen og aften hver dag – er ret neurotisk omkring det :-) . Har en svaghed for katte, boligindretning og velskrevne, humoristiske og æstetiske blogs med søde bloggerpiger bag – en favorit er “Emily Salomon blog” :-)

 223. 25 år, sygeplejerskestuderende, rens hver aften og jeg kan virkelig godt lide kaffe!

 224. 24 år, sygeplejestuderende på barsel, renser morgen og aften. Om morgenen i badet med rensemælk og aften med skintonic. Bruger derudover face scrub 3 gange om ugen. Jeg elsker min datters kluklatter, min kæreste der kysser mig i nakken og følelsen af, at trække frisk luft helt ned i lungerne.
  Glædelig 2. søndag i advent til dig også :-)

 225. 24 år, studerende. Jeg renser med vand hver morgen og hver aften med rensecreme. Jeg kunne nok godt gøre noget mere! Jeg elsker søndag aften på sofaen, juletid og hjemmelavede æbleskiver!

 226. 55 år,porcelainsmaler,morgen/aften(næsten)dagligt. Elsker katte,bøger og strikketøjet. Mvh Mai-Britt

 227. 29 år, økonom, renser morgen og aften. Kan rigtig godt lide Homeland, København og danske jordbær.

 228. Hej Emily
  Jeg er 36 år, skolelærer og læsevejleder. Jeg renser morgen og aften, men med to børn er det en hurtig omgang – ville elske en hjælpende hånd/maskine.
  Elsker tid med børn og mand, løbeture, madlavning og mine veninder.
  Mange hilsner Rikke

 229. Jeg er 24 år gammel. Jeg er igang med min kandidat i biokemi og er ved at specialisere mig i neurobiologi (hjerneforsker). Jeg renser min hud et par gange i ugen, da den er meget sart. OG jeg ELSKER chokolade, kage, lange løbe/gå-ture og ren rå-hygge med folk jeg holder af :)

 230. 41, regnskabsansvarlig, renser hver aften når jeg husker det. Elsker en god deal, bøger, slik, min familie, veninder, alenetid og i det hele taget livet.

 231. 28 år, formidler på et bibliotek, jeg renser mit ansigt hver aften med rensemælk fra Rudolph Care og pøser rigeligt iskoldt vand i hovedet som det allerførste hver morgen kl 06.45 (win-win – det renser og jeg vågner). Jeg kan godt lide min familie, og så er jeg seriøst afhængig af skumslik med chokoladeovertræk. FARLIGT!

 232. 23 år, kiropraktorstuderende på 4. år, morgen og aften hver dag, jeg kan godt lide alt med lakrids, en god kop kaffe og tid med min familie og kæreste.

 233. 56 år renser altid min hud morgen og aften, og det betaler sig min hud er rigtig fin min alder taget i betragtning. Det kan jo også være det er fordi jeg fylder huden godt ud, da jeg kan lide chokolade og lakrids.

 234. 15 år, går i 9. klasse til daglig og arbejder som piccoline i et lille firma i hjertet af København. Jeg renser min hud hver morgen og aften, dog med få undtagelser (fredag og lørdag aften). Jeg kan rigtigt godt lide København, lakridste, chokofanter og familietid :)

 235. Jeg er 19, blev student i sommers og holder nu sabbatår. Jeg arbejder derfor som pædagogmedhjælper i en børnehave. Jeg renser min hud med vand hver morgen og mere grundigt med produkter hver aften.
  Mvh Anna-Lise

 236. 25 år, studerende, morgen et par gange om ugen og aften hver dag. Kan rigtig godt lide regnvejr, min dyne og tærter.

 237. 22 år. Medicinstuderende. Stortset hver morgen og aften. Er vild med venindetid, at opdage verdenen, lege med min hund og spise kage.

 238. 35-årig PR og kommunikationsmedarbejder. Renser hver eneste morgen og aften!! Kan bedst lide bøger, eventyrfilm og champagne med pigerne:)

 239. Jeg er 27 år gammel, selvstændig Digital Producer og musiker. Jeg forsøger at rense min hud om aftenen som minimum, men det er desværre IKKE altid. Jeg elsker M&Ms, fodmassage og gamle danske film.

 240. 19 år, studerende, hver morgen og aften (da jeg har meget uren hud og ikke tør tænke på, hvad der ville ske, hvis jeg ikke gjorder det), jeg kan godt lide at løbe, læse og kaffe!

 241. Jeg er 23 år og læser Global Nutrition and Health. Jeg renser min hud hver morgen og han ikke gå i seng uden at rense min hud for make-up. Derudover forsøger jeg at huske at bruge en ansigtsmaske 3 gange om ugen (det går bedre nogen uger end andre) :)

  1. Hov, og så kan jeg rigtig godt lide lørdag morgener (dem hvor jeg ikke skal arbejde) med morgenmad der strækker sig over flere timer, mens Mads og Monopolet kører i radioen. :)

 242. Haha er vist alderspræsident i den forkerte ende, men det er vel aldrig for tidligt at få en ordentlig renserutine…
  15 år, elitefodboldspiller (og folkeskoleelev, men det er knap så spændende), skintonic lidt hist og her og jeg kan godt lide gåture når de ikke har et formål, chokolade (kalorier generelt, ups) og at grine!

 243. 18 år, studerende, renser ansigtet med vand hver morgen og fjerner makeup HVER aften – uanset hvor sent jeg kommer hjem :-) Har en hang til hvidvin i selskab med vennerne, netflix og alt der indeholde sukker.

 244. 22 år, studerende, renser ansigtet hver aften – og så elsker jeg sushi, at rejse og søndage på sofaen under dynen med serier! :)

 245. Jeg er 30 år og kommunikationsmedarbejder, men pt. på barsel med min lille søn. Jeg renser hud hver morgen; ikke så god til det om aftenen desværre… Jeg kan rigtig godt lide min dyne, designertasker og Caffé latte chocorange fra Baresso :)

 246. 31, salgsassistent fuldtid (især denne måned), og jeg er vild med marabou, seje sneakers og stearinlysets skær.

 247. 24 år, medicinstuderende, morgen og aften (min dååårlige hud minder mig om at huske det). Elsker rutebiler (småkagen og folkevognsrugbrød), hygge og de fleste former for pillearbejde :)

 248. 23 år, ergoterapeut, forsøger at være sej og rense morgen og aften, men har svært ved at få det til at fungere godt, fordi jeg let får eksem om vinteren. Elsker bløde sutsko, at sidde i sengen og læse, samt snebolde (dem med marcipan, ikke de kolde) :)

 249. 22 år, medicinstuderende, får næsten altid kun renset om morgenen… :-| Intentionerne er gode, men oftest går det alligevel lidt i vasken jo mere træt jeg bliver. Måske en clarisonic kunne hjælpe lidt på det ;-)
  Er vildt med gåture med hund og kæreste, varm chai-latte på de kolde dage, og julehygge i massevis!

 250. 24 år, ha. Jur studerende. Jeg renser både morgen og aften. Min god er meget sensitiv, så den kræver ekstra pleje for at se nogenlunde ud.
  Jeg kan rigtig godt lide jul, hyggelig med venner og familie, at opleve verden og spise søde sager

 251. 17 år, er gymnasieelev på tredje og sidste år, renser min hud (næsten) hver aften. Elsker at grine og rejse, og så elsker jeg hunde og Pringles chips :-) Rigtig god advent

 252. 24 år, studerer biologi, hver aften. Kan godt lide katte, at jeg næsten næsten er færdig med min BA og en løbetur i støvregn om sommeren :)

 253. 31 år, studerende og jeg renser udelukkende om aftenen i forbindelse med at jeg fjerner min make-up, så jeg kunne vist godt trænge til at få strammet lidt op på mine rutiner :) Jeg kan godt lide gode krimier, mit arbejde og mine fantastiske veninder.

 254. 23 år, Medievindenskabsstuderende på 5. Semester, hver aften, min kæreste, familie og venner – og så selvfølgelig december måned :-)

 255. 32 år, projektleder, renser min hud hver morgen og aften, og så kan jeg rigtig godt lide salt&vinegar chips, kaffe og løbeture med en mega god sang på repeat :)

 256. 25 år, sygeplejerske, renser hud om aftenen.
  Jeg elsker hunde, tæpper, the og mandariner.

 257. 27 år, psykomotorisk terapeut, morgen og aften hver dag. Og så er jeg vild med sofahygge, læsning, rejser og chokolade (!) :)

 258. 39 år, mor til 2 børn og gift. Pt sygemeldt og skal i gang med en ny uddannelse i det nye år. Elsker shopping, katte, skønhed og mode. Min store last er M&Ms peanuts! Jeg renser min hud hver aften :)

  Kh Rikke

 259. Jeg er 32 og lærer. Jeg renser altid morgen og aften. Jeg elsker min familie, lakridser og god musik!

 260. Jeg er 28 år – journalist, men på barsel fra på onsdag ❤️
  Jeg renser min hud morgen og aften – men min graviditetshud sukker efter lidt luksus, hvorfor denne også står allerøverst på ønskelisten i år. Den vil være den perfekte forkælelse til mig og min hud. Både nu og når vores lille dreng kommer til verden i det nye år.
  Jeg elsker min lille babyboy i maven, skønhed, jul, lange gåture i sneen, hyggelige søndage med dem jeg elsker, kys fra min kæreste, kram fra mine veninder, træstammer, jul – jeg kunne blive ved ❤️

 261. 37 år (lidt endnu), ansat i Politiet, renser to gange om dagen med micellar water, elsker mine børn, ferie, solskin og glade mennesker

 262. Jeg er 21 år gammel, og læser uddannelsesvidenskab. Jeg renser min hud (uden undtagelse!) hver morgen og aften. Jeg elsker træning, god mad og allermest at være sammen med min familie og mine venner.

 263. 40 år, kontorleder, renser hver morgen og aften. Elsker mand, børn og min lille hund, bøger, chokolade og at rejse :o))

 264. 21 år, studenrende på CBS, et par gange om ugen, elsker familiehygge, hækling og gode drinks :-)

 265. 19 år, går på kunsthøjskole, (næsten hver) aften med Biodermas rensevand (men glemmer det faktisk ofte da make-up ikke er en prioritet på højskole). Jeg kan rigtig godt lide efterår, chokolade og alenetid i min seng under min dyne :-)
  krydser fingre for jeg vinder!

 266. 29 år, tekstforfatter, hver aften med Bioderma og ca. 2 gange om ugen med en ansigtsscrub. Jeg kan godt lide fladtrynede hunde, bland-selv-slik og sommer.

 267. 29 år, arbejder med kvalitet og kommunikation og elsker min datter, veninder, raw cakes, mørk chokolade, frugtsalat, min racercykel, hot yoga, at løbe i regnvejr og bade i havet

 268. 23 år, servicekasse assistent i Magasin, morgen og aften hver dag (uden undtagelse). Kan godt lide boligindretning, pinterest, at kokkerere og at rejse.

 269. Marie-Louise 22 år, arbejder i kundeservice. Renser kun min hud om morgenen hvilket betyder jeg sover med min make-up hver dag. I know – mega dårlig vane. Derudover er jeg lige flyttet fra min kæreste gennem 5 år og er nu ved at lære at bo alene – det er vildt svært synes jeg.

  God jul Emily

 270. 21 år, psykologi studerende, renser altid min hud morgen og aften. Jeg kan godt lide musik, svømning og dyr :-)

 271. Jeg er 27 år, analytiker i finansbranchen. Jeg renser med bioderma hver aften og en vaskeklud hver morgen. Jeg kan rigtig rigtig godt lide min kæreste og det lille menneske vi har lavet sammen, og alt der indeholder chokolade.

 272. 21 år, cbs-studerende, så vidt muligt hver morgen og aften – selvom der nogen gange er en lille smutter. Kan rigtig godt lide skumjulemænd (“den ægte fra Cloetta, de andre smager af sæbe”) – som du så fint skrev ;) Derudover kan jeg godt lide sprog og løbeture i solskin :)

 273. 26 år, specialeskriver, bio derma om aftenen og renseskum en gang imellem. Julete og gåture i snevejr!

 274. 21 år. Studerende. Bliver kun til en enkelt gang om dagen. Og kan lide jule-hygge-stunder og god mad.

 275. 37 år, Jordemoder og underviser, hver aften med Bioderma og et par gange ugentligt m kokosolie eller renseskum. Kan virkelig godt lide hvid chokolade med lakrids fra Summerbird.

 276. mette Bjørn – 32, folkeskolelærer. 2 gange om dagen – faktisk efter at have læst om din rutine! Jeg elsker hygge i sofaen – enten medmanden eller med en god bog. Og så elsker jeg når der er god tid til hygge med vennerne

 277. 42 år, arbejder på et biblioteket. Renser morgen og aften og er trods det fortsat ramt af urenheder. Elsker min familie over alt samt lakrids, bøger og gåture ved stranden.

 278. 18 år gammel, gymnasieelev på sidste år, jeg renser morgen og aften hver dag, jeg kan godt lide kvædete, kanelsnegle og at slappe af.

 279. Jeg er 23 år gammel og arbejder til daglig i Netto, og nyder lidt tid væk fra studie. Jeg renser mit ansigt hver morgen, selvom jeg ville ønske, at det var hver morgen og aften. Jeg kan rigtig godt lide min nevø og niece, fritid og sol.

 280. 24 år, studerende, har fra jeg startede med renseprodukter renset morgen og aften (dog med undtagelser, når jeg er faldet i søvn med al krigsmalingen på ;) ). Kan godt lide neglelak, rent sengetøj, bløde trøjer og duften af abrikos(når det kommer til bodyshampoo).

