Vind: Bose SoundLink III højtaler

Glædelig tredje søndag i advent!

Da jeg flyttede i foråret, blev jeg en god højtaler fattigere. Den vi havde i pigekollektivet, tilhørte nemlig min ene roomie, så det gik ikke rigtigt at nappe den med. Således har jeg – indtil jeg fik denne her fikse sag fra Bose for en måneds tid siden – klaret mig med en lille skramlende køkkenradio og min MacBook. Og selvom sidstnævnte og jeg er mere end gode venner hvad langt det meste angår, så er den altså ikke fænomenal til at høre musik på.

Nu står Boses SoundLink III Bluetooth højtaler i mit hjemmekontor (der er en del af min stue) og spiller radio (uden knas) for mig hele morgenen og formiddagen (over min Android-telefon eller Mac via Bluetooth), spiller podcast’s i min frokostpause (Serial hitter lige nu) og så ellers musik via Spotify (også over Mac eller telefon) eller iPod (via kabel). Det hele snakker bare sammen ;)

Og ja, I kan nok høre, at der er gang i lydbutikken her i hjemmet uden fjernsyn. Derfor er det også usandsynligt rart, at lyden endelig er i top igen.

I øvrigt spillede den lille fyr hele vores julefrokost op i går og klarede opgaven med bravour. Og nej, det var ikke (kun) min depri-rock, der var på menuen. En lidt mere festkyndig DJ havde strikket en god playliste sammen.

Det er ikke så aktuelt lige nu, men synes det er drønsmart, at den er trådløs (man skal bare huske at lade den op) og derfor lige til at nappe med ned i haven til foråret, så der kan komme musik eller radio til havearbejdet og de mange kopper kaffe, der skal drikkes i min lille urbane oase, så snart det bliver bare lige akkurat varmt nok til at hænge ud dér igen. Den kan holde batteri i ca. 14 timer.

OG så kan man sørme også give den nyt tøj på. Der findes nemlig covers til den i  5 forskellige farver, hvis man ønsker et nyt udtryk. Jeg tror, at min skal have turkise kanter til sommer.

Sådan deltager du i konkurrencen
For at være med i konkurrencen om en Bose SoundLink III Bluetooth højtaler til en værdi af 2.399 kr. skal du blot fortælle mig, hvad du gerne vil høre på den, i en kommentar nedenfor.

Altså hvilket radioprogram, hvilken musik eller hvilket podcast, som du har lyst til at høre på den og kan anbefale os andre :)

Og man er jo altså også velkommen til at bruge den til en julegave, hvis man skulle være så heldig at vinde den.

Konkurrencen slutter på onsdag d. 17. december kl. 20.00.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Bose)

(Visited 1.305 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

1059 Kommentarer

 1. Jeg ville elske at høre Mads og Monopolet på den lækre radio-sag, enten en morgenfrisk lørdag og ellers podcast-alternativet.
  Min roommate flytter også om en lille måned, og med hende flytter lejlighedens eneste radio også ud af huset, så et nyt musikspillende familiemedlem ville være meget velkommen i det lille hjem!

 2. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg fyre op under Coldplay og mindes fantastisk koncert med kæresten <3 Fortsat god 3. søndag i advent og tak for alle dine gode blogindlæg!!

 3. Jeg er vild med podcasts og ville bruge den til at høre Mads & Monopolet som jeg trofast lytter til hver lørdag og den fantastiske Serial, som man finder på serialpodcast.org :)

 4. Jeg ville høre Michael Jackson for fulde gardiner imens jeg pakker det sidste ud i vores nye lejlighed. Den ville passe perfekt ind – og så ville jeg kunne give den i julegave til min kæreste. Vi har ellers droppet julegaver til hinanden igår, pga ekstraudgifter i forbindelse med vores flytning.

 5. Jeg ville elske, at høre MusikQuizzen på P3 med Kenneth K. Det er total yndlilngs radioprogram. Jeg råber altid svarene ind i radion, som om nogen kan høre mig :)

 6. Iiiih sådan en højtaler kunne jeg godt bruge!
  Jeg vil nok se mest frem til at høre Mads og Monopolet på P3 lørdag morgen. Det er simpelthen yndlingsprogrammet!! Danskerne kan skrive ind om deres dilemmaer, og så sidder der hver gang nogle forskellige kendte mennesker og diskuterer dilemmaer, og forhåbenligt når de frem til en løsning – det er VIRKELIG underholdende!!

  Glædelig jul!

 7. Coldplay bliver jeg altid i godt humør af at høre og ellers er jeg pt meget på danske sangere som Mads Langer og Sebastian Lind :)

 8. De gamle afsnit af “90’er festen på P3”, som i øvrigt stadig kan hentes ned – den ultimative playliste til alle fester med folk, der var unge dengang!

 9. Hvis jeg vinder denne fine højtaler skal den spille min lejlighed op til tøse julefrokost den 25. December med en god blanding af gammel og nyt musik og selvfølgelig en masse god julemusik.

 10. jeg ville gå ind på Spotify og finde listen “peaceful piano”. Jeg kan virkelig godt lide klassisk musik og slapper godt af til det, så det ville jeg blandt andet lytte til hvis jeg skulle være så heldig at vinde den :)

 11. Jeg er netop flyttet, og der blev jeg også højtalerløs – hvilket betyder, at musik og deslige p.t. stammer fra Macbook’en.
  Jeg ville elske at vinde, så ville jeg fylde hjemmet med masser af Kashmir, og på lørdage Mads og Monopolet! :-)

 12. Jeg vil bruge den til høre Beyonces nye album på. Den kvinde er bare den ultimative powerkvinde, og eftersom jeg fik konstateret celleforandringer igår og at jeg mistede min elevplads for 3 uger siden, kunne jeg virkelig godt bruge noget power!

  Beyonces nye visual album kan desuden stærkt anbefales!! :-D

 13. jeg ville høre Nova da de spiller megen forskellig musik som falder ind i hele familiens musiksmag…
  God jul..

 14. Jeg ville give den til min dejlige kæreste i julegave! Når man er på SU, så kan det være svært at få penge til de helt vilde gaver, så det ville være så dejligt at kunne give ham sådan en. Han ville helt sikkert fyre op for noget klassisk rock musik

 15. Jeg vil gerne høre gammel rock: dire straits, the animals, the doors og rolling stones imens jeg drikker rødvin og laver mad

 16. Jeg ville lytte til Mads og Monopolet, og så ellers nok bruge den sammen med min ipod eller telefon, så man fx kan høre musik fra spotify når man er i køkkenet og bager lækre sager :)

 17. Jeg ville høre alt mulig på den, Zaz, Jamie Culllum, Coldplay og nok også lidt klassisk og Jazz. Jeg kan godt lide at have musik i min hverdag, ligesom dig, så den ville stå helt perfekt i mit lille “hjemmekontor”!

 18. Neiii, den er lækker! Jeg ville lytte til Mads og Monopolet lørdag formiddag – og ellers p6 BEAT :-) :-)

 19. Uden tvivl P6 Beat <3 – mit yndlingsradioprogram hvor dygtige værter går i dybden med 1 kunstner eller en genre. Fantastisk radio!

 20. Jeg ville elske at kunne spille Wannabe med Spice Girls for fuld skrue på onsdag, når jeg skal holde julefrokost for mit hold på universitetet. Det er lidt blevet “vores” sang, og jeg tror måske det ville gøre det lidt lettere for mig at skulle overskue at lave mad til og huse 25 mennesker i min lille lejlighed ;)

 21. Højtaleren ville være tiltænkt min kæreste – men jeg er sikker på, at jeg må “låne” den, når jeg skal høre Godmorgen P3 eller Mads og Monopolet. Jeg tror, at han ville høre Ed Sheeran på den. God søndag derude.

 22. Jeg ville høre Ben Howards lækre musik og Mads og Monopolets podcast, som jeg er begyndt at høre VIRKELIG gamle udsendelser af – en enkelt udsendelse om ugen er bare ikke nok til mit nysgerrige. drama-elskende jeg ;)

 23. Jeg villle ville helt sikkert høre en masse (og ikke mindst højt) julemusik – på den anden side af julen bliver det nok Jamie Cullum eller The tallest man on earth :-)

 24. Hvis jeg vandt, ville jeg lytte til Future Islands’ seneste album og Bill Burrs podcasts. Glædelig 3. advent!

 25. Jeg lige se mig, den og en god veninde på en cykeltur ud i det blå, til sommer, med volumen skruet og luften fyldt med ‘vi skal ud i blå’ med Det Brune Punktum. Og med et stort grin på læben!
  (Er jeg den eneste, som glæder mig til sommer igen??)

 26. Jeg vil tage radioen med ind på vores kontorfællesskab, hvor vi sidder 18 mennesker og hører skrat-radio fra et afdanket 80-levn. Kanalen skal gerne stå på P3, og fredag eftermiddag vil vi sætte fælles-danselisten på fra Spotify, finde kolde øl i køleskabet og skrue godt op for lyden. Så er fredagsbaren også reddet!

  God 3. søndag i Advent!

 27. Uhh jeg ville så gerne høre julemusik, december har været fyldt med projektskrivning så jeg har slet ikke nået at komme ordentlig i julestemning! Derfor ville det være skønt at kunne fyre op for lidt god julemusik og måske nyde en lille æbleskrive imens :)

 28. Musik fra min barndom, altså musik fra firserne. Det gør mig altid så glad, at jeg bare må ud og svinge træbenet!

 29. Hører for det meste Birdy, Ed Sheeran, og DIGSTER på Spotify elsker jeg! Alle former for DIGSTER – lige nu er det DIGSTER julehits ;-)

 30. Hej Emily,
  jeg ville lytte til de dejlige melankolske toner fra den danske sangerinde, Katinka. Og jeg ville elske det! Når du hører det, ved du helt sikkert, hvad jeg mener :) Det ville foregå, imens jeg står i køkkenet og bager alle mulige lækre sager! God søndag i advent.

  Kh. Gitte

 31. Er fuldstændig lost i Ed Sheeran for tiden. Så det ville nok blive fyret op for hans albums

 32. Den står aller øverst på min ønskeseddel!!! Jeg hører enten P3 eller Coldplay i et væk… Og jeg er sikker på, at Bosr er meget bedre end telefonlyd!

 33. Jeg er addicted til spotify. Jeg hører det om morgenen, når jeg gør mig klar. Om efter middagen, når jeg kommer hjem, når jeg laver mad, går i bad og rydder op(altså ikke på samme tid ;)). God lyd er fantastisk, og at den er trådløs gør det kun mere fantastisk :) Sikke en julegave den ville være!

 34. Stevie Wonder og TV-2 for fuld udblæsning! Gammel sjæl – ung krop I know, men det musik kan nu altid få mig op af stolen

 35. Hvis jeg var den heldige, så skulle den helt sikkert (også) bruges til, at høre Mads og monopolet lørdag formiddag. Elsker det program. :-)

 36. Skal til at flytte i min første lejlighed, så hvor kunne det være lækkert at få sådan en med, så jeg, ligesom mange andre, kan høre mads og monopolet ;)

 37. Musikken fra The Sound of Music. Min overbo hørte det sinddsygt højt i går, det gav mig virkelig lyst til at se filmen og høre musikken igen. Måske også lidt for at gøre gengæld, haha :)

 38. Hej Emily :-) Som udvekslingsstudent i Tyskland med kun én uge tilbage, inden turen går hjem til DK igen, ville jeg helt sikkert spille god tysk musik – for ja, det findes! ;-) Mit yndlingsnummer for tiden er nummeret: “Lilla Wolken” af Marteria :-) Jeg kan allerede fornemme, hvordan det nummer vækker gode minder fra de sidste 5 måneders tid :-) Sidst men ikke mindst: Rigtig glædelig jul <3 Kh. Charlotte

 39. HvoR er den bare flot! Hvis jeg er så heldig at vinde, så skal den bruges til at lytte til alt fra Mads og monopolet, til spændende lydbøger, og god musik.

 40. Holder også meget af mine lørdag forniddage med Mads & Monopolet i radioen, varm kaffe i koppen og blødt tøj på kroppen. Min gamle radio kunne dig godt bruge en udskifter – den er begyndt at skratte og signal smutter af og til. Endnu federe kunne det være at kombinere med alt andet musik der skal høres.. Ligger lige et meget stort lod her i puljen.
  Glædelig jul !

 41. Jeg ville spille Sam Smiths nyeste album In The Lonely Hour på repeat, og samtidig drømme om at se ham på turne i en europæisk storby til foråret :-) Ville ikke være dårligt!

 42. Min børn og jeg skal selvfølgelig hører Rasmus Seebach for fuld udblæsning imens vi danser igennem hele huset, og om aften når børnene er kommet i seng vil jeg ligge på sofaen og lytte til musik fra 80’rene og tænke tilbage på en super god tid.

 43. Ej en lækker lille sag! Den ville jeg elske at høre Rhye eller The Weeknd på! Min Mac yder på ingen måde deres lyd nogen retfærdighed! Og så ville jeg da heller ikke være bleg for at lytte til mit eget radioprogram som jeg sender med en masse søde studerende på Universitetsradioen :)
  Håber du får en god jul :)

 44. Uh den Højtaler er lækker. Minder meget om de tidlige B&O højtalere, bare i en lækker mindre version.. Perfekt til at høre Mads og monopolet podcast på eller p7 mix maraton med de 80 bedste 90’er hit… En helt perfekt podcast som kan høres igen og igen – kan klart anbefales..

 45. Jeg vil lytte til P1 om morgenen imens jeg drikker kaffe og sonderer internettet for de spor natten har sat imens jeg sov.

 46. På fredag vender jeg hjem til Danmark og mit livs kærlighed efter et halvt år i udlandet. Og jeg glæder mig så meget! Så hvis jeg vinder, vil jeg sætte Metallica på, for det er min kærestes favoritband. Jeg vil bare gerne se ham glad og vise ham, at jeg er kommet hjem og ka’ li’ ham lige så godt som altid og præcis, som han er, selvom Metallicas sange er aaaaaaalt for lange! :)

 47. Guuuuuud, en lækker giveaway! Jeg vil lytte til MØ, SmagPåP3 (selvfølgelig med Cath (faktisk kun derfor, haha :))) og i denne måned selvfølgelig julemusik. Jeg krydser alt, som krydses kan!

 48. Jeg ville elske at høre Mads og Monopolet på den fine højtaler og ellers vil jeg lade op til sommerens festivaler så der kan skråles med til sommer! :-)

 49. Uh jeg hører alt muligt – på arbejde hører jeg kun julemusik, og når det blir for meget for de andre (kan det virkelig blive det?!) så hører vi greatest hits af Ed Sheeran. Når jeg så er hjemme, så står den på opgaveskrivning, hertil hører jeg musik der er lavet til Ringenes Herre, An Evening in Rivendell hedder musikken. Når min roomie er hjemme (hun er ikke så stor fan af lotr som jeg) så skråler vi til Lukas Graham, Rasmus Seebach eller Radio Soft hvor de pt spiller konstant julemusik

 50. Jeg vil sætte noget Coldplay på – men også noget julemusik af Bing Crosby :)

 51. Jeg har normalt en lang køretur på arbejde, hvor jeg hver morgen har hørt Nove FM, som jeg rigtig godt kan lide. Nu er jeg på barsel og kunne derfor godt tænke mig at vinde denne, så jeg kan høre det herhjemme.

 52. Jeg er også højttalerløs for tiden, så jeg ville bruge den til at høre podcasts, musik, lydbøger, radio og alt muligt andet:) Nu er det bare min gamle pc, der skal klare ærterne, og det er bare ikke optimalt, så jeg håber virkelig, at jeg er den heldige:)
  Glædelig december, og god jul:)
  Hilsen Karen

 53. Jeg elsker radio! Det er virkelig det bedste for mig. Jeg er nemlig dårlig til at bestemme hvilken sang jeg vil høre og så er det jo bare dejligt med radio når det kører derudaf! Hvis jeg vandt ville jeg høre Nova FM. Det er en ret god kanal synes jeg, og radioværterne er rare at høre på! :-)

 54. Ville elske at høre Skala FM! og mangler sådan en radio på badeværelset eller i køkkenet! :)

 55. Scarlet pleasure! Jeg er helt bidt af dem lige for tiden :-) Hører dem hele tiden, i alle anledninger.

 56. Eeej helt klart yndlings podcast med Mads og Monopolet ville blive lyttet til på den skønhed :-)

 57. Rasmus Walter! <3 Fantastiske sange; tekster og den stemme!!

  Glædelig 3. Søndag i Advent!

 58. Glædelig 3. søndag i advent! Med sådan en flot og lækker sag, ville jeg aflevere fars lånte højtalere tilbage, og skue godt op for Chvrches eller Lana del Rey! Så kan det være at opgaveskrivningen ville gå lidt mere tjept ;-)

 59. Lige nu er jeg helt vild med det danske band Communions. Desværre er lyden bare ikke super god på min ellers elskværdige Mac, så det ville være fantastisk at vinde denne højtaler!

 60. Radiovis, så ville jeg helt sikkert høre P7 Mix, hvor de ofte har maraton med forskellige kunstnere. Senest 7 timer om Take That – så blev man lige smidt tilbage til de tidlige teenageår :)
  Ellers ville jeg lytte til Francoise Hardy – lækker fransk sangerinde fra 1960’erne

 61. Jeg står og skal flytte i starten af det nye år, så det ville da være lækkert at få noget godt at høre musik på mens man går og maler, da jeg pt. også kun har computeren :)

  Jeg ville bruge den til at høre P6 Beat elsker-podcast, Mads og Monopolet lørdag formiddag eller som podcast, musikquizzen søndag formiddag og ellers bare hvad der lige falder én ind at høre.

  Jeg krydser fingre og ønsker forsat god weekend og glædelig 3. søndag i advent herfra

 62. Jeg vil høre p3 dagen lang, nu hvor jeg går hjemme på barsel :-) Og så om aftenen vil jeg høre Coldplay og De eneste to’s nye album :-)

 63. Jeg vil høre P3 hver morgen og aften, i mens jeg laver yoga. Derudover flytter jeg på kollegie om et halvt års tid, hvor jeg kan finde mere end én lejlighed til at bruge den.

 64. Jeg vil sætte det britiske neo-soul stjerneskud Kindness på Bose Soundlink-højtaleren, og min lejlighed vil blive fyldt med fløjlsblød, dansabel musik, som jeg glæder mig til at høre live i København i februar. Men jeg vil først kunne sætte musikken på efter juleaften, da jeg vil give højtaleren til min kæreste i julegave. Han har snakket om lige præcis den Bose-højtaler siden han hørte den første gang i Hifi-butikken. Love at first listen <3

 65. Min mor og jeg ville stensikkert lytte til Pressen på P3, når jeg er hjemme på besøg. Et dagligt indblik i dansk journalistik og så med et lille twist som de to værter, Tony og Tue, med garanti tilsætter hvert program. Det er et skønt program, som jeg – og den gamle – vil elske at lytte til på en Bose højtaler frem for den meget antikke og meget store ghettoblaster, der står hjemme i køkkenet. Derfor er jeg sikker på, at det vil være den perfekte julegave til min kære mor.

