DIY stearinlys med gulddetaljer & en fin jule-DIY-bog

Kønne og personlige stearinlys på 2 sekunder. Jeg vidste slet ikke at man kunne købe fin vokssnor i guld (eller sølv), der er beregnet til at dekorere lys med og som smelter/brænder lige så pænt. Men det blev jeg gjort opmærksom på i en sød, lille julebog, DIY – 24 fantastiske juleidéer med dine egne personlige foto af fotograf og DIY-elsker Sif Meincke.

For det var bare én hyggelig gør-det-selv-idé fra bogen, der er proppet med primært idéer til rare decemberprojekter, hvor man bruger egne fotos, men også andre små, nemme sager, der ikke kræver det store som eksempelvis de her lys.

ENGLISH RECAP: Decorate regular candles with wax thread (available in many craft stores) in gold or silver for a pretty and personalized touch. Make sure the thread is for this purpose though!

Man skal bruge almindelige hvide lys i ren stearin og vokssnor i guld eller sølv (fås bl.a. hos Panduro Hobby). Tjek dog at snoren er beregnet til formålet.

Bloklys kan selvfølgelig dekoreres på samme måde. Eller juletræslys.

Og så er det ellers blot at vikle snoren om lyset eller lægge det på i striber, små punkter eller hvad man nu synes kunne være fint.

Man kan nemt klemme snoren over mellem neglene og alternativt bruge en lille kniv.

Bogen er især alletiders for en børnefamile idet den er fuld af 24 fine DIY-idéer, delt ind som en julekalender, som man kan hygge sig med at lave sammen. Og så er der også masser af ekstraidéer, som lysene her og hyggelige juleanekdoter.

Jeg selv vil give mig i kast med en sød decoupagebakke, som der også er en ‘opskrift’ på, som jeg enten vil forære til en i julegave eller til mig selv som morgenmad-på-senge-bakke.

DIY –  24 fantastiske juleidéer med dine egne foto af Sif Meincke koster 99 kr. og kan købes lige her og som e-bog her.

(Visited 3.379 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Hej Emily!

  Tak for et skøt tip – den hyggelige bog vil jeg straks kigge nærmere på!

  Og så burde jeg skrive det næste på dit forrige indlæg om husrensning, men jeg tænker, at min kommentar vil drukne mellem alle konkurrence-kommentarerne, så jeg håber, du kan leve med, at jeg spørger her. Jeg ved, at du har nævnt nogle Rudolphcare produkter rundt omkring på bloggen, men hvis du skal fremhæve de 2-3 bedste, hvilke så og hvorfor?
  Tak, hvis du har tid til at svare;-)

  1. Selv tak Susanne :)

   Jeg er vild med Facial Scrub Mask, lækker 2-i-1-maske, der både eksfolierer og blødgår/fugter + Body Oil, så god på fugtig hud lige efter badet og så håndcremen :)

 2. Totalt flashback til december i SFO’en hvor vi lavede sådanne lys med alskens motiver til vores familier. Man kan for øvrigt også få vokstusser, så man kan tegne/skrive direkte på lysene.

  1. Ved du, hvor man kan købe de vokstusser henne? (: Har allerede ledt i Panduro Hobby. (Jeps, fik også et pludseligt flash back til SFO’en)

 3. Gud, hvor ser det bare fint ud! Jeg vidste heller ikke man kunne købe den slags, men det skal jeg helt sikkert have kigget på :) Tak for tippet!

 4. Jeg er 27 år, studerende med specialet som den sidste udfordring. Jeg er næsten lige begyndt at rense mere eller mindre hver aften med Bioderma. Jeg elsker mad og har lige været i Bruxelles, hvor mad var overskriften. Moules frites, chokolade, øl, vin, seafood fra Noordzee, vafler, alt :)

 5. Ej, hvor er det bare mega fint! Det var dog en genial idé. Helt ærligt, hvorfor er det ikke blevet mere udbredt noget før haha? (:

 6. Ih hvor fint! Det har jeg aldrig hørt om før, men hvor er det bare flot, det tror jeg, at jeg skal forsøge mig med, det giver da lysene et mere personligt præg! :)

  1. Ja, ikke? Synes det er ret fint og især taget i betragtning af hvor nemt det er :)

  1. Det er ikke ståltråd men vokssnor, der smelter når man brænder lyset :) Det er købt i Panduro Hobby :)

 7. Hej Emily
  Jeg faldt lige over dette blogindlæg, da jeg søgte efter noget inspiration til et kommende kreativt projekt. Hvor er de bare fine de lys, som du har lavet. Det at man gør lidt ekstra ved sine lys – enten disse lys eller eksempelvis dip dye lys gør bare en stor forskel i indretningen. Mange tak for inspiration. Jeg må i Panduro Hobby :)
  Ha’ en skøn weekend :)
  Bedste hilsner, Line