His & hers

Indlægget er udgivet i samarbejde med Skagen

Næst efter at være mere end almindeligt glad for tasker, så er jeg besat af ure. Faktisk har jeg været glad for ure, så længe jeg kan huske og kan stadig fornemme suset i maven og glæden over min barndoms allerførste lille plastikur i smarte farver. Med udskiftelige remme. Jeg fik det, da jeg skulle starte i skole og netop havde lært klokken.

Og siden har kærligheden til urene altså været der. Jeg har et ganske særligt ur, jeg har arvet fra min far, som jeg går mest med, men så har jeg også en hel del, som jeg er det utro med.

Og seneste tilføjelse til samlingen er en smuk, gylden sag fra Skagen. Jeg går stort set kun med guldsmykker og har altid et par guldarmbånd på og kan godt lide at mit ur, går fint i spænd med dem og nærmest ligner et armbånd i sig selv.

Ham jeg deler adresse med er heldigvis også lidt af en urentusiast. Og blev således mægtig glad, da han også fik lov at vælge et ur fra Skagen. Det blev en enkel og klassisk sag med mørkegrøn skive og en lys læderrem. SÅ pænt og jeg planlægger at låne det snarest.

Vi var inde at vælge urene i Skagens butik på Strøget i København (Vimmelskaftet 42), der netop er genåbnet i en ny og forskønnet udgave. Bestemt et besøg værd :)

(Visited 1.732 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Troede lige, at han også havde valgt et guldur, og nåede lige et øjeblik at tænke “gangzta much?” (mænd og guldure er altså en farlig kombo!), så blev meget begejstret, da jeg opdagede, at det var læder! Virkelig smukke ure, begge to. Skagen ka’ bare det der (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… ja er helt enig mht guldure og mænd. Det er sjældent at det er en vellykket kombi ;)

   Og ja, de er altså ret gode til det :)

 2. Virkelig smukke ure Skagen laver. Jeg har haft 2, og planlægger et nyt ifm. min 30 års fødselsdag. Synes bare ikke, der er det helt perfekte – jo, hvis jeg selv kunne sammensætte det af de eksisterende :)

  Jeg kan ikke finde dit ur på deres site. Har du et link eller et navn på modellen?

  Rigtig god dag :)

  1. Hej Pernille,
   Det er da også en god anledning til at forære sig selv noget fint :)
   Ih det kender jeg godt. Altså det der med at man gerne selv lige ville kunne plukke lidt hist og her og sammensætte det helt perfekte selv.

   Har desværre ikke et link, da jeg var inde i butikken at vælge det, men kan lige undersøge hvad det hedder :)
   Klem
   Emily

 3. Hvor er det ur dog bare smukt! Jeg er også helt fanatisk med ure – både til hjemmet og håndleddet :) Ønskede mig et i konfirmationsgave, som jeg ikke tog af, før jeg fik et nyt i studentergave! Jeg elsker dem! Men mine er stål og kunne virkelig godt tænke mig et i guld også. Måske jeg skulle en tur ind forbi Skagen Ure! :D
  KH Amanda //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

  1. Ja, det er meget rart med lidt forskellige ‘farver’ at veksle mellem synes jeg. Går også med stål til hverdag, men så er det fint med guld til festlige lejligheder synes jeg :) Knus Emily

 4. Jeg kan også godt lide ure, det er bare længe siden jeg sidst har fundet et, hvor jeg har tænkt “det må jeg simpelthen bare eje”. Men det kan være fordi, at jeg har undgået at kigge ;)
  Jeres ure er i hvert fald virkelig fine, og forstår godt, at du gerne vil stjæle ham kærestens ur ;)

 5. Sikke nogle fine ure. Jeg kunne også godt tænke mig, at vide hvad modellen hedder, når du har fundet ud af det. Hvor er de små guldarmbånd fra? De passer – som du selv siger – så godt til uret. Smukt og gennemført