 66. Hvis jeg vandt, ville jeg elsker at skrue max op for Frk. Lana Del Rey og hendes smukke musik! Jeg krydser alt hvad jeg har ;-)

 67. Helt sikkert Nick Cave – og drømme mig tilbage til superfed koncert i Falkonersalen. :) julehilsner herfra.

 68. P3 er et sikkert hit hos mig, omend det er tonerne fra Mads og Monopolet, Smag på P3 eller noget helt andet, der bliver blæst ud i rummet. Bare ærgerligt, at tonerne kommer fra min lille computer…

 69. Jeg ville helt klart høre Mads & Monopolet. Der er nogle lørdage hvor jeg er hjemme til at høre det live i radioen, men for det meste hører jeg det som podcast. Så det er jo lækkert, at det kan klare begge dele :o)

 70. Jeg ville høre Mads og monopolet på den søndag eftermiddag, når jeg ligger med tømmermænd – lørdag formiddag enten sover eller arbejder jeg, så hører for det meste programmet som podcast og ikke direkte. Det ville være noget af en opgradering fra at høre det på min iPhone i mildest talt elendige høretelefoner.

 71. Kære Emily,

  Jeg vil klart anbefale at lytte til Third Ear podcast, som er et dansk digitalt magasin der laver podcasts omkring.. ja alt hvad man kan forestille sig. Jeg kan især anbefale den lidt uhyggelige og skøre “Rieper-Holm sagen” om Danmarks vildeste spekulatør og svindler – det er virkelig god december-aften-lytning.

  xx Trine

 72. Lige hvad jeg ønsker mig i julegave. Vil bruge den til You See play, både mine playlister og nye album.

 73. Jeg ville bruge den til at høre Godmorgen P3 hver morgen mens jeg gør mig klar. Kunne være lækkert med en bedre lyd end min Iphone kan producere :)

 74. Ville elske at bruge denne lækre sag til at lytte til gamle podcasts fra Monte Carlo på P3!

 75. Jeg ville elske at spille Earth, Wind & Fire på den – det kan kun blive en god dag, hvis man starter med deres musik :-)

 76. Jeg vil høre min spotify-playliste “opvask” – opkaldt efter det tidspunkt man har aller mest brug for god musik :)

 77. Hej Emily :)
  Du spørger, hvad jeg ville høre på den lækre sag, du udlodder, men jeg tror nærmere spørgsmålet er, hvad ville jeg ikke høre ;)
  Den ser fuldstændig genial ud til at høre Mads og Monopolet en stille og rolig lørdag morgen, Medina for fuld skrald en fuld lørdag aften og Queen og ABBA når lektielæsningen banker på døren, ja kort sagt, sådan en højtaler går da til alt :)
  – god jul!
  Venlig hilsen
  Katrine

 78. Åh, det er lige sådan en fætter, jeg har gået og manglet i mit lille Aarhus-hjem! Den skal bruges til at høre masser af god radio – fx Mads & Monopolet på P3 eller nogle af de mange gode programmer på Radio 24/7. Og så selvfølgelig musik – jeg er også til depri-rock, men er også glad for jazz. Hvis jeg er heldig at vinde højttaleren, kan jeg i hvert fald garantere, at den vil blive brugt flittigt hver dag :-)
  Rigtig go’ jul!

 79. Sikke en fin konkurrence :-)

  Jeg ville elske at høre Mads og Monopolet lørdag formiddag på sådan en lækker sag, og generelt bare at høre en masse af min musik via computeren :) Har en gaaammel sag fra jeg blev konfirmeret for mange år siden, og ved den skal man agere antenne for at få god lyd, og det dur kun hvis du står bomstille midt i stuen :D Rimelig træls!

 80. Jeg ville skam-lytte til Ben Howard, Leonard Cohen, The Velvet Underground, Rolling Stones, Dire Straits, The Commitments, Lou Reed og Spice Girls (hæhæ) for fuld hammer!! :)

 81. Jeg ville høre mine yndlingssange lige nu på iTunes: James Bay med Hold back the River og Turboweekend med Miles and Miles :)

 82. Glædelig 3. advent!
  Sikke en flot konkurrence!
  Jeg høre en masse forskellige podcasts; Mads & Monopolet er en sikker favorit til morgenhygge, videnskabens verden og eksistens er rigtigt spændende, men kræver lidt mere opmærksomhed, og så kan Third ear, der er lidt anderledes, anbefales for en rigtigt god historie. På musikfronten fungerer Morgenbeatet rigtigt godt som underlægningsmusik til det meste, men ellers er jeg pjattet i øjeblikket pjattet med Lordes Pure Heroine (hele albumet ligger på youtube..). Og hvis jeg skal læse/koncentrere mig kan det ske at der ryder noget klassisk på.
  Er spændt på at se andre forslag. Og krydser fingre for højtaleren, der ville være helt perfekt hjemme hos mig :)

 83. Jeg ville give denne til min kærste, der er fra Australien. Han flytter snart til Danmark og skal lære dansk, så der vill nok blive spille nogle danske sange på den. Indtil videre har han lyttet til Disney sange da de er ret nemme at forstå.

 84. En koMbination af soundtracket til frost (2×5åringer huset) og p3 og div podcast, når der er voksentid

 85. Næææ, den er jo virkelig fin af sådan noget elektronik at være;) Ville elske at skifte mine gamle jbl højtalere (som altså er 10 år gamle og uden det smarte Bluetooth) ud med den!!! Så skulle jeg høre morgenradio på P3 med Sara, Anders, Signe og Tue!!! Det gør altså morgenerne meget bedre! Og så er jeg i en periode med mellowmusik…Ed Sheeran, Scarlet Pleasure, Julias Moon og Paolo Nutini…

 86. Jeg ville høre alt min “dårlige” tøsemusik for fulde gardiner – det får jeg nemlig ikke “lov” til pt., hvor eneste lydkilde er den bærbare, hvor lydkvaliteten er så dårlig, at det driver min kæreste til vanvid.

 87. Mange år tilbage har det været en tradition at høre Mads og Monopolet lørdag morgen. Det gjaldt, da jeg boede hjemme hos mine forældre, hvor hele familien samledes om morgenbordet og diskuterede med, og her nogle år efter er det under dynen med en kop kaffe og kæresten som diskussionsmakker. Og når det ikke lige er lørdag, er p7 mix marathon på podcast et hit! Tænk bare, 7 hele timer med one-hit-wonders!

 88. Jeg ville hygge mig med ‘Angus and Julia Stone’ og ‘Mads og Monopolet’ – fryd for mine ører!

 89. Jeg ville elske at høre nogle gamle rockmænd skråle en tone eller ti. Dertil vil jeg mindes koncerter med Rolling Stones, Bon Jovi og drømme mig til en koncert med Bryan Adams. Sådanne gamle uoriginale kendinge falmer aldrig.

 90. Taylor Swift. Jeg har været med (næsten) fra hun startede, og hun bliver bare bedre og bedre.
  Hendes nye sang “Blank space” kører på repeat herhjemme :)

 91. Mads og monopolet uden tvivl. Og så vil den da være mega fedt at skrue op for boybands en lørdag aften med tøserne!

 92. Perfekt til lørdagens morgener med Mads og Monopolet og til pigefester med Spice Girls på fuld volumen!

 93. Hej Emily. Hvis jeg vinder den fine sag (fingers crossed) skal jeg høre let naive og melankolske toner fra London Grammar på den hele vinteren. Kh. Sabine

 94. Mig og min bedste veninde har lige købt billetter til northside festival. Jeg synes jeg skylder alle de kunstnere der kommer, som jeg ikke har hørt endnu, at blive afspillet på en ordentlig højtaler. Og især Sam Smith, hans smukke stemme fortjener bedre end mit mine-højtaler-skrammel :D krydser alt hvad jeg har!

 95. Sikke en lækker konkurrence! Min gamle højtaler er netop stoppet med at virke, så det ville være mere en dejligt at vinde :) Jeg ville bruge den til at høre Lipstick Lies af Julias Moon.

  Glædelig 3. advent :)

 96. Med jævne mellemrum spiller Aura’s ‘I Will Love You Monday’ på repeat.. Og det forestiller jeg med også den skal gøre, for fuld skrue, på denne Bose SoundLink III :)

 97. Ville bruge den til at høre en masse godt blandet musik fra Spotify. Og så bruge den når der er fest, bla. med 90er musik :)

 98. Hvis jeg vandt ville jeg lytte til yndlings bandet Dúné og mindes de mange gode koncerter jeg har været til derhjemme med min veninde, mens jeg nu er bosat i Spanien :-)

 99. Jeg ville bruge den til at lytte til morgenradio (er en sucker for p4, på trods af, at jeg kun er 22 år gammel) :-)

 100. Jeg er også fan af depri-musik, så det vil nok blive Keaton Henson, Teitur og lidt lækker jazz en gang imellem.

 101. Jeg ville høre David Garrett – meget pæn violinist, der fortolker Michael Jackson-, Coldplay- og andre popnumre :-D

 102. Jeg er svært begejstret for Sam Smith! Særligt has mere stille sange, som “Not in that way” eller “I’m not the only one”. Sangene gør mig rolig, og jeg hører dem altid på mine mange togture, jeg har i løbet af ugen.

 103. Lige nu hører jeg Eminem og Sia – Guts over Fear.. men P3 er næsten altid høre-værdigt.. Faktisk tænker jeg at alt ville være til at høre på, med den højtaler.
  Glædelig 3. advent.
  Miatilda A

 104. Årh hvor ville jeg gerne vinde sådan én!
  Jeg ville høre ALT på den – lige fra spotify til Mads og Monopolet på P3 lørdag formiddag :)
  Jeg har længe gået og overvejet at anskaffe mig en god højtaler, da jeg ligenu hører musik på min computer, men jeg bliver altid nærmest “træt” i ørene efter noget tid, fordi lyden bare ikke er helt i top :(
  Desværre havde jeg ikke plads til en højtaler på ønskelisten i år, da tilskud til kørekort fylder for meget.

 105. Jeg står i samme situation hvor jeg ikke har en ordentlig højtaler jeg kan bruge til fest og hverdag. Lige nu har jeg en billig radio hvor jeg for det meste hører P3. Og så bruger jeg min Mac til spotify.

 106. Jeg ville høre de to svenske podcasts “Fredagspodden” og “Alex och Sigges Podcast” :)

 107. jeg vil høre p3, når jeg står i køkkenet og laver mad og tager den grusomme opvask. Jeg vil lytte til glad musik med Pharell på badeværelset, når jeg lægger make up!

 108. Hjemme hos mig kører spotify spillelisterne “Your Favorite Coffeehouse” og “Morning Coffee on the Terrace” næsten altid om morgenen/formiddagen.. Men det kunne nu være lidt lækkert at høre dem med en bedre lydkvalitet end min kære Macbook kan tilbyde mig ;)
  Ellers er favoritterne for tiden John Legend, Sam Smith og Asgeir :)

 109. Jeg elsker radiodoku og er i øjeblikket ved at høre Dødsruten fra Radio24syv – 25 timers virkelig anbefalelsesværdig radio fra Tingbjerg. Det vil nok kun lyde bedre på sådan en sag frem for min Mac :-)

 110. Hvis jeg var så heldig at vinde den lækre sag, ville jeg fyre op for radioen. Særligt ville jeg fyre op til lyden af p3 Smag, når Cathrine indtager programmet :-)

 111. Jeg ville nyde at høre Emeli Sandé eller måske Birdy på den fine Bose højtaler, specielt sidst på eftermiddagen efter arbejde og hele dagen i weekenderne, når jeg hygger hjemme med kreative sysler og den mere trælse og dog nødvendige oprydning og rengøring. Er sikker på de fine toner ville lyde noget bedre gennem en rigtig højtaler fremfor iPad’en eller iphonen som ligenu ofte står for musikken

 112. Jeg skal helt sikkert hører Sam Smith’s album “In the lonely hour”!! Det er et af mine yndlingsalbums til dato, og hold nu op hvor håber jeg han kommer til DK til sommer (ud over på Northside) Indtil da vil jeg lytte til hans sprøde stemme fra min (forhåbentlig) nye højtaler ;-)

 113. Mit værelse mangler en god højtaler, men har i flere år været for nærig til at betale for en.. Den skal bruges til at spille mig i søvn om aftenen med Debussy, og ellers sætte soundtrack på dagens stemning.

 114. Ville elske at høre Lana Del Reys smukke smukke stemme. Hun er bare fantastisk intet mindre

 115. Min søn “lånte” min Beosound så pt er jeg sans music. Min favorit net station er 365. Du vælger lige hvad du er i humør til rent genre mæssigt. Uden afbrud og reklamer. Jeg er vild med opera til rengøring (eller gammel rock) og disco eller Philly sound til en festlig aften. Det er vel ingen problem for en smart lille Bose :)

 116. Jeg kan godt lide at høre alle mulige podcasts – lige fra Mads & Monopolet til Orientering på P1. Når der skal høres musik, fyrer jeg som regel op for en ordentlig gang pop, men det bliver også til Janis Joplin og Kate Bush ind imellem. Jeg kunne virkelig godt bruge noget nyt og ordentligt lydudstyr, da jeg lige nu kører på mit lille Philips-minianlæg på cirka 11. år (og ja, det efterlader meget at ønske hvad angår lyd)…

 117. Jeg ville elske at kunne stå op om morgenen og høre “Godmorgen P3” på sådan en lækker højtaler. I de her mørke vintermorgener hvor man skal op kl lort og afsted på arbejde, er radio det eneste der kan få mig ud af fjerene – god musik fra morgenstunden gør bare det hele lidt lettere :-)

 118. Jeg ville høre Mads & Monopolet hver lørdag formiddag (yndlingsradioprogram!) og ellers fyre op for min personlige Spotify-playliste :)

 119. Hører TDC play på mobilen konstant. Det kunne være så fedt med en sådan radio så al den gode musik kan få en bedre lyd

 120. Orj den er lækker. Håber lyden er mindst ligeså lækker som dens udseende.

  Vandt jeg Bose SoundLink ville mine ører hver morgen blive prydet med podcast fra Radiolab som fortæller de mest sindssyge historier om ting, du ikke troede eksisterede.Om eftermiddagen ville jeg bruge den til skyde mine læse-sessions i gang med lækre toner fra Blood Orange og Jamie Woon.

  Totalt win konkurrence!

 121. Hvis jeg vandt denne fine højtaler, skulle den bruges til at høre julemusik her i slut december og efterfølgende til at høre Mads og monopolet – yndlings radio programmet;)! Krydser fingre

 122. Ingen lørdag formiddag uden Mads og Monopolet her – så er weekenden ligesom igang :)

 123. Ynglingsårtiden er her netop nu: juletiden, så derfor ville jeg selvfølgelig høre radio soft, der spiller non-stop julemusik hele december, hvilken glæde ville det ikke være at høre lyden fra sådan nogle gode højtaler i stedet blot direkte fra computeren…

 124. Mit rap-alias vil skrue helt op for Malk de Koijn og Marvelous Mosell! Og jeg er helt sikker på, at den kan spille alle (!!?) mine 20 kvm op.

 125. Jeg ville høre Godspeed You Black Emperor, megadejligt deprimusik…Måske kunne det også blive til Radioheads In Rainbows som jeg voldhører lige for tiden. Eller Van Morrison sweet thing som min kæreste hele tiden spiller for mig :)

 126. Hvis jeg var så heldig, så vil der blive sat sprøde akustiske tunes på. Simpelhen det bedste, specielt når man skriver SSO (Større Skriftlig Opgave) Glædelig herfra <3

 127. Hver weekend starter jeg lørdag med at høre Mads og Monopolet, det er mit absolutte yndlings radioprogram. Så det ville være fantastisk at vinde den :)

 128. Dejlig konkurrence:-) Jeg vil helt sikkert høre Smag på P3, som er en af de bedste programmer eller julemusik, da det jo bare er et must i denne tid:-)

 129. Jeg skal helt sikkert høre P3 morgenradio på anlægget – Nick Mulvey, Spids Nøgenhat eller Karl William, hvis jeg selv vælger playliste på Spotify, men nok også ret ofte sønnens playliste med “herlige numre” som ‘I’m sexy and I know it’, ‘Timber’ og ‘Ik’ lavet penge’ ;-)

 130. Jeg ville elske at høre musikquizzen hver eneste søndag på den. Elsker langsomme søndage, hvor jeg mens jeg vågner kan blive inspireret og betaget af de kloge hoveder, der kommer igennem og ved imponerende meget om musik :)

 131. Jeg er kæmpe poptøs og lige i øjeblikket vil jeg høre ‘Shake it off’ med Taylor Swift for fulde gardiner.

 132. Årh, en lækker konkurrence! Jeg ville høre RIGTIG meget Justin T. og Beyoncé. :)

 133. Jeg ville elske at høre Mads & Monopolet som podcast søndag eftermiddag med en god kop te, da jeg altid arbejder lørdag morgen, hvor programmet jo sendes :-)

 134. Jeg ville elske at skrue op for lyden af Bon Ivers utroligt smukke toner, der bringer en stemning af intimitet og fordybelse frem. Jeg har hørt ham to gange live nu, og man bliver aldrig træt af lyden af hans stemme, får slet ikke at nævne hans inderlighed til musikken. Også gør det jo det hele en smule bedre, hvis det kom fra noget funktionelt, som samtidigt gav den helt rigtige lyd :)

  God Jul! (:

 135. Jeg skal høre GoMorgenP3, mens jeg gør mig klar og prøver at komme til mig selv om morgenen. Og så skal jeg nyde endelig at høre musikken på iPhone og MacBook med ordentlig lydkvalitet :) Den bedste julegave til mig selv! ;)

 136. Jeg ville høre Mads og Monopolet :) Og bare lidt random morgenradio i hverdagene – såen fungerer det bedst for mig, intet fast bare det musik eller program som falder i min smag :)

 137. Jeg ville høre Snow Patrol om og om igen, da det minder mig om den bedste Northside koncert nogensinde.

 138. Hvis den skulle bo ved mig, skulle den afspille Mads&Monopoley hver lørdag, jazz når jeg laver mad og en god boybandsang, hvis jeg skal peppes op ;-)

 139. Hvis radioen ikke har spillet op til en god fredag aften i selvskab med mine veninder, og tømmermændene ikke er for slemme, så ville jeg elske, at kunne høre Mads & Monopolet en lørdag morgen!

 140. jeg kan ikke komme i gang om morgenen uden musik i mine ører! :D derfor skulle den stå på badeværelset og spille MyRock mens jeg smukkeserer mig og drikker mine obligatoriske 3 kopper morgenkaffe. :D

 141. Her i december ville den jo være fantastisk at høre vocalocas julealbum på! Det spreder en fantastisk dejlig stemning!
  Resten af året vil jeg helt sikkert høre Mads og Monopolet.

