Bogklubs-update maj og juni

ove3_zpsezskdu4a

Jamen altså, jeg er skisme lidt bagefter med alting denne måned. Og grundet al virak omkring flytning og bog, har jeg heller ikke været så flink til at få læst (er kollapset hver aften, når jeg har lagt mig i min seng). Hvilket er lidt skidt, når nu man modererer en læseklub. Det beklager jeg altså og håber at I bærer over med mig.

MEN nok ynk og klynk ;) Her kommer i stedet en plan:

På søndag d. 21 juni diskuterer vi Tove Ditlevsens fabelagtige (det synes jeg i alle tilfælde) Jeg ville være enke, og jeg ville være digter.

OG så skyder vi også diskussionen for juni måneds bog Alt må vige for natten en anelse ud i fremtiden og diskuterer således den en gang midt i juli i stedet.

vigan1_zpszy7lvbbm

Hvilket slet ikke er så dumt endda, for den har vist sig – mystisk nok – først at udkomme (igen?) som paperback d. 22. juni. Så kan alle læse med også de, der gerne vil vente og købe paperback’en.

Altså: D. 21. juni er der diskussion af Jeg ville være enke og jeg ville være digter og diskussionen af Alt må vige for natten er rykke til midt i juli, så alle kan nå at være med (også mig) :)

 

(Visited 1.382 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

    1. Hej Sanne,
      Det er jeg også så ked af og kan godt forstå at det er irriterende. Finder på et system, så det ikke kommer til at ske fremover :)
      Dog er det nu kun sket 2 gange før, men det er selvfølgelig også to gange for meget. Min fejl og det beklager jeg. Klem Emily