Glædelig jul

jul11

Glædelig jul! Jeg tog hjem til mine forældre i går og brugte aftenen på at pynte juletræ og se Love Actually. Igen. Så kommer man rigtigt i stemning.

Dagen i dag er startet med løbetur rundt på Frederiksberg med Penny og hyggelig morgenmad og nu glæder jeg mig (næsten) som et lille barn til i aften.

Rigtig glædelig jul til jer allesammen og jeres kære. Jeg håber at I får den herligste aften og nogle rare juledage! Tak for at I læser med, kommenterer og gør dette til et helt specielt fint fællesskab <3

Og et ekstra stort kram og en tanke til de af jer, for hvem julen er særligt ensom eller konfliktfyldt.

Jeg holder nogle dages juleferie og dermed også blog- og computerfri, men vi skrives ved på den anden side.

Klem

Emily

ENGLISH RECAP: I wish you all a very merry Christmas!

jul1liten7_zpsba137d70jul3 jul5_zps57acccddnut4

Og kom så med det sne!

(Visited 388 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Her i Aalborg er vi måske heldige at få et lille drys sne i aften, siger de kloge… Vi håber! Det giver altså lige julestemningen et ekstra puf i vejret.
    Rigtig glædelig jul, Emily!

  2. Hvor er jeg glad for du også skænker en tanke til dem, som julen ikke kun er glade og lyserøde stunder for. Jeg selv kommer fra en ret konflikt fuld familie, og som den eneste særlige sensitive i familien er juledagene altid en smule mere anstrengte for mig end de fleste andre dage. Vi hygger os selvfølgelig, men desværre er der også uløste konflikter der ligger under overfladen og ulmer sådan en dag som i dag. Heldigvis bliver jeg forenet med min dejlige mand og hans familie senere, og det holder mig oppe hvis det hele bliver lidt for meget i dag. :-) det lader dog til at blive en ganske hyggelig og stille og rolig jul i år.

  3. Virkelig fine billeder! Hvor ville det være skønt med et lag sne udenfor lige nu. Det bliver ikke i år ;)
    Glædelig jul til dig også, Emily!

  4. Dine billeder er et helt eventyr! Rigtig glædelig jul søde Emily, jeg håber du får en aften og dag fyldt med julemagi :)

  5. Glædelig jul kære Emily, tak for endnu et år fyldt med betydningsfulde blogindlæg og smukke billeder <3

  6. Jeg håber du får en rigtig Glædelig Jul, Emily, sammen med din familie – og Penny :) ikke mindst, der i dagens anledning er blevet til et lille rensdyr ;)