 142. Jeg tror, jeg ville bruge den til at høre Go Morgen P3 – det er min ultimative yndlings måde at stå op :)

 143. Altså jeg har jo min ynglings playliste på Spotify der hedder “lige nu” :D Her smider jeg alle de lækre numre jeg lige støder på eller hører i radioen….så den ville jeg høre på den skønhed dér :) Og så har jeg genfundet min gamle ynglings udgivelse af Jamie Cullum, aom jeg bare er svært glad for :)

 144. Radio 24/7 lavede sidste år en julekalender der var skrevet af en forfatter og en pensioneret kriminalinspektør. Det var 24 spændende små podcats der var baseret på danske virkelige hændelser. De er super spændende og perfekt til at ligge på sofaen med en kop the og lytte til i dagene mellem jul og nytår, hvor julemaden skal fordøjes.

 145. Hvis den kommer til at stå i mit hjem er det musik af the cure, the stranglers, first hate og dolly parton der vil blive spillet over højtaleren. Jeg har heller ikke andet end min PC at høre musik på. Det er lidt surt i længden.

 146. Jeg ville forære den til min mor så hun kan høre Alberte ligesom hun altid gjorde da jeg var barn. Det gør mig så dejlig nostalgisk :)

 147. Årh jeg plejer altid at starte min morgen med Go’ Nova, det er simpelthen så hyggeligt at vågne op til. Så helt klart Go’ Nova skulle jeg lytte til, hvis jeg vandt. Jeg plejer altid at lytte til resten af deres podcast, når jeg kommer hjem, fordi jeg ikke når at lytte til den sidste time af deres program, før jeg skal møde på Uni kl. 08.15. :)

 148. Mads og monopolet er min all time favorite! Jeg knus elsker det, så det ville være fedt at kunne hører det lidt højere end min mobil kan afspille ;-)

 149. Jeg ville høre en masse Mads og monopolet og andet godt radio i mit køkken, hvor jeg normalvis ikke kan høre radio om morgenen, fordi der kun er højtalere i stuen, som jeg ikke kan tillade mig at skrue så højt op for, når min kæreste stadig sover :)

 150. Uhh jeg ville helt sikker høre det sidste afsnit af Serial (og selvfølgelig sæson 2, som vi forhåbentlig ikke skal vente alt for længe på!). Elsker det program :)!

 151. Jeg vil bestemt høre Mads og Monopolet samt 90’er hits på fuldt skue. Da jeg nu bor alene, vil det være perfekt at høre radio om morgen :)

 152. Jeg ville sætte noget Beyonce på, så jeg kan gå og danse lidt grimt herhjemme i al hemmelighed :D

 153. Mads og monopolet samt en hulens masse sygeplejerskepodcasts til eksamenstræning :D

 154. Jeg ville elske at vinde den her højtaler! Det første jeg gør når jeg står op om morgenen eller kommer hjem fra arbejde er at tænde for min radio. Så føler jeg mig i hvert fald aldrig alene :) Jeg elsker at høre P3 og især Mads og Monopolet lørdag formiddag :)

 155. Jeg ville vågne blidt op til Ray LaMontagne og når jeg kom hjem fra arbejde, ville jeg høre podcasts – enten Pop Culture Happy Hour, The Skeptics’ Guide to the Universe, The Moth eller Longform. I weekenden ville der nok være en del mere Beyonce, The Black Keys og yndlings-Britney :)

 156. Jeg ville sætte playlisten ‘Acoustic morning’ fra Spotify på og vågne langsomt til den, mens jeg drikker kaffe, går i bad og smører madpakke hver morgen. Og så vil jeg drømme mig frem til sommerferien, hvor den skal med ud i gården og spille gamle podcasts af De Sorte Spejdere, mens jeg slikker sol…

 157. Den ville være perfekt til Mads og monopolet en lørdag morgen, eller Tina Dickows nye danske numre som pt kører på repeat herhjemme (altså når der ikke lige er tændt for julemusikken).
  <3

 158. Hvis jeg bliver den heldige vinder kommer den til at spille en masse Kings of Convenience blandet med lidt Queen, samt Mads og monopolet hver lørdag formiddag :D

 159. Hvis det var mig som vandt, ville jeg sætte Rasmus Seebach på til julehygge med min kæreste. Vi elsker at høre musik alt imens vi hygger os med at lave mad. Den ville stå fantastisk i mit køkken.

 160. Yndlings podcast er Mads og monopolet. Derudover er jeg vild med flere af P1’s programmer, blandt andet Skønlitteratur på P1, Filmland, Radioklassikeren og Bagklog for blot at nævne nogle.

  Af musik er jeg for tiden vild med cinder & smoke med Iron and Wine. Så fint (og lidt depri også

 161. Jeg vil høre Tina Dickows nye udgivelse, som hedder “En håndfuld danske”. Hun kan virkelig det der med at give sjæl til musikken. Aldrig havde jeg troet, at jeg ville blive vild med en cover-version af Medinas Ensom. Min klare favorit på udgivelsen er dog bonusnummeret Alt hvad hun ville var at danse. Den går jeg og synger konstant :)

 162. Jeg har lige fået synkroniseret min iPod med min venindes kærestes mac, så der er kommet en masse god rockmusik på! Det er desværre bare ikke så godt i de små ørepropper der fulgte med iPod’en, så det ville være fantastisk at få det ud i rummet for fuld drøn :-)

 163. Jeg ville bruge den til at høre hygge-musik på badeværelset når jeg tager mine lange afslapningsbade om søndagen.. Det er perfekt den er trådløs så den kan tages med ud på badeværelset :)

 164. Jeg vil høre min yndlingsplayliste med al den musik som gør mig allergladest og let helt ned i maven. Den indeholder blandt andet The Beatles, Queen, The Kooks og She and Him. :)

 165. Jeg ville elske at høre radio på den på en stille weekendmorgen, gerne Mads og Monopolet. Og ellers bare en masse musik man bliver glad i låget af :-)
  Alt for lækker konkurrence!

 166. Jeg ville helt sikkert hører P8 Jazz, da det er super god baggrundsmusik til både at snakke og til at lave lektier!! Det giver en helt fantastisk virkning, i hvert fald på mig (andre bliver måske bare trætte?)
  Ellers ville jeg nok sætte noget hyggeligt julemusik på, så man rigtigt kan komme i julestemnig

 167. Hvis jeg vandt den, kommer der helt klart til at lyde af Ed Sheeran i min lejlighed og han vil nok også få følgeskab af en anden britisk herre – Sam Smith.
  Tror også de vil sætte mere pris på at blive spillet ud af en bedre højtaler end af min computer. – det vil jeg ihvertfald. :)

 168. Etta James: At Last. Selvfølgelig mens jeg indtager stuens dansegulv med mit groove.
  Lykkelig 3.advent til dig og din plettede veninde

 169. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at høre julemusik lige ind til 2. juledag på den der pæne højtaler! Bagefter vil jeg bruge den til Fleetwood Mac og Jack Johnson, når der skal forberedes mad til nytår! :)

 170. Jeg starter hver morgen med at høre gårdagens deadlineprogram på min i-phone imens jeg ligger og vågner i min seng, og her ville den fine højtaler, da gøre underværker lydmæssigt, tænker jeg. Især når jeg et kvarter inde i programmet altid lige skal ud og hente en kop kaffe. Så er jeg fri for at tage min telefon med.. Det sidste er et virkelig dårligt argument egentlig.. Haha.

 171. Der er så meget jeg gerne vil høre på den (meget fine højtaler)… Mads og monopolet, som så mange andre lørdag morgen, Lækker dansk pop (eller andet høj musik, når træbenet skal svinges) og rolig musik som Agnes Obel eller Ed Sheeran til når der skal “hygges” med lektierne..

 172. Lige hvad jeg mangler! Jeg vil gerne høre P6 beat, Ben Howard og klassisk musik på den :-)

 173. Den ville uden tvivl gøre køkkenarbejdet lidt sjovere (og pænere) ^.^
  Pt. sørger min iPad for lyden, når der bages eller kokkereres, og den står gerne på Mads og Monopolet Podcast eller en omgang popmusik. Eller Marie Key!! Men lyd i lidt bedre kvalitet ville ikke være dårligt.

 174. Jeg elsker at lytte til Mads og Monopolet – er big time B-menneske, så er aldrig vågen til at høre det lørdag formiddag og hører derfor podcastene i stedet. Jeg ville bruge højtaleren til at tage Mads og de andre med i haven til sommer, med ud i køkkenet, når jeg laver mad eller med ind i lænestolen søndag. Det kalder jeg garanteret godt selskab.
  Jeg håber meget, at jeg kan vinde denne julegave til mig selv.

 175. P7 spiller super musik, så det vil nok blive favorit kanalen. Vi hører pt musik på en gammel grim radio, hvilket heller ikke er for optimalt. Så – fingers crossed! :-)

 176. Jeg ville ikke kunne stoppe med at smile hvis jeg en mørk december eftermiddag kunne danse rundt til tonerne af samtlige hits fra Beyonce, Justin Timberlake og Scarlet Pleasure. Og jeg er sikker på at dette kan lade sig gøre hvis jeg havde en Bose højtaler, som med garanti kan sende de dejligste toner rundt i alle krogene i min lille kvistlejlighed :)

  – Glædelig Jul !

 177. Jeg vil helt klart høre noget P1 Morgen, som jeg synes er fremragende journalistik og den bedste måde at få serveret nyhederne om morgenen for alle nyhedsjunkies – efter min mening :)

 178. Jeg ville dykke ned i Jason Molina-diskografien. Først ville jeg placere mig midt i Songs: Ohia-udgivelserne med: “The Lioness” fra år 2000, hvor jeg ville lægge ud med dette fantastiske nummer:

  https://www.youtube.com/watch?v=lG9ZH-1TSUQ

  Og derefter ville jeg bare bevæge mig frem og tilbage gennem årene og nyde en fantastisk sanger og musikers karriere, der desværre sluttede alt, alt for tidligt.

 179. Jeg ville elske at vinde denne fine radio! Den skal stå på mit værelse og skabe lidt god stemning mens der læses lektier til studiet, da jeg ellers også nøjes med lyden fra min MacBook. Jeg vil sætte noget Lukas Graham på og nyde hans dejlige stemme og gode tekster !

 180. Jeg ville elske at høre Serial, en ny podcast fra skaberne af This American Life.. helt suveræn:)

 181. Lige nu ville der nok strømme julemusik en masse ud af den lækre elektronik dims :-) Ellers ville jeg elske at vågne op til lyden af Mads & Monopolet fra den, og starte lørdagen stille og roligt med kaffe, dyne på sofaen og lidt frisk frugt.

  /Line

 182. Bose er og bliver de bedste til lyd! Jeg vil sætte Alexander Ebert og The Alessi Brothers (nok især Seabird, min yndslings) på, imens jeg skal skrive eksamen hele januar!

 183. Jeg ville høre min “best” spilleliste på Spotify som indholder alt fra Queens of the Stone Age til The National til The Cardigans til Ellie Goulding til Sivas.. En meget blandet fornøjelse! :)

 184. Jeg ville høre The Eclectic Moniker, som jeg altid bliver i godt humør af. Eller Depeche Mode, som jeg også bliver glad af at høre.

  Rigtig god 3. søndag i advent.

 185. Jeg ville hører David Garretts album “Rock Symphonies” for fulde gardiner, mens jeg ordner opvasken :)

 186. Mads og monopolet er fast lørdagsrutine. Og de fortjener vidst lidt bedre lyd end hvad min gamle Macbook kan hamle op med :)

 187. Hejsa

  Jeg ville elske at vinde den smukke højtaler. Min kæreste medbragte et meget lækkert anlæg til stuen, da vi flyttede sammen, men vi elsker begge også musik, når vi går i bad, og i badeværelset har vi lige nu en højtaler fra netop Bose dog en meget ældre model – en rigtig klods uden Bluetooth. Har længe ønsket at få den skiftet ud og denne her vil være perfekt.

  Jeg ville høre alt mulig på den. Gamle podcasts med Monte Carlo. Kings of leon for fuld skrue, når jeg er i det glade hjørne. Eller mere stille Tine Dickov, når det er karbaddet og de tændte lys, der er på dagsorden.

  Glædelig jul.

  Hilsen Christina

 188. Mads og monopolet har en særlig plads i mit hjerte, så Mads’ stemme kommer til at fylde min stue fuldt ud, hvis jeg bliver den heldige vinder.
  Udover dette er jeg helt vild med Hozier for tiden, og jeg ved min nabo er det samme, så det gør ikke noget med en højtaler der kan sende musikken lidt i hendes retning også! :-)

 189. Jeg mistede min svigermor til kræften for knap en måned siden. Efter hun døde delte hendes tvilling, Kim Larsens ‘Den største sorg’ på facebook for at mindes hende. Derefter blev jeg nødt til at købe den i ITunes og nu hører jeg den næsten hver dag når jeg kører til og fra arbejde. Gerne på repeat! :)
  Sommetider græder jeg, andre gange finder jeg bare enorm trøst i sagen og giver mig en ro. Den er så fin i teksten og beskriver så godt, hele situationen med at sige farvel så pludseligt og tiden man har haft sammen, er gået alt for hurtigt. Livet skal gå videre – også selvom den største sorg i verden er at miste den man har kær!

 190. Det må klart være Mads og Monopolet der skal høres lørdag formiddag mens jeg scroller igennem bloglovin, søger på drømmerejser og drikker kaffe på en og samme gang… Yndlings!

 191. Jeg vil høre Brahms, P2 og Mads&Monopolet. Lidt blandet, men mon ikke det hele kunne være lækkert at høre på sådan en højtaler.. ? ;)

 192. Intet slår en langsom lørdag formiddag med Mads og Monopolet, uldsokker og en god kop te. Ha’ en forsat dejlig 3. søndag i advent.

 193. Metal, metal og metal! Den højtaler jeg har nu, er nemlig ikke super begejstret for alt for tung guitar og bas, så den spiller primært emo-rock lige i øjeblikket, men en ny højtaler skal der høres Manowar, Dimmu Borgir, Sepultura, System of a Down og naturligvis SLAYER!

 194. Øj, hvor er den fin – og lige hvad jeg mangler ;)
  Lige i tiden vil jeg nonstop høre 7/11 af Beyoncé – og afveksle engang i mellem med Partition (selvfølgelig med rystende bagdel). Hør dem! – den kvinde er simpelthen for cool!

 195. Den må jeg altså vinde – kan kun høre musik på min iphone og det overdøver altså ingen eller intet som helst. Havde ellers lige fået en B&W zeppeliner i gave, da vi havde indbrud og tyvene rendte med det hele afspiller, kasse og fandme også kvitteringen!!! Så forsikringen dækkede kun med 10% – det kunne jeg jo ikke få nogen ny afspiller for :-(

  Så jeg vil høre alt musik (okay måske ikke dødsmetal) på den skønne. Ja også radioprogrammer – især Mads og Monopolet og musikquizzen.

  Fester uden musik er altså bare ikke det samme vel?

 196. Wow, hvor fedt!
  Jeg har lavet en spilleliste med alle mulige blandede sange som jeg som regel lytter til :) Ellers kan jeg også godt lide Radio Soft :)

 197. Jeg er fortiden blevet gen-forelsket i Beyoncé [Platinum Edition], som holder 100%. Især nummeret Flawless med Nicki Minaj og Partition kan jeg ikke få nok af, de ville blivet spillet hele tiden. Derudover skal der selvfølgelig høres Go’ morgen P3 hver morgen inden studiet.. :D
  – Charlotte

 198. Hvis jeg vandt ville jeg have den perfekte julegave til min kæreste, som absolut ikke ønsker sig noget i år. Dog ved jeg, at han ville blive glad for en god højtaler, men det er desværre uden for mit budget! Han hører ofte P3 radio på sin iPhone og så er han også glad for Spotify, så hvis han kunne få bedre lyd, ville han blive rigtig glad tror jeg :-)

 199. Den kunne jeg i den grad godt bruge. Lige nu hører vi radio og musik via en forældet libratone, der skal kobles op via kabel.
  Vores favorit radioprogrammet/podcast er i øvrigt mads og monopolet.

 200. Jeg er også blevet helt hooked på Serial, og det har startet lysten til flere podcasts, så de skal helt sikkert hentes ned fra både P1, Radio24Syv og This American Life!

 201. Jeg ville høre Florence And The Machine! Jeg har ingen højtalere for tiden og som vi ved “bad sound kills good music” ;)

 202. Hos mig er der ingen over, ingen under Pink Floyd, så Dark Side of the Moon ville nok brage ud af den!

 203. Jeg ved godt han ikke er så “ny” længere, men jeg kan ikke få nok af Sam Smith for tiden :) Ham gad jeg godt høre på den lækre højtaler :)

 204. Jeg vil høre Mads og Monopolet og Musikquizzen i sengen henholdsvis lørdag og søndag formiddag

 205. Hvis jeg vinder den, skal der spilles en hel masse P8 Jazz! Jeg har aldrig hørt meget Jazz, men efter jeg flyttede hjemmefra for et par måneder siden og heller ikke havde TV med, blev radio pludselig min bedste ven. Desværre fandt jeg ud af, at det med at høre P3, P7 osv ikke var smart, når jeg lavede lektier, fordi jeg kom til at sidde og synge med på alle sangene i stedet for at arbejde, og derfor havnede jeg på P8 Jazz. Det er perfekt arbejdsmusik, da der hele tiden er gode (skrive)rytmer, uden man bliver alt for distraheret :)

  Glædelig Jul.

 206. Jeg hører for det meste podcasts, og så skulle det være Earbiscuits (Rhett & Link) eller Mads & Monopolet, når det bare skulle være underholdning, eller Videnskabens Verden, når jeg gerne vil lære lidt. :D

 207. Hvis jeg vandt, så ville jeg afspille spotify fra den :-) Lige nu er det mest julemusik jeg hører, fordi jeg er en rigtig jule-entusiast – helst de gamle klassikere som Band Aid og Driving Home for Christmas :o) Jeg har eksamen på onsdag, så den ville være den ville være et fint plaster på såret i tilfælde af en dumpning, eller en god præmie hvis jeg nu består

 208. Jeg ville nok gerne høre noget Red Hot Chili Peppers og tænke på min skønne far, som har opdraget mig med en fantastisk musiksmag og som jeg desværre, af geografiske årsager, ser alt alt for sjældent!

 209. Jeg vil høre P3 eller Aura i mit køkken imens jeg laver mad til min søde og madglade kæreste :-)

 210. Lige nu ville jeg høre de bedste julesange for fuld skrue! Ellers ville jeg nok for det meste skrue op for den i forbindelse med rengøring, når jeg gør mig klar, i badet osv., så det ville være de mest energiske sange lige fra danske 80’er hits til backstreet boy – eller bare spotify playlisten “Songs to sing in the shower” :)

 211. Meget sikkert streame P3 eller P6Beat. I weekenderne prøver jeg altid at få hørt Mads og Monopolet og Musikquizzen :-)

 212. Jeg elsker julemusik, men december har været fyldt med utrolig lange og travle skoledage, så der har slet ikke været tid til julehygge. Enaf mine favoritter er Baby it’s cold outside:) det ville være så rart ikke at skulle nøjes med musik fra den lille køkkenradio eller de dårlige computerhøjtalere!