 281. 27 år, CBS-studerende (en lille tid endnu; skal skrive speciale fra februar – gisp!), renser hud med skin tonic morgen og aften og bruger en face scrub en gang ugentligt. Jeg kan rigtig godt lide weekender hjemme ved mine forældre (og katten…), at se Marvel-film samt at spise flødeboller med marcipanbund :)

 282. 14 år, folkeskoleelev, morgen og aften(ihvertfald i hverdagen). Jeg elsker madlavning, hårfletning og alting med farven rød, og self. behageligt hjemmetøj.:-)

 283. 22 år, og studerende ved TEKO i Århus. Derudover arbejder jeg ved SAND concept store. :) Jeg elsker kaffe (gerne i rigelige mængder) og rock ‘n roll – også gerne i rigelige mænger. ;)
  Jeg fjerner makeup med Matas’ renseskum (den bedste!) hver aften og afslutter med skintonic og natcreme. Om morgenen skyller jeg ansigtet i koldt vand og bruger en let dagcreme. Alt fra Ole Henriksen. :)

 284. 29 år, jordemoderstuderende, hver aften (næsten!) Jeg elsker gode bøger, snevejr og min knap 2-årige datters kluklatter :)

 285. 21 år. Morgen og aften næsten hver dag ;-) Jeg læser til sygeplejerske og kan godt lide min nye lille hundehvalp og kvalitetstid med familie, kæreste og veninder. Jeg er også helt vild med hjemmespa :-)

 286. 30 år og på barsel. Renser hver aften, og hver morgen. Jeg kan godt lide lyse sommeraftner og dejlig mad :)

 287. 18 årig gymnasieelev – jeg renser min hud med vand hver morgen og aften og skrubber en gang om ugen! – min hud er ikke så god til for meget sæbe!
  Jeg kan godt lide musik og chokolade!
  God jul!

 288. 18 år gammel, STX-studerende på 3. år. Hver morgen skyller jeg mit ansigt, og om aftenen fjernes makeuppen med mild rensemælk. 2-3 gange i ugen bruger jeg en scrub og/eller maske. Og så eeeelllsker jeg chokolade og dyr.

 289. 23 år, marketingskoordinator, hver morgen og aften (eller ihvertfald de fleste aftener :-)) , spinning, familie (+ hund) og bland selv slik!

 290. 23 år, nyuddannet sygeplejerske i fuldtidsstilling, renser min hud morgen og aften hver eneste dag. Kan slet ikke sove før jeg har renset min make-up af! Jeg bruger clarisonic mia2 hver morgen og planlægger at købe denne aria til min søster i julegave, da hun desværre ikke er så flink til at rense sit ansigt (fy) :) jeg elsker at føle velvære og bruger også kun svanemærkede renseprodukter :) når jeg skal passe den søde tand spiser jeg aller helst mørk chokolade med lakrids eller mandler med chokoladeovertræk og lakridspulver :)

 291. Hej!
  Jeg hedder Nana, jeg er 23 år, og jeg renser faktisk aldrig min hud. Altså, jo, når jeg går i bad, men jeg bruger ingen renseprodukter, men jeg ville rigtig gerne.

  Jeg er i gang med at tage en kandidat i Dansk, og jeg er svært glad for Marabou med Daim, skarp, sort eyeliner og nyvasket hår.

 292. Hej. Jeg er 32 år og arbejder som keramiker (ligenu barsel) pga mit fag er det vigtigt og meget nødvendigt at rense huden både morgen og aften. Ligenu bruger jeg Rodians SUPER stamcell cleanser, som er fantastisk og tilfører min hud masser af fugt, min hud har det så godt trods et støvet arbejdsklima… Jeg smører/masserer Rodians ind på tør hud og renser af med lun vaskeklud, derefter olie/serum og dag/natcreme. Kærligst Nina

 293. 22 år, studerende, 1-2 gange dagligt, er pjattet med lækre sko og tasker, lakridser og det faktum at min bachelor snart er afleveret og jeg kan holde noget der minder om juleferie i år :-)

 294. 21 år, jurastuderende på 1. år, renser kun mit ansigt med vand morgen og aften. Jeg kan rigtig godt lide levende lys, en varm dyne, bøger og julete lige nu i den kolde tid :)

 295. Jeg er 29 år (på torsdag!!), er socialrådgiver og arbejder på et botilbud for mennesker med en psykiatrisk diagnose og misbrug – er dog pt på barsel med verdens dejligste lille Alma (lidt partisk, måske?).
  Jeg renser hver morgen i badet og har rigtig gode intentioner om at gøre det hver aften, men i virkeligheden er det nok et par gange om ugen.
  Jeg er vildt glad for god rødvin, min lille familie (der tæller mand, den føromtalte Alma og vores vildspringer trumfe), læbepomader og alt andet dullegrej!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig denne her præmie – tror måske at en ekstra gadget kunne gøre, at jeg fik renset om aftenen og hvor ville det være skønt med en lille hjemmespa, når ens dage er okay fyldt med bleer og gylp!

 296. 22 år, sociologistuderende, når det går godt, så
  er det renseskum og skin tonic morgen og aften, når det går knap så godt er det kun skin tonic om morgenen. Jeg elsker chokolade, hunde og gode film i massevis! :)

 297. 21 år, socialrådgiverstuderende, renser min hud hver morgen og aften med pai produkter. Jeg er helt vild med stearinlys, min kæreste, kaffe og så har jeg en svaghed for kanel!

 298. 43 år. Socialrådgiverstuderende på sidste år. Hver morgen og de fleste aftener…
  Elsker mine drenge, varm gløgg og kage.

 299. 41 år og projektleder. Jeg vasker mit ansigt de fleste morgener og aftener i en mild sæbe, jeg køber på apoteket. Det blev jeg anbefalet af en hudlæge for mange år siden. Kan godt lide løb, at rejse og lækker mad.

 300. 28 år, arbejder i en HR afdeling, fjerner makeup hver aften og vasker ansigtet med vand morgen og aften, tilbringe tid med familien, træning (mest bagefter :)) og at udvikle mig. :)

 301. 23 år, assistent i Magasins servicekasse, hver morgen og aften (uden undtagelse). Kan godt lide lakridsmandler, pinterest, at kokkerere og at rejse.

  Glædelig jul altid inspirerende Emily! :-)

 302. Jeg er 35 år og studerer retorik på kandidaten. Min hud bliver renset morgen og aften – uden undtagelse! Jeg kan virkelig godt lide min hund, min kæreste, saltlakridser og juleskummænd fra Cloetta, de ÆGTE juleskummænd! Katjes stop jer selv, jeres julemænd smager forfærdeligt ;-)

 303. 17 år, går i 2.g, renser hver aften, kan godt lide pæn hud, hunde, koncerter, cheesecake og min virkelig bløde sofa

 304. 25 år, pædagogmedhjælper, og altid om aftenen og ofte om morgenen også. Min nye lejlighed, min familie og duften efter sommerregn.

 305. 28 år, salgskoordinator, bruger cliniques tre-trins serie morgen og aften (næsten) hver dag. Elsker at hygge foran brændeovnen med kæresten, gå i min dejlige have og pusle, hæklehygge med veninderne med tilhørende kaffe/baileys

 306. 28 år, ny-færdiguddannet med projektansættelse i kommunikation og salg, aaalt for lidt – morgen i badet og 2-3 aftener om ugen, elsker at gå København tynd med kaffe i hånden og yndlingspiger ved min side, mit første juletræ i min stue og min fysioterapeut som har fjernet mega spændingshovedpine.

 307. 31 år, folkeskolelærer, renser næsten hver morgen og hver aften. Kan godt lide at arbejde med børn, være ude i naturen og give og få overraskelser.

 308. 24 år, studrende i USA, men vender stærkt tilbage til DK til jul. Er først begyndt at rense hud for et par måneder siden, da jeg faldt over Mario Badescus produkter, som nu gør mig afhængig af at rense hud! Derudover kan jeg rigtig, rigtig godt lide lösgodis – og det bliver fantastisk at komme hjem til SLIK i lange baner!

 309. 30 år, konsulent i kulturstyrelsen dog pt. På barsel, om aftenen med bioderman og
  morgenen med vand, min lille familie, havregrynskugler og stille morgener

 310. 28 år, bankrådgiver på barsel, renser mit ansigt morgen og aften, elsker tanken om snart at få min egen lille familie, gode venner og familie samt god rødvin og røde bøffer (godt babypigen snart kommer ud

 311. 21 år, studerende (klinikassistent), aften hver dag, morgenerne med i weekenderne. Kan godt lide min kærestes og min lejlighed, Pyrus her i juletiden og glade mennesker (det smitter så dejligt :-))

 312. 21 år, hårdt arbejdende med tre jobs, renser morgen og aften! Jeg elsker at sove længe, mine veninder og mine dejlige heste og hund :)

 313. 20 år, bor og arbejder lige for tiden i Frankrig som au pair. Renser min hud hver aften og helst også om morgenen, hvis jeg ikke er for doven. Elsker bøger, p-tærter, rent sengetøj og en nyrenset hud . Clarisonic, kom glad!

 314. 16 år, gymnasieelev, skintonic + fugtighedscreme morgen og aften, elsker gossip girl, victoria secret og marokkansk stil :-)

 315. 24 år, statskundskabsstuderende, Bioderma om aftenen 5-6 gange i ugen og vand hver morgen i badet. Jeg elsker Pepsi Max og ville drikke det hver dag, hvis jeg gav mig selv lov. Det gør jeg (heldigvis) ikke :)

 316. 21 år, servicemedarbejder indtil videre, men håber på at komme ind til politiet. Renser min hud om aftenen, og én gang om ugen giver jeg den en scrub. Burde virkelig være bedre til at pleje den ;) jeg kan godt lide musik, at børste tænder og løbe en tur, hvor jeg kan mærke vinde bide i kinderne.
  Glædelig 2. Advent :)

 317. Jeg er 39 år og total beauty addict, til daglig arbejder jeg med webdesign ;-) Jeg renser mit ansigt morgen og aften, og bruger gerne en maske 1-2 gange om ugen. Elsker at være sammen med venner og familie. Håber du får en skøn jul :-)

 318. 18 år, gymnasieelev pt. i gang med SRP (indsæt opgivende emoji)… Renser morgen og aften hver dag. Kan godt lide god mad, træne, være sammen med venner og en god kop kaffe og bog. Krydser fingrene :))

 319. 29 år, tekstil ingenør, renser hver morgen og er virkelig slem til ikke at få det gjort om aftenen. Kan godt lide min skønne datter og kæreste, chokolade og frisk luft.

 320. 28 år, miljøplanlægger, intentionen er morgen og aften, men det er nok ikke altid virkeligheden. Kan godt lide at løbe, poletter og min mand :-)

 321. Heidi. 39 år. Dyrepasser med speciale i forsøgsdyr. Renser hver (næsten) aften. Huden får en omgang skinner om morgnen. Ellers er der aha syrebehandling i mild form hver da og en lidt mere skrap en 1 gang ugentlig. Elsker dyr. Er bange for de almindelige husedderkopper. Men har stuen fuld af skorpioner og springeren kopper i terrarier. (Google Phiddipus regius for nuttet edderkop)

 322. 20 år, pædagogmedhjælper og læser fransk, ansigtsrens fra clinique hverdag – morgen og aften (undtagen nogle få gange, hvor huden lige skal have ro). Jeg elsker chokolade, Paris og at føle mig pæn og det inkluderer en ren hud!

 323. 24 år, læser kandidat på RUC, morgen og aften 5 dage om ugen i gennemsnit. Jeg har et temmelig stort forbrug af kvædete, jeg kan virkelig godt lide julemusik (alle tider på året) og så går jeg nok op i makeup og beauty en del mere end normalen :D

 324. 28 år, specialeskrivende på ITU, morgen og aften (som dig – næsten) hver dag, elsker at bage og lave mad, hygge med venner og familie, chick-lit og bland selv-slik i uudtømmelige mængder

 325. 27 år, ph.d.-studerende, renser (gisp) nu kun 2-3 gange om ugen, er pjattet med min tykke søn og vild med at lave lister!

 326. 26 år, psykologistuderende og tvillingemor, morgen og aften (dog ofte kun med vand). Jeg kan godt lide at lave små stemningsfilm og ha’ pejsevideoen tændt hele vinteren ;)

 327. 35 år, økonom, når jeg altså ikke feder den på barsel ;) Og morgen & aften hver dag, nu ikke tidligere.. Je kan godt lide min hund, min baby, min kæreste – & stranden.

 328. Jeg er 21 år. Jeg arbejder på sølvgadesskole som støtte lærer udover det underviser jeg i dans.. Jeg renser min hud morgen og aften (næsten hver dag).
  Jeg elsker at bage i lange baner, danse og være sammen med min dejlige familie i Hundested!

 329. 25-årig jurastuderende – rensemælk og fugtighedscreme hver aften – jeg knuselsker petroleumsblå, brune stænger og advokadomadder :)

 330. 29 år, læge, renser med sæbe om morgenen og aftenen. Nogle gange med Bioderma. Og god til at få brugt fugtmaske :-)

 331. 23 år, medicinstuderende, renser ALTID morgen og aften (men kun med en vatrondel og micellar-vand fra bioderma).

 332. 20 år, studerende på 3. semester på Informationsvidenskab og Kulturformidling på KU, er alt for dårlig til at få renset min hud (det bliver desværre oftest bare lige hurtigt til lidt vand tørret af med en vaskeklud). Jeg er besat af bøger, men kan derudover virkelig også godt lide te, katte og TV-serier ;)

 333. 21, studerer Æstetik og Kultur i Aarhus. Jeg prøver at rense morgen og aften, da min hud også let bliver medtaget. Jeg kan rigtig godt li’ bøger, mørk mint chokolade og mine 3 skønne hunde :-)

 334. 25 år, arbejder i butik, hver morgen og næsten hver aften, kan godt lide hunde, tv-serier og at fodre ænder her i vinterkulden :)

 335. 24 år og studerende. Jeg renser mit ansigt hver aften. Det skifter dog lidt hvilket produkt jeg bruger. Om morgenen vasker jeg bare mit ansigt i koldt vand. Lige nu er jeg vild med den marcipan- nougatkalender jeg købte til mig selv i Lübeck, bedste julekalender ever :)

 336. Jeg er 22 år, og er studerende på Syddansk Universitet, hvor jeg læser Designkultur og Økonomi. Jeg renser min hud hver morgen og aften med de gode produkter fra NUXE, men har ikke altid været god til at få det ordnet – rensebørsten ville være en stor hjælp for mig, da jeg lider af psoriasis som er en daglig irriterende faktor i hverdagen.
  Jeg interesserer mig meget for indretning og dansk design, men sætter også stor pris på sundhed, madlavning og fitness.

