Follow your dream

Indlægget er udgivet i samarbejde med byBiehl

byBiehl har netop lanceret Power Necklace. En medaljon med en fin opfordring gemt indeni.

Da jeg startede nærværende blog for snart 6 år siden, havde jeg ingen idé om, hvor det ville tage mig hen. Jeg vidste blot, at jeg syntes, det var hyggeligt at dele de ting jeg godt kunne lide med andre. Hvis nogen havde fortalt mig, at jeg 6 år senere ville være selvstændig, have gang i et væld af spændende og givende samarbejder og tilmed have udgivet en bog, altsammen på grund af bloggen, så ville jeg nok have leet af dem. Det var nemlig slet ikke planen.

Læs mere nedenfor :)

Vind en Power Necklace til dig og én du holder af
Skriv en kommentar til mit instagrambillede (@emilysalomon) med halskæden, hvor du tagger, den du gerne vil dele dine drømme med og følg @bybiehl på Instagram. Vi krydstjekker og trækker en vinder på tirsdag d. 15. september kl. 16.00 :)

byBiehl fejrer kvinder, der følger deres drømme. Læs flere inspirerende historier her.

Men heldigvis fandt min drøm mig så at sige. Eller jeg fandt selvfølgelig selv på at blogge, men jeg blev overrasket over hvor passioneret, jeg hurtigt blev omkring det. Mere end jeg havde været omkring noget før. Overrasket over hvor meget det gav mig og hvor meget jeg brændte for det.

Så jeg bloggede og bloggede sideløbende med mit studie og studiejob. Jeg havde i begyndelsen ingen idé om hvor det skulle føre mig hen, men jeg elskede det og øvede mig.

I november sidste år kort efter bloggens 5-års fødselsdag, tog jeg springet og blev selvstændig med blog som hovedfokus. I juni i år udkom min første bog, Hverdagsglamour, der er en livsstilsguide til mode, mad, skønhed, indretning og oplevelser. Jeg kunne ikke være gladere over hvordan det hele udvikler sig og at se hvordan de mange år, hvor jeg arbejdede om dagen og knoklede med blog om aftenen og i weekenden virkelig lønner sig nu.

Halskæden findes i guld, sølv og oxideret sølv og der er plads nok inde i medaljonen til at man kan have en lille seddel med en besked i den eller noget andet småt, man gerne vil have på sig.

Min bog, der agerer halskædemodel her, er en af mine drømme, der er gået i opfyldelse.

I løbet af bloggens første par år prøvede jeg mange ting af, begik en del fejl og lærte af dem og hævede langsomt barren for hvad jeg gerne ville kunne tilbyde.

Og tænkte tilmed en hel del undervejs, over hvad det var jeg kunne tilbyde. Det gør jeg stadig. Det er nemlig ikke hjernekirurgi, det jeg bedriver her. Det ved jeg godt. Men gennem jeres mange dejlige kommentarer og tilkendegivelser blev jeg hen ad vejen opmærksom på, hvad det er min lille blog (måske) kan og hvad det er der motiverer mig: I er nemlig mange, der skriver, at I bruger bloggen som en inspirerende, lille, positiv pause i løbet af jeres dag. Og at den gør jer i godt humør.

Og intet kan gøre mig gladere. Så kan det godt være, at jeg ikke redder liv, men hvis jeg dagligt kan få masser af mennesker til at trække lidt på smilebåndet idet de holder en rar pause, så er jeg meget, meget taknemmelig og så har mit ‘projekt’ den største berettigelse. Synes jeg selv i alle tilfælde :)

Det er det, der er min drøm: At inspirere og underholde i et hyggeligt univers, hvor man som læser af bloggen (eller bogen) kan få et par minutters pusterum og blive husket på at lægge mærke til livets fine, små øjeblikke. Eller tage en snak om de store af og til.

Hvad er jeres drøm?

Ps. Lidt om at lave det man elsker – og knokle for det!

(Visited 1.651 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Sikke et dejligt indlæg. Det er altid så skønt at følge med i dine tanker og motiver for alle de dejlige ting, du deler med os. Og alle har vidst godt af at blive mindet om at følge deres drømme af og til!

  Min drøm er at komme til at leve af at skrive. Ikke på forfattermåden eller noget andet fancy, men på kommunikationsmåden. I en ideel verden kommer jeg til at arbejde på et forlags kommunikationsafdeling, og så er min arbejdsmæssige lykke gjort. Jeg skal bare lige færdiggøre min uddannelse først, men så er der heldigvis også massevis af tid til at øve mig på mine skriverier (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Dejligt indlæg – og ja, du og bloggen er også for mig et dejligt pusterum i en hverdag med studie og arbejde!

