Indeni Hverdagsglamour og tak

Først og fremmest: Tak, tak, tak af hele mit hjerte for alle jeres mere end søde tilbagemeldinger og lykønskninger. Og tusinde tak til alle jer der deler billeder med bogen på Instagram. Det er helt fantastisk at tjekke #hverdagsglamour og se bogen rundt omkring hjemme hos jer. Tak <3

I er nogle der har spurgt, hvor man mon får fat i et eksemplar. Bogen kan købes i alle boghandlere (og er allerede røget på Bog & Idés bestsellerliste, er altså lidt stolt). Hvis ikke lige boghandleren har den, kan de bestille den hjem. Og så kan den selvfølgelig også købes på nettet. Bl.a. lige her, men også hos Saxo, Arnold Busck, Bog & Idé m.fl.

Signering
De 200 signerede eksemplarer blev revet væk og noget lignende er desværre ikke muligt af administrative årsager (måske jeg selv skulle få en webshop snart?), men jeg håber virkelig, at det bliver muligt med en signeringsrunde eller to, hvor man kan komme forbi at få signeret sin bog :)

Indeni
Og nu til det rigtigt sjove. Nemlig et lille kig i bogen. Der er også en læseprøve her, hvis man vil se mere.

Bogen er en lille guide til de samme emner, som bloggen beskæftiger sig med: Skønhed, stil, mad, indretning og oplevelser. I indretningsafsnittet er der bl.a. en guide til hvordan man laver en gallerivæg.

I afsnittet om stil kan man finde idéer til hvad en god basisgarderobe skal indeholde og hvordan den kan kombineres på kryds og tværs. Der er også forslag til hvad man skal tilføje sin garderobe alt efter sæson, tips til at passe på sine ting m.m.

Kapitlet om oplevelser indeholder både guides til hvad man skal have med i kufferten alt efter destination, det perfekte håndbagagekit, tips til gode feriebilleder og -oplevelser og idéer til at holde ferie hjemme, lave hjemme-spa og andre rare ting.

I skønhedsafsnittet er der masser af trin for trin guides til alt fra hurtig hverdagsmakeup og -frisurer til smokey eyes og beachwaves.

Sidst men ikke mindst er der et kapitel med opskrifter. Det er i to dele og det ene byder på hurtige og sunde forslag til morgenmad, frokost og aftensmad…

… mens det andet er idéer til noget man kan invitere på: Kager & cocktails, søndagsbrunch, picnic og filmaften deluxe. Og så bestemmer man jo selv om det skal være på en festlig hverdagsaften eller til en særlig lejlighed.

(Visited 2.732 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Det er simpelthen den skønneste bog, jeg har haft længe!! Jeg bliver så glad når jeg kommer hjem og ser den ligge og pynte så fint på sengebordet..:)

 2. Den ser simpelthen så fin ud! Kæmpe tillykke med den – godt arbejde! :) Glæder mig til at læse den her over sommeren! Kh Pernille

 3. Kære Emily, der er bøger man læser og sætter i reolen og så er der de bøger man læser og lader ligge fremme fordi man aldrig helt bliver færdig med dem. Din über skønne bog hører til de sidste. SMUK!! Jeg bliver helt glad indeni når jeg kigger i den :) Tillykke med den og det flotte salg! KH Kamilla

  1. Åh tusinde tak Kamilla, det gør mig meget, meget glad og stolt at læse. Tak <3 Kram Emily

 4. Du har simpelthen også bare lavet den skønneste, fineste og mest inspirernede bog Emily!

  Jeg er især blevet inspireret af din guide til basis- og årstidsgarderoberne samt stylingen nederdelene på 7 måder – et område jeg virkelig godt kan bruge hjælp til og den har jeg nu takket være din bog :) Og så har du også fået nogle dejlige opskrifter med ;)
  Regnbuesalaten er allerede min favorit og Alma er allerede dybt afhængig af dine vaniljemuffins ;)

  Ha en dejlig dag,
  Kram Maria

  1. Åh det er jeg vel nok glad for at høre Maria og tak for at du kom i torsdags <3 Glæder mig til at se din bog snart. Kram!

