Gaveguide til hende

gaveguide hende

22 idéer til hvad du skal give din veninde, søster, mor, kæreste eller dig selv ;) Om ikke andet måske lidt inspiration til ens egen ønskeseddel her op mod slutspurten af gaveræset.

Har I fået købt mange julegaver? Eller er I måske endda færdige? Jeg er halvvejs og satser på at blive færdig med de sidste indkøb (på nettet, så nemt og ustresset jo) i denne uge :)

I morgen kommer der gaveguide til d’herrer.

Ps. Se min egen juleønskeliste her.

ENGLISH RECAP: 22 gift ideas for her.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 3.950 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Super inspiration :-)

  Jeg har kun købt én gave indtil videre. Skal heldigvis kun give til fem personer, men ender altid med at købe flere gaver til den samme person. Når min specialeslutspurt er ovre d. 19. december, skal der julehygges helt voldsomt meget. Naturligvis med julegaveindkøb :-)

  /Line

  1. Godt at høre Line! Og held og lykke med slutspurten. Sejt at du snart er færdig :)

 2. Er helt forelsket i den printede nederdel fra Ganni! den er så fin! den må jeg have med på min ønskeliste! tak for inspirationen :-)

  1. Det er shorts. Min fejl, sorry! Men stadig så fine og de ligner altså en nederdel på :)

 3. Jeg kan kun finde nr. 20 som shorts og så vidt som jeg kan se er det også shorts du linker til. Men jeg vil gerne finde nederdelen, er der nogle der har link til?:)

 4. Hej Emily tak for inspiration. Ved du hvor de forhandler Danish Art Prints i København? Har fundet den på nettet, men er i tidspres :)

  1. Nej, desværre ikke. Men hvis det er til jul, så tror jeg godt at de kan nå at sende? Prøv evt at ringe eller skrive til dem :)