 213. Åh, jeg vil høre Mads og monopolet hver lørdag, mens vi vågner stille og roligt med god morgenmad. Det er så dejligt, og det ville være endnu mere dejligt, at kunne høre det igennem denne lækre sag! :)

 214. Jeg vil især elske at høre Sam Smith, Mads og monopolet og diverse kloge podcast og generelt radio på P3.

 215. Jeg ville bruge den som en julegave til min kæreste, men jeg ved, at han vil høre det samme som jeg vil. Da vi bor sammen er jeg ret sikker på den vil blive brugt meget de langsomme lørdag morgener og formiddage til at høre Mads og Monopolet. Det er en kæmpe favorit herhjemme, og det gør sig så godt til hjemmelavede boller og blødkogte æg. Dét er anbefalelsesværdigt.

 216. Valget er svært – enten radio, hvis det er lørdag formiddag er det selvfølgelig mads og monopolet ellers ville det være Gramatik, der blev sat på. Fantastisk musik.

 217. Nøøøjjj hvor er den fin! Jeg ville helt klart smække noget Ed Sheeran på, og selvfølgelig ville den stå på Mads og Monopolet hver lørdag morgen – ser det for mig, med friskbrygget kaffe og morgenbrød og stearinlys og god lyd! :-) krydser fingre

 218. Jeg vil fyre op for en fest med When saints go machine og pleje tømmermændene efterfølgende med Bon Iver. Også vil den altså bare passe perfekt til mit værelse, til middag i gårdhaven og til festivaler.

 219. hvis jeg skulle være den heldige vinder ville jeg glæde mig over at kunne høre min musik fra et par ordentlige højttalere for en gangs skyld :)

 220. Jeg vil for det første naturligvis høre en hel masse dejlig P3. Derudover skal der spilles lækker jazz, så jeg kan øve mig på min swing-dans :)

 221. Altså Mads & Monopolet er jo selvskreven radiolytning hver lørdag formiddag – og ellers er jeg sikker på, at Hr. Bose og jeg vil elske at skamlytte det nyeste album med Yndlings-Turboweekend, når det bliver udgivet først i det nye år <3

 222. Jeg ville nok lytte til Bon Iver. En god lyd-kvalitet gør musikken meget bedre, så den ville passe perfekt :)

 223. Åhh det ville være fantastisk med sådan en fin sag, jeg må også nøjes med min macbook – som jo er fantastisk til de fleste andre ting men altså ikke optimal til lige præcis musik. Jeg ville høre Taylor Swift for fulde hammer og alt muligt andet rart popmusik – er sikker på at det ville få min BA til at skrive sig selv ;-)

 224. Åh. Min søde kæreste ville blive rigtig glad for mig hvis jeg vandt sådan en :) den skulle spille P3 hele dagen lang

 225. Serial er jo genial, men jeg er meget glad for 99 % invisible podcasten fra Radiotopia for tiden.

 226. Hvis jeg ejede den skønling, ville jeg spille en masse The Beatles og The Blue Van alt imens jeg er i køkkenet. :)

 227. Jeg vil gerne høre Florence and the Machine på den. Sådan, lidt for højt, så naboerne synes, jeg er lidt irriterende. Jeg har haft en højtaler fra FireAnt i flere år nu, men sådan en lille fiks bluetoothsag ville da være for skøn!

 228. Hvis jeg var så heldig at vinde den lækre højtaler, ville den en stor del af tiden helt sikkert skulle spille Beyoncé, Beyoncé og Beyoncé. :) Herudover ville det være de sindssygt gode podcasts fra danske Third Ear, som man sagtens kan høre flere gange.

  God søndag.

 229. Jeg vil høre alle de gode gamle jule hits… og selvfølgelig Mads og Monopolet lørdag formiddag :)

 230. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg forære den til min far i julegave. Han ønkser sig nemlig en radio, og denne lille lækre sag vil være perfekt til manden, der har alt : )

 231. Åh Lana Del Rey og The Weeknd vil være helt perfekt at høre! Eller Ed Sheeran og drømme mig tilbage til en fantastisk koncert i Forum <3 OneRepublic og Marron 5 vil nok lyde endnu mere fantastisk i den!

 232. Åh hvor er den lækker!! Jeg vil høre min ‘Starred’ liste på Spotify på den, lige nu er jeg helt vild med det nye nummer fra Hej Matematik feat. Jesper Binzer, det er så godt :-)

 233. Sikke en lækker præmie :D Hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg lytte til mit yndlingsradioprogram, Formiddagen på P6 Beat.

 234. Jeg vil hver eneste dag høre Tove Lo, som jeg i øjeblikket er helt forelsket i. Og traditionen tro vil jeg lytte til Mads og Monopolet hver lørdag og svare med på Kenneth K’s spørgsmål i Musikquizzen om søndagen. Åh ja, hvilken glæde at slippe af med pc-dåse-højtaler-lyd

 235. Personligt vil jeg høre masser af 90’er-boyband-pop, og hvis manden er rigtig heldig, får han lov til at høre P1 en gang imellem ;)

 236. Jeg ville elske, at høre Burhan G for fuld udblæsning på den sammen med mine veninder. Forhåbentligt vil den kunne overdøve vores “smukke” sangstemmer ;-)

 237. Hvis jeg vandt ville jeg hører en hel masse Mads og Monopolet! Jeg elsker det program :-D

 238. Ej en fed præmie! Hvis jeg er så heldig at vinde vil denne basse straks flytte med ind i vores hus nyindkøbte hus, som vi påbegynder renovering på her i januar! Der kunne vi helt sikkert godt bruge én med så lækker en lyd som denne, når vi går der og maler vores 160 kvadratmeter nye hus (der har alle mulige “lækre” grønne, orange og brune farver i sig!) ;) Så ville denne uden tvivl forsøde arbejdstiden, når jeg så ville kunne svinge malerpenslen til Hozier’s album! :D

 239. Jeg ville fyre op for noget fantastisk Arctic Monkeys og mindes den sommerdag i år, hvor jeg stod sammen med de bedste veninder lige foran Orange Scene – og jeg har allerede udvalgt et perfekt sted, hvor den højtaler kan stå!

 240. Jeg elsker at høre Mads og Monopolet, men mangler en ordentlig højtaler at høre det på. Desuden skal der fyres op for en masse festlig og glad musik når tøserne kommer forbi til vin, dåsebajere og fri dans :-) så krydser fingre for at jeg er den heldige :-)

 241. Jeg er religiøs lytter af Mads & Monopolet så jeg ville klart tune ind på P3 hver lørdag morgen med denne lækre sag!

 242. jeg har bare ledt efter en god højtaler og den der virker til at være rigtig god! Hører altid musik om morgenen for at få en god start på dagen og er altså ved at være godt træt af at høre på lyden af min stakkels iphone, når jeg jo kunne høre musikken af denne lækre bose højtaler…
  Den musik jeg ville høre er Beyonces musik, både det nye og det gamle. Hun er den mest inspirerende og smukke kvinde, jeg kan komme i tanke om, og hvilken bedre måde at starte dagen på! “Who run the world? GIRLS!”

 243. Jeg bliver som en teenager igen, når jeg hører Justin Timberlake, så ham vil jeg gerne fyre op for på den fine radio :)

 244. Mads og monopolet er ikke værst en lørdag formiddag!!! ellers luner tanken bare om muligheden for musik i haven – roserne og så en god gang sanne det tror jeg vi alle har godt af!!

 245. Om morgenen skal den spille morgenradio på P3, om eftermiddagen skulle den give fornyet liv til Kings of Leon og Adele og i weekenden skal den supplere min kaffe med Mads og Monopolet podcast samt varme op til en tur i byen med Marvin Gaye :) :) Krydser fingre!

 246. Det første jeg tænkte var, at den skal jeg da have med på Roskilde Festival! Godt nok er 14 timer ikke så vildt meget dér, og den er nok også liiiidt for dyr, men for filan hvor vil den være smart og fiks – lige til at slæbe rundt på! :)

 247. Dét der, er da vist den bedste konkurrence, der har været, i den tid jeg har fulgt din blog *Smeily med stjerner i øjnene* ;-) ÅHR hvor gad jeg godt vinde!
  Jeg ville starte med at skille mig af med mit enorme og helt old-school anlæg med båndafspiller og det hele – derefter ville jeg fyre op for alt det bedste: Ellie Goulding til en lille opvarmningsdans inden løbeturen, Kings of Convinience til en slowmotion morgen i vintermørket, Jesus og Josefine soundtrack til decembers hyggestunder, The XX under madlavning i mit lille ghetto-køkken, Beyoncé til forfesten og Rufus Wainwright til dage, der har været lidt for lange og trælse. YES! <3

 248. Jeg skal skrive speciale fra foråret af – og jeg nyder at høre musik imens jeg skriver. Denne præmie ville både være en fryd for øret og øjet. Jeg koncentrerer mig bedst til instrumental musik – men når jeg har afleveret specialet kommer der nok noget mere “festligt” på :D

 249. Jeg ville gerne høre forskellige gode playlister fra Spotify på den. Jeg nyder at finde en playliste, der lige matcher mit humør. Nogle dage 90-er lister eller akustiske klassikere og andre dage roligt musik, man kan læse en god bog til. Og så vil jeg nyde at høre de nyeste afsnit af Serial på den :-)

 250. Jeg ville helt sikkert høre det nye album med De Eneste To på den! Det er godt :)

 251. Hver lørdag ville jeg høre Mads og Monopolet og resten af tiden alt det skønne musik på Spotify! :)

 252. Jeg vil skiftevis høre Mads Langer, Tina Dickow og “Mads og Monopolet” på denne fikse sag! Jeg er vild med den :D

 253. Jamen, jeg er ligesom mange andre også til radio lørdag formiddag! Så Bose og jeg vil sammen skulle nyde Mads og Monopolet :)

 254. Jeg ville klart lade lidt danser med drenge flyde ud igennem den fine højtaler, det giver altid en super stemning!

 255. P7 mix marathon! Og så elsker jeg også serial:) Jeg ville give den til min søde kæreste, der også er musiker og elsker god lyd! ❤n

 256. Ville rigtig gerne høre Nick Cave & the Bad Sedds på den. Bliver aldrig træt af det, og den smukke musik har fortjent en ordenlig højtaler at blive spillet på.

 257. Sikke en lækker sag. Her ville der blive hørt Mads og Monopolet, Ghandi og skønlitteratur på p1 i radioen, alskens lækkerier fra Third Ear på podcasten og alt godt fra hiphop-scenen fra Ice Cube og Cancer til Malk De Koijn, Emmanuel Jal og listen har ingen ende samt sukkersød pop med Rasmus Seebach og disneys klassikere for ikke at tale om ny elektronisk lykke med Pharrel Williams og tilpas melankoli med Bon Iver og James Blake.

 258. Den er jo så fin og elegant! Jeg ville elske at høre Mads og Monopolet på den eller morgenradio på P6 beat. Den ville bare være så god i min lejlighed! jeg krydser fingre :-)

 259. jeg vil vildt gerne høre min nytårsplayliste på den lækre sag, sammen med ine bedste veninder – det kan kun blive festligt!

 260. Hvis den flytter hjem til mig, så vil jeg sætte Mø på, så jeg kan alle numrene udenad inden jeg skal til hendes koncert i 2015!

 261. Jeg skal klart høre podcast med P7 mix marathon om Nik&Jay, bare for at genhøre klippene af sange, der blev lavet før de rigtigt blev til noget – inkl. en sang, hvor en af dem laver René Diff-stemme! :D

 262. Jeg skal bruge den til at afspille dansemusik! Efter 16 år som sportsdanser og 3 af årene på eliteplan har jeg været nødt til at indstille karrieren pga en rigtig grim rygskade :-( Så nu må jeg nøjes med en vals på gulvet ind i mellem når jeg kan få lokket min kæreste med som partner – eller tage en svingom selv på stuegulvet;-)
  Musik har derfor været det vigtigste i mit liv siden jeg var helt lille. Desværre har jeg også kun en lille ret ringe højttaler der slet ikke yder den smukke musik retfærdighed. Derfor ønsker jeg mig brændende den højttaler!

 263. Jeg ville elske at høre Mads & Monopolet på den, i selskab med masser af kaffe og dyne i sofaen

 264. Skal klart høre P7 mix marathon podcast om Nik&Jay, bare for at genhøre klippene af de sange, de lavede før deres gennembrud – inkl. en sang hvor en af dem laver René Diff-stemme :D

 265. Hvor er dem flot. Jeg ville bruge den som fødselsdagsgave til min mor, som har fødselsdag her lige efter jul.

  Så vil hun kunne nyde god musik eller Mads & monopolet ligegyldigt om hun er i haven eller i køkkenet.

 266. Jeg er vild med depri-rock og kan sidde længe med et blad eller en god bog og lytte til den slags musik :)
  Skulle jeg være heldig og vinde, ville det dog blive en julegave til min far, der længe har ønsket sig denne!

 267. Uh, hvis jeg havde sådan en smuk højtaler, ville jeg høre Go’morgen Nova hver morgen ude i køkkenet, som jeg gør nu på en gamle gamle svend af en højtaler ;-) så ville hver morgen komme til at starte som en fest!

 268. Otto på 1 år, hans far og jeg kunne rigtig godt tænke os, at hører åh abe og andre sjove børnesange på den, mens vi ryster røv og fjoller :)

 269. Mads & Monopolet på P3 lørdag formiddag over en langsom morgenmad, bliver bare bedre med god lyd :-)

 270. Lige for tiden hører jeg en del klassisk/instrumentalt musik, da det er lækker baggrund til en god bog!

 271. Jeg ville tonerne af Fleetwood Mac flyde ud af denne fine sags højtalere. Og lørdag formiddag skulle Mads og Monopol udgøre underholdningen til dette års bagning af julesmåkage :-)

 272. Ville elske at høre Mads og Monopolet lørdag morgen på sådan en fin højtaler :)

 273. Kender kun alt for godt det med at høre musik på Mac’en!:) Jeg ville sætte Alt-j på og lade op til både at høre dem til februar i Tap1 og igen til sommer på NorthSide.

 274. Mads og Monopolet – og hvis de spiller dårlige sange imellem deres dilemmaer, så slå over på Wimp og høre et nummer eller to af Bastille imens ;) God advent!

 275. “Apropos” på P1. Jeg er dedikeret P1-lytter, og her får man dybdegående programmer, der kommer hele vejen rundt om et emne med en ny vinkel hver dag i ugens hverdage. Anbefales hermed!

 276. Åh! Hvor er den lækker! Jeg tror jeg ville sætte noget julemusik på, i højtidens anledning! Har endelig lavet mig en jule spilleliste på Spotify, som er god! (:

 277. Jeg ville stille den i mit arbejdsværelse, og så ville jeg høre Mads og Monopolet, for det passer så uendelig godt til et strikketøj :-)

 278. Jeg er ligesom dig i gang med at høre Serial, så det bliver den podcast, jeg vil høre, hvis jeg vinder. :)

 279. Jeg vil gerne give det vildeste tip til, hvad man kan bruge sådan en Bose til. Da min amerikanske mand og jeg blev gift i Californien i sommers på hans bedsteforældres grund brugte vi nemlig en Bose. Bedsteforældrene bor i et kollektiv (jep et kollektiv i USA) sammen med andre pensionister langt ude i en skov med Redwoods træer og lige ned til en flod. Vi valgte at blive gift ved floden, men manglede liiiige en virkelig lang forlænger ledening og nogle højtaler til at spille bryllups musikken, så istedet lånte vi en Bose af nogle venner. Det var helt fantastisk. Der var over 100 mennesker og jeg som stod lidt oppe af bakken med min far kunne snildt høre musikken. Det første jeg ville lytte til, ville derfor være vores playliste fra bryllupsceremonien. Lidt klassisk, bluegrass og en sang indspillet og sunget af min mand i musik-garagen i den biotek-virksomhed, som han arbejdede for i Californien. Det ville være helt perfekt.

 280. Hvis jeg havde en (fin) radio ville jeg sætte mit elskede bachata musik på, elsker latinamerikansk musik og elsker at danse til det.
  Efter kort tid ville min kæreste nok komme og skrue ned for radioen og sætte Radiohead på. Men de er nu også gode :-)

  Glædelig 3. søndag i advent!

 281. Vækkeuret ringer. Det er mørkt. Og lidt koldt. Drømte en rar drøm. Hvis det skal lykkes mig at komme ud af fjerene i de her kolde klamme måneder, så skal jeg vågne stille og roligt op til P1 morgen. Det er det eneste der virker. Tænder min lille lampe på nattebordet og lytter til rare voksne stemmer der fortæller mig om alverdens nyheder, opfindelser, nye bøger, konflikter. Stille og roligt glider jeg fra min drømmeverden ind i den “virkelige” verden. At hoppe ud af sengen høre sommeren til (og dage hvor man skal ud at rejse).

 282. Jeg ville høre Mads & Monopolet podcast. Får det sjældent hørt “live” om lørdagen, så det er altid via podcast, jeg hører det. Jeg ville også høre min brors Spotify playliste. Han bor i Stockholm, så vi ses ikke så tit, men det er så hyggeligt, at følge hinandens playlister :-) God jul

 283. Ih den højtaler! Jeg savner sådan noget bedre lyd end min iPhone! Hvis jeg vinder vil jeg høre Mads & Monopolets sprøde stemmer og tankevækkende dilemmaer og diskussioner. Og P3’s morgenradio i hverdagene, inden jeg skal skynde mig ud af døren :)

 284. Jeg har et arbejde hvor jeg også er nødt til at arbejde hver 2. weekend. Derfor nyder jeg altid mine lørdage hvor jeg har fri og tid til at lytte til Mads og Monopolet på P3. Jeg er sikker på at med sådan en højtaler ville det sikkert være en endnu bedre oplevelse..

 285. Sikke et flot design :)
  Jeg vil helt sikkert høre Go’ Nova og Mads og Momopolet på den :)

 286. Lige for tiden ville det være Alex Turners soundtrack til Submarino, der ville blive spillet højt i mit lille hjem!

 287. Jeg ville helt sikkert fyre op for Mads og monopolet! Det er simpelthen mit yndlingsprogrqm, og for mig den bedste måde at starte en weekend på :)

 288. Jeg ville høre soundtracket til filmen Forelsket i New York. Jeg kan slet, slet ikke få nok af det. Det er så stemningsfyldt! Det minder mig både om at være i New York – og den skønneste biograftur med min kæreste, da vi så filmen :)

 289. Åh ville nyde at bytte klokradioen ud oghøre P3 lørdag med Mads og Monopolet og forsætte søndag med en omgang Kennet K.
  Mvh. Gitte

 290. Jeg vil høre alle mine favoritter på min Spotify liste, især Robbie Williams er der mange numre med…. Har været forelsket i den mand side 97′

 291. Jeg skal høre Salt n Pepa 24/7. Når jeg er i bad, så går det ned, og jeg tror, at min rommie ville sætte pris på , hvis musikken spillede højere end jeg rapper.