 337. simone – 27 år – studerende – renser mest aften og hurtigt morgen – elsker, elsker, elsker frugtsalat med vaniljecreme og chokoladestykker :)

 338. Clara Bugge, 20 år, sabbatår og bruger tiden på freelance korrektur, tegning og opvaskerjob (dog sagt op pr. 1/1), hver aften grundigt og bare vand om morgnen. Jeg kan godt lide at tegne, at jule, at læse gode bøger og snuggle under dynen.
  Hav en glædelig 2. advent. Kh

 339. Jeg er 21, selvstændig fotograf og læser branding og marketing. Jeg renser hus måske hver 3. dag. Ja, don’t judge – jeg ville ønske jeg var bedre til det! Jeg kan godt lide at danse og så har jeg en svaghed for chokolade.

 340. 45 år, sekretær, i ånden morgen og aften hver dag, intentionen er der, men i virkeligheden kun skyllet under bruseren hver morgen og så renset hver anden aften-agtish. Kan rigtig godt lide mine unger, mand og hund og grin med veninderne, sund mad, masser af usund slik og fede konkurrencer.
  ;o)

 341. 18 år, studerende. Jeg renser min hud hver aften. Julehygge, lange gåture og hygge under dynen på en søndag

 342. Halløj! Jeg hedder Camilla, er 20 år gammel, og renser ansigtet med naturlige produkter morgen og aften (elsker følelsen af et nyvasket og rent ansigt!) Jeg kan rigtig godt lide at læse, rejse, være sammen med mine venner, familie og dejlige kæreste :-) glædelig jul!

 343. 34, lærer, elsker min mand, vores to børn, ostepops og gin/tonics. Renser min hud med Bioderma næsten hver aften og med vand om morgenen.

 344. 22 år, læser til lærer, jeg passer rigtig godt på min hud – renser morgen og aften, og bruger forskellige rense-, skrubbe- og fugtmasker. jeg elsker kaniner, bland-selv slik og at gå i biografen

 345. 29 år tandlæge, renser hver aften. Kan virkelig godt lide “alletiders barnepige” (gammel flamme genopfundet på Netflix), netshopping til min datter og kage

 346. 25 år, bygningsingeniørstuderende, hver morgen og aften, elsker rødvinsaftener med veninderne, syntetisk slik og forår.

 347. Jeg er 20 år og arbejder lige nu på må og få, for at spare op til min drømmerejse til februar (en tur til Indien og Thailand på i alt 2,5 måneder). Jeg forsøger at rense min hud cirka 1 gang dagligt, men lige pt. er det noget jeg er rigtig dårlig til…. :-) Men jeg husker altid godt med fugt efter bad osv., så det går! Jeg elsker fotografi, lækre sager og indretning.

 348. 31 år, konsulent i et økonomistyringsprogram, renser morgen og aften hver dag med meget få undtagelser (da jeg døjer med fedtet/tør hud er det en absolut nødvendighed for ikke at få grimt og skinnende udseende i ansigtet). Elsker bøger, lakridser og rejser :)

 349. 23 år, studerer Business Administration på 5. semester, hver aften og glemmer det desværre nogle morgener. Elsker at være omgivet af rare mennesker og har en STOR svaghed for alt med chokolade.

 350. hvor gammel du er, hvad du laver OG hvor ofte du renser din hud (I don’t judge! Jeg har selv været meget slem!). Og hvad du rigtig godt kan lide. Altsammen i en kommentar til dette indlæg.

  27 år, skriver speciale i pædagogisk antropologi. Jeg er blevet sløv til at rense min hud, men det sker nok et par gange om ugen. Jeg er tosset med hjemmestrikkede sokker, bønner og farverig kelim… :)

 351. Jeg er 28 år gammel og studerer til designteknolog. Har et lille deltidsjob ved siden af + min blog; theskinnyheel. Jeg renser min hud ca. En gang om dagen og sker kun når jeg er i bad. Er virkelig dårlig til det, men det kan forhåbentlig ændres med denne. Jeg kan virkelig godt lide din blog , min dyne og min søde kæreste.

 352. 19 år, studerende, renser min hud (næsten) hver morgen og aften. Kan godt lidt at spille musik, dyrke yoga og tilbringe tid foran brændeoven med varm te i den kolde vintertid. :)

 353. 25 år, udstillingsassistent på kunstmuseum, jeg elsker julelys og lange gåture i decemberkulden med hundebassen og min bedre halvdel.

 354. 25 år, nyuddannet i tirsdags, julejob i Inspiration, næsten hver aften og hver morgen, jeg kan godt lide de lyserøde chokolader i Quality Street, mine to vapsere og glæden ved jul :)

 355. 21 år. Studerende på TEKO. Renser min hud, for det meste, to gange dagligt. Kan godt lide juleslik, julehygge, julestemning og jul og jul og jul!!

 356. 29 år, multimediedesignstuderende, renser hver morgen og næsten hver aften. Kan rigtig godt lide bøger, julen og god chokolade.

 357. 26 år, kandidatstuderende på Aarhus Universitet. Jeg renser mit ansigt morgen og aften (undtagen når jeg bare er aaaalt for træt, ups!) Jeg elsker Paris, jul med dem jeg holder allermest af (helst uden eksamener oveni) og ikke mindst min søde kæreste!

 358. 17 år, gymnasieelev på første år, morgen og aften for det meste (det glipper nogle gange), jeg elsker jul (ingen overdrivelse), mine veninder/familie og ikke mindst min hund

 359. 28 år, folkeskolelærer, renser huden en gang om dagen (varierer lidt om det er morgen eller aften – når jeg har overskud og tid) og bruger en mild ansigtsscrub et par gange om ugen. Jeg elsker at ‘google’ mig frem til billeder af søde hundehvalpe, at rejse, min kæreste, gode koncerter og sygelige mængder bland-selv-slik.

 360. 34 år, projektleder i marketingafdeling pt på barsel. Morgen og aften hver dag. Kan godt lide bøger, mærk chokolade og portvin

 361. 29 år, Designingeniør. Jeg renser for det meste min hud med rensemælk i badet om morgenen. Jeg kan godt lide neglelak og at plante smukke blomster i min have, selvom det er en lidt dårlig kombi:) Desuden har jeg en svaghed for bland selv slik.

 362. 28 år, radiograf og jeg renser mit ansigt hver morgen i badet, og så nogle aftener også.. Meget upolitisk korrekt, kan jeg godt lidt at sidde på min venindes altan og drikke øl/vin og ryge nogle smøger imens vi vender verdenssituationen… Også i december-den kræver bare godt med tæpper ;)

 363. 27 år (ok, snart 28), tolkekoordinator hos TC1866, Bioderma hver morgen og aften og så elsker jeg chokolade, rejse og min hund, Michelin :)

 364. 31 år, audiologopæd men pt på barsel, og derfor er svaret også max en gang om dagen, da jeg ikke får bad om morgenen pt og nogen gange er for træt om aftenen. Jeg elsker mine børn og mand, Italien og nougat

 365. 19 år, gymnasieelev i 3.g, hver aften, lakrids, øl med gode venner og min søde hund :-)

 366. 32 år og pt på barsel. Jeg er fornyeligt begyndt at rense morgen og aften ( næsten hver dag) med en konjacsponge og må sige det kan ses i forhold til at rense sporadisk med egne hænder. Så kan godt forestille mig den kan gøre underværker:)
  Jeg elsker min store familie ( mand, børn, søskende etc)
  God vin, hyggemidagge og JUL

 367. 57 år, Forsikringsmedarbejder i A-kasse, bruger ansigtsscrub hver morgen, renser om aften med vand. Kan godt lide at gå i teater, se en god film i biografen, læse blogs og bøger, spiser gerne tørrede figner & dadler + juleskums nisser

 368. 27 år, studerer kandidat i Folkesundhedsvidenskab, renser ansigt hver morgen og aften stort set uden undtagelse og jeg er vild med yoga, rødvin og at hygge med en god bog under et tæppe.

 369. 26 år og kandidatstuderende. Jeg renser min hud både morgen og aften – også efter en tur i byen. Om morgenen er det bare med en fugtig konjac-svamp, om aftenen kommer der lidt rensegel på også.
  Jeg elsker krammere, mine venner, solskin, chokolade og at danse grimt.

 370. 20 år, studerer, renser min hud morgen og aften, dog oftest kun med vand, da jeg har meget tør hud og mange renseprodukter kun tører huden yderligere ud. Men det lyder til at denne har hjulpet din tørre hud, krydser fingre for at den også kan hjælpe min. :-)

 371. 35 år, sygeplejerske i hjemmesygeplejen. Jeg renser min hud om morgenen og forsøger også om aftenen, hvis ikke jeg er blevet for træt :-) Jeg elsker at være sammen med familien, læse blogs og bøger og så elsker jeg kage!!

 372. 21 år, studerer internationale relationer (og skriver pt. projekt i døgndrift), morgen og aften (næsten) hver dag. Elsker bløde katte, hvide dyner, og saltmandler.

 373. 29; studievejleder; morgen & aften stort set hver dag…; elsker: mad, gode bøger, efterårs/vinter-sofahygge med te, gode serier og kæresteput – og ikke mindst ferie, sol og kølig rose på ande årstider:)

 374. 28 år, fysioterapeut. Renser som regel morgen og aften, men det kan glippe. Kan godt lide Jul, poledance pg hygge med familie og venner

 375. 19 år, gymnasieelev på sidste år og i fuld gang med SRP – der desuden er noget af en mundfuld. Apropos en mundfuld, så må jeg indrømme, at jeg er hammer dårlig til at få renset min hud, da det er en for stor mundfuld for mig.. Ja faktisk, så ender det ofte i, at jeg ikke får renset ansigt, men blot skyllet det næsten morgen – dårlig, dårlig vane! Tværtimod ser jeg det ikke som en dårlig vane, at jeg elsker kage, mums!

 376. 28 år, studerer på KU, jeg renser mit ansigt (næsten) hver aften med rensemælk fra Dr. Hauschka. Om morgenen renser jeg bare med vand i badet. Jeg har egentlig ikke tænkt på at det selvfølgelig også er vigtigt at rense om morgenen, før jeg læste om det på din blog for nyligt.. Det må jeg se om jeg kan begynde på.. mine rutiner kan helt sikkert blive bedre! Til jul ønsker jeg mig en renseskum fra Tromborg, den er jeg blevet anbefalet af min søster.
  Jeg elsker min kæreste og min familie, og så kan jeg ret godt lide gløgg.

 377. Jeg er 23 år, læser Nordisk sprog og litteratur + engelsk på Århus Universitet (netop i gang med min bachelor om “Livet, det forbandede” og performativ biografisme, som skal afleveres d. 15/12). Jeg renser min hud hver aften – om morgenen er det lidt forskelligt hvad jeg gør. Jeg kan især godt lide oliven og hvis den søde tand kalder skal det helst være chokolademandler. Mmmh :) Glædelig 2. søndag i advent!

 378. Hei – jeg hedder Cathrine Nicla, er 28 år gammel og pædagogstuderende. Jeg kan godt li at læse bøger – i min røde gyngestol, mine to hundedrenge og min kærestedreng… Jeg renser sådan ca. Aldrig Min hud – er begyndt at tage mig rigtig godt af mit hår, og kan virkelig mærke en forskel – håber en dag at finde en rense rutine, der giver mig lige så mærkbare resultater :) og lakridser!! Og sauce bearnaise – det kan jeg virkelig også godt li!

 379. 28 år, tekstforfattere, renser nærmest aldrig… Bruger en alt-i-én rens om morgenen (nogle gange), men har ellers ingen rutine. Jeg kan godt lide havregrynskugler, tyske julemarkeder (und Apfel punsch mit Calvados) og gode podcasts.

 380. Jeg er 28 år, projektkoordinator inden for grøn vækst og innovation. Jeg renser min hud om aftenen (næsten altid!) og om morgenen (nok også kun næsten altid). Jeg er vild med nutella… ;-)

 381. 29 år, ledig og sikkert en af de helt slemme jeg renser nemlig primært hud om sommeren hvor jeg ellers får ludt uren hud af den svedige varme. Og så ellers en gang imellem hvis den trænger ellers giver jeg huden fred.
  Jeg kan godt lide min skønne hund Bella, serien The Walking Dead og at jeg på lørdag skal se balletten Nøddeknækkeren.

 382. 26 år. Kandidatstuderende. Renser hver anden dag. Elsker avislæsning, gorgonzolapizza og varme kram fra min M.

 383. 28 år, snart læge, renser kun min hud om aftenen. Jeg æææælsker bland selv slik og alt det dejlige man kan tillade sig at spise hele december!

 384. 24, kandidatstuderende, morgen og aften. Elsker røde bøffer, god rød vin og ikke mindst store mængder bland-selv slik

 385. 20 år, arbejder i hjemmeplejen pt. Morgen og aften. Spise slik, god mad, se krimiserier

 386. 27 år, fysioterapeut. Jeg næsten kun ansigt når jeg er i bad, og enkelte gange hvis jeg kommer hjem fra fest (så der ikke lander rød læbestift på puden). Jeg elsker chokolade, god kaffe, rødvin og min kærestes mad :)

 387. 23 år, kandidatstuderende på KU, renser min hud (næsten) hver aften og så kan jeg mægtig godt lide at rejse, rejse, rejse, venner + familie og pandekager med banan og nutella (so good!).

 388. 29 år, farmakonom på apotek, renser min hud morgen og aften HVER dag. Har en rigtig træls hud, så gør alt hvad jeg kan for at holde urenheder væk. Drømmer så meget om en clearisonic. Elsker rejser, rødvin, chokolade og Sex and the City :-)

 389. 18 år og snart færdig med gymnasiet (!). i teorien: hver morgen og aften, i praksis: morgen og aften cirka 2-3 gange i ugen. Elsker jul, bløde dyner og at ryste min bagdel til LatinMix i fitness ;-)

 390. 17 år, gymnasieelev 1.G.. Stortset hver morgen og aften med Bioderma rens og skintonic ! Jeg elsker konkurrencespringning, min familie og KAGE :-D

 391. 18 år, gymnasieelev – student til sommer (!!!), morgen og aften (næsten) hver dag. Jeg elsker grøn te, bøger og regnvejr :-)

 392. 27 år, ernæringskonsulent, renser morgen og aften (med undtagelse af fredage og lørdage hvor jeg falder i søvn på sofaen), og så kan jeg godt lide en klar stjernehimmel, lyden af “ro”, m(mmmm)arabou med saltede mandler, og at snakke om alt og intet med min kæreste hele natten …

 393. 19 år, arbejder i Magasin på boligetagen, bruger make-up fjerner hver aften, og mild sæbe mod tør hud fra clinique hver morgen + i badet. Origins ansigts masker i ny og næ (typisk før fest :P ). Jeg elsker ny vasket hår, at pynte juletræ og min søsters humor :)

 394. 29 år, jurist og mor til Samuel på 1år, tre gange om ugen, rejser og min alenetid i badet(når man har en lille bandit er det dejligt med lange varme bade)

 395. “25 år, sygeplejerske på kirurgisk afdeling, desværre kun aften og også kun næsten hver dag. Elsker en god serie på netflix OG chokolade med karamel inden i“.