 5. Den er bare så fin din lille bog. Har allerede ladet mig inspirere af den til en lille alene-brunch lørdag formiddag, og i morgen bliver en af opskrifterne grundlag for menuen til morgendagens valgmenu, når vi har inviteret gæster til at fejre demokratiet. Tak for endnu mere skøn inspiration! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Din bog ser bare SÅ fin ud!!
  Jeg har ønsket mig den i fødselsdagsgave (jeg har fødselsdag idag) og håber sådan den ligger i gavebunken på søndag, så Batman og jeg kan sidde og hyggelæse noget verdens sødeste hundetræner har skabt

  1. Åh hvor hyggeligt at høre fra dig og Batman! Håber dit ønske går i opfyldelse ;) Klem Emily

 7. Jeg MÅ simpelthen vide – hvor er den mønstrede top fra, som du har på i det øverste billede? Altså den billedet bag book coveret?

  1. Det er en gammel Isabel Marant Etoile tunika. Men Cecilie Copenhagen laver nogle lignende :) Knus

 8. Nu blev jeg jo NØDT til at bestille bogen! Den skal underholde mig, indtil jeg om et par uger tager hul på min nye rolle som mor :-)

  Glæder mig især til afsnittet omkring basis garderoben og opskrifterne :-)

 9. Hej Emily.
  Jeg er strålende glad for din-nu-min-bog <3 Jeg er nysgerrig på om det har været en bevidst markedsførelse, at du ville have mest Rudolf Care produkter i bogen? Grunden til jeg spørger er, at jeg er studerende og synes du plejer, at vise produkter mere bredt -du ved af mange forskellige produkter, som også er lidt billigere. Rudolf Care er et mega lækkert produkt, hvor jeg også nogle af du ved solcremerne, deo og crem til hænderne. Men kan netop godt lide din blog fordi du vælger forskellige ting.
  Bedste hilsner fra Louise ;)

  1. Hej Louise, det skal slet ikke ses som hverken reklame eller markedsføring, men slet og ret de produkter jeg holder mest af og kan anbefale :) At Rudolph Care er kommet til at fylde en del fordi de også optræder på mange af mine ‘stemningsbilleder’ er tilfældigt og ikke noget jeg havde tænkt over. De er bare kommet meget med fordi de står mange steder i mit hjem :) Men jeg forstår bestemt hvad du mener! Sad selv og bladrede bogen igennem og tænkte ‘hold da op hvor er der meget RC’. Og havde jeg tænkt over det på forhånd havde jeg nok valgt at bruge nogle andre stemningsbilleder også :) Men ja, det er altså ren tilfældighed og så simpelthen fordi jeg holder sådan af mærket og åbenbart har dekoreret mit hjem med det ;)
   Under ‘i beautyboxen’ efter årstid finder du budgetvenlige alternativer, så der også gerne skulle være noget for su-budgettet. Knus Emily

 10. Hej Emily.

  Jeg er strålende glad for din-nu-min-bog. Jeg er studerende og er nysgerrig på om det var et bevidst valg, at reklamere for Rudolf Care igennem hele bogen. Synes dine valgt af produkter plejer, at være lidt mere i forskellige prisklasser. Holder selv af de produkter, synes bare der var mange af dem. De bedste hilsner fra Louise

 11. Hej Emily.
  Jeg er strålende glad for din-nu-min-bog. Jeg er nysgerrig på hvordan det kan være, at Rudolf Care produkterne fyldte så stor en del af bogen? Synes du formår, at vise mange forskellige produkter. Mange hilsner den studerende. Louise

  1. Hej Dorte, det har jeg fundet på Etsy :) Søgte på self adhesive wallpaper så dukker der en masse frem. Kh. Emily

 12. Hej søde Emily, kan man stadig købe din meget fine bog nogen steder? Kan se den er udsolgt hos Saxo ?

  1. Hej Ida, den er desværre udsolgt fra forlaget, men du kan måske være heldig at finde den i en fysisk boghandel, der har et eksemplar tilbage, eller købe den brugt. Kram Emily