 292. Jeg er helt besat af de nye sange fra Liga og de gamle fra Clemens. Så det er nok det, der vil lyde over højtalerne.

 293. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg som det første fyre op under FedtySents mixtapes! Dem er jeg obsessed med i øjeblikket og de kan både give mig ro og fokus til at skrive mit speciale og gøre mig i hurmør til fest! :)

 294. Uh jeg vil elske at høre Mads og monopolet strømme ud af denne fine højtaler.
  Kram fra Troldemor

 295. Sikke en flot præmie. Jeg ville helt sikkert lytte til Pete Tong på BBC Radio 1 hver fredag aften!

 296. Wow den er lækker! Jeg ville høre Who Made Who med deres nye Another Day på repeat (det gør jeg allerede, bare over telefonen, og der er bestemt noget lyd, der går tabt)

 297. Mads & Monopolet! Yndlingsradioprogram nr 1. Ellers er en playliste med 90er musik bestemt også en mulighed:-)

 298. Jeg vil lytte til en masse Arctic Monkeys, The Black Keys og andre af mine yndlings bands! Desuden vil jeg lytte til Mads og Monopolet hver lørdag, og givetvis en masse gamle Monte Carlo-podcasts :-)

 299. Den ville være en perfekt gave til min søde kæreste og vores fælles hjem! Vi har stadig mit gamle konfirmationsanlæg, og min kæreste er studerende lydnørd der glæder sig til bedre lyd når voksenjobbet kommer om et par år :)

  Nå, men herhjemme ville den spille Alt j, Agnes obel, Tina Dickow eller Hr. Skæg, alt efter hvem der lige var vågen og i musikhumør ;)

 300. Sikke en flot højtaler! Elsker ting der både er pæne og funktionelle!.
  Kald mig gammeldags, men jeg elsker at høre Café Hack på P4. Det er et rigtig godt og hyggeligt program, med spændende gæster og en god stemning, og så er jeg nærmest vokset op med, at Café Hack kørte i radioen hver søndag i mit barndomshjem. SÅ hyggeligt!

 301. Jeg ville helt klart sætte noget Justin Timberlake på..
  Det er fantastisk at kunne sætte god musik på som man kan synge med på, mens man gør sig klar til at skulle ud af døren..

  Det er simpelthen en energi booster at høre glad musik mens man går og gør sig klar, og det forbedrer hele dagen/aftenen at man er startet godt ud.

 302. Det tog ikke mange sekunder at overveje. Jeg ville klart skulle høre radio soft jul på min radio. Jeg hører ikke andet hele december. Haha, jeg er en lille nissepige ;-)
  Glædelig 3. advent!

 303. Endelig en højtalere der kan tilfredsstille både ham og hende. Smuk udenpå og fyldt med gode toner. Hvis jeg vinder højtaleren skal den spiller rock døgnet rundt året rundt.

 304. Ville høre p3, p3 og p3. Elsker at høre radio, og den kanal kan altså bare et eller andet. Og så er det så rart at slippe for de irriterende reklamer.

 305. Jeg ville fyre godt op for Scarlet Pleasure som jeg var inde at høre i Lille Vega og de er jo bare for seje og har den lækreste musik! :D

 306. Her ville den blive en julegave til hele familien :)
  Når der skal spilles musik via pc/tablet, foregår det med vores old school ikke trådløse højtalere, som er temmelige store og vejer et ton, så denne lille fikse sag ville være fantastisk at vinde :)
  Ynglingssangen lige nu skulle spilles for fuld styrke:
  https://www.youtube.com/watch?v=QMssNXBCCl0

 307. Åhhh den ser lækker ud. Jeg ville høre Go’morgen P3 i hverdagene – og mon ikke den trådløse sag ville komme med ind i sengen til Mads og Monopolet lørdag formiddag?

 308. Jeg ville elske at høre noget rock musik på den, hvorfor den ville passe perfekt til nytår, hvor denne genre er i urimeligt høj kurs i forhold til alt andet. I særdeleshed vil det formegentlig blive D-A-D og Nickelback, den vil komme til at spille, så jeg kan øve mig til henholdsvis festival og koncert med præcis disse to bands ;-)

 309. Hver lørdag formiddag skal den lille sag sende lyden fra Mads og Monopolet studiet hjem til mig, og i hverdagene Spotify playlisten “your favorite coffeehouse”.. Den er god til eftermiddagskaffen :-)

 310. Jeg ville sætte den lørdag formiddage i vindueskarmen i mit soveværelse og høre Mads & Monopolet mens jeg drak kaffe og spiste croissanter i sengen – ultimativ luksus !

 311. Jeg vil forære den til min kæreste, der uden tvivl vil podcaste ‘Unga Bunga’ og skrue så højt op at naboerne kan lytte med….

 312. Uhh, det måtte blive Ed Sheerans skønne stemme.. Dog afbrudt af Monopolet lørdag morgen:-)

 313. Jeg ville elske denne ! Vi mangler SÅ meget en god højtaler. Jeg er bidt af podcasts og hører rigtig meget Elektronista og er meget fan af Serial. Men allermest elsker jeg at skrue op for lyden og danse til forskellig musik med min lille søn på 16 mdr. Han er vild med Foo Fighters, Kate Bush og Queen <3

 314. Third Ear – helt sikkert. Deres dokumentariske fortællinger er verdens bedste podcast. Særligt Pejk Malinowskis geniale fortællestemme vil komme til sin ret gennem denne Bose-skønhed.

 315. Bedste konkurrence ever! Jeg vil spille Albertes bedste børnesange, og når ungerne er lagt i seng, sætter vi salsa på og danser til det er vores tur til at sove ;0) Og når jeg bare er mig vil jeg høre podcasten ‘Serial’ og gætte med på hvem morderen er. Rigtig god jul!

 316. Altså Mads og Monopolet er altid et hit for mig, men ellers kunne jeg forestille mig vi ville komme til at høre en masse børnesange ala Kaj og Andrea sammen med ungerne…

 317. Bor i udlandet, så jeg ville skrue op for noget dansk radio, så jeg kan lytte til Mads & Monopolet eller Cafe Hack.

 318. Hvis jeg vandt den lækre sag, så ville jeg høre lytte til morgenradio, Mads og Monopolet, gode radiomontager og genhør med De Sorte Spejdere :)

 319. Sikker en lækker julegave! Herhjemme hos os ville vi helt sikkert høre aura på den. De spiller kun julemusik lige nu, og hvor er det dog hyggeligt ;)

 320. Lige her og nu ville jeg spille min “Christmas” playliste med alle de klassiske sange på som “Driving Home For Christmas”, “Santa Baby”, “Den himmelblå”, “Rudolph” osv.
  Og ellers hører jeg så meget blandet musik (på/fra Itunes) så jeg ville jo nærmest høre alt :D

  Hvor ville den dog være lækker at vinde!

 321. Jeg er også dybt ramt af Serial-fælden og generelt This American Life. Hvis jeg skal anbefale andre podcasts, må det være danske Third Ear, især historierne “I et forhold med” og “Farfars liv” synes jeg er helt suveræne.
  Af musik ville jeg spille alt fra Pink Floyd over Interpol til Helios – og alt mulig derimellem. :)
  God tredje søndag i advent til dig, Emily!
  Bedste hilsner
  Luna

 322. Jeg låner altid min datters trådløse højtaler, så det er vidst passende at drømme om at vinde sin egen. Hvis den kommer til at stå i mit hjem vil den fylde rummet med lyden af Ohland nye Earth sick.

 323. Her er vi en familie på 3 mor far og min søn på næsten 5 år og vi elsker at holde “fest” og høre god musik, alt fra disneys greatest, til sebach, medina, buttenshøn, til radio med jule musik og diverse lydbøger for hele familien.
  Lige nu har vi intet anlæg og bruger derfor vores telefoner, ikke optimalt og ikke alt for god lyd når vi nu danser og holder party

 324. Jeg er blevet helt vild med lydbøgerne på storytell – Lytter i øjeblikket til stillidsen – og den er jo sååå go!

 325. Når jeg en tidlig lørdag morgen laver lektier og opgaver vil jeg høre Mads og monopoler på den fine højtaler :)

 326. Jeg ville sætte en masse lækkert festmusik på, når mine søde studieveninder kommer på besøg :-)

  Ellers vil jeg nok høre Mads og Monopolet :-)

 327. Enten Mads og Monopolet eller dinner music by spotify. Mads fordi det simpelthen er det bedste program og dinner music, fordi det får mig til at slappe af og passer til nærmest alle situationer.

 328. Jeg skal helt sikkert høre Mads & monopolet på den hvis heg vinder. Det hører jeg nemlig ellers kun når jeg kører bil..

 329. Det må nok være Jack Johnson – jeg har hørt hans musik i så mange år, og er stadig ikke blevet træt af det. Og ja, lørdag formiddag vil det helt klart være Mads & Monopolet :-)

 330. På den fine højtaler ville jeg elske at høre SHE AND HIM, hvor vores allesammens New Girl er den ene halvdel – de laver helt fantastisk lækker musik. Og lige her i juletiden hører jeg deres skønne udgaver af juleklassiskere! Mmm.. Giv det et lyt, det er fedt! :)

 331. Uh, det kan være mange kunstnere. The Tallest Man On Earth kunne være et godt bud! Han er efterhånden ikke helt ny længere, men kan kun anbefales hvis man ikke allerede har stiftet bekendtskab med ham.

 332. hvis det er mig der vinder får jeg den ikke for mig selv: Villads 5 år vil høre Hr Skæg, IDA 11 år: One Direction, Asta 13 år: Christoffer, Lars 42 år: Volbeat på max volumen – og mig? Jeg tror sgu bare gerne jeg vil høre en nyhed, et monopol el et radiohit – bare engang imellem!

 333. waouw, den er lækker!!

  Jeg vil bruge den til at høre “Go’ morgen P3” hver morgen inden skole!

 334. Jeg kunne godt tænke mig sådan en højtaler, så jeg kan høre Beyoncé på fuld skrald :)
  Eller måske give den til min kæreste som ønsker sig en højtaler i god kvalitet, og som jeg ellers har en aftale med om ikke at give julegave, da begge vore økonomier er lidt skrantende.

 335. Jeg vil gerne “genhøre” De Sorte Spejdere, det var jo alt for sjovt, og minder mig om mit gamle arbejde hvor alle pigerne sad og hørte og grinte til det om eftermiddagen:) Haha…

 336. ARGH! Min kæreste ville dåne, hvis jeg skulle være så heldig at kunne give ham sådan en smuk højtaler som denne – Bose er også kendt for sin fantastisk gode lyd og kæresten har tit snakket om at opgradere vores udstyr. ARGH! Hvis jeg var så heldig at kunne give ham en smukhed som denne, skulle det først spillede musik være happy jazz – det er vi begge helt tossede med :-D Vild konkurrence! Krydser alt jeg har!

 337. ville høre P3 på fuld skrue til madlavning og om morgenen, ellers diverse spotify-spillelister til festen og til hygge.. Uhh den ville være lækker at vinde! :)

 338. Jeg har en frygtelig svaghed for P5 – og det vil være så rart at kunne opgradere fra min macbook til Bose :)

 339. Jeg vil høre en masse Kanye West og Beyonce! Elsker deres musik, og denne højtaler vil jo være ideel at have med ud i haven til sommer.

 340. Jeg ville også høre Mads og Monopolet på den ligesom mange andre har svaret og så ville jeg gøre opvasken lidt sjovere ved at høre en masse dejligt progressivt rock :-)

 341. Jeg ville helt bestemt høre Serial ligesom dig (og virkelig mange andre!). Jeg er også helt vild med P1, som tit kører i baggrunden når jeg laver mad, vasker op og alt muligt andet. Især kan jeg anbefale programmerne Eksistens, Skønlitteratur på P1 og Hjernekassen (med altid kloge Peter Lund Madsen!). De er værd at give et lyt!

 342. Ville elske at kunne tage den med ned i haven til sommerens grill fester så jeg kunne overraske mine forældre og sågar hele familien med noget arabisk traditionel musik! De vil elske det :D ellers vil jeg have Ed Sheeran på repeat :).

 343. Jeg er helt vild med dejlige stille sange i øjeblikket, så det skulle være noget Ed Sheeran med Thinking out loud eller Sam Smith med I’m not the only one! Totalt yndlings :D

 344. Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg slet ikke tøve med at fyre op for skrammel poppen ( Jeg indrømmer det gerne, bliver aldrig for gammel eller intellektuel, til at høre alt ligefra Aqua til Gaga ) !

  En ting er sikkert, der skulle i hvert fald ikke spares på volumen :)

 345. Der skulle i så fald høres alt fra orientering på P1, høj Led Zeppelin, MØ, Justin Timberlake og P8 Jazz, til min ultimative depri-guilty-pleasure Placebo.

 346. Go’ Morgen på P3 tilføjer altid lidt god underholdning til mine hverdagsmorgener! Det ville da bestemt ikke skade, at lyden kom fra en stilfuld højtaler i stedet for mit efterhånden godt brugte barndomsanlæg :)

 347. Jeg ville elske at høre Mobys Destroyed Extended version gennem en ordentlig højtaler :-)

 348. Min søde, søde kæreste og jeg har to små piger på 3 måneder og to år. Han ønsker sig en lækker højtaler, trådløs. Men det er selvfølgelig altid pigernes behov og ønsker, der kommer først. Ville elske at kunne opfylde hans juleønske. Så skulle vi rocke til Hr. skæg om dagen med ungerne, og drikke rødvin til Bon Iver om aftenen <3

 349. Med 4 børn i huset er det ikke så tit mig der får lov at vælge, er det mine piger på 3 og 5 år der vælger, vil det formentlig være Rasmus Seebach, hvis mine drenge på 8 og 10 kommer først hører vi Nik & Jay el Medina.
  Jeg vil gerne høre Thomas Helmig el Michael Falch, – eller Mads og Monopolet hvis det er radio..

 350. Åhh jeg ønsker mig sådan én til mit køkken, så jeg kan høre Mads og monopolet lørdag formiddag og musikquizzen søndag formiddag!! Det ville være så dejligt.
  Glædelig 3.søndag i advent.

 351. Jeg ville elske endelig at kunne lytte til alle mine hiphop/rap favoritter (Eminem, Wu-Tang Clan, 50 Cent, Snoop Dog og Dr. Dre inkluderet) på sådan en lækker højtaler, så jeg kan rigtig kan feste her i julen!

 352. Er helt vild med Singer-songwriter radioen på Spotify, så det er nok de bløde toner af John Mayer og andre gode sangere der skulle lyttes til med god lyd. ;-)

 353. Jeg ville elske at høre Mads & Monopolet på den lækre fikse sag :-) Jeg har nemlig ingen radio pt., og det er alt for sjældent efterhånden at jeg hører det skønne program.

 354. Armen, hvad ville jeg ikke høre på den lækre sag?! Ville i hvert høre rigtig meget musik – mere bestemt Dave Matthews Band. Det band er grunden til, min mand og jeg fandt sammen i tidernes morgen.

 355. Wow, den ville jeg gerne vinde! Eller, ville nok give den til min søde kæreste i julegave, for vi har ikke noget anlæg eller noget der kan spille musik, og han er ellers tidligere DJ og musikentusiast, så det er da lidt synd for ham.
  Krydser finge.

  Hvis jeg skulle vælge hvad vi skulle høre, skulle det være Happy! Den elsker jeg og min fireårige søn at danse rundt til :)

 356. Jeg ville lytte til Alanis morisette, hører meget blandet musik, både nyt og ældre, men vender altid gentagne gange tilbage til Alanis.

 357. Når det værste julemusik er ude af systemet, så må det være mumford and sons fpr fulde gardiner.. Hvis det er højt nok er der heller ingen det hører mig synge..

 358. jeg ville begynde at høre noget af alt det dejlige musik der kommer på Northside!, så jeg rigtig kan rocke med til sommer! Det er den bedste måde at mindes og se frem til en lækker sommer med kolde øl, fantastiske mennesker og lækker musik på!

 359. Jeg ville høre Bowling for Soups julealbum helt ind til slutningen af januar! Det er i hvert fald nogt, jeg sætter stor pris på, sådan at holde julestemningen i live lidt længere for at udholde slud og sjap ;)

 360. ih altså hvor er den fed !!!! jeg er meget stor tilhænger af diverse upcoming rappere vi har i dk og ligeledes paris og uk, så jeg vil virkelig nyde at høre dem i god kvalitet med en lækker sprød bass i hele min lejlighed <3333 GLÆDELIG JUL SØDE EMILY

 361. Uh, jamen herhjemme ville der nok blive hørt noget Coldplay, Tina Dickow, Julias Moon, Turboweekend og Hymns From Nineveh :)

 362. Mit musikmorgenfix består altid af P6 Beat med Anders Bøtter. Det gør min morgen så meget bedre, at jeg stille og roligt kan gå og vågne op til lyden af god musik.

 363. Jeg elsker Spotifys playlister såsom afternoon acoustic morning eller morning commute eller hitlister hvor man bliver inspireret af musik man ellers ikke ville have stødt på:-) og ja af podcast er det altid monopolet:-)

 364. Den skulle erstatte vores skrattende DAB radio og tændes hver morgen, så vi kan høre go’ morgen P3.. En så rar måde at vågne op på..

 365. Altså lige nu ville jeg selvfølgelig bruge den på at høre julemusik dagen lang :D
  Men ellers ville jeg bruge den til at høre blandet stemningsmusik og Mads og Monopolet, som er så hyggeligt at lytte til :)

 366. Er blevet ret pjattet med at høre lydbøger. Det er ret fantastisk underholdning når der skal laves mad, bages kager og ikke mindst ryddes op! Har senest hørt “der bor Hollywood stjerner på vejen” via DR’s side, hvor der jævnligt er gode lydbøger til streaming. Ellers bruger jeg bibliotekets netlydbog.dk Det kræver kun et login til bibliotekerne:-) Men det kunne være rart med en god højtaler så det var lettere at høre… Også når der skal skrues godt op for musikken;-)

 367. Jeg ville høre Pharrells G I R L-album og danse mig væk fra al vinterkulde og depri-mørke!

 368. Åh, hvor er den fin. En drøm!

  Jeg ville helt sikkert bruge den til en masse timer i selskab med P3. Nyde skønne timer med Cathrine, når hun kommer fast på Smag, filosofere over livets udfordringer med Mads og Monopolet og komme godt i gang med dagen med Go’ Morgen P3 (:

 369. Jeg knus-elsker Mikael Simpson og Carsten Holm om formiddagen på P6 Beat. Derudover bliver jeg nok snart nødt til at kaste mig over Serial. ALLE snakker jo godt om det.

  Fed præmie og fab blog!