 396. 30 år, salgskoordinator, hver dag morgen ogaften (jeg forstår ikke den, det kan nøjes med en enkelt gang om dagen:) ) Jeg er vild med en tur i fitnesscenteret og så elsker jeg, at hygge med dem, jeg holder allermest af..:)

 397. 24 år, medicinstuderende på 6. semester. Renser min hud morgen og aften hver dag (undtagen en sjælden sen nattetime). Kan rigtig godt lide at bage kager, se netflix og at gå ture.

 398. 36 år, pædagog/ungekonsulent for psykisk sårbare. Renser morgen og aften, aften med vaskegel, morgen med iskoldt vand. Jeg er svært glad for mine børn, mand, chokolade!!

 399. 25 år, studerende på Medievidenskab, renser aaaaalt for sjældent – måske to gange om ugen. Dette hænger ikke alt for godt sammen med, at jeg elsker gode drinks, saltlakrids og hundehvalpe. Hundene giver forhåbentlig ikke dårlig hud

 400. Jeg er 19 år, og er i gang med mit første sabbatår, som allerede har budt på en måned i London. Jeg renser min hud (næsten) hver morgen og aften, med matas alt-i-en rens. Jeg elsker den lille juleglæde der breder sig hver søndag morgen, når der står en fin adventsgave udenfor min dør.

 401. 17 år. Studerende. Renser min hud hver gang jeg er i bad, eller hvis jeg husker det. Kan godt lide katte, elsker at hygge under dynen med en god film og en filmmakker (dyr eller menneske) elsker at gå lange turer for mig selv i byen eller Tivoli, med høretelefoner og god musik til :-)

 402. 50 år – og har endnu ikke lært at renseritualet skal indgå som en fast rutine…elsker lakrids og vingummi og den rigtige julemand;-))

 403. Jeg er 18 år og går i 3.g. Jeg har en god renserutine hver morgen og aften og elsker søndage, karbade og nyvasket hvidt sengetøj :) Glædelig jul

 404. 23, næsten 24 år. Studerende. Om aften et par gange om uge. Jeg kan virkelig godt lide hyggestunder i sofaen med min kæreste eller en god veninde. Og så kan jeg VIRKELIG godt lide toblerone

 405. Jeg er 22 år, studerende og deltidsjobber den hos Magasin. Renser min hud meget moderat både morgen og aften – nogle aftener får den dog hele armen! Jeg kan rigtig godt lide stearinlys og uldtæpper, min bedste veninde og familie selvfølgelig, og sne :-)

 406. Jeg er 23 år gammel, læser til sygeplejerske og blogger på fashionfrau.dk.
  Jeg renser mit ansigt med Kiehl’s produkter morgen og aften. Hver søndag får min hud en tur med en ansigtsmaske og håret en tur med hårmaske. Jeg er ret OCD med at rense hud :)
  Jeg kan godt lide hunde, sko, salmiaklakrids, kaffe, veninder, jul, osv. osv. :)

 407. 28 år, studerende, morgen og aften (næsten) hver dag ;-) Elsker godt brød, katte og Kina!

 408. 25 år, studerende, kun et par gange om måneden (andet end i badet hver-hveranden dag) og så kan jeg rigtig godt lide at bruge tid med min dejlige kæreste og min skønne lille nevø :-)

  Tak for en hyggelig blog!

 409. 16 år, går til daglig på gymnasium i 1g, renser min hud hver(!) aften og næææsten hver morgen. Elsker at spille guitar, shoppe og tage på hyggelige caféture med vennerne. ❤️

 410. 24 år, design og bygningsingeniør studerende. Jeg renser min hud primært om morgenen. Jeg elsker at bruge tid med familien :)

 411. 29 år, skolelærer! Jeg renser min hud hver morgen og aften- som oftest! Jeg elsker fredagsslik og rødvin!

 412. 23 år, lærerstuderende, morgen og aften hver dag. Jeg kan godt lide at bage og at være kreativ!

 413. 24 år, ingeniørstuderende, renser hver morgen og aften.
  Familie, løb, søndagshygge! :)

  Glædelig jul til dig E.

 414. 23 år, kandidatstuderende på International Markedskommunikation i Århus, renser hud hver morgen og aften, kan godt lide at hygge med familie og veninder.

 415. 21, fuldtidsarbejde i en børnehave og elsker det, renser hud hud hver morgen og aften, er kæmpe fan af regnvejr, chokoladeis og følelsen af nyvasket sengetøj. :-)

 416. 27 år. Arbejdsløs akademiker i løntilskud men snart barslende. Har en meget uregelmæssig, ikke eksisterende renserutine. Altid med vand og ansigtscreme, og i perioder også med peeling og rigtig rens. Men bruger ikke meget makeup, så bilder migselv ind at det nok skal gå ;) jeg er vild med sushi, kys fra min søn, og JUL

 417. 25 år, arbejder som socialpædagog på et børnehjem og vikar i en specialklasse. Renser desværre kun når jeg har makeup på, så ca hver 3. dage. Skide dum vane! Jeg kan godt lide marabou chokolade, min elskede dyne og livet :-)

 418. 26 år, elev i Louis Nielsen, mor og blogger. Jeg renser min hud sådan RIGTIGT 1-2 gange om ugen. I know, det er ikke så godt. Men jeg glemmer det simpelthen. Om morgenen har jeg dårlig tid pga børnene og om aftenen er jeg tit for træt. Men havde faktisk overvejet denne, så jeg kunne lave en rutine med at få renset mere ordentligt igennem om aftenen. Men inden jeg selv går ud og investerer, prøver jeg da lige lykken ;) jeg kan iøvrigt godt lide kaffe, bøger, kage/slik/chokolade og mumikopper :)

 419. 26 år, snart færdig uddannet cand.jur, næsten altid både morgen og aften. Jeg kan godt lide fodbold, motion og mørk chokolade :)

 420. 24 år og studerende. Renser troligt morgen og aften, men har stadig en hud, der driller. Jeg elsker også hunde og bøger, og så chokoladelakridser :)

 421. 21 år, opdagelsesrejsende og pædagog medhjælper, renser når jeg går i bad, og prøver at komme ind i en ny rutine, elsker at rejse og ville ønske min hud var pænere :)

 422. Jeg er 20 år og studerende. Jeg renser min hud næsten hver aften. Jeg kan rigtig godt lide hjemmelavet chai latte og at møde søde mænd. Hehe

 423. 33 år, projektleder i byggebranchen, starter min barsel imorgen, renser aldrig (men får af vide af kæresten af jeg burde). Elsker min kæreste, som jeg håber jeg kan vinde den til, for modsat mig, renser hun sin hud HVER dag. Og så elsker jeg foresten også flødeboller ; )

 424. 26 år, fuldmægtig i Skatteministeriet. Jeg renser huden hver morgen og aften, og så kan jeg godt li skønne gåture i naturen, julehygge og mine to katte. :)

 425. 33 år, på barsel, renser hver morgen og aften, men sikkert ikke så grundigt, som jeg burde, elsker bøger, slik, mine børn og min mand.

 426. Miranda, pædagogstuderende, morgen og aften hver dag, tosset med kaffe og kvalitetstid med mine nærmeste :-)

 427. 15, folkeskoleelev, hver aften og jeg elsker at rejse og lave mad og bage kager:-)

 428. 22 år, marketings praktikant ved YouHeShe.com, morgen og aften (også næsten) hver dag. Jeg kan rigtig godt lide at få modemagasiner med posten, at dyrke yoga hver fredag efter job og lækre duftlys :)

 429. 30 år, studerer til Designteknolog, knap så god renserutine, oftest kun om morgenen, tænker Clarisonic helt sikkert ville kunne ændre det til det bedre

 430. Jeg er 18 år og igang med min STX. Det er så sjældent, at jeg får renset huden, at det kun er når, det er helt slemt, og jeg lige orker.
  Jeg er helt vild med The Julekalender, jeg ser hvert år. Derudover holder jeg meget af kvædete, tågemorgener og gode, britiske krimier i tv i weekenden med familien.

 431. 20 år, holder sabbat år og renser hud hver morgen og aften. Jeg elsker at spise slik og se serier:)

 432. 25 år, kandidatstuderende på dansk og religion, morgen og aften (uden at være fanatisk altså), og jeg elsker kakaomælk (Matildes forstås!)

 433. 25 år om små 2 uger (kanel er nok ikke at komme udenom, men det passer vel til jul), ingeniørstuderende der frygter for sin afslutning til sommer, så skal man jo være voksen eller? Jeg renser både morgen og aften med Paulas Choice, og så elsker jeg lakrids og karamelis mmm..

 434. 30 år, børnepsykolog, et par gange om ugen (ups!!). Jeg kan godt lide al slags sport, samt at spise god mad og sove (lur) længe.

 435. 35 år, selvstændig, renser morgen med micellair af en eller anden slags og aften med enten rensemælk/skintonic eller konjaksvampen og noget vaskegele. Elsker, udover mine tre lækre unger og mand, at gå lange ture, mørk chokolade og at læse avis:)

 436. 17, gymnasieelev, renser hud om eftermiddagen, efter badet, Kan godt lidt heste, Rudolph Care og familiehygge

 437. 22 år, sygeplejestuderende med lidt over et år tilbage (haha, åh gud, det er snart!!!) og med et studiejob som sygeplejevikar. Renser morgen og aften næsten hver dag, men altid aften. Det er morgen, der indimellem glipper.. Kan godt lide alenetid, solskin, min kæreste og Pepsi Max – og min familie og venner ;) helt tosset er jeg ikke

 438. Jeg er 20, danskstuderende i København. Jeg renser faktisk kun mit ansigt med koldt vand, hver morgen og aften (efter jeg vel og mærke har fjernet make-up med make-up-fjerner), og jeg kan rigtig godt lide bøger, film, jul, kærlighed til og fra min familie og at grine til jeg ikke kan trække vejret længere :-)

 439. 23 år, uni-studerende (kinesisk & business), pga studie har jeg kun tid til en nem rutine og derfor vasker jeg min hud morgen og nogen gange om aftenen. Jeg elsker at have tid til at slappe af og rigtig lave “hjemmespa.” Derudover kan jeg lide at drikke en god latte, tegne, male og spille brætspil!

 440. Jeg er 17 år, gymnasieelev på første år og renser min hud om aften og skyller med vand om morgen og så kan jeg godt lide rejser, pæne lyserøde ting og ting, der dufter af kaffe :-)

 441. 20 år ung, universitetsstuderende, på 1. Semester, renser i vand morgen og aften, jeg elsker snebolde (dem med chokolade og marcipan, vel at mærke), jeg elsker at træne crossfit og så er jeg vild med at rejse!

 442. 19 år, sabbatår (snart på højskole), morgen og aften (hvis jeg har haft make-up på) hver dag (dog kun med renseservietter og skintonic). Kan meget godt lide rent sengetøj, bland-selv-slik og veninde-aftener.

 443. 23 år, mediegrafikerstuderende/-elev, hver aften – MED undtagelser. Jeg kan rigtig godt lide lakridser, kjoler og lange cykelture (ikke nødvendigvis samtidig).

 444. 41 år – leder i et Jobcenter, morgen-vask m ren vaskeklud, aften-rens m olie el renseskum – har gjort det i 6 år. Elsker vinterbadning, gammel ost & rødbedeshots

 445. Jeg er 44 – jeg håber, du heller ikke dømmer på det med alderen.
  Jeg er postarbejder, om natten – og det er sådan lidt med til, at jeg kun for renset huden en gang om dagen… nemlig i løbet af eftermiddagen, når jeg har fået øjne. Oom morgenen, hvor jeg burde rense grundigt…for støv og alm. snavs… der er det bare på hovedet i seng

 446. 32 år, antropolog og mor (det der med mor er jo nærmest mere arbejde end det der betaler huslejen). Hver morgen og næsten alle aftener. Elsker weekender, solskin og ostemadder.

 447. 30 år, social media rådgiver, renser huden om aftenen, og når jeg er i bad om morgenen – øvrige morgener kun med vand. Jeg er mere end almindeligt glad for FCK, kanelsnegle og sko :)

 448. 15 år, skolelev, vasker hovedet hver morgen og aften, men en komplet ansigtsrens er svær, da jeg kun kan tåle virkelig dyre cremer…jeg kan godt lide bøger, billeder og ord. :)

 449. 23 år, skuespilelev på sidste år, renser hver aften med en blid renseskum og en ren vaskeklud, og hver morgen med en ordenlig omgang koldt vand. Jeg elsker julen, varme uldne sokker og at nynne når jeg cykler.

 450. 25 år, forretningsudvikler i enstor bank – vasker mit ansigt morgen og aften, men uden elektrisk (drømme)børste! Er pjattet med min hund, min kæreste, god stil, og især fan af neglelak, tasker, frakker og sko ❤️

 451. 27 år, socialrådgiver samt frivillig gældrådgiver. Morgen og aften med ansigtsvask :) Forsøger med en dybderens en gang om ugen…. Kan godt lide at forkæle mig selv med ny make-up og skønhedsprodukter, shopping og CHOKOLADE :D

 452. 17 år, går i 3. g i og er pt. i gang med den grusomme 20 siders afsluttende opgave i gymnasiet. Renser hver aften med Pudderdåsernes alt i en makeup fjerner, som jeg elsker. Jeg kan godt lide min veninde der bor lige over for mig, der gerne kommer over til en kop julete og snakke lidt lommefilosofi! :-)

 453. 28 år, markedsføringassistent, hver dag både morgen og aften, er vild med kartofler i alle afskygninger, rødvinsaftener og gåture med julelys overalt!

