Weekendlykke

alt fra Selected Femme: nederdel// bluse// støvler

Jeg holder om nogen af hverdagen, men lige nu er jeg også fuld af boblende forventninger til den kommende weekend. Der venter nemlig masser af rare planer lige om hjørnet. Date i aften (jeg har arrangeret i al hemmelighed, ikke noget vildt, men hyggeligt at overraske den anden lidt), en af mine bedste veninders bryllup i morgen og så ellers en cykeltur i skoven og lidt helt almindelig, men kærkommen weekendhygge: Aviser, seriekigning, lydbog, rengøring (jo, jo det er også hygge) og god morgenmad (potentielt til alle måltider).

Har I fine planer for de næste par dage? Ønsker jer under alle omstændigheder en rigtig dejlig weekend :)

ENGLISH RECAP: My weekend is filled to the brim with nice plans such as a date night and one of my best friends wedding. I wish all of you a great weekend :)

(Visited 2.004 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Emily, du har så fint et hår altså :)

  Det lyder som skønne weekendplaner. Min weekend bliver også helt fantastisk med date night i aften (manden laver krabbeklør), min 30 års fødselsdag i morgen, der fejres med min kære tvillingebror, og så masser af sofahygge søndag. Der skal hele dagen (og aftenen+natten) i morgen nok lige synkes.

  God weekend! :)

  1. Tak Pernille <3

   Dét lyder vel nok også som en dejlig weekend! Rigtig god date og fødselsdag. Og sofahygge :) Klem Emily

  1. Lyder også rart omend jeg er glad for at undvære skolearbejde ;)

   Uh nu ved jeg ikke hvad du er til/har set, men jeg er glad for True Detective og Orange is the new black.

   God weekend :)

  1. Mange tak Rena :) Hele molevitten er fra Selected Femme. Uh det kan nu også være dejligt, håber at I havde en rar weekend. Klem Emily

 2. Hej Emily :) Jeg kunne rigtig godt tænke mig et indlæg der handlede lidt om gode tips til hvor man kan gå/køre/cykle i skoven her tæt på København. Tak for en god blog :) Hilsen Line

  1. Det var da en god idé, det er noteret :) Selv tak og tak for at du læser med <3 Kram