Gaveguide til ham

forhim

Herrerne skal jo også vide det er jul, så hermed mit bud på gaver til dem med ulige CPR-nummer. Men det er altid liiiidt svært det med mænd (i alle aldre) og gaver ikke? Enten så ønsker de sig ingenting (fordi de selv køber alt hvad de mangler… eller ikke kan komme på noget) og hvis de ønsker sig noget er det kostbare gadgets. Eller hur?

Ps. Find gaveidéerne til din mor, søster eller veninde her.

Ooooog så glemte jeg denne cool t-shirt med vigtigt budskab ;), på collagen. Flere seje tee’s til ham her.

ENGLISH RECAP: 18 gift ideas for him.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 4.201 times, 8 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Gode gaveønsker! Og et gopro til lidt over 1.000 kr. – synes kun jeg har set nogle ret dyre udgaver, så det link må jeg lige gemme :) Jeg kender én der ønsker sig in ear-høretelefoner og jeg synes selv, at jeg har fundet nogle lidt fancy nogle fra Phillips. Tip hermed givet videre til andre damer :-)

    1. Ja, det er ok pris ikke? Det er selvklart heller ikke så stort/fancy som de dyrere, men alligevel :)
      Godt tip!

  2. De whiskey glas er satme fede! Det tror jeg at min kæreste skal have. Han bruger også den slags glas til portvin, som han drikker i store mængder ;)

  3. Og bum, 4 whiskyglas på vej hjem til den bedre halvdel i julegave! Han er ved at lave et barskab, i vores ny erhvervede teaktræ kommode! Den klapper ned som et bord og det hele, med gammelt harlekin lignende glas. Så sejt!