 454. 22 år, deprimeret – sygemeldt og ynkelig, hver morgen og af og til om aftenen (men med en Clarosonic ville dette se anderledes ud?!). Kan lide smukke ting. Min hund og allermest kan jeg lide min nevøs fantastiske livsgivende smil og latter. Kærlighed er også ganske rart. Ja, kærlighed – dét kan jeg lide.

 455. 22 år, og snart færdig med 5 semester! Renser forhåbentlig hud 2 gange om dagen, og elsker madlavning og julelys.

 456. 37, projektleder og renser hver morgen i badet og for det meste om aftenen, det svipser ind imellem, men jeg er klart blevet bedre (især efter Ole h kom i mit liv

 457. 20 år, journaliststuderende, morgenen og aften næsten hver dag dog kun med vand. Jeg kan godt lide yoga, Italien, bøger og min skrivemaskine :)

 458. 21 år, blogger, vuggestuevikar og meget snart højskoleelev. Renser morgen med vand og aften med renseskum. Kan rigtig godt lide cashmerestrik, hunde og te med sukker.

 459. 18 år, går på HF (færdig til sommer!) renser med vand om morgen og rensegel om aften. Jeg elsker rideture i sneen, mine veninder/kæreste/familie og det at glæde andre med julegaver <3

 460. 32 år, kulturformidler, renser om morgenen i badet med Kiehl’s ultra facial cleanser og om aftenen med rens fra La Roche Posay. Elsker kaffe, kage og yoga.

 461. 27 år, arbejder som økonom og renser min hud morgen og aften. Jeg kan rigtig godt lide at rejse, mødes med veninder og hygge med en god bog.

 462. 19, sabbat år og arbejder i triumph undertøj, vasker ansigt morgen og aften (om aftenen med rensemælk), elsker slik, mad lækkert undertøj og en god løbetur :)

 463. 26 år, sygeplejeske, renser aften (hvis jeg har fri, også om morgenen)
  Jeg elsker berlinere, som i, den der friturestegte, marmeladefyldte, i sukker rullede jule kage : ) og Jordbær, dem kan jeg også virkelig godt lide..

 464. 19 år, færdig med stx om et halvt år (wuhuuu), og så renser jeg min hud både morgen og aften, da jeg desværre i mange år nu har bøvlet med akne, og rensning 2 gange dagligt er det eneste der holder det en smule nede! Jeg er ualmindeligt glad for tøsede drinks, min dejlige hund og så bøger i stakkevis (gerne med en havregrynskugle også) :-)

 465. 17 år, går på HF flow og er lige startet, prøver at rense min hud hver morgen og aften men om morgen sker det sjældent ;) Jeg elsker musik, efterskole, chips (specielt Kims sour cream and onions aka sur creme med løg), New York og godt selvskab!

 466. 27 år, beklædningsdesigner/konstruktør, renser mit ansigt hver morgen og aften samt maske mindst én gang om ugen. Elsker travle hverdage, langsomme søndage samt tid til middage og hygge med venner og familie.

 467. Det må være den ultimative adventsgave!

  Jeg er 25 år, studerer Designledelse, renser min hud hver dag morgen og aften, og jeg kan godt lide kaffe, julehygge og smukke ting.

 468. 21 år, butiksassistent i skobutik. Jeg renser min hud hver morgen efter badet og det bliver desværre kun til et par gange om aftenen om ugen, hvor jeg plejer lidt ekstra. Jeg elsker choklade i alle former og farver, at mig og min meget gode veninde er nogle weirdos når vi er sammen og så har jeg en svaghed for mænd med fuldskæg.

 469. 26 år, Nanoscience studerende (sidste år og igang med specialet), renser med skin-tonic morgen og aften (for det meste) og så kan jeg virkelig godt lide kage, alt slags kage.. og hygge med søde mennesker (heldigvis kan de to ting med fordel kombineres :D)

 470. 21 år, studerende, renser morgen og aften efter mange år med akne, elsker ansigtsmasker, at besøge mine forældre, og putte under dynen med serier på netflix :)

 471. 39 år, HR medarbejder og glad for hundeture, god te, strik og madlavning. Jeg renser morgen og aften med argan olie, varmt vand og en vaskeklud og giver fugt med bio oil og de økologiske fra matas. Men overvejer at skifte til kokosolie når mine bøtter er tomme.

  1. Jeg elsker at træne og gør det ca. 4 -5 gange ugentligt, elsker at læse tykke bøger , især krimi’er, , er glad for søde sager i form af kager og slik i lange baner. Jeg elsker min familie og især min bror. de er guld værd

 472. 29 år, er lærer, renser morgen og aften næsten hver dag og kan rigtig godt li’ hyggesøndage, glimmerneglelak og chokolade med klamt yoghurt fyld :)

 473. 36 år, folkeskolelærer, morgen og aften hver dag. Elsker min familie og venner, chokolade med lakrids, sushi og lækre ting til mit hjem.

 474. 24 år, studerer statskundskab, hver aften med kokosolie (lækkert og billigt!), løbeture, bøger og snebolde (altså dem med marcipan).

 475. 17 år, glad gymnasieelev på verdens bedste gym, morgen og aften hver evig eneste dag (det sørme sandt). Kan godt lide cardigans, snebolde (altså… dem man spiser! og helst fra Toms!) og Magasins boligafdeling ;)

 476. 24 år, lægesekretær, renser morgen og aften hver dag! Også efter bytur osv :-D Jeg kan rigtig godt lide min cykel, at lytte til musik og gymnastik.

 477. Jeg er 28 år, studerer til pædagog. Jeg renser hud (næsten) hver aften og morgen. Jeg kan godt lidt kage, de unge mødre, bøger og fik jeg nævnt at jeg godt kan lide kage ;)

 478. 29 år, UX-designer på et webbureau, vasker hver morgen og aften med Avène Cleanance Gel. En rutine jeg har kørt i mange år, og når man gør det samme hver aften bliver det en helt ubevidst del af at gøre sig klar til at gå i seng (ligesom at børste tænder). Så selv efter en meget fuld bytur får jeg det stadig gjort, inden jeg går i seng, selvom jeg egentlig ikke kan huske, at jeg har gjort det næste morgen. Jeg elsker at holde middagsselskaber, bland selv-slik og når jeg mindst venter det får et kærligt klap i røven af min kæreste :)

 479. Jeg er 34 år og går hjemme på barsel (skal føde i starten af februar). Jeg vasker mit ansigt om morgenen i badet med ansigtsrens. Til aften bruger jeg Mandelolie til at fjerne makeup og smører derefter med Rosehip olie. Jeg kan rigtig godt lide alle slags bær, dokumentar programmer, blødt tøj og neglelak på tæerne…

 480. 19 år, 3’ger, næsten hver morgen og hver aften (ikke lige grundigt hver dag). Er vild med lys med vaniljeduft, risengrød og rejser i massevis (og så selvfølgelig ren hud ;) )

 481. 21 år, går i øjeblikket hjemme og nyder den søde juletid, inden jeg starter på højskole i Januar. Renser hud morgen og aften. Elsker kanelgifler (gerne Gingerbread juleedition), latter, det skrevne ord og min kærestes smil.

 482. 19 år, har sabbatår, renser min hud både morgen og aften, kan godt lide chokolade, hygge med familie og venner og god tid om morgenen.

 483. Lækker præmie! Jeg er 17 år gammel, renser min hud aaaalt for sjældent (ca. én gang om ugen), jeg kan rigtig godt lide fyre der klæder sig pænt og marcipan-snebolde!

 484. 23 år, dyrlægestuderende, renser med rensesæt fra Babor (næsten) hver aften. Og ellers med en renseserviet fra Frakta der altid ligger i mit natbord, skulle jeg være for lad til at rejse mig ;)
  Jeg elsker selvfølgelig dyr, Cecillia Aherns bøger (læs dem alle, de ER fantastiske!), at hækle og nyt nordisk design.

 485. 24 år, ba.skrivende studerende, næsten hver aften, gamle film, formel 1, glimmer og lyserød.

 486. 28-årig journalist, der renser sin hud hver morgen og næsten hver aften ;) Jeg er vild med p-tærter, at holde i hånden og pæne friske blomster i min vindueskarm.

 487. 22 år, markedsføringsøkonomstuderende, morgen og aften (næsten). Kan godt lide rejser, julehygge og fadøl :-)

 488. 44 år, selvstændig fodplejer, renser hver aften og morgen, elsker at gå tur, min familie og kan ikke undvære chokolade

 489. 38 år, webmaster, morgen og aften hver dag, men ofte bare med en renseserviet om aftenen. Romkugler, Netflix og jul :-)

 490. 27 år, civilingeniør, morgen og aften hver dag (er meget striks lige på det punkt – får den samme følelse, som hvis jeg ikke har børstet tænder, hvis ikke jeg renser min hud), er pjattet med juletræer (gerne med pynt), lakrids, løbeture, og folk der er dygtige, til det de gør!

 491. 22 år, pædagogstuderende, rens hver aften. Jeg kan godt lide min hest, rent sengetøj og rødvin :-))

 492. 20 år. Studerende. Renser HVER dag, morgen og aften – intet mindre – ikke for at lyde frelst ;-) Er temmelig vild med livet og alt det smukke det indeholder! :-)

 493. 20 år, holder sabbatår efter gymnasiet, rejser og arbejder, renser min hud morgen og aften – dog kun med vand (da jeg mangler en god ansigtsrens), elsker bland selv slik, chokolade og alverdens søde sager, familie og venner! :-)

 494. 25 år, journaliststuderende, renser hver aften, er vild med sorte skindstøvler, folk med en god historie og smilehullet i min babypiges højre kind! :-)

 495. Jeg er 22 år gammel og studerende i smilets by :-) Jeg renser min hud om aftenen og næsten hver morgen. Derudover ELSKER jeg æbleskiver og har allerede spist alt for mange denne jul :-)

 496. 30 år, projektleder, vand om morgenen og rensevand om aftenen (næsten) hver dag. Jeg kan godt lide løbeture i støvregn, honningkagehjerter, vamsede grå trøjer og kys!

 497. 30 år, læge. Renser hver morgen og de fleste aftener. Jeg elsker lakridser ( inkl. min lakridsjulekalender fra Bülow), min kæreste og juleaften.

 498. 26 år, sekretær, blæksprutte, mor og alt det, der ellers havner hos mig. Jeg renser om aftenen og allerhelst i badet – tid sparet er tid tjent! Jeg kan rigtig godt lide dyner, brændeovne, at kysse røde børnekinder helt tynde og rabatkoder – åh rabatkoder.

 499. 39 år, psykolog. Renser hver morgen og næææsten hver aften. Elsker mine fire børn, rejser og små luksusting i hverdagen :-)

 500. 24 (næsten 25) år, Studerende på Kea og ekspedient hos Edith&Ella. Jeg siger morgen og aften, men i virkeligheden fjerner jeg bare overskudsmascaraen om morgnen, og så renser jeg helt igennem i badet 1-2 gange om ugen (bruger dog masser af creme hver dag). Jeg elsker at sove længe, at få kys af min kæreste og så chips med dip og valgfri alkohol!

 501. 21 år, studerende. Morgen, aften og efter træning. Er ret vild med madlavning (og selvfølgelig også at spise det), familie-tid og den frihed studielivet giver mig.

 502. Jeg er 25 år gammel og studerer til socialrådgiver:D Jeg renser min hus morgen og aften, måske jeg er lidt fanatisk, men heller springe en tandbørstning over end hudrensningen..:b det kan være jeg er blevet miljøskadet fra mit tidligere studie som kosmetiker..;)
  PS: Det er en drøm hvis jeg en gang kunne eje en Clarisonic!!!;)

 503. Jeg er 18 år og går i 2.g på gymnasiet. Jeg renser min hud hver morgen og aften, og det har gjort siden jeg var 13, hvor jeg startede på kosmetologbehandlinger pga. uren hud. Jeg kan riiiiigtig godt lide at synge, spille teater og tysk!

 504. 29 år, marketingkoordinator, morgen og aften, min hund Hudson <3, røde negle og dejligt efterårsvejr.

 505. Jeg er 25 år, studerende og renser min hud hver aften (og om morgenen, hvis jeg er virkelig overskudsagtig). Jeg er vild med ting, der indeholder chokolade eller sukker – meget gerne kombineret -, mine forældres hund og søndage.

 506. 23 år, tjener på cafe og vinbar + receptionist i fitness center – workaholic I know :p
  Jeg er faktisk for et lille halvt år siden begyndt at rense morgen og aften, nogen gange glemmer jeg i trætheden, virkningen er stille, og clarisonic ville 100 % hjælpe på mine porer også! :)

 507. Jeg er 26 år, mor til min datter Ella Sophia.
  Jeg arbejder som Key account koordinator, men er lige nu på barsel.
  Jeg renser min hud HVER morgen og aften, og vil virkelig elske at få mere ud af min rengøring af huden. Jeg holder meget af min hund, sjovt nok skumfiduser med chokolade overtræk (gerne paddehattene fra bland selv slik), min søde hund Nala, min kæreste, julen og hygge med familie og venner. Og så selvfølgelig gaver. Clarisonic har været på ønskelisten længe

 508. 30 år, kontorkoordinator på en restaurant, 4-5 gange i ugen morgen og aften, elsker min nye lejlighed, julelyset på min altan og stille morgener med tid til masser af morgenmad.

 509. 25 år, socialrådgiverstuderende, morgen og aften (efter at have læst dit seneste indlæg – det hjælper allerede), og jeg kan pt. rigtig godt lide min kæreste, julelysene på Amagerbrogade og mit nye ternede plaid der pynter på sofaen.

 510. 25 år på onsdag d. 10 december, fuldtids forvirret med dertilhørende forvirrende blog, morgen og aften hver dag når jeg husker (/orker) det. Kan godt lide katte, kaffe, klovne og kjoler.

 511. 24 år, RUC studerende. Renser med rensemælk i badet og alt-i-en fra matas morgen og aften. Kunne godt bruge en bedre rense-rutine.

