Min juleønskeliste

ønskeseddel

Hermed min egen ønskeseddel, der både rummer fornødenheder, gamle favoritter som jeg enten er løbet tør for eller har brug for flere af og så lidt litteratur, lidt pænt til hjemmet og halsen og lidt fint dims.

Jeg følger snarest op med en gaveguide til ham (far/bror/kæreste) og hende (mor/søster/veninde).

Hvad ønsker I jer til jul???

{1} Den yndigste vægkalender fra Selma Lamai, 199 kr. Jeg har gået i gymnasiet med Selma og bliver igen og igen fortryllet af hendes store, grafiske kunnen, udtryk og talent.

{2} Sødeste lille smykkebakke, der ikke bare vil pynte ved vasken på mit badeværelse, men også passe på mine ringe. Eiffel-smykkeskål fra Anthropologie, ca. 95 kr.

{3} Drømmehalskæde fra byBiehl i massivt guld og med diamantvedhæng, 4.995 kr. Overvejer lidt at forære mig selv den som tillykke-med-‘nyt’-job-og-bog-gave. Men omvendt måske en liiiidt flot julegave til en selv ;)

{4} Fordi jeg har en ubændig trang til at bage kopkager igen snart. Fineste sæt med muffinforme og stjernetoppers fra Meri Meri, 79 kr.

{5} Lir til min bar. Krystallignende coastere til at sætte under glas, ca. 75 kr. stk. hos Anthropologie. Og en sej cocktail shaker med cl mål på selve glasset, så smart. Fra WMF til 249 kr.

{6} Jeg elsker at skrive lister og det ville kun blive bedre med denne kønne Today’s To do’s, ca. 100 kr., til at holde styr på alle gøremålene.

{7} Der er noget så hyggeligt på min vej og folk har levende lys i lanterner på trappestenen foran husene og i forhaverne. Jeg har et par små fra Ikea, men jeg vil gerne være med på de store, man kan have et eller flere bloklys i. Lanterne fra Ellos, 279 kr.

{8} Jeg har brugt dem de sidste 3 år og de er uovertrufne. Går ikke i stykker og jeg kan klare en sæson med 3-4 par. De allerbedste, tætte, matte strømpebukser Pure Matt 100 Denier fra Falke i sort, 249 kr. (der er køb 4 betal for 3).

{9} Elsker ristet brød (det er i øvrigt også den eneste måde jeg lige akkurat kan lide rugbrød på) og må derfor snart eje en brødrister, denne her er ok pæn, men uden at koste en formue. Brødrister fra OBH Nordica, 249 kr.
Er der i øvrigt nogen, der kan fortælle mig, hvad denne her brødrister (til 2.799 kr!!!) kan? For jeg synes den er virkelig pæn, men tænker, at det måske er lige i overkanten for at få ristet sit brød? Men hvis den også smører brødet og laver morgenbakke, så vil jeg da overveje.

{10} Nogen er kommet til at spise af mit Hay-sengetæppe, så jeg ønsker mig et nyt, vildt ét fra Urban Outfitters, ca. 1.650 kr., det her er også flot og det samme med dette billigere alternativ. Så kan I selv gætte, hvem det er, der bør forære mig et nyt sengetæppe ;)

{11} Jeg har den jo allerede (og knuselsker den), så ønsker mig den ikke, men det synes jeg, at I skal ;) Se den ordentlig (også indeni og på) her og her. Den er i det lækreste, bløde læder og har masser af rum + to aftagelige stropper. Powder Leo Bag fra Markberg (mit design), 1.199 kr.

{12} Jeg fik sådan en sidste jul og har siden drømt om en til, så jeg havde en at bruge, mens den anden var til vask. Genial at løbe med i de kolde måneder! Først uden noget over i efteråret og så under en løbejakke om vinteren og man er varm og tør. Uldundertrøje fra Kari Traa, 499 kr.

{13} Jeg er stor fan af Helle Helles forfatterskab og ønsker mig hendes nyeste roman Hvis det er, 199 kr. Så ved jeg, hvad jeg skal læse i juleferien.

{14} Er løbet tør for min alleryndlingsparfume, så ønsker mig en ny. Bliver aldrig træt af dens mystiske violduft. Balenciaga Paris, 50 ml, 660 kr.

ENGLISH RECAP: My own wish list for Christmas this year. Gift guides for him (father/brother/boyfriend) and her (mother/sister/girlfriend) coming up next.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 2.458 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Mine højeste ønsker er din taske for Markberg og et par støvlet jeg har set ved Selected :)

 2. Haha, det må uden tvivl være en form for multifunktionsbrødrister til dén pris! :b

  Er ret så vild med den cocktail shaker. Kunne helt bestemt snildt tilføjes til min lille liste. Hurra for ønskelister (:

 3. Vil lige advare om, at Helle Helle ikke holder en hel jul, den er slugt meget hurtigt (-: Men god var den, selvom den også gjorde lidt ondt i hjertet.

 4. Jeg blev godt nok inspireret af dit indlæg, mange tak for det :-)

  Jeg har selv seks sider i Word, der udgør min ønskeseddel – så det var nu ikke fordi, jeg manglede ting at skrive på! Men jeg har listen liggende på computeren og tilføjer og sletter så løbende.

  Ønsker mig SÅ meget forskelligt lige fra Stine Goya kjole, ekstern harddisk, neglelak og lampe til ny mobiltelefon, fitnesstøj, uld- og silketørklæde, dug, lædervanter og en cross over lædertaske. Og meget meget mere ;-)

  /Line

 5. Ej hvor er det lækkert med nogle ønsker derver til at komme i nærheden af og dermed også lade sig inspirere af. Og gode ønsker! Jeg har tænkt på at tilføje e sengetæppe til min ønskeseddel, men hae endnu ikke fundet nogle pæne, så tak for links!

 6. De der strømpebukser – er de vinteragtige, altså sådan lidt varme så man kan bruge kjoler og nederdele også i vintertiden? Og hvordan er størrelsen? Synes nogle gange strømpebukser er så små og virkelig stramme i størrelserne!!

  1. Det er ikke sådan nogle med fleece i, hvis det er det du mener, men de er helt tætte i vævningen og medium tykke. Jeg bruger ikke andre fra oktober til marts og synes de fungerer helt fint for mig :)

   Synes faktisk ikke de er så urealistiske i størrelsen. Men ved akkurat hvad du mener. Tidligere købte jeg konsekvent strømpebukser i medium og large, fordi jeg ikke gad at de var små og stramme, men her køber jeg som regel to par i S og et i M (til de tykke dage ;)).

 7. Glædelig december :-)
  Det lyder godt nok som nogle dejlige ønsker! Kan godt være at der er nogle af ønskerne der ryger med på min! Et lille fif… din yndlings Balenciaga parfume kan du købe i tax free i lufthavnen… 75 ml for 600 kr :-) Det er da også en slags penge. God weekend.

  1. Dét er det! Håber at nogle af mine gavegivere skal ud at rejse så. Så videregiver jeg tippet til dem :) Lige over! Klem

 8. Den dyre brødrister fra Dualit har min mor :-) Det er ikke mit indtryk at den kan noget uovertruffent som andre brødristere ikke kan. Den kan riste på forskellige måder, og noget smart er at man kan trykke på en pind og så kommer brødet op (så man ikke skal stå og fiske det op og få brændt fingrene). Men det er mest designet og mærket man betaler for, tror jeg :-)
  Rigtig god jul.