Før-udsalg hos Me & the Met for mine læsere

meandthemet

Jeg har flere gange delt, hvor begejstret jeg er for webshoppen Me & the Met og deres fabelagtige leverings- og retursystem. I dag starter de før-udsalg, kun for deres egne  medlemmer og så for jer, mine søde læsere. Med 40% på hele molevitten.

Så skulle I stå at mangle (ja, ja det er et definitionsspørgsmål, I know) den perfekte sorte blazer, ditto læderleggins eller kjolen til nytår, så kan I handle ALT hos Me & the Met med 40% i rabat med koden emilysalomon40 gældende fra i dag.

Nedenfor er jeg i denne nederdel fra Ganni og denne strik fra Filippa K.hvidstrik4_zps4f9130bb

(indlægget er udgivet i samarbejde med Me & the Met)

(Visited 649 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

    1. Oh, den var jeg ellers også klar på, men havde helst taget den i en Medium som er udsolgt.. Æv.

    1. Har ikke nået at trække en vinder endnu, men annoncerer det i morgen :) så meget i lige måde :)

  1. Tak for tippet -jeg har lige foræret mig semv en før-julegave (det udelukker jo ikke én til juleaften, vel?) i form af “den perfekte sorte blazer”;-)