 512. 28 år, medicinstuderende (2 semestre endnu – hurra!), renser bare med vand om morgenen og grundigere rens med produkter om aftenen. Elsker crossfit, god mad og min familie+venner.

 513. 27 år, arbejder hos Dansk Supermarked med it, morgen og aften (hverdag, minus byture = ups), elsker julen og alt der hører dertil.

 514. Hvor lækker en præmie, lige hvad jeg har søgt :)
  Jeg er 25 år uddannet Grafisk Designteknolog og jobsøgende, morgen & aften – hver eneste dag (ej ok, nogle enkelte aftener glipper den lidt, så det kun er halv rens…), er vild med bløde katte, dracula bolcher & chai te!

 515. 22 år, tager det pt rimelig stille og roligt med et arbejde på en medicinalfabrik mens jeg arbejder på at lære at leve med PTSD, renser helt bestemt ikke tit nok, nok ca. 1 gang om dagen, og jeg kan rigtig godt lige at lægge pæn make-up, at gå ture, gode bøger, lun te, regnvejr og følelsen af skyhøjt selvværd efter en god klipning.

 516. 19, gymnasieelev, morgen og aften primært med vand og rensemælk, venskaber hvor man kan gå i køleskabet uden at spørge eller have et umildbart formål.

 517. 28 år, arkitekt, er lige flyttet til københavn og startet på job. Er vild med design, boligsager og alle andre lækre ting. Jeg forsøger at blive bedre til at rense min hud – hver – dag :)

 518. Jeg er 24 år og studerer økonomi på Københavns universitet, jeg renser min hud, så vidt muligt hver aften. Jeg elsker at gå lange ture i weekenden, hvorefter at komme hjem i sofaen og spise en træstamme købt med hjem på vejen.

 519. 23 år, studerende (e-konceptudvikling), hver aften med en rens fra Origins + en svamp og bare med vand om morgenen. Er også helt vild med hunde, min familie og venner og livet generelt, når man ikke lige er midt i en slem bacheloropgave, som jeg er på nuværende tidspunkt (og så lige i julen altså!!) ;)

 520. 27 år, cand.merc.jur. udi det dersens compliance, vand i ansigtet om morgen (enten i badet eller hvis der er meget stress på, bare ved håndvasken) og ca. hver anden aften husker jeg at vaske ansigtet med min vaskeklud (som nok burde være en engangsdimmer, så jeg vidste at den altid var ren) – og så skifter det lidt om jeg bruger min frugtsyre-creme, ingenting eller Elisabeth Ardens skrub og creme (EA er et stykke tid siden – jeg syntes ikke rigtig at effekten var lige så imponerende som frugtsyre-creme).. Jeg kan godt lide jul (i særdeleshed julemusik – “Uptown Christmas TV – Christmas TeeeeeeVeeeee!” og “Raaaadio Soooooft” – non-stop-julemusik er lige mig; så meget at jeg kan overskue at de smider reklamer ind overalt(!)), at være ‘on top of thing’ (planlægningsfreak ind i mellem), og at have friaften (til eksempelvis at læse bøger og være lidt sammen med manden) – de to sidste kolliderer i blandt.
  Herlig konkurrence – jeg beklager den lange smøre! :)

 521. 36 årig, kontorfuldmægtig. Stolt (og ofte træt) mor på fuldtid til skøn 5-årig. Eeeeelsker dronningemandler, studenterbrød (fra Nansensgade 64B kld, – hvis Du ikke har været dér, så skynd dig forbi).
  Morgen med vand , aften altid med rensemælk.
  Glædelig jul ⛄️

 522. Jeg er en 19 årig glad pige der går i 3.g på Haderslev Katedralskole. Jeg renser min hud hver aften, og nogle morgener, den kan dog smutte en gang imellem…. Jeg kan godt lide lakridspiper (Nam nam!). Og derudover kan jeg også godt lide heste og er så heldig at have min egen! :o)

 523. 27 år, diakoni og socialpædagogik-studerende, morgen og aften (næsten) hver dag. Kan godt lide katte, bøger og din blog ;)

 524. 22 år, bibliotekarstuderende, renser hver morgen og aften. Jeg kan godt lide, når skyerne engang i mellem lægger sig i en bane langt nede på himlen og ligner bjerge, så man føler, man bor i en dal. Og mælkesnitter!

 525. 21 år, pædagogmedhjælper i nyboder, (næsten) hver aften. Kan godt lide mit lyserøde velour jogging sæt, friends og krudtugler (gerne på samme tid)!

 526. 23 år, læser til socialrådgiver, renser hud morgen og aften med La Roche Posay – undtagen når jeg har været for længe til fredagsbar :) Jeg kan godt lide at læse blogs mens jeg drikker the og spiser morgenmad

 527. 25 år, studerer og renser hver morgen i badet, men aldrig aften….. Håber på at denne kan ændre mine vaner ;) Jeg kan faktisk rigtig godt lide jul, går og hygger mig rigtig meget i disse dage!

 528. 30 år, designer, bruger Ole H. ansigtsvask hver morgen. Elsker genbrugsbutikker, citronlemonade og grineflip.

 529. 22 år, fattig studerende og sushimedarbejder. Hver morgen (næsten) og aften. Elsker putteaftner på sofaen, hvidvin, pebernødder og at eksamen snart er overstået :)

 530. Jeg hedder Caroline, er 30 år og aktuar i Paris. Jeg renser mit ansigt de fleste morgener med vand, og en gang i mellem om aftenen med rensecreme mm. Men det bliver ikke så tit, for jeg kan nemlig godt lide at lege med min søn på 1,5 år, og så bliver jeg til sidst for træt…

 531. 21 år, studerer leisure management, renser min hud morgen og aften, dog ikke når jeg er fuld. Jeg kan godt lide dadler, teater og tøse brunch

 532. 18 år, 3.g på stx (SRP-periode – wuhuu), stortset hver dag, jeg elskeeer chokolade og lørdage :)

 533. 30år og sygeplejerske. Renser min hud hver aften, men måske jeg skulle blive bedre om morgenen også… Jeg kan rigtig godt lide at have fri samtidig med min familie, så hurra for friweekender som denne! :)

 534. 29 år, studerer antropologi. Renser hver morgen og næsten hver aften. Kan rigtig godt lide min mand, min datter og kage :-)

 535. 25, pædagogstuderende, jeg renser om aftenen, og bare med vand om morgenen. Jeg elsker venner, familie og bland selv slik.

 536. 32 år, arbejder som receptionist, renser hver aften og morgen, ofte med Bioderma men er helt vild for at prøve Clarisonic-børsten!! Har kæmpet meget med min hud og er sikker på at den børste ville kunne gøre en stor forskel (har bare ikke haft råd til den..). Nå ja, og så kan jeg rigtig godt lide clementiner, marcipan og stearinlys – og hvis det ikke skal være med juletema, så er jeg glad for kaffe, lange gåture i Københavns gader og at rejse :)

 537. 20 år, holder andet sabbatår for at kunne komme på mit livs rejse, hvilket betyder at jeg i skrivende stund sidder i bus på vej mod Sydney for senere at flyve videre til New Zealand og derefter Asien, det betyder også at jeg ikke rigtigt får renset huden, men har da medbragt Bioderma rensevand til formålet og ellers står den bare på vand før solcremen kommer på. En ting jeg godt kan lide ligger vidst lidt til højrebenet – at rejse! Jeg er tosset med konceptet og tre veninder på tur helt på egen hånd i fire måneder (-:

 538. “25 år, studerer matematik-økonomi, førsøger morgen og aften hver dag, meen nogle periode er jeg bedre end andre, jeg kan godt lide matematik, hindbærsnitter og min kæreste :)

 539. 19 år (20 om en uge – juhuu), starter på ernæring og sundhed til februar, renser hver aften og næsten hver morgen. Jeg elsker at danse, bage – og spise – kage, og juuuuul :-)
  Glædelig advent

 540. 23 år, studerende, renser hud hver aften (tæller det forresten “bare” at bruge make-up fjerner? Eller skal der en rensemælk til? Det har jeg aldrig fundet ud af) men ikke om morgenen. Bum bum. Det skal jeg nok egentlig til at gøre? Nåmen, jeg elsker jul, hygge efter at have knoklet, kaffe i en flot kop og følelsen af at kunne se ens fordør på cykelturen hjem fra en aften i byen.

 541. 28 år, kommunikationskonsulent, renser både morgen og aften med mild rensemælk og rensevand til tør og sart ud. Elsker kaffe, bland-selv slik og at se serier!

 542. 16 år, gymnasieelev, vækker hver dag ansigtet med koldt vand om morgenen efterfulgt af en dagcreme og renser huden fra makeup om aftenen, elsker familie, en god løbetur og en god bog.

 543. Jeg er 26 år og studerende. Jeg har ALDRIG gået i seng uden at rense min hud, tør simpelthen ikke, ved ikke hvorfor. Jeg elsker chokolade, kager, at sove længe, dyrke yoga og at grine med folk jeg holder af.. Og god stærk kaffe :-)

  1. Glemte at jeg selvfølgelig også altid renser huden om morgenen med vand og naturel sæbe i badet!

 544. 25 år, studeren bachelor i Uddannelsesvidenskab, har (nærmest religiøst) renset ansigt morgen & aften siden jeg var 13 år, jeg elsker syltede asier, min lille uldtot af en hund, varme uldsokker og Modern Family (helst alt sammen kombineret med hinanden :-)).

 545. 29 år, arbejder som sygeplejerske på en neonatal afdeling, er vild mærket Trilogy hvor jeg bruger rensemælken hver aften og derefter et spray med deres rosenvand. Og om morgenen bruger jeg en Konjac Sponge i badet :) lækkert! Kan ikke undvære at rense huden – især om aftenen! Gør det hver gang. Men om morgenen kan det godt smutte indimellem og bare blive et hurtigt rens med koldt vand og rosenvand :)

 546. 31 år, læge, i mine drømme 2 gange dagligt, men ofte glipper den ene. Jeg kan godt lide weekender med min mand, børn og god mad!

 547. 39 år, HR-chef, renser morgen og aften og er vild med mine børn, gode bøger og film, chokolade og at rejse :-)

 548. 35, bioderma aftens om aften. Og konjak svamp om morgenen i badet, er lige fyldt 35 men får tit at vide at jeg ligner en i sluttyverne wuhuu om det er mine rense/serum/creme rutiner eller gode gener aner jeg ikke. Elsker jule havregrynskugler og marcipan snebolde. Krydser fingre

 549. 19 år, gymnasieelev på tredje og sidste år og salgsassistent i Simply Chocolate, aften ca. hver anden dag (arh mon..). Jeg elsker chokolade, mit job (selvfølgelig) og min superdejlige, lidt halvgamle vuffi!

 550. “24 år, studerende, næsten hver dag – lyder af lidt – men kæmpe forandring for bare et år tilbage. Vil rigtig gerne lære at blive bedre ;) Lykken er, at rejse, og spise bland-selv-slik og kage i lange baner”

  Glædelig 2. advent!

 551. Jeg er 23, læser litteraturvidenskab på uni, jeg renser faktisk min hud hver morgen og aften – det er bare gået hen og blevet en dejlig vane. Der er mange ting jeg godt kan lide, fx gode bøger, chokolade i lange baner og rare mennesker omkring mig.

 552. 24 år, studerer til Serviceøkonom. Renser min hud (næsten!) hverdag både mprgen og aften. Jeg holder af, Islandsk slik, tulipaner og morgenmad :)

 553. Lækker præmie.

  Lidt om mig. Jeg er 29 år, uddannet jurist og arbejder på et jobcenter. Har dog ikke været på arbejde siden april, da jeg har været sygemeldt grundet graviditets gener. Lige nu venter jeg min anden datter, som skulle være kommet til verden den 30.11.14, men hun lader vente på sig. Jeg er rigtig doven når det kommer til hudpleje, så tænker denne kunne være et hit. Som det er nu, renser jeg kun min hud når jeg er i bad.

  1. og så glemte jeg selvfølgelig hvad jeg rigtig godt kan lide. Jeg elsker min skønne datter på 2 år, min dejlige kæreste, min familie samt appelsiner/clementiner :-)

 554. 20 år, sygemeldt, hver morgen + de fleste aftener. Elsker solskin, en god bøf og min hvalp Bella.

 555. Jeg er 24 år, lige blevet færdiguddannet som erhvervsjurist så dermed arbejdssøgende lige pt. Jeg renser mit ansigt med en blid scrub hver dag og renseservietter hver aften og jeg eeeelsker jul, alle former for søde sager (dårlig vane :-P) og at have det pænt og ryddeligt i min lejlighed :-)

 556. 27, specialeskrivende, hver aften med renseprodukter og hver morgen med vand, elsker bøger, chokolade og veninder.

 557. 26 år, butikschef, koldt vand om morgenen, rens i snit 5 ud af 7 aftener ;) Er vild med havet, rejser, jul og fine vinterfrakker blandt andet…

 558. Sikke en lækker advents”præmie”!
  Jeg er 20 år, og lige nu har jeg sabbatår hvor jeg arbejde som salgsassistent.
  Jeg renser min hud hver dag, da jeg har haft den vildeste problem-hud siden jeg var 12. Jeg har prøvet ALT og har endelig fundet en rutine, der fungerer nogenlunde – og nøgleordet er skrub, skrub, skrub! Det er hårdt i længden, og jeg har derfor længe kigget langt efter netop dette vidunder du har på højkant!

 559. 27 år, sproglærer, for det meste hver morgen og aften (rettere: så tit som jeg gider). Kan godt lide kaffe, solskin og min cykel

 560. 22 år, stud.theol., morgen og aften – grundigt om aftenen, som regel bare vand og vaskeklud om morgenen, er pjattet med sprog, kaffe og frihed.

 561. Jeg er 34 år, mor til tre krudtugler og social- og sundhedshjælper, mest morgen og sjældnere aften (Fy-fy). Jeg kan godt lide bøger, nye oplevelser, katte og at grine :)

 562. Hov, den kommer lige i rigtig format..
  20 år, salgsassistent, renser hver dag. Jeg elsker levende lys, at tage en flot kjole på og toffifee!

 563. 23 år, kommunikationsstuderende, pt projektassistent i et kommunikationsbureau. Meget fast og nødvendigt renseritual; morgen og aften med sæbefri rensegel, ansigtsserum og god fugtiggivende creme.