  Min drøm et at få en hverdag hvor jeg lever til dels af mine fritidsinteresser (kreativitet gennem bl.a. garn, papir og andet) og dels af min uddannelse (økonomi). Hvordan det skal lykkedes ved jeg endnu ikke – men det finder jeg forhåbentligt ud af en dag. :-)

 3. Hvor er det bare en skønt indlæg, sjældent er det at indlægget er sponsoreret, trådt SÅ meget i baggrunden. Det er fantastisk at læse om din indgang til bloggen, dét at være selvstændig og din generelle indstilling til nok noget nær alt i dit liv. Meget meget inspirerende. Det kan virke ret så fedterøvsagtigt med alt den ros, men lige i dit tilfælde synes jeg virkelig at rosen er velfortjent!
  Jeg drømmer om at lave en variant af en “Emily” en dag. Jeg gad så godt at være selvstændig og aller helst med en kombination af min blog, skriverier, opskriftudvikling – både for mig selv og andre, fotografering og udvikling af egne projekter. Det ville gøre mig virkelig virkelig glad hvis det kunne lykkes på et tidspunkt.

  KH

 4. dejligt at have drømme og nogle er dejlige at leve ud og andre forbliver måske som drømme, men hvor dejligt for dig, at du har fået udlevet din drøm med bloggen og din bog.

  jeg har en drøm om at komme til at arbejde med mad og udvikle min egen blog til en mad-blog på sigt. Har en stor passion for bæredygtighed, mad & bagning.

  smil Lene .0)
  Århus.

 5. Det var en dejlig anderledes vinkel på et sponsoreret indlæg. Sejt Emily! Det er kun positivt ment. :)

  Jeg drømmer om at min kæreste og jeg finder en lejlighed at flytte sammen i. Jeg drømmer om både at få hund og kat, dog nok ikke nødvendigvis samtidig. Jeg drømmer om, med min uddannelse om 3 års tid, at gøre en forskel for mennesker der har brug for hjælp (jeg studerer til ergoterapeut), drømmen er nok at arbejde med børn eller erhvervede hjerneskader og jeg vil yde mit allerbedste for at gøre alt for dem der kommer i mine hænder. :) måske børn en dag, er nok også et ønske omend jeg slet ikke ønsker det lige nu, men sådan på den lange bane. Tak for at få mig til at reflektere lidt :) for selvom ens drømme ikke er “store” eller omhandler vilde ting som at rejse jorden rundt, bungee jumpe, udgive en bog eller lignende, så er det stadig mine drømme og det er helt okay og det er der ikke noget galt i for ingen dikterer hvad man må ønske og drømme om :)

 6. Min drøm er at sejle jorden rundt i mit eget skib. Så jeg mangler bare: et skib + 300.000+400.000 kr + 3 år + at kunne sejle ☺️ den drøm er nok ikke lige om hjørnet. Men jeg arbejder på det.

  Jeg ville btw gule halskæden til min søster. Hun lever sin drøm og det er jeg meget stolt af.

 7. Dejligt og fint indlæg, om hvordan din blog er blevet din drøm. Det er fantastisk at verden er indrettet sådan, at ens drømme snart ikke har en grænse, og man ikke længere behøver at prioritere at være realistisk, fremfor at følge drømmene og dens veje.

  Min drøm er, at hjælpe andre. På hvilken måde er egentlig lidt underordnet. Jeg starter på socialrådgiveruddannelsen til februar, og lur mig om ikke, at den fører mig af nogle af vejene hvor man kan give andre noget hjælp. Derudover drømmer jeg også om at være kreativ – skrive, tage billeder og nyde livet.
  Mon ikke det hele kan lade sig gøre i sidste ende :)

 8. Hvor er det altså fint skrevet og samtidig også vildt motiverende! Lige pt. er jeg i gang med at udleve en drøm (af mange ;) ). Min kæreste og jeg solgte lejligheden i sommers, og i august tog vi afsted på eventyr uden returbillet. Det har indtil videre ført os igennem Rusland og Japan, og nu sidder vi i Seoul i Sydkorea. Det er ikke noget vi kan gøre for evigt, men lige nu er jeg glad over at det kan lade sig gøre og at vi oplever så meget sammen :)

 9. Hvor er det fint det du skriver. Jeg bliver altid glad af at komme her ind :)

  Min drøm er at åbne en restaurant et lille sted i Toscana. En cafe/bageri/restaurant ting hvor jeg også selv vil dyrke grønsager til stedet og have dyr til kødet. Jeg elsker mere end noget andet at bage kager, lave mad og være i min køkkenhave.
  Så derfor er min drøm at jeg kan lave det hele tiden, fordi det er det jeg bliver glad af.
  Jeg er 17 år og går på gymnasiet og tænker tit om jeg er havnet det rigtige sted. Det er jeg ikke, det ved jeg, men jeg vil gerne gøre det færdigt, hvis jeg nu engang vil noget andet. Og så kan jeg jo stadig have min drøm selvom jeg skriver matematikafleveringer osv. :)
  Der er ingen regler.

 10. Sikke et skønt og inspirerende indlæg. Jeg finder det vildt motiverende at læse om en kvinde, som tør tage chancen og forsøge at leve drømmen ud. Du kommer helt sikkert med et budskab som mange af os andre kan lære af. Tak for endnu en hyggestund og inspiration til hverdagen.

 11. Hej Emily :)
  Jeg har længe gået og overvejet at købe din bog! :) Jeg kunne godt tænke mig at vide, om det bare sådan er “billeder” eller om der også er opskrifter på f.eks. cocktails, mad og andet :)