  Kh Lotte

 370. Efter et glas spildt mælk i min labtop, skratter Mads & Monopolet lidt mere end godt er lørdag morgen, så jeg ville NYDE at lytte til Mads Langer, Agnes Obel, Kim Taylor, Nick Cave og selvfølgelig Mads & Mono. på den lækre Bose sag i stedet ;-)
  Glædelig tredje adventssøndag!

 371. Jeg skruer gerne rigtig højt op, når Lågsus på p3 kommer fra 21-24 fredag og lørdag! ;)

 372. Jeg skal høre backstreet boys og Spice girls for fulde drøn, med mine bedste damer, mens vi skråler og ind i 2015 i min nye lejlighed! Nytårsaften

 373. Jeg ville høre en masse hiphop! Det er det der oftest kommer ud af mine iphone hovedtelefoner for tiden. Ellers hører jeg som dig musik på en lille radio og en MacBook. Det er ikke helt holdbart for en musikentusiast som mig :)

 374. Hvis jeg var skulle være så heldig at vinde, skulle jeg høre Taylor Swifts 1989 for fuld udblæsning til julerengøringen!

 375. Den ville være så velkommen, når jeg får en ny lejlighed inden længe og så skulle den spille en masse Ed Sheeran.

 376. Jeg vil give den til min mand i julegave. Han elsker at spille musik for vores lille pige på 1,5 år- alt fra Åh Abe til Mø til AC/DC – jep hun vokser op med en meget alsidig musiksmag

 377. Jeg flytter ind i min nye lejlighed imorgen og denne må gerne flytte med, så vi kan høre Mads og monopolet sammen :-)

 378. Er overbevist om, at den vil gøre det godt for både Mads og Monopolet og min sunday chillin’ spilleliste, som indbefatter alt lige fra Fat Freddy’s Drop til Shivaree.

 379. Jeg ville elske at hygge i køkkenet lørdag formiddag og høre Mads og Monopolet på den:-)

 380. Jeg vil gerne høre Mads og Monopolet – Og genopdage til kærlighed til Stenstrop og Partners :D

  1. Der skulle selvfølgelig stå: Og genopdage min kærlighed til Stenstrop og partners :)

 381. Læks – perfekt julegave til min fantastiske mand. Højtaleren ville passe PERFEKT til vores lørdag morgener med ‘Mads og Monopolet’ strømmende ud af (sammen med dampende varm kaffe og en lækker croissant). Derudover er den også yderst pæn og diskret, og perfekt at have stående midt i stuen. Jeg krydser fingrer :)

  Glædelig jul.

 382. Jeg er med på den med depri-rock så jeg vil høre masser af The Nationals smukke melankolske musik. Min søn vil nok høre en god del Hr. Skæg. Og min kæreste sikkert en masse Bob Dylan. Den ville i hvert fald skabe glæde i vores højtaleløse hjem :)

 383. Hvor ville det være skønt at vinde sådan en lækker højtaler!
  Jeg ville høre Mads og Monopolet, som altid kan få mig i godt humør. Ellers er jeg ret vild med Sam Smith og Tom Odell :)

 384. Jeg vil rigtig gerne høre Mads og Monopolet på den fine radio, eller bruge min kærestes Spotify når der skal være fest. Eller sådan set bare som dejlig baggrundsmusik til dagens gøremål – herunder både lektielæsning, rengøring og opvask. Musik kan høres til det hele!

  I øjeblikket er husholdningens eneste musikanlæg nogle helt tossede computerhøjtalere, så dette fine anlæg vil falde på en tør plet. Jeg krydser fingre for mit held!

 385. Jeg skulle helt sikkert gå og høre podcast! Jeg elsker at gå og høre podcasts! En af mine favoritter er “P1 Dokumentar” – ja jeg ved godt det lyder super tørt, men det er alså et rigtigt godt program, super spændende, godt produceret og så gør det jo heller ikke noget, at man går og bliver lidt klogere ;)

 386. Jeg ville høre både Thirdears fabelagtige podcasts med velfortalte og -komponerede historier om kærlighed og firnurlige, ukendte steder. Det er den perfekte blanding af fortællinger, som en bedstefar ville fremføre dem, og en spændende journalists kritiske iagttagelser fra rundt omkring i verden. Det får jeg brug for, når jeg i januar har valgt at spendere min tid nordpå med en masse vakse slædehunde ude midt i en skov i det mørke, svenske Lapland :-)

  Jeg krydser fingre for at dette bliver min nye, transportable musikafspiller der skal udfylde de stille stunder deroppe.

 387. Jeg vil først og fremmest høre det danske podcast ThirdEar på højtaleren. Et helt fantastisk fængende podcast, det er radiofortællinger i montage-stil; som at læse en god bog, men modsat lydbøger udnyttes radiomediet her fx i form af lydeffekter. Tjek podcastet ud, jeg har hørt det siden de begyndte at sende og anbefaler det til alle jeg kender! Jeg kunne også godt høre Joni Mitchells plade Blue meget højt – det melankolsk vintermusik, når det er allerbedst!

 388. Årh hvor er det dog en lækker giveaway! Jeg ville helt sikkert høre en helt masse forskelligt, jeg har nok en super bred musiksmag, så der vil uden tvivl blive spillet alt fra den skønneste Ed Sheeran til dance musik så væggene ryster og alt det lidt overfladiske teenagepop der er på mode i dag :)

 389. Hvis jeg vandt ville jeg bruge den til at høre elskede programmer på P3 så som Mads og monopolet, ghandi og luksus. :) højtaleren ville også være den perfekte julegave til kæresten.

 390. Ville elske at hører ed sheeran, stwo, Rihanna, beyonce, kanye West, samt P3’s Mads og monopolet :-) det ville være fantastisk <3

 391. Der er helt sikkert flere end mig, der vælger samme program, men ikke desto mindre er det altså også bare lørdag morgen med Mads og Monopolet, der hitter hos mig. Jeg elsker, at der bliver taget dilemmaer fra stort til småt, og at man ikke kan vide sig sikker på, hvem der skal behandle dem fra gang til gang. Synes det er så fedt, at det kan være en rocker sej kvinde som Hella Joof såvel som Asger Aamund, der skal debattere. Det er helt sikkert det program, jeg vil nyde at høre, hvis jeg vinder højttaleren!

 392. Jeg ville SÅ gerne vinde denne fede højtaler! :) Så ville jeg høre mine nye favoritspillelister med La Belle Musique på youtube. Virkelig skønne loungeaftig musik!! :)

 393. Mit eget anlæg er lige gået i smadder (til min store ærgrelse), så derfor ville jeg primært bruge den til musik. Både min tænksomme musik til rolige dage; Bob Dylan, Alex Turner og Dry the river, men også lidt gladere musik, som ligger på min ekstremt vellidte “gode gamle” playliste på Spotify, hvor der skal danses til Britney, Westlife, Backstreet Boys, ICE cube, basshunter, safri duo, Aqua og Timberland. Ahhh, glæder mig allerede til at grine og danse med mine veninder. Krydser fingre og glædelig 3. Advent. Kh Clara

 394. Lige for tiden hører jeg rigtig meget mandlige singer songwriters – bl.a. Ásgeir (som jeg var inde og høre live i DR koncerthuset – SÅ FEDT!), Ben Howard og James Bay.
  Så det ville nok blive noget af det første jeg skulle høre :) Kan virkelig anbefales!

 395. Sikke en lækker sag!
  Jeg vil høre Mads & Monopolet om lørdagen, og masser af chill musik i hverdagen; Coldplay, Lana del Rey, the tallest man on Earth og lignende :-)

 396. Jeg vil virkelig gerne høre Taylor Swift på den – det kan godt være, jeg er 27, men jeg er SÅ nede med Taylor, og det nye album er bare hammerlækkert. Swifty all the way!

 397. Jeg ville elske at høre den islandske kunster Ásgeir Trausti! Hans musik er simpelthen så fantastisk rar og afslappende at jeg er gået hen og blevet helt afhængig.. især hans islandske tekster er perfekte at læse lektier til når man som mig meget nemt bliver distraheret at teksten i musik.
  – og så ville den lille højtaler da være helt perfekt at have i cykelkurven til sommer sammen med et par rare piger!

 398. Uh sikke en fin foræring! Jeg ville høre MarcieFresh feat. Benjamin og Luxx med “Rig Dreng” ( kan virkelig anbefales!) mega højt mens jeg dansede rundt i stuen og ryddede op efter mine piger der spreder legetøj rundt omkring sig som var det rosenblade på en honeymoon.

 399. Jeg har en ret bred musiksmag og i samme omgang kan der både blive sat vild house på og efter noget blødt pop, så der vil komme en masse forskelligt ud af de højtalere hvis den (forhåbentlig!) lander her ved mig.

 400. Den er pænt nice. Jeg ville høre Teitur med “I was just thinking” – bagefter ville jeg lige hørt et eller andet vildt med Ida Maria, og SÅ ville jeg sætte Dissing, Dissing, Las og Dissing på med “Tænkte hun træt”. Og dø lidt af glæde over, at jeg er til. Så ville jeg besinde mig, vende tilbage til mine eksaminer med 24/7 og Reporterne i baggrunden.

 401. Årrh … den ville jeg gerne høre Mads og Monopolet på lørdag formiddag! Efterfølgende 90’er musi til aftenens fest. Og søndag John Mayer, the xx og Lana del Rey til tømmermændene :)

 402. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg høre Mads og Monopolet på den lørdag formiddag, mens jeg tuller rundt og drikker kaffe med morgenhår og nusser om hjemmet og mig selv i lejligheden på Nørrebro… Det er et af mine yndlingstiderspunkter på ugen. Men pt lytter jeg primært radio på telefonen, og det er altså synd for lyden:-/

 403. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg elske at spille U2 på den. Deres musik holder for altid :-)

 404. Bernhoft er mit hit for tiden. Men det lyder bare ikke så godt fra en halv dårlig bærbar computer

 405. Hvis jeg vandt, ville Håkan Hellström køre for fuld skrue hele tiden. Hans musik er F A N T A S T I S K. Jeg har faktisk heller ingen højttalere, så pt. er det iPhone, der spiller. Lyden på den er ikke den højeste og bedste man kan få desværre. Håber jeg vinder :-)

 406. Jeg har et par Bose hovedtelefoner – og lyden er altså bare helt genial. Jeg er kæmpe fan af Bose :) Og så ville en højtaler da også være lidt mere social – derfor ville jeg bruge den til at høre meget mere Radio24syv i atelieret, når jeg arbejder sammen med min makker. Det er gået op for mig, hvor hyggeligt og genialt taleradio er, hold op man lærer meget i løbet af et program. I dag hørte jeg eksempelvis Elektronista, og der ryger rigtig mange guldkorn afsted gennem æteren :-) Og så kan jeg også rigtig godt lide af lytte til lydbøger – senest en hel del Erlend Loe (kan klart anbefales! Jeg låner dem gratis via netlydbog.dk – så smart) – og podcasts, ville ønske jeg hørte meget mere af Filmnørdens Hjørne :-)

 407. Jeg ville stille den ude i køkkenet, hvor der ville blive afspillet:
  – ordne-køkken-og-lave-mad-musik som ville være musik fra 50’erne og 60’erne
  – spise-morgen-mad-musik ville være P3 i baggrunden
  – dinner-musik ville være noget dejligt afslappende folkmusik
  – vi-danser-lige-lidt-rundt-i-køkkenet-musik ville være lidt op-tempo musik (måske yndlings The Strokes)
  – vi-sidder-rundt-om-bordet-med-dejlige-venner-musik ville være gode gamle rock/folk/country klassikere
  – vi-danser-rundt-og-ter-os-tosset-til-nytår-musik ville være alt godt fra 90’erne, disco og nyere hits

 408. Jeg ville rigtig gerne høre klassisk musik på den! Den højtaler jeg har nu er flere år gammel og går tit ud! Så kunne virkelig godt bruge en ny!

 409. Jeg ville bruge den der fantastiske højtaler til at lytte til bl.a. mit yndlingsprogram Musikmagasinet på P6 BEAT med den seje Augusta Glahn-Abrahamsen! Dette kunne virkelig løfte min SRP-skriveperiode!! :)))

 410. Jeg tror at jeg ville sætte Robyn på, kridte danseskoene (i form af sutsko) og danse rundt i stuen. Mangler i den grad også en ordentlig højtaler, så det er længe siden at jeg har kunne høre god høj musik!

 411. Hvis det er lige nu og her, jeg skal vælge, så er jeg nødt til at sige Caroline Castells sang til julekalenderen Tidsrejsen på DR1. Den er så sød og smuk på samme tid, og så er jeg helt vild med hendes stemme. Og nu vi er ved julemusik, så vil Mariah Careys All I want for Christmas helt sikkert også gøre sig meget godt ;-)

 412. Jeg er tosset med P7 mix! Det er fuldstændig som at høre min egen spilleliste – en god blanding af nyt og gammelt! Og så laver de over bare nogle helt fantastiske podcast :-D

 413. Fin lille højtaler! Hvis jeg vandt ville jeg lytte en masse til Alt-J og Mads og Monopolet som altid er en lørdagsfavorit :)

 414. Jeg er jo kæmpe fan af den fantastiske Cathrine fra rockpaperdresses! Så højtaleren skal helt sikkert bruges på at høre SMAG på P3, når hun bliver fast fra januar af!!

 415. Hvis jeg skulle være så udædvanlig heldig at vinde dette vidunder (lyder det som om), så vil jeg tage den med ud på tagterrassen, altanen eller parken til sommer og høre Scarlet Pleasure, som laver super lækker, glad sommertoner. Drømmer mig altid under en palme når jeg hører dem. Den følelse er langt væk nu, og jeg giver mig derfor lov til at drømme – måske er jeg heldig i dag :-)

  Tak for en god blog, forøvrigt!
  / Mette

 416. Jeg kan faktisk godt lide at hente podcast og høre Zornigs Zone på Radio24syv. Der en mange barske beretninger – men samtidigt er det spændende at høre hvordan mange er kommet videre med deres liv. Stor respekt herfra.

 417. Jeg vil helt sikkert også anbefale Serial! Og så er jeg også ret glad for https://netlydbog.dk/ – det er nogle gange bare lidt hyggeligere med en lydbog end en almindelig på, og på Netlydbog kan man låne lydbøger online!

 418. Jeg ville høre De Sorte Spejdere! Det er altid sjovt at genhøre! Især fredags afsnittene med Casper fra Thy!

 419. Helt sikkert masser af Mads og Monopolet, “Hanging Tree” fra Hunger Games filmen og en masse “The Album Leaf” :) Og selvfølgelig en god omgang 90’er fløde r’n’b!

 420. Uh, lige for tiden hitter Ed Sheeran og Sam Smith’s albums herhjemme og jeg ville eeeeelske at fylde mine øregange med deres sprøde stemmer fra sådan en lækker højtaler :-D

 421. Fantastisk, hvis man kunne vinde sådan en lækker sag. Den ville passe perfekt ind i min nye lejlighed. Jeg har heller intet TV, så jeg hører også radio rigtig meget.
  Hvis højtaleren ender hos mig, kommer den til at afspille en masse Smag på P3, Mads og Monopolet og Cafe Hack (jeps, bred smag ;-) ). Og så sikkert også en masse spændende lydbøger, som jeg er begyndt at lytte rigtig meget til som godnat “læsning” eller bare når der skal slappes lidt af på sofaen.
  Mvh. Julie

 422. Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle den stå i stuen, så jeg kunne tænde for gamle disneysange og danse med min datter dagen lang :-)

 423. Jeg vil gerne høre bl.a. Mads og Monopolet på den. Simpelthen den bedste måde at vågne på en lørdag morgen/formiddag. :)

 424. Lækker brugbar gave! Jeg ville høre LOC og karma – minder mig om et sommerbryllup;) ellers vil jeg høre Albertes børnesange og danse på bordene med sønnike på to!

 425. Jeg ville høre p6 Beat, fyre op for The Doors eller sætte mig i hyggehjørnet med Of Monsters and Men.

 426. Jeg ville helt sikkert begynde at høre radio Om morgenen.. Det er så hyggeligt, men jeg får det aldrig rigtig gjort, fordi computeren er slukket på det tidspunkt, og telefonen er for dårlig.. Så den højtaler ville da være perfekt (og den er tilmed pæn!) ;)

  1. Og så ville jeg non høre Mads og monopolet, som alle taler så pænt om.. Men som jeg stadig ikke har fået hørt..

 427. Om morgenen vil jeg høre podcast med Mads og Monopolet og om aftenen vil jeg lytte til Jazz på Svenska med Jan Johansson.

 428. Puha, sådan en lækker sag ville det jo ikke være dårligt at eje. Hvis jeg måtte bestemme, ville jeg nok høre Vampire Weekend med Modern Vampires of the City, der ligenu spilles på repeat gennem iPhone højtalerne. Af podcast vil jeg gerne anbefale Third Ear og Stuff You Should Know, som begge er letfordøjelige programmer, hvor man alligevel bliver en smule klogere for hver gang :)

 429. Den skal selvfølgelig bare bruges hele tiden, MEN det allerbedste jeg ved er at skrue helt op for musikken når jeg gør mig klar inden fest -det er det bedste! Så skal der høres alt det, man ikke hører til hverdag; det forkerte, det poppede, det hele! I mit tilfælde har jeg en svaghed for at gøre mig klar mens jeg blaster Beyoncé gennem hele hytten – med et glas i hånden selvfølgelig ;)

 430. Jeg elsker, ligesom dig kan jeg fornemme, at tulle rundt lørdag formiddag med Mads & Monopolet i radioen og nybagte boller. Indtil videre har det foregået via min iphone eller computer, og det er da okay, men hvor ville det være lækkert med lidt ordentligt lyd :)

 431. Ville lytte til en af mine egne playliste på spotify, så jeg ville kunne hører mine ynglings og dermed slippe for “dårligt” musik og næsten slippe for reklamerne

 432. Jeg ville elske at høre nogle gode P3-programmer på sådan en fætter. Mads og monopolet under dynen, med kaffe. Det kunne være lækkert :) Ellers ville jeg høre masser af Rhye, fantastisk! Jeg er også lige selv flyttet fra min gamle roomie, som havde en lækker højtaler-dims. Nu har jeg også kun en FM-radio og min computer. Så en smart højtaler-ting ville være for lækkert! :)

 433. Jeg ville elske at stå op og høre Mads og monopolet på den med en kop kaffe i hånden mens min lille familie langsomt står op til en dejlig weekend.
  Jeg elsker at høre radio og radioen står fast på P3 som vil alle er glade for herhjemme

 434. Jeg har sådan en fætter her og er vildt glad for den :-) min søster ønsker sig noget god lyd i julegave og jeg vil så gerne vinde denne så jeg kan forære den til hende. Desværre tvinger Livet på SU mig til at have en del mindre at gøre godt for.
  Min søster ville kunne sidde lørdag formiddag og lytte til Mads og monopolet og rigtig komme ned i gear efter en lang og hård arbejdsuge. Det ville gøre mig så glad hvis jeg kunne forære hende denne.