  Jeg elsker at have nybørstede tænder, at have en af mine yndlingskjoler på, at toupere mine krøller (the bigger the better) og at smile iført en ny, rød læbestift. Mest af alt elsker jeg nu min mormor.

 564. 24 år, arbejdsløs nyuddannet bachelor, renser kun om morgenen selvom hovedet godt ved at aften nok også var en god ide. Kan godt lide min bomuldstot af en hund, stene tv-serier og at bage!

 565. 28 år (10 dage endnu), sygeplejerske. Øver mig i, at få lavet det der renseritual, men må indrømme, at den glipper lidt for ofte, så det bliver nok til fire gange om ugen.
  Jeg er vild med at strikke, mine venner og tanken om en hud, der ikke minder om en fortabt teenagers (suk).

 566. Jeg er 23 år og studere bygningsdesign på DTU.
  Jeg vasker mit ansigt næsten hver aften og morgen med koldt vand og en mild sæbe. :)

 567. 26-årig journalist, der er ved at lægge sidste hånd på overbygningen og specialet omhandlende kulturinstitutioner og sociale medier. Jeg renser sjældent min hud (2-3 gange om ugen) med vand eller rensevand. Jeg kan godt lide min mand, alt hvad der bare kommer i nærheden af at være julet, at skrible og få afløb for min skrivekløe, lange karbade og bland-selv-slik :-)

 568. 24 år, studerende – HA. almen, rens m. vand/rensemælk morgen og aften. Jeg kan godt lide god mad, rejser, min kæreste og hygge med stearinlys, dyne, te og en god bog. :)

 569. 25 år, læser kandidat i pædagogisk psykologi, renser og fugter hver aften. Jeg elsker chips i alle afskygninger, selvironi og min rumpe :-D

 570. 22, studer uddannelsesvidenskab, hver aften – får det ikke rigtig gjort så tit om morgenen, julen, spaweekender og restaurant besøg :)

 571. Jeg er 23 år og studere bygningsdesign på DTU.
  Jeg vasker mit ansigt næsten hver aften og morgen med koldt vand og en mild sæbe. :)
  Jeg elsker at komme ud, om sommeren vil jeg gerne ud på vandet og sejle om vinteren bliver det til gode lange gåture med familien :)

 572. 26 år, studerende i London. Renser morgen og aften og bruger Ole Henriksens valnødsscrub to gange om ugen – den kan anbefales. Jeg kan godt lide nyheder, at børste tænder, musik uden omkvæd og alt med marcipan.

 573. 23 år, jurastuderende, morgen (ofte) og aften (hver dag). Jeg kan rigtig godt lide mit liv og de dejlige mennesker, der er i det :)

 574. Er på mit sidste år i 20-erne og gruer allerede for at runde til næste år… Suk. Selv om jeg må siges, at være langt udover teenagealderen døjer jeg fortsat meget med uren hud (læs bumser) og har længe haft kig på en rensebørste i håb om, at den måske kunne udføre mirakler for mig. Til hver dag arbejder jeg som freelance indenfor kommunikation og drømmer om en dag at starte min egen virksomhed.

 575. 20 år, lige droppet ud af CBS for at følge mit drømmestudie – så nu jobsøgende, renser hud hver aften (oftest). Kan godt lide træning, hvidvin, gode bøger og rosiner med chokolade :D

 576. Jeg er 25år, studerende på ruc på arbejdsliv og psykologi. Hmm og den med at rensehud det er jo næsten pinligt! Men jeg er desværre virkelig dårlig til at få det gjort, men det skyldes også at jeg ikke rigtig kan fornemme nogen forskel på når jeg gør det og når jeg ikke gør det. Måske fordi jeg ikke har fundet den rigtig metode for mig. Så det bliver nok maks og her tryk på maks 2gange om ugen. Jeg kan virkelig godt lide lakrids, så er vild med at lakrids bøjlen har ramt landet. Lakrids for the win!

 577. 58 (jeps det står der), underviser i ledelse og er ledelses- og organisationskonsulent og tidsskriftsredaktør….Hudprocedurer: vand med citron drikkes om morgenen, hvor huden vaskes med rosensæbe, aftenrensning med sæbe igen. Kan lide hunde, løbeture, groove (dans), at skrive, læse faglitteratur og lange romaner plus poesi, mine piger, at skabe haver med masser af stauder, at ligge på ryggen og glo på skyer, at sidde med mine morgenlatte og læse favorit blogs

 578. 23 år, studerer statskundskab, renser ikke min hud udover lidt ansigtsrens i ny og næ, og så creme hver aften og efter bad. Elsker fed musik, god feedback, mine sjove venner og at se serier med min kæreste og kat.

 579. 22 år, studerer pædagogik på Københavns Universitet, jeg renser et par gange om ugen med scrub og derefter en creme. Jeg kan rigtig godt lide mine venner, nutella og ALLE dyrebørn :-)

 580. 35 år, journalist. Renseskum fra Rudolph Care i badet om morgenen, rensetonic fra Bioderma, Matas el. lignende inden sengetid. Elsker at skrive, kramme min lille familie og spise saftige bøffer med grøn salat og fritter. Der må godt være rødvin til.

 581. 26 år, psykologistuderende på 9. semester, alt-i-én-ansigtsrens (Pudderdåsernes) om aftenen. Elsker rejser, bolignips, tapas-dates med min kæreste og god kaffe!

 582. 24 år, litteraturhistoriestuderende, en gang om ugen hvis jeg er god, kan godt lide tykke bøger, tykke katte og tykke maver ;)

 583. Jeg er 22 år, studerende, jeg renser min hud hver eneste morgen, men orker det ikke hver aften, hvis jeg er virkelig træt, men jeg prøver! Jeg kan godt lide lakridser, store tunge dyner og min søde kæreste der ligger ved siden af mig <3

 584. 20, studerende og når jeg har haft make-up på, det vil sige næsten hver dag. Varme bade og jul :-)

 585. 23, nordisk studerende på uni i hverdagene, kok i weekenderne. Nautral skum under bruseren hver morgen, desværre alt for sjældent om aftenen.. Er vild med nelliker (altså blomsten), skummetmælk og ting der glitrer (bare rolig, jeg bilder mig selv ind, at det er helt under kontrol).. ;)

 586. 19 år – 3.års på gymnasiet, kasseassistent i Kiwi og phoner hos ASE – kun om aftenen (jeg er forfærdelig til det, nogle gange bruger jeg bare håndsæbe, suk) – jeg kan godt lide alle slags blandinger af lakrids og chokolade, røde drinks og høje sko.

 587. 22 år. Studerende. Hver morgen og aften. Elsker alt, hvad der er fransk samt god mad og vin.

 588. 25 år, nyuddannet journalist og arbejdsløs. Renser… aldrig. Ja, jeg ved det. Men det er så besværligt, så jeg håber, en clarisonic kunne hjælpe på det. Jeg kan rigtig godt lide at høre radio, Faxe Kondi Booster og YouTube-klip med nuttede dyr.

 589. 30 år, markvildtsrådgiver. Elsker mine 4 (snart 5) hunde, at bage, læse og mange andre ting

  1. Hov glemte renserutine! Renser energisk i perioder, kommer fra det og så starter det ellers forfra! I gode perioder 2 gange og når det er slemt kan der godt smutte en dag

 590. 20 år, kommunikationsstuderende, morgen og aften (stort set) altid – og så kan jeg godt lide sne, søde mennesker og biografture. Og kaffe, ej at forglemme!

 591. Jeg er 26 år og jeg er lige startet på kandidatuddannelse på CBS – derudover arbejder jeg på en specialskole for ordblinde børn.
  Jeg renser min hud morgen og aften, men kun ganske overfladisk med min Bioderma (som ellers har fungeret upåklageligt). Clarisonic står ØVERST på min ønskeseddel denne jul, da jeg de sidste par måneder har døjet med voldsom uren hud (grundet p-pille stop efter lægens henvisning – it sucks big time) – troede ligesom, med min 26 år på bagen, at de der teenage bumser var long gone, but nope! :(

 592. Jeg er 26 og studerende. Jeg renser min hud hver aften og som regel om morgenen. Jeg kan godt lide en person, der desværre er ved at flytte meget langt væk

 593. 19 år, ung og arbejdende i Berlin, renser altid(!!) morgen og aften – og så er jeg vild med jul :-)

 594. 22 år, studerer religionsvidenskab, renser mit ansigt gennemsnitsligt 1 gang om dagen… og så kan jeg godt lide popcorn:)

 595. 18 år, gymnasie elev, renser min hud gennemsnitligt hver anden dag (der burde virkelig være oftere…) jeg kan virkelig godt lide mørk chokolade, gamle nostalgiske julesange, honninghjerter, Thomas Dybdal, Ganni, blødkogte æg, min nye body lotion, genbrugsfund, film med Emma Stone, god kaffe, billig kaffe og kjoler….

 596. 22, psykologistuderende, hver morgen og aften (okay, okay, nogle gange glipper det med morgenerne – jeg er MEGET b-menneske). Jeg kan godt lide min søde kæreste, kalamata-oliven og inspirerende blogs :)

 597. Jeg er 20 år, holder lige nu sabbatår, hvor jeg arbejder og rejser. Hver morgen og hver aften – faktisk uden undtagelser O:)
  Jeg kan godt lide (elsker!) hunde, saltkaramel og regnvejr.

 598. Jeg er 20 år og journaliststuderende. Jeg renser morgen og aften. Jeg holder af kage, øl og de romaner som bliver i mine tanker lang tid efter, jeg har vendt den sidste side

 599. 22, 23 lige om lidt. studerende, morgen og aften. Og så kan jeg godt lide heste, hunde, film under dynen, solnedgange og jul ;)

 600. 17 år, gymnasieelev i 2.g (næsten halvvejs!!), skin tonic morgen og aften med efterfølgende ekstra-fugt-givende creme + nogle gange (specielt i vintermånederne) bio-oil. Dog er der en del svuppere i weekenden… (ups), elsker chokolade (specielt den mørke af slagens), hunde, at læse bøger under dynen med en varm kop te (selvom det af søvn-mangel ofte bliver en kop kaffe i stedet)

 601. Jeg er 38 år og førtidspensionist. Lider af kronisk depression, personlighedsforstyrrelser (borderline) og social angst. Og det kan ses på huden, derfor vil jeg blive ovenud lykkelig, hvis jeg er den heldige vinder :D
  Jeg renser desværre min hud alt for sjældent :-P
  Jeg kan godt lide at følge din blog (og mange andres) samt mit liv som kone til Martin og mor til Anton og Bertil. Jeg kan rigtig godt lide at stampe i gulvet et par gange og trække vejret helt ned i maven mindst tre gange, det giver en fantastisk ro….og kan stærkt anbefales -især i en hektisk juletid :D
  Bare et lille tip…fra mig til dig -det er jo jul!

 602. 24 år, snart færdiguddannet pædagog, renser morgen og aften uden undtagelse. Jeg elsker slik, kage, tøj og boligindretning. Og at sove!!

 603. 19 år, gym-studerende på sidste år, renser HVER morgen og aften, og jeg er vild med min hunds bløde ører

 604. 21 år, studerende. Hver morgen og hver aften, uanset hvor sent eller tidligt det er. At slæbe fødderne gennem en bunke nyfaldne efterårsblade. Og sparke lidt til dem så de flyver.

 605. 35 år, koordinator på verdens bedste højskole, renser min hud morgen og aften hver dag (springer nogle gange aften over hvis jeg ikke har haft make up på – fy) . Kan li’ chokolade (masser af chokolade), veninde-hygge, indretning af mit hjem og selvfølgelig min dejlige kæreste og vores hund.

 606. Jeg er 26 år, studerer Informationsvidenskab (KU) og er lidt for god til at glemme rens – makeup kommer dog altid af om aftenen. Jeg kan rigtig godt lide mad, bøger og to små kattemissere (men min kæreste er nu også ret sød ;) :-)

 607. 37 år og musiker. Jeg renser ansigt hver morgen, men jeg er desværre rigtig slem til ikke at få det gjort om aftenen… fyyyh…. Det kunne måske ændre sig, hvis jeg var heldig at vinde denne lækre give-away ;) Jeg knuselsker min franske bulldog, Betty, og min wanna-be-hund-men-er-dog-en-kanin, Bonus.

 608. Okay, det her bliver måske en af de lidt længere kommentarer.

  Jeg er 24 år og har lige afsluttet min professionsbachelor. Jeg har derfor været igennem et længere forløb med opgaveskrivning med nul fritid on the side, hvilket har resulteret i en hud der skriger på pleje og omsorg.
  Jeg har altid haft irriterende problemhud og har derfor været igennem diverse undersøgelser, kure og renseserier. Det jeg er kommet frem til er faktisk en så simpel renserutine som muligt – morgen og aften. Rens af hud med ansigtsvask (uden scrub for mit vedkommende), tonic og en god fugtcreme. Renser min hud med peeling en-to gange om ugen, alt efter hvor meget “snavs” den har været udsat for! Bum – min hud er glad. Det der derimod gør min mave glad er chokolade – i alle afskygninger :-) hvis ikke det satte sig alle de forbudte steder, så spiste jeg det morgen, middag og aften! Og apropos årstiden, så er jeg virkelig en sucker for julemad – der bliver ikke sparet på smøret i min familie og så smager maden bare dét bedre!

  Glædelig jul sødeste Emily – må den blive god for dig, dine kære og søde pletten!

 609. 22, danskstuderende, morgen, efter træning og aften. Jeg er desværre ramt af svær acne, som jeg er i medicinsk behandling for. En dybderens kunne derfor være SÅ tiltrængt. Acne er ikke sjovt – acne som 22årig er SLET ikke sjovt :( Nå.. jeg er vild og tovlig med min hund, mumi-kopper og bland selv slik :)

 610. 22 år, jurastuderende. Prøver at rense min hud hver aften med skin tonic fra Matas (går ikke altid som planlagt, men hensigten er der).
  Jeg kan rigtig godt lide at se gode film med min familie, lave lækre opskrifter og shoppe! :-)

 611. 23 år, studerende. Jeg renser hver aften – er desværre et skvat til at sætte tid af om morgenen. Jeg er ret vild med min datter, kaffe og honninghjerter!

