Forårsstriber (og lækkert hår)

gannispring

Mens jeg blev opdateret, på hvordan det går henne hos Girls (synes denne sæson tegner bedre end den sidste?!), spiste is (Ben & Jerrys greek yoghurt med jordbær og shortcake, godt!) og bladrede i det nyeste Eurowoman i går aftes, var jeg også lige forbi Ganni at kigge på forårssager.

Det gad jeg altså godt snart. Både forår og nyt tøj. Er inde i sådan en periode, hvor hele ens garderobe føles lidt blah. Og hvor man bare har lyst til at hoppe i en fin forårsstribet tee (jvf. indlægget om vinterstriber), smækbuks (turde ikke sidste år, er SÅ klar i år) og pumps. Med bare fødder i sidstnævnte. Basta.

Vil også gerne have nyt forårshår. Det har jeg heldigvis en tid til hos Gun-Britt i næste uge. Klipningen må gerne være en længere variant af det modellen har ovenfor.

Hvad tænker I? Er I også klar på at hoppe i forårsstriber og overalls? Og skal jeg virkelig have sådan noget hår?

Ps. Er også lun på de her striber og så vil jeg gerne have denne her udover indtil det rent faktisk bliver varmt nok til tee og smækbuks solo.

ENGLISH RECAP: I’m oh so ready for spring and I plan on looking somewhat like the picture above. Hair included.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 742 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hyggeligt indlæg i al sin enkelhed! Kan godt lide, når det bliver så hverdagsagtigt og hvor du funderer lidt over tingene :)

  Mht. forår er jeg også SÅ klar, men mht. til håret vil jeg umiddelbart sige nej. Har nogenlunde samme ansigtsform som dig (vil jeg skyde på) og har haft en lign. frisure. Mig var det IKKE pænt til ;) Men det er selvfølgelig ikke til at sige – og det vokser jo ud igen, før eller siden…. :)

  1. Dejligt at høre og tak for ærligt svar med håret :) Heller ikke hvis det er i en lang version? Altså vil ikke have så meget af længden, men kan godt lide det, der sker foran/ved panden…

   1. Ahh, jeg troede vi snakkede længden!

    Pandehår er fedt, overvejer stadig (på 10. år) om jeg skulle begive mig ud i det… Så du må gerne gå først :D

 2. Jeg er helt sikkert klar på striber og nyt hår! Jeg trænger sådan til at blive klippet – det er ikke sket siden før vi tog afsted til Sydamerika og USA, og det trænger nu! Og de striber jeg allerede har i min garderobe, er flittigt i rotation. Mere striber til folket!
  Og go til model-håret til dig :-D

 3. Det ville være så synd hvis du klippede håret så kort, du har det smukkeste hår jeg længe har set. Da jeg har samme højde som dig, glæder jeg mig til at se dig i bukserne, kan ikke helt finde ud af om det ville være noget for mig. Striber er altid en fast del af min garderobe. Tak for nogle dejlige sider om indretning, blev virkelig inspireret til at rydde op i mine skuffer med dullegrej og gøre sofabordet indbydende at se på og sidde rundt om. Det kom til at minde en anelse om dit. Håber det går ?? :) Og endelig mange tak for de dejlige historier og billeder af den kønne og charmerende vuf. Rigtig god aften til dig :)

  1. Nej, nej slet ikke så kort. Vil gerne beholde det meste af længden, men kunne godt tænke mig at der ‘skete lidt mere’ omkring ansigtet… Hmm… må tænke lidt over det. Og mange tak :)

   Det er jeg bare så glad for at høre, bare fedt hvis det kan inspirere :)

   Selv tak. Dejligt at du læser med!

 4. Jeg er med på de striber der! Og forår og nyt hår! Jeg synes godt nok at mit eget projekt få-min-egen-hårfarve-igen trækker et par tænder ud!
  Smækbuksen hopper jeg nok aldrig i igen, fordi det minder mig for meget om, da jeg var 15 år og flipper med sort trolde-hår og converse, hvor min veninde havde skrevet “hippie” på snuderne. Ikke nogen viiildt fotogen periode…. ;-)

  Kh. Josefine

  1. Åh nej, det med at få egen hårfarve igen er det værste og sværeste. Det kræver viljestyrke og tålmodighed. Har selv gjort det et par gange, så forstår dig og føler med dig!

   Hahaha… det lyder skisme lækkert ellers ;)

   Klem

 5. Jeg glæder mig også til striber og sommerbrune ben. Du har i øvrigt inspireret mig til at købe L’Oreal Ever Riche shampoo og balsam. Og du har helt ret: fantastisk duft! ;) Så nu glæder jeg mig til, at min sidste lille rest shampoo og balsam er brugt, så jeg kan tage hul på de nye – alene pga. duften ;) Håber selvfølgelig også, det er godt for mit hår, men vores krøl/fald minder en del om hinanden, så mon ikke.

 6. Du har simpelthen det SMUKKESTE hår – heldige asen – så behold du hellere det :-)

  Jeg er med på striberne, og har derfor også for to dage siden klikket en stribet sag fra Saint James hjem! (…og shoppet ret meget Etoilé Isabel Marant, en blazer fra Helmut Lang og den fineste blondebody med høj hals fra Ganni :-))

  God forårsshopping til dig!

  1. Ok, lover ikke at klippe det kort, men måske noget af det der pjusk/tjavs foran. Det er lidt lækkert synes jeg…

   Av, det lyder rart, nu får jeg helt lyst til endnu mere forårsshopping :)

 7. det er en mega lækker frisure – jeg siger go for it!

  og hvor er den lækre smækbuks forresten fra? :)

  1. Alt på billedet er fra Ganni. Overalls’ne er bare ikke kommet i butik endnu, men de er på trapperne :)

 8. Jeg ville lige tænke over Gun-Britt igen. Har været der et par gange her på det sidste, og blevet ret skuffet over resultatet. Som blogger, med sig selv som model, må håret ikke kikse. Mette Stanley i Charlottenlund kan anbefales.