  Måske denne konkurrence bliver den første jeg vinder nogensinde? Hvem ved? Jeg håber :-)
  God Jul Emily og tal for rigtig fin konkurrence :-)

 435. Jeg ville uden tvivl sætte kanalen på P3 hver morgen inden arbejde. Synes, de har nogle kanone programmer, især lørdag er en god dag med Mads og Monopolet. Med en ny radio vil min nuværende også kunne leveres tilbage til mine forældre ;)

 436. Jeg ville elske, at høre radio på den – ikke noget bestemt, bare den kanal, det program og den musik jeg lige falder over. Jeg hører meget forskelligt og radio mange timer dagligt. Fedt at den er trådløs, så man kan tage den med rundt i huset :-)

 437. Jeg elsker bloggen http://fridaymixtape.com , som jeg efterhånden har fulgt i et par år. Konceptet er simpelt – ikke så meget snak, det er musikken der er i centrum. Hver fredag bliver der udgivet et nyt mixtape på siden, som regel bestående af ca. 20 remixes af mere eller mindre ukendte sange fra forskellige kunstnere. Genren er bred, men overvejende elektronisk/hip-hop. Med et Friday mixtape kan det kun blive en god weekend :D
  Kan virkelig anbefales, hvis man ønsker at udvide sin horisont, og lære ny musik at kende inden det bliver “mainstream”.

 438. PUHA længe ventet pris jeg virkelig godt gad vinde.
  Jeg ville så gerne være en der gik ud og brugte nogle penge på et ordenligt anlæg til at afspille musik, men det er stadig ikke sket endnu … nok mest fordi de fleste ikke er så kønne at se på efter min mening, men denne her er lige hvad jeg har ledt efter! :D

  Nå anbefalingen …
  1) I og med det er december, er det eneste jeg nærmest hører radio soft! :) Jeg elsker julemusik, og høre det HELE december!
  2) Når vi kommer på den anden side og resten af året, er jeg helt vild med DRs P7 mix, der er det perfekte mix af gammelt, nyt – der i blandt nye toner og gamle klassikere der til tider kan gå i glemmebogen :)

 439. Jeg vil helt sikkert lytte til Spotify liste over de mest spillede numre i Danmark

 440. Jeg vil helt sikkert lytte til Spotify liste over de mest spillede numre i Danmark

 441. Jeg ville helt bestemt høre Mads og Monopolet på den lørdag formiddage! :) og julemusik på Radio Soft her i december, yay!

 442. Åh, en højtaler står højt på min ønskeliste i år, så jeg har noget at spille musik på, når jeg flytter hjemmefra lige om lidt. Så vil jeg høre en masse P3 og en lille smule P7 Mix, som jeg hører i smug, når der skal være syng-med-garanti. Jeg er sikker på, min veninde, jeg skal bo med, vil synes SÅ godt om det. ;-)

 443. Jeg ville høre Jazz & Co på P8 Jazz søndag formiddag. Det er lidt blevet en tradition sammen med min kæreste, og det er virkelig den hyggeligste måde at spendere de første (ofte tømmermændsramte) timer af sin søndag på. Det kan jeg stærkt anbefale! :)

 444. Jeg har påtænkt netop denne til julegave til min far – det tør jeg godt skrive på nettet, jeg tror ikke han forvilder sig ind på modeblogs så ofte… Han elsker nemlig P3 og radio generelt, og har faktisk helt ok musik smag af en far at være, så netop hans musik må gerne spille højt når jeg kommer på besøg derhjemme. Desuden er han langt større fan af lydbøger end fysiske bøger, så måske den skulle bruges til det også!

 445. Åh hvor er den fin! Jeg vil høre P8 Jazz en søndag morgen og Beyoncé en fredag aften! Kunne virkelig godt bruge den fine højtaler i mit hjem. God 3. søndag i advent!

 446. Jeg ville elske at bruge den til at høre Go morgen P3 disse mørke morgener, hvor man skal op til en lang dag men hellere vil ligge i sengen hele dagen.

 447. Wau, den er fantastisk og vil passe perfekt ind til mit køkken, hvor jeg tilbringer rigtig meget tid og bager / laver mad – jeg vil lytte til bl.a. SKØNNE Lis Sørensen og Søs Fenger. De 2 modne kvinder synger som en drøm, og holder forsat efter rigtig mange år indenfor musikken. <3 Rigtig glædelig 3. advent

  Smil fra Århus .0)
  Lene

 448. Jeg vil høre mine Harry Potter lydbøger, læst op af Jesper Christensen, på den, da det bare sender mig direkte i zen, og så alt min yndlingsmusik bl.a. Elvis, Queen og Lana Del Rey :)

 449. Jeg høre som så mange andre Mads og monopolet i weekenden, men især Morgen på P3 og Ghandi er på programmet i hverdagen og det underholder mig rigtig fint. Jeg er vild med The Black keys, Alabama Shakes, Momford and sons og de eneste to, så de ville i hvert fald være repræsenteret på playlisten!! Det ville være skønt hvis lyden fra mobilen kunne blive opgraderet med en lækker højtaler!

 450. Jeg gad godt have en kæreste hygge morgen, hvor vi vil gå og høre Mads og monopolet på P3. Det ville være den perfekte gave til min kæreste!

 451. Hos mig ville højtaleren formentlig komme til at lide under en blanding af mainstream pop og depri-rock (du er ikke den eneste med den obsession)…

 452. Det er så tankevækkende hvad musik gør ved os mennesker. Det kan få os i super godt humør, bringe nostalgiske minder frem om en skøn ferie, en epoke i livet som er forbi, mennesker man har mødt, skelsættende oplevelser eller tabt kærlighed.
  Jeg er flyttet fra min kæreste gennem 10 år og har kun min Iphone at høre musik på. Savner fuld lydstyrke af Diane Krall, Maxwell , Erykah Badu og Pharrell Williams “happy”. Og så er “Mads og monopolet” det skønneste program lørdag morgen.
  Glædelig jul og godt nytår.

 453. Jeg elsker at hører smag på P3, og har lige læst mig til at yndlingsværten Cathrine Nissen kommer til at være fast inventar ;) juhuuu!!!

 454. ANR eller sådan noget … For at være ærlig plejer jeg bare at tænde radioen, og trykke næste hvis den kanal ikke lige dur. Den jeg hører mest tror jeg er 89.1? Er det en kanal?

 455. Hvor vil jeg gerne vinde den højtaler og hvor vil den blive brugt, hvis den flytter ind hos mig. Fra nu af og til februar skal der høres lydbøger – primært krimier, mens jeg vasker småt tøj og redebygger :-)
  Derefter skal vores lille mand introduceres for al mulig forskellig musik, alt fra klassisk til Åh Abe. Derudover vil det være virkelig dejligt at kunne få en smule assistance når der skal synges godnatsang ( både for mor og barn

 456. Åh gud, den er lige det jeg mangler! Savner sådan at høre Spotify eller noget P3 fra andet end min mobil, når jeg vasker op og laver mad. Det er ikke lige verdens bedste lyd, der kommer ud af sådan én.

  Bose ville gøre de daglige (sure) pligter lidt sjovere, måske kunne jeg endda få en lille fest i vores køkken haha :)
  Krydser virkelig fingre for den her konkurrence. Hvis jeg selv havde råd, havde jeg købt den! :)

 457. Det er magisk og forunderligt hvilken indflydelse musik kan have på os mennesker. Det kan gøre os glade og i godt humør, og det kan bringe nostalgiske minder frem om en skøn ferie, skelsættende oplevelser, mennesker man har mødt eller ny eller tabt kærlighed. Min kæreste og jeg er gået fra hinanden efter 10 år og jeg savner glæden ved at høre Maxwell, incognito, Erykah Badu eller Pharrell Williams “Happy” for fuld styrke….. ikke bare i mine Iphone høretelefoner.
  Og det bedste lørdag morgen er en go’ kop kaffe med “Mads og Monopolet” i baggrunden. Glædelig jul og godt nytår.

 458. Jeg vil helt klart høre MØ og Banks med Bose højtaleren på Spotify, hvis jeg var en heldig juletøs og vandt den. Om morgen høre jeg faktisk altid radio fordi fjernsynet forstyrre, mens radioen spiller god musik. Kan kun anbefale Gandhi på P3 med David og Christian :)

  God Jul Emily

 459. Jeg er blevet lidt pjattet med P8. Det er så lækkert, når man skal vågne langsomt med en morgenkaffe. Og den fine højtaler vil altså være intet mindre end perfekt, når jeg flytter fra kollegiets anlæg til egen lejlighed.

 460. Jeg ville elske at høre Mads og Monopolet på denne lækre sag. Og Poul Krebs – min ynglings, som ingen andre gider at høre :)

 461. Jeg vil høre samtlige Mads og Monopolet, som jeg kan komme i nærheden af….fordi jeg er slem til at glemme at høre dem lørdag formiddag :-P
  Og så også til Tina Dickow :D

 462. jeg skulle helt klart høre Serial færdig på den. Og Globus Kina på Radio24syv, og arabiske stemmer. Og så skulle jeg høre Sitya Lose på den, når jeg skal grine og danse.

 463. Jeg et stor Queen fan, så der ville ikke gå mange øjeblikke efter den var kommet ind af døren, til en af deres uendeligt mange gotd var sat på

 464. Det er magisk og forunderligt hvilken indflydelse musik kan have på os mennesker. Musik kan gøre os glade og i godt humør, det kan bringe nostalgiske minder frem om en skøn ferie, skelsættende oplevelser, mennesker vi har mødt, eller ny eller tabt kærlighed. Min kæreste og jeg er gået fra hinanden efter 10 år sammen, og jeg savner glæden ved at høre Maxwell, Incognito, Erykah Badu eller Pharrel Williams’s “Happy” for fuld styrke……. Og ikke bare i mine Iphone høretelefoner.
  Det bedste lørdag morgen er en go’ kop kaffe og “Mads og monopolet” i baggrunden. Glædelig jul og godt nytår.

 465. Orv, den er smadderfin! Skulle jeg blive den heldige vinder, ville jeg høre Divine Fits på den. Deres plade ‘A Thing Callled Divine Fits’ gør mig bare altid glad og i godt humør. Da den er trådløs, ville den være perfekt for mig, at medbringe på fødegangen, da jeg ønsker at høre musik under min fødsel. Har termin 2. januar, så han kan komme any day now :)

 466. Ville nok høre en masse god musik på Spotify. For tiden er jeg helt vild med Hoziers album. Den nye “Uptown Funk” fra Mark Ronson og Bruno Mars ville også blive flittigt spillet og danset til, og ellers mine yndlings Kings of Leon når jeg bare skal fordybe mig i god musik og slappe af :)

  (Forsinket) glædelig 3. søndag i advent!

 467. Jeg skal (selvfølgelig) høre Mads & Monopolet lørdag formiddag – og samme aften kan den så spille høj musik til en god fest. Beyonce skal bare høres for fulde drøn :D

 468. Det er magisk og forunderligt hvilken indflydelse musik kan have på os mennesker. Det kan gøre os glade og i godt humør, og det kan bringe nostalgiske minder frem om en skøn ferie, skelsættende oplevelser, mennesker man har mødt, og forelskelse eller tabt kærlighed. Min kæreste og jeg er gået fra hinanden efter 10 år, og jeg savner glæden ved at høre Maxwell, Incognito, Erykah Badu eller Pharrell Williams’s “Happy” for fuld styrke……. Ikke bare i mine Iphone høretelefoner.
  Og det bedste lørdag morgen er en go’ kop kaffe og “Mads og monopolet” i baggrunden.
  Glædelig jul og godt nytår.

 469. Jeg ville helt sikkert høre mads og monopolet på den. Efter at have været på udveksling de sidste 4 måneders tid, har det virkelig været en ugentlig hygge for mig, at høre mads og monopolet, så fik jeg lidt dansk i ørerne og en hjemmelig følelse, det var rart! Så det ville være rigtig lækkert, at kunne høre det på denne sag når jeg kommer hjem.

 470. Åh hvor er den bare smart, både praktisk og visuel!
  Vi elsker at høre P6, især Carsten Holm og Michael Simpson, og ofte bliver der desværre hørt over telefonensom potcast- det vil da være fantastisk at få god lyd på skøn musik. Jeg krydser fingre.
  Kh. Pia

 471. Jeg er gået hen og blevet ret stor fan af Mads og Monopolet siden jeg fandt ud af, hvor lækkert det er, at komme forholdsvis tidligt op lørdag morgen..:) Det kunne være SÅ fedt, hvis lyden kom ud af den der lækre sag..:) ..og jeg ville helt sikkert lave den pink til sommer..:)

 472. Jeg elsker næsten alt slags musik, dog er min absolut favorit musik genre, old school rock hvilket højtaleren nok ville blive brugt mest til :)

 473. Nøj en lækker lille sag :-D

  Jeg ville høre Cafe’ Hak på den om søndagen… et vildt sjovt program, samtidig med masser af godt musik :-D

 474. Det bedste jeg ved lørdag er at drikke kaffe og spise croissant inden jeg gør rent til Mads og monopolet.
  Derudover har jeg en playliste med mine favorit sange. Både en hvor jeg putter nye på og en god gammel, som bl.a. indeholder Lana del Ray, James blunt, agnes obel og andet i den dur.

 475. Helt klart en masse masse julemusik og ellers p3 og især Mads og monopolet om lørdagen (;

  Glædelig 3advent

 476. Lige sådan en jeg mangler til at høre Go morgen p3 om morgenen. Der er intet bedre end at vågne op med en ostemad, god musik og nogle sjove radioværter!

 477. Jeg står pt. midt i et flytterod, da jeg skal være ude af min lejlighed den 1/1-15. Et lille nyt musik-medlem som erstatning til min macbook ville være fantastisk til at gøre flytningen mere hyggelig :) Der skal være tonerne fra enten Sam Smith eller Ed Sheeran der triller ud af højtaleren :)

 478. Den ville være en kærkommen gave her i den mørke tid hvor jeg ville hygge mig med podcasts fra Jette Harthimmer, som er en helt fantastisk personlighed med en dejlig indstilling til livet❤️

 479. Jeg vil høre dejlig musik med min datter.
  Hun elsker musik, sange og at danse, men vi har ikke haft noget at afspille musik fra i 2,5 år – andet end tv, men nu vil tv’et heller ikke samarbejde med diverse stik, mm. så vi savner noget at danse til herhjemme.
  – og gerne til jul :-)

 480. Stor fan af podcasts generelt. Serial, the history of rome samt diverse om mikrobiologi. Julemusik er også vigtigt for tiden :)
  Og selvfølgelig Tryllefløjten til eksamenslæsning

 481. Jeg ville gerne høre Mads og Monopolet eller lige nu selvfølgelig alle de gode, gamle julesange :D

 482. I dagligdagen ville NovaFM gøre min dag nemmere – og om aftenen ville R&B musik flyde op og ned af mine vægge …… Til sommer måtte den flytte med mig udenfor i haven, så jeg slipper for at slæbe den store 80’er agtige getto-blaster med …. Ha ha …. Har bare aldrig fået skiftet den ud !!!

 483. Jeg ville høre Mads & Monopolet-podcasts i stribevis, især til sommer, hvor den ville få lov at ledsage mig på de utallige strandture, der venter :-)

 484. jeg ville høre queen på fuld skrald! bohemian rhapsody er og bliver den bedste sang ever produced. og man kan ikke andet end at blive glad af at høre queen!

 485. Jeg elsker at stå op med Godmorgen P3, og lige nu kommer lyden fra min telefons små højtalere, så et nyt anlæg ville viiiirkelig være dejligt! :)

 486. Jeg vil elske at kunne høre alt slags musik – ligefra depri-rock til julemusik.
  Jeg kan i øjeblikket kun høre musik på min IPhone og det er ikke helt optimalt i længden

 487. Her må jeg også svare Mads og Monopolet! Det er det hyggeligste program om lørdagen! :)

 488. Jeg skal helt sikkert bruge den til at høre Mads og Monopolet på, når jeg drikker min morgenkaffe i weekenden. <3

 489. Jeg læser til eksamen og har haft et super presset semester. Hvis jeg vandt denne fine højtaler, så ville jeg spille Beyonce og invitere min veninder over d. 7. januar, når sidste eksamen er overstået.

 490. Hvis jeg nu var så usandsynligt heldig at vinde den lækre højttaler, så ville den primært befinde sig i køkkenet, når jeg vasker op eller laver mad, og en opvask går altså bare hurtigere når jeg hører Nabiha :)

 491. Jeg skal lægge lejlighed til årets nytårsfest for mine veninder. Det eneste jeg har er min MacBook, som virkelig ikke kan holde en fest kørende. Derfor vil jeg da rigtig gerne vinde denne fine sag fra Bose, og der skal spilles masser af Medina, Vild i dag syg i morgen med Vild Smith og søvnløs med Kesi, og selvfølgelig skal der lyttes til Festen og Gæsten, mens vi gør klar, så vi kan finde nogle mænd til vores fest:)

 492. 80’er-musik til festen fredag aften, Mads og Monopolet lørdag til rengøringen, og ellers bare Beyonce til mine girls moments uden min kæreste!

 493. Jeg vil høre p7mix marathon! Jeg elsker det program og al den nørdede viden man får. Det er seriøst det mest hyggelige program, som jeg kun kan anbefale :D

 494. Jeg vil dele dans og glæde med ungerne til lyden af lige dele MGP, Ralle, Medina og Rocazino

 495. Under min graviditet var jeg ret hårdt ramt af hyperemesis gravidarum (læs opkast 10-15 gange i døgnet) og kunne på de slemme dage hverken læse eller se tv, bare ligge helt stille med lukkede øjne. Da var Mads og monopolet podcast det eneste, som gav mig lidt ro, så jeg har helt særligt forhold til det program og nyder heldigvis stadig at høre det, nu i oprejst position og tit under opvask, biltur eller andet i den dur. Derudover ville jeg også spille Bob Dylans julecd, som er i heftig rotation i den S måned. Jeg krydser fingre!

 496. Pressen på P3 og Mads & Monopolet (og P3 generelt, det er en fin blanding) – det er lidt ærgerligt at der ikke længere er Monte Carlo…

 497. Jeg kan ikke få nok af ‘Upon a Christmas Night’ med Michael Learns to Rock lige i øjeblikket : )
  Den bliver spillet en del under min bachelorskrivning her i december.
  Dog tror jeg, at jeg ville give højtaleren til min lillebror som ekstra julegave : )

 498. Hvis det var her op til jul, ville jeg høre Händels juleoratorium ude i køkkenet, mens jeg hygger mig med at lave konfekt. Det er en fast tradition, og minder mig om min studietid i Århus, hvor vi var inde og høre det. Det var og er noget så hyggeligt.