 612. 29 år, int. business dev. i Singapore, morgen og aften, elsker dim sum, høj julemusik og Kbh.

 613. Jeg er 26 år. I praktik på Spillestedet Stengade, hvilket de fleste finder en smule spøjst ift. min store passion for makeup/skønhed, som ikke altid går hånd i hånd med hardcore punk og dødsmetal. ;D Jeg er RENSEFANATIKER. Jeg lider desværre af acne og hvad jeg vil kalde hysterisk hud. Derfor er det altafgørende for mig med en god og effektiv hudplejerutine, da jeg ofte bruger en del makeup (hvis der fandtes en foundation, der udviskede alle ansigtstræk, ville jeg nok bruge den. Man skal ikke proklamere fuld dække evne for ingenting!) ;)

  Jeg renser min hud morgen/aften uanset hvor halvdød jeg føler mig. For mig er det essentielt og nærmest terapeutisk at give huden den ekstra omsorg. Jeg har derfor alt for længe kigget langt efter en Clarisonic, men pengene er få og har ikke turdet satse.

  Jeg elsker fede katte, stort set alt med læder, læbestift og når vejret er over 20 grader! ;)

 614. 29 år, oversætter, morgen og aften næsten hver dag. Jeg kan godt lide rejser, tv-serier, croissanter og solskin :)

 615. 25 år, psykologi-studerende ved KU, kun vand om morgenen og ellers lidt mere om aftenen (altid, selv efter en bytur, har også af erfaring lært hvor vigtigt det er for huden).. Elsker alt med chokolade, julen, bøger og få lov at være kreativ :)

 616. 44 år, CSR coordinator, morgen og aften med kokosolie eller Bioderma. Jeg elsker at have tid og ro med mine to dejlige børn og alle deres dyr – og selvfølgelig min boksetræning.

 617. Lægesekretær, 31 år, renser et par gange om ugen. Elsker kinderchokolade og sort kaffe.

 618. 42 år gammel. Chef og mor ;-) renser 2-3 gange dagligt, uren hud og har prøvet stort set alt (dog endnu ikke en Clarisonic). Kan li løb, dronninge mandler, kaffe, mode, havearbejde og Phinieas og Ferp (tegnefilm).

 619. Hejsa. 39,hastigt på vej mod det runde 4-0. Har aldrig renset før, men begyndte for et par år siden. Og kun i Vichy. Fordi det virker for mig. Elsker mit liv, mad og dyr, har selv flere af slagsen.

 620. 28 years old, working as an analyst in a financial services company. I clean once every evening, and use a microdermabrasion cleanser instead of regular cleanser once or twice a week. I love music, chocolate, road trips, and dreaming.

  Hope this is open to international readers too! :) Thank you!

 621. 24 år, medicinstuderende, renser min hud morgen og aften, og jeg elsker lange morgener med god tid og når solen skinner ind af mit vindue :)
  God mandag!

 622. 32 år, bibliotekar, skin tonic + creme hver morgen og (næsten) hver aften. Jeg elsker gåture, wienerbrød og Sverige.

 623. Laura Balslev biologistuderende Århus universitet. Renser morgen og aften. Lykken er at rejse – især med ski og board under armen!

 624. 38 år, pædagog, renser (næsten) alle aftener – helst i noget uden sulfat – og skyller med vand de fleste morgener. Jeg elsker kage og kettlebells :-)

 625. Jeg er 32 år og folkeskolelærer. Jeg renser min hud om morgnen, og jeg kan desuden vildt godt lide at slappe af på min sofa med en god bog eller Modern Family, Homeland, Breaking Bad ect. Nåja og så er jeg i øvrigt glad for at læse blogs.

 626. 23 år og to be ergoterapeut studerende til februar. :D jeg renser faktisk morgen og aften og elsker mine ISclinical produkter. Synes det kunne være dejligt at få renset i dybden med sådan en clarisonic fætter. :) Jeg kan rigtig godt li lys, kaffe, neglelak og selvfølgelig min familie og kæreste. :)

 627. 39 år, pædagog.
  Elsker at bage og hygge med familien
  Bruger ikke noget til ansigtet.
  Kun vand og en klud

 628. 26-årig socialrådgiver, der renser hud hver morgen plus det løse og som elsker neglelak og nutella.

 629. 29 år, sygeplejersker, 2-3 gange om ugen. Jeg elsker min søn og hans dejlige far, kan godt lide søndag morgen, efterår, regnvejr og ild i brændeovnen.

 630. 19, studerende, renser lidt for sjældent. Jeg kan godt lide tændte stearinlys og nybagte boller med smør.

 631. 25 år, studerende. Hver aften, og hver anden morgen (cirka). Jeg kan li lakridser og jordbær… Og lange gåture

 632. Jeg er 24 år og meget snart sygeplejerske (!). Jeg renser gerne hudet i et bad om aftenen, men ikke om morgenen

 633. 21 år, informationsvidenskabs studerende, om aftenen (næsten) hver dag. Jeg kan godt lide at stå på ski, fredagsbar, Haruki Murakami og JUL! :)

 634. Louise, 22 år. Sygeplejestuderende. Jeg renser min hud hver morgenen. Jeg ved godt, jeg også burde gøre det om aftenen, men får det bare så sjældent gjort, desværre! Det må der laves om på! Jeg kan godt lide december, nyvasket sengetøj og Ryan Gosling ;-)

 635. 30 år, kandidatstuderende (aflevere speciale om mindre om en måned), mest aften. Vild med at læse bøger, famile og lange gåture i skoven:-)

 636. Jeg er 26 år, fylder 27 på torsdag (!), jeg læser virksomhedskommunikation, jeg er pt i et hud-helvede, så renser derfor både morgen og aften, samt smører min hud med en salve jeg har fået fra lægen (som jeg ikke synes virker?). Æv! Jeg kan rigtig godt lide ren hud ;) Men derudover er jeg vild med chokolade med lakrids, kaffe med fløde og gåture i vintersolen!

  Tak for en fantastisk blog! Jeg har lige købt den flotteste shampoo fra Kerastase pga. dig – og hvor er mit hår blevet lækkert, yay! :)

 637. Jeg er 39 år, renser hud 2-3 aftener om ugen (vist ikke nok…) Jeg er cand.comm. men lige nu på orlov for at passe min syge datter.
  Jeg er über vild med regnvejr (som i kan aldrig nogensinde få nok!), jul og gode dage;-)

 638. 26 år, studerende på Frederiksberg lærerseminarie, renser min hud hver morgen og hver aften med vand og en mild scrub fra origins, jeg kan blandt andet godt lide knækbrød med peanutbutter, lange stille morgener og at høre høj musik når jeg løber.

 639. 21 år, jurastuderende, næsten hver morgen og aften. Jeg kan rigtig godt lide at grine! :-)

 640. 34 år, sygeplejerske på en medicinsk afdeling. Elsker mand og børn, kogebøger (har nok et par hundrede i min samling), skønheds-gejl, nyvasket sengetøj, rødvin og cola ;-)

  1. Hov! Renser min hud (næsten) hver aften – om morgenen bliver det bare til en skyller i badet.

 641. 33 år, ingeniør. Jeg renser min hud både morgen og aften – hver dag! Kan i den forbindelse varmt anbefale Embryolisse ansigtsvask. Den er så mild og god mod huden <3
  Jeg elsker stille aftener, hvor jeg sidder med en varm kop te, varme sokker og min PJ mens jeg lytter til regnen udenfor- samt drømmekage og Spanien!!

 642. 29 år, ph.d. stipendiat, renser morgen og aften (men ikke så godt, som hvis jeg ejede dette rense magiske instrument!) og jeg kan rigtigt godt lide bøger, løb og varme.

 643. 23 år, vasker hver morgen og aften ansigtet med koldt vand og hver anden aften med renseprodukter, elsker alt mulig madlavning :)

 644. 21 år, lige startet på HA Almen, renser (næsten) hver aften – og skægt nok altid efter en bytur! Kan godt lide morgentur på stranden med vovsen, at se sport i tv med de gamle og al slags chokolade :)

 645. 23 år, studerende (seks dage fra at være færdig med bacheloren, juhu!). Jeg renser (næsten altid) morgen og aften med en rens fra La Roche-Posay. Jeg kan godt lide lakrids, bøger og Blues Brothers.

 646. 39 år, fortravlet med glad mor til to skønne børn, når det oftest kun om morgenen, lover mig selv, at nu skal det også være om aftenen – måske denne ansigtsbørste kunne hjælpe lidt:) Ellers meget glad for design, kunst og rejser – og P-tærter:)

 647. 17 år, gymnasieelev, jeg gør det både morgen og aften. Jeg kan rigtig godt lide julen og er dybt afhænglig af iskaffe ;)

 648. 30 år, barsel med baby C på 4 mdr, rmorgen og aften HVER dag, sukkerfri på 3. Mdr, første sukkerfrie jul, træning, natur, min mand :)

 649. 26 år, lige straks markedsføring-studerende. Morgen og aften (dog kun med vand), kan lide kaffe, blomster på en helt almindelig mandag og bailey (gerne i den førnævnte kaffe). :)

 650. 31 år, civilingeniør, morgen og aften hver dag – næsten. Er mere end almindeligt begejstret for min kæreste, snoller og tv-serier.

 651. 23 aarig kandidat studerende. Renser min hud morgen og aften. Kan rigtigt godt lide mit studie, at laese, at rejse og dyrke sport.

 652. 33 år. Sygeplejerske på psykiatrisk sygehus. Renser mens jeg er i bad om morgenen og inden jeg går i seng (tidl meget sjældent). Jeg elsker klejner og min lille familie <3

 653. Jeg er 26, studerende på ITU og er, indrømmet, ret slem til ikke at rense min hud. Jeg er simpelthen for doven/træt om aftenen og har lidt for travlt om morgenen. Dårlig undskyldning, I know. Jeg kan til gengæld rigtig godt lide at bruge lækre produkter i badet og føle mig frisk og ren efterfølgende.

 654. Jeg er 21 år og til daglig studerer jeg på Pædagoguddannelsen Aarhus i Århus. Jeg renser min hud med den klassiske rensevand fra Matas morgen og aften, efterfulgt af t-zone peeling fra Pudderdåserne! Det lyder ikke af så meget, men det fungerer for mig. Selvom jeg slemt gerne vil ha’ fingrene i Clarisonic rensebørsten! ;-)

 655. 21-årig dramaturgi, som renser min hud med renseprodukt et par gange om ugen, og ellers bare vand hver dag. Døjer med både tør OG uren hud, det er meget frustrerende!!
  Jeg elsker at blive nusset på ryggen, men det er desværre alt for sjældent, det sker.

 656. 21 år, RUC studerende, renser min hud morgen og aften. Jeg elsker at rejse, at være sammen med familie/venner/kæreste og at lave god mad!

 657. Jeg er 27 år og renser min hud med rensemælk pr. håndkraft hver morgen og aften. Jeg er for nylig flyttet til Berlin, hvor jeg studerer, og hernede er luften altså bare mere beskidt end derhjemme, hvilket sætter sine tydelige præg på min hud. Derfor kunne jeg virkelig godt bruge grundig rensehjælp. Jeg elsker solskin, venner, salmiakskumslik og meget meget mere :)

 658. 16 år, elev på idrætsefterskole, prøver at huske at rense den hver aften. Kan godt lide shopping med veninderne, at bage, følelsen efter et fedt træningspas og hygge med familien.

 659. 29 år, projektleder i en kreativ branche, renser hver aften (og sommetider også om morgenen) og jeg elsker ribeyes, saltlakrids og solskin.

 660. Jeg er 22 år, og jeg læser Dansk på KUA. Jeg renser min hud hver dag, morgen og aften, ingen undtagelser (hvis jeg kommer hjem fra en fest bliver det med en renseserviet i stedet for renseskum). Det har jeg gjort siden jeg var 14 år hvor jeg fik en meget oprørsk hud. Nu er rensningen bare en vane, ligesom at børste tænder :) Jeg kan godt lide jul, boligindretning og at læse blogs, særligt din ;)

 661. 22 årig jurastuderende, renser om aftenen (næsten) hver dag. Jeg holder af hverdagen (ligesom Dan Turell) hverdagen, der byder på en masse små glæder der er værd at sætte pris på. Især i denne juletid, selvom det også er sæson for eksaminer :-)

 662. 27 år, studerende, de fleste aftener, jeg elsker hunde, chokolade og langsomme søndag med lange gåture og god mad :)

 663. Jeg er 20 år og er lærerstuderende på andet år. Jeg renser hud morgen og aften. Jeg elsker min lille, søde hund, kogebøger og chokoladekage :-)

 664. 22 år, læser litteraturhistorie, morgen og aften hver dag. Jeg elsker at læse (bøger og blogs) og min kæreste.

 665. 25 år og universitetsstuderende i Århus. Jeg renser hver morgen og (næsten hver) aften. Jeg er ret glad for mit studie, kage, bøger og serier.

 666. 37 år. Selvstændig erhvervsdrivende. Altid morgen og næsten hver aften (men her kunne jeg virkelig godt blive bedre!!!). Elsker at være i naturen, der giver fornemmelse af ro, eftertænksomhed og input til nye ideer samt hygge med min familie og venner.

 667. Jeg er 18 år gammel og går i 2.g på Silkeborg Gymnasium, hvor jeg har musik-matematik som studieretning. Jeg renser min hud med skum, skintonic og efterfølgende creme hver aften, og om morgenen plejer det ikke blive til mere en lidt vand, der pjaskes i ansigtet. Jeg burde stramme lidt op på min rutine, da urenheder og lignende desværre er at se lidt for tit… ;-)

  1. Jeg glemte helt at skrive, at jeg er vild med tøsehygge, løbeture og havregrynskugler!

 668. Jeg er 15 år og går i 9. klasse. Jeg renser kun om aftenen…
  Jeg kan godt lide at tilbringe tid med mine venner, at spise p-tærter og guldkarameller med førnævnte, byens støj og lys om aftenen, hvide jule, at snakke og at rejse og opleve nye ting:)

 669. 28 år og advokatfuldmægtig. At rense hver morgen og aften er et must for mig, en slags religion!!! Jeg kan ikke gå i seng med f