11 fine festkjoler til nytår

partydressesMed nytåret lige om hjørnet er jeg for alvor gået i kjoletænkeboks. Selvom jeg langtfra er den største nytårsfan, så ser jeg det nemlig alligevel altid, som alletiders gode undskyldning for at købe en pæn kjole. Sådan en er altid god at have. Både på årets sidste dag og efterfølgende :)

Og der er jo også selve julen og juledagene, hvor en ny kjole slet ikke ville være så tosset…

Jeg hælder mest til nummer 1, som jeg også har nævnt tidligere og ellers er jeg lidt lun på 3’eren, der har de fineste lingerireferencer og den elegante 8’er, som man uden tvivl kommer til at ligne en filmstjerne fra Hollywoods guldalder i.

Har I købt/fundet jeres nytårskjole?

ENGLISH RECAP: With New Years Eve just around the corner, I’ve started to look for a cute party dress. 1, 3 and 8 are my favorites but I’d love to own all of them.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 1.329 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Meget lækre kjoler. Jeg er i sær vild med guldpailletkjolen. Og så er der flere af dem som også sagtens kunne bruges som bryllupsgæst, hvis man skal til bryllup næste år :-)

  Alt muligt andet om bryllup kan man finde på http://bryllupsfeensblog.dk, når man er færdig med at kigge på skønne nytårsårskjoler, gaveideer og lækre opskrifter hos Emily Salomon.

  Tak for en altid skøn blog!

  1. Selv tak Stephanie :) Uh, bryllupper er altså yndlings, håber på en masse i 2015. Indtil videre har jeg to i kalenderen :)

 2. Æv – den slettede resten af mit svar.. Nå men hvis jeg ikke skulle have min lækre søn på armen til nytårsfesten i år, så havde jeg helt sikkert købt kjole nr. 9 – i stedet er jeg gået for en lille fræk sag i sort :) Måske du kan have 9’eren på for min skyld? ;)
  Jeg er også ret vild med blonden fra Ganni, men Ganni er også bare altid leveringsdygtige indenfor klassisk skønhed <3

 3. Min veninde og jeg kan godt lide din blog. Din tøjsmag er elegant, simpelt, men god. Disse kjoler er smukke, men måske lidt for dyre i forhold til hvordan de ser ud – selvom du selvfølgelig ikke bestemmer prisen.
  Dine andre indlæg på bloggen er også rigtig gode. Der er en masse forskellige ting og læseren kan lære en masse.

 4. Du laver altid virkelig fine indlæg og har så god styr på stilen, derfor vil jeg tillade mig at spørge om du ikke vil lave et indlæg med overvejelser omkring/konkrete eksempler i forhold til hvad man tager ud over en fin kjole? Jeg synes tit det er lidt et dilemma, på trods af at jeg har en del små jakker, blazere, cardigans, de skal lige som kunne leve lidt op til kjolen synes jeg :)

  1. Hej Ida, haha… det kender jeg godt. Det er ligesom altid et problem herhjemme hvor man ikke altid kan nøjes med bare arme… Det vil jeg overveje at lave :)

 5. Åh måtte lige kommentere for at rose din måde at stille collagen op. Så logisk og nemt at finde kjolerne + hvor de er fra (det mangler ofte i collager synes jeg, så ros til dig).