  Ellers ville jeg elske at genhøre gode gamle “cd’er” en aften med “voksentid” dvs. hvor sønnike er puttet. Det skullevære Dusk (The The), Ultra (Depeche Mode) eller noget med Kent. Ren 90’er – 00’er nostalgi :-)

 499. Uuh den ville pynte i mit lille nye hjem (hvor der bestemt mangler en højtaler til udpakningen) og jeg ville nok høre Gandhi på P3, jeg knuselsker deres sære form for humor. :-)

 500. Jeg ville give den til min mand, som ville høre syret electronica på den inde på sit kontor, og til sommer skulle den med mig og min lille datter ud i haven og spille alt fra Kaj og Andrea til Sigur Rós:-)

 501. uhhh sikke en lækker præmie :-)
  jeg hører altid P8 jazz, og elsker at slå hjernen fra og bare falde hen til lydens kreative univers. Min mand ville nok skifte kanal ret hurtigt over på P3 til musikquizzen, ha ha, men det er nu også hyggeligt :-)
  vh katrine

 502. Jeg ville høre Kim Cesarion med ‘Undressed’ på den! Det er den absolutte bedste sang <3

 503. Jeg vil udentvivl høre Mads og monopolet en lørdag morgen, hvor jeg er stået tidligt op og har lavet god morgenmad. God lyd, lækker morgenmad og masser af tid – så bliver det ikke bedre for mig :)

 504. Jeg ville høre ABBA – ingen tvivl! Og får lige at få noget podcast indover, så tror jeg, at jeg ville afspille nogle gode gamle – Den løse kanon, som stadig er mit favoritprogram til dato! Derudover ved jeg, at denne skønne sag ville passe perfekt ind på mit kollegieværelse! :)

 505. Jeg hører P3 hver morgen, for at vågne op. Lige nu foregår det på et gammelt anlæg, som ikke længere kan finde et ordenligt signal og derfor skratter helt vildt.
  Derudover hører jeg også serial (hvor godt er det lige?!?) og musik på et par discount højtalere, som har set bedre dage.
  Jeg ville elske at have Bose højtaleren, som kunne spille min morgenradio uden skratten og spille min musik uden problemer :-)

 506. Jeg ville bl.a. lytte til Coldplay, Katie Melua og Agnes Obel ude i køkkenet, mens jeg har gang i kagebagningen, kødgryderne eller er i gang med at slå brød op :-)

 507. Åhh, hvor er den lækker og pæn! Jeg ville spille Mazzy Stars drømmende, andenverdeslige toner på den og hengive mig til forsangerens fløjsbløde stemme, de rytmiske baggrundsinstrumenter og guitarens fantastiske riff. Et band jeg kun kan anbefale! :) Især sangene “Mary Of Silence” og “Five String Serenade” – det er sådan nogle hvor du får en ubeskrivelig trang til at iklæde dig frynsede, løse gevandter og danse rundt for dig selv, med stearinlys i alle rummets kroge.

 508. Jeg ville høre en masse John Mayer :) han stemme er ikke til at stå for.
  Og så ville jeg også høre Reporterne på 24syv!

 509. Hvis jeg vinder vil jeg give den til min kæreste (og så er det jo også lidt til mig selv, da vi bor sammen), da vi kun har en gammel radio! og så er han oven i købet vild med BOSE, så jeg ved han vil blive rigtig glad for den :)
  – Og vi ville høre en masse P3, fordi det altid er godt musik der bliver spillet der!

 510. Jeg vil finde en gammel podcast frem fra de Sorte Spejdere. Året er ved at gå på hæld og de har en mand (husker ikke hvem) på besøg og de lytter til gamle klip. Dette klip er med nogle børn fra Amager som fanger fisk til deres kat og de er så søde og siger mærkelige ting og jeg griner lige højt hver gang jeg hører klippet :) Krydser alle mine fingrer :-) Rigtig god jul til dig!

 511. Hvis jeg vinder de højtalere skal der i hvert fald fyres om for noget Beyoncé derhjemme, når jeg skal i bad.
  Og når jeg så ligger og slapper af skal jeg høre Dotan og Gabriel Rios, som jeg er helt vild med her for øjeblikket! :-)

  Den kan måske også sættes til min computer, når jeg skal se en god film, hvor ekstra god lyd kræves ;-)

 512. Jeg ville finde Sia og sætte mig i min sofastol i køkkenet og blive draget ind i hendes univers af hendes musik.

 513. Jeg ville høre klassisk musik på den. Jeg er ved at skrive speciale og diverse spotify lister med klassisk musik fungerer rigtig godt for mig. Lige i øjeblikket er det en juleliste der hitter.

 514. Jeg vil lytte til p6 beat og høre spillelister med toner fra The National, Joni Mitchell og Haim. Derudover vil jeg danse rundt med min baby på 7 uger til alt det bedste musik fra Bamse og Kylling.

  Rigtig god dag!

 515. Det er muligvis lidt tacky, men jeg ville fyre op for den vildeste julemusik (vi snakker Wham, Mariah Carey og SOAP). Jeg er nemlig i gang med eksamen og er derfor overhovedet ikke i julestemning – men det skulle disse fede højtalere nok kunne lave om på! :)

 516. Jeg er stor tilhænger af at vågne op til Mads og monopolet lørdag morgen, så det er helt sikkert det der ville strømme ud af højtaleren, hvis jeg var så heldig ar have den stående i min stue :)

 517. Jeg vil høre Mads og Monopolet lørdag formiddag, mens jeg ligger i sengen og slapper af. Derudover vil den helt sikkert også være god, når der skal lades op til sommerens Northside med en playliste med de forskellige artister, der optræder der.

  Glædelig jul:)

 518. Mads og Monopolet ville jo være en klassiker lørdag morgen. Og hvor ville det dog være lækkert at kunne slæbe radioen med ud på terrassen om sommeren. Og ellers vil det være skønt at slutte iPhone’n til og høre yndlingsmusikken hvor det passer én.

 519. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg sætte Alt-J på og mindes en fantastisk Northside festival, og glæde mig endnu mere til festivalen til sommer :-)

 520. Hold nu op, den er smart! Jeg har ikke nogen højtaler og kører også Mac Book stilen, men det er som om lyden bare ikke rigtig kan følge med..
  Jeg elsker at lytte til Formiddagen på P6 Beat, hvor jeg hele tiden opdager ny, lækker musik, så det må næsten være det, jeg ville byde Bose højtaleren, hvis jeg var så heldig at vinde.

 521. Hvis nu jeg er så heldig at vinde, så skulle den være en julegave til min kæreste. Han ville nok højst sandsynligt smide hans playliste på med alle de gode gamle boybands: Boyzone, Backstreet Boys, Westlife etc. (Ja I know – jeg har mobbet ham…., men som han siger, så er det jo den perfekte festmusik, som alle kan synge med på, og som man kommer i godt humør af ;-) )

 522. Hvis jeg vinder Bose SoundLink vil den gaa til min kaereste Taylor i julegave. Han er musiker og musik-entusiast med stort M. Saa han kan allernaadigst faa lov til at tage den med, naar han besoeger mig og spille hans screamo-musik (saa laenge jeg faar lov til at laane den engang i mellem!)

 523. I øjeblikket ville jeg sætte Daughter på, og sætte mig på sofaen med en god bog og et tæppe. Ren hygge.

 524. Hvis jeg var så heldig at vinde denne fine fine sag fra Bose skulle den spille Go FM og så skulle den med på stranden til sommer ;-)!!!!

 525. Hej Emily.
  Jeg ville blive glad for at vinde denne radio! Kunne tænke mig at benytte den til at lytte til diverse franske radiokanaler (FranceInfo er en favorit) samt sprød musik; blandt favoriterne er Maroon 5 og Coldplay! :-)

  Mange Hilsner
  Mathilde

 526. Min elskede kæreste skulle have den i julegave hvis jeg vandt. Vores ballademager af en søn har nemlig lige ødelagt vores bose sounddock

 527. Hvor ville den bare lande lunt i min stue! Jeg ville gå på Spotify og finde Edie Brickell & New Bohemians. Se hvor højt Bose Soundlink III kan spille og mindes en tid hvor jeg boede i skønne Thailand og gik i klipklapper hver dag.

 528. Jeg ville bl.a. høre Tina Dickow og Hozier. Bare sætte spillelisten Cool, calm and collected fra Spotify på ;)

 529. Resten af måneden vil jeg tune den ind på det bedste julemusik, når jeg går og hygger i hjemmet.
  Ellers ville den flittigt blive brugt til P3 :-)

 530. Jeg ville sætte Frank Sinatra på, skrue op, hoppe i mine bedstefarfutter og sy løs, eller lave grafik, som jeg plejer, om aftenen. Jeg ser ikke TV, bruger kun min computer – og hører altid musik, når jeg er hjemme, så det ville være en drøm af en lyd til mine arbejdsstunder!

  Lækker konkurrence, krydser fingre, arme, ben og tæer (Jaha!)

  /Linda

 531. Om jeg vandt Bose Soundlink’en ville jeg være i stand til at høre musik uden skratten! (Indtil nu er det min pc som er lydstudio). Så det første jeg ville sætte på ville være First Aid Kit, efterfulgt af Lisa Nilsson eller Melissa Horn. Måske der også ville blive afspillet en lydbog (har senest købt dette års Nobelprisvinder i litteratur Patrick Modianos “Askeblomster”) og sat et podcast afsnit på. Har nyligt opdaget den svenske podcast “Källan” (http://atilio.blogg.se/category/podcast.html ) som har mange inspirerende (for det meste) kvinder på programmet. God mandag til jer alle!

 532. Det ville være en drøm at kunne spille lejligheden op til nytårsfest. Sikre at lyden er høj og god nok til, at det ikke høres lige så tydeligt som nu, når det samlede selskab i hver sin version forsøger at ramme den høje tone i Celine Dions ‘Think Twice’ ved femtiden ;)

 533. På sådan en almindelig grå december-dag var det helt klart Jack Johnson, Bon Iver, JP Cooper, Alt-J, John Mayer og Ben Howard der ville få spilletid. Så ville jeg tænde nogle stearinlys og finde mig et tæppe og en kop the, og gå i gang med en aflevering eller to, til lyden af mine yndlings musikanter :)

 534. Jeg ville høre alt fra “Hjernekassen på P1” til “Mads og monopolet” og selvfølgelig en masse dejlig musik. Det bedste jeg ved, er at skrue op for noget god musik, imens jeg rydder op og gør rent. :-)

 535. Her i December vil jeg nok høre Radio Aura, det er jo trods alt nu der skal høres julemusik ;) Og når den 24. December er passeret vil jeg bl.a. høre Lukas Graham, Beyonce, Seebach, Ed Sheeran, Mads Langer m.fl. Listen er uendelig! :)

  Jeg håber på at vinde, det vil være den perfekte fødselsdagsgave, nu når vinderen udtrækkes på min fødselsdag!

 536. Sikke en lækker lille sag! Jeg ville uden tvivl tænde for NOVA FM om morgenen, intet bedre end at vågne op med de søde værters grin ved siden af, eller skrue højt op for POP FM, når der skulle leges beyoncé i badet, eller lytte til altid interessante dilemmaer fra Mads og Monopolet-podcasts på en stille og rolig weekend. Måske jeg bare ville bruge den til det hele ;)

 537. Jeg ville elske at høre Thomas Dybdahls liveversion af nummeret Lovestory på denne fine højtaler, og ville også elske den med en turkis kant :)

 538. På Spotify er der den skønneste playliste kaldet ” Your Favorite Coffeehouse”, og den har det dejligste rolige musik at lyttte til. Den kører på min computer i disse dage, med levende lys og varme drikke. Dén ville jeg elske at smide på anlægget! <3

 539. Helt sikkert Mads og Monopolet på P3!! Hører altid deres podcast over telefonen, eftersom jeg endnu ikke har en radio!

 540. Min musik bliver også hørt over computeren, og det er altså ikke helt optimalt. Så en højtaler ville ikke være af vejen :) Jeg har lige erhvervet mig spotify premium, så der bliver hørt masser af musik – mit fjernsyn er nemlig stået af! Jeg elsker også at høre podcasts. Det er nu mest Mads og monopolet, men har lige hentet Serial ned på telefonen, så det skal snart høres. Måske over en ny højtaler ;) God jul!

 541. Den vil jo nok blive brugt til noget blandet hjemme hos mig – min kæreste og min datter synes nok også de skal bestemme hvad der skal høres :-)
  jeg ville nok høre en del radio bl.a P3 om morgenen før jeg tager på arbejde og om eftermiddagen når der skal laves mad er det da oplagt med noget musik til arbejdet (men lidt afhængigt af humør bliver det radio eller noget vi har liggende) der bliver nok også spillet noget musik for min datter, især i weekenden, hun elsker musik og heldigvis ikke for meget børneting men gerne 80’er pop eller ABBA og den slags og også en del nyere – hun hader dog Rasmus Seebach, så det er nok ikke det vi kommer til at høre mest af :-)
  – og min kæreste synes sikkert også der er noget han vil høre

 542. Jeg vil høre P1 på badeværelset om morgenen. Vi har pt. to DAB-radioer, men ingen rækker lydsmæssigt til badeværelset, hvor jeg ‘vågner’ hver morgen. Og P1 er altid både spændende og hyggeligt at vågne til (og ja, jeg er under 30 t.o. :-))

 543. Jeg er blevet helt vild med George Ezra´s bløde stemme, så ham ville jeg helt sikkert sætte på. Når jeg får brug for at drømme mig tilbage til sommeren og de varme aftener, lytter jeg altid til Cesaria Evora, som varmt kan anbefales :-)

 544. Den skal spille podcasts fra Mads & Monopolet, når jeg går og laver huslige pligter…det gør tingene lidt sjovere, og så er de hurtigere overstået :) Og mon ikke den skal lægge lyd til en god fest eller to…

 545. Jeg vil finde den smukkeste julemusik juleaften til min 80-årige mor – hun vil elske det :-) – vi skal fejre jul alene sammen i år

 546. Sikke en fin gave – den vil jeg elske at vinde! Mangler i den grad musik i køkkenet, når der laves mad, morgenradio mens morgenmaden indtages eller Mads og Monopolet om aftenen, når ungerne er lagt og jeg får tid til at pleje mig selv med neglelak, hobbys osv.

  Jeg krydser fingre!

 547. Min kæreste og jeg flytter sammen i januar, så jeg ville stille højttaleren i stuen og høre den playliste, vi sammen har lavet på Spotify. Den indeholder alt fra Hozier og John Legend til Mont Oliver og Flume, og den gør mig glad i låget og spreder en rigtig søndagsstemning.

 548. Sikke en lille lækker sag :-)
  Jeg vil bruge den til at høre Mads og monopolet om lørdagen, høj popmusik og depressive sange (ja dem hører jeg også konstant) og så Smag på P3 nu hvor Kathrine Nissen bliver fast vært ;-)

 549. vil høre yndlings radioprogrammet Mads og monopolet på den hver lørdag formiddag. Derudover skal der spilles en masse the national, whomadewho, Jacob Bellens og i Got you om tape på den :)

  God jul!

 550. Shiiiit – hvor er den fin! Jeg ville elsker at genhøre – for 17. gang – De Sorte Spejderes podcast på sådan en lækker lille sag :)

 551. Åh, jeg ville helt klart høre Formiddagen på P6 Beat med Carsten Holm og Mikael Simpson. De ved begge så utrolig meget om musik, har en fantastiske kemi sammen og Mikael har den mest fantastiske sang- og radiostemme. Verdens bedste formiddagsradio.

 552. Hvis man ikke allerede hører Bæltestedet på 24syv, kan jeg kun anbefale Simon Jul og Jan Elhøjs alt for humoristiske og sorte radioprogram, men s man laver mad eller what ever ;) Ellers noget lækkert Jose Gonzalez eller Cohen, der har brug for god lyd :D

 553. Jeg ville nok mest komme til at lytte til radio på den, især her i min kommende barsels-periode. P3 er favoritkanalen, og alleryndlings programmet er Mads og Monopolet, som jeg aldrig bliver træt af at starte lørdagen med. Er endnu ikke kommet igang med at lytte til podcasts, men mon ikke det kommer nu, hvor jeg skal slå mange timer ihjel herhjemme? :-D

 554. Jeg vil frygteligt gerne høre Queen Bs “Flawless Remix”. Grunden er for mit vedkommende åbenlys: Damen er f.a.n.t.a.s.t.i.s.k!

 555. Den ville være en perfekt og noget mere model model til min lejlighed. Har stadig konfirmationsanlægget :( Jeg ville helt klart spille Alvvays eller Morrissey helt vildt højt! GLÆDELIG JUL (Ej okay ville spille den her med Jimmy Fallon og Mariah Carey og the rootshttps://www.youtube.com/watch?v=sWEfszb9h8Q)

 556. For mit vedkommende skulle der helt sikkert høres Mads og Monopolet hver lørdag. Derudover er jeg også meget glad for deprimusik fra Lana del Ray, men kunne også godt skråle med på noget Who Made Who :)

 557. Fed konkurrence!
  Jeg elsker at skrue op for tøsemusikken og tage et langt bad og holde hjemmespa!
  I forhold til musikvalget er jeg noget broget, men et forslag kunne være Beyoncé, Lana Del Rey eller Medina. Så er stemningen ligesom sat! Oveni hatten skal min kæreste på 6 måneders udveksling til februar så det er da om noget en anledning til at bruge en masse tid på tøsemusik og selvforkælelse!

 558. Jeg skulle uden tvivl høre en masse p6 beat, det kører i forvejen herhjemme døgnet rundt. Desværre også fra en Macbook. Desuden skulle favoritten Sharon Van Etten ha’ al den spilletid, hun fortjener. (Hvis du er til melankolsk tude-rock, så kan du godt komme igang med hende. Tro mig!)
  Jeg har også valgt det kære fjernsyn fra, så når det går rigtig for sig, står den på podcasts fra 24/7 og Mads & Monopolet i weekenderne ;-)

  Rigtig god jul :-)

 559. Mads og monopolet på P3! vores gamle radio/højtaler gik til i en flytning, og savner at lytte til lidt radio engang imellem, derudover tænker jeg at det ville være super smart at den er bærbar så vi kan flytte den rundt, med to små drenge er der konstant gang i den og det kunne være sjovt at danse rundt i hele lejligheden

 560. Jeg ville høre det radioprogram, som jeg altid lytter til, nemlig P3. Jeg kan ikke få mig selv til at spille andet – udover en playliste, selvfølgelig.
  God jul!

 561. Jeg ville elske at høre Banks på den her lækre højtaler – jeg er helt tosset med hendes lækre musik lige pt!
  Til sommer vil jeg elske at tage den med ned til Christianshavns kanal (jeg bor lige ved siden af), for at spille en masse lækker sommermusik eller med over på KUA for at gøre øllerne og solen lidt rarere! Og ellers er musikquizzen og Mads og monopolet altid en sikker vinder! :)

 562. Den ville da have været perfekt her til december, hvor julemusikken kører non stop :) Jeg ville sætte min iPod til, så den bare kunne spille en masse blandet musik.

 563. Åh, så ville jeg høre Mads og Monopolet på p3 en dejlig lørdag morgen med en kop te og nybagt brød til!

 564. Jeg ville elske at spille “all the single ladies” (HØJT, sådan syng med HØJT) for alle de fantastiske single damer jeg skal holde julefrokost for i weekenden <3