Efterårstur med Penny

Indlægget er udgivet i samarbejde med Hunter

 jakke Iro// strik Tricotage// skjorte Selected Femme// taske Céline// gummistøvler Hunter

Det er som om, at det er ekstra hyggeligt at gå ture i efteråret, eller er det bare mig? Ikke for varmt og ikke for koldt (ok, af og til for vådt) og de flotteste oplevelser i skovene, med træer og blade i de smukkeste farver. Jeg kan stadig blive helt barnligt lykkelig over nedfaldne kastanjer og planlægger at producere et kastanjedyr eller to henover de næste par måneder.

Jeg går mange, mange ture med frøken Pletnæse og selvom jeg ejer en hel del ægte friluftstøj, til de vildere ture i riv og rusk, så synes jeg altså også det er rart med den type ting, der både er praktiske og kan holde til lidt på tur, men som også er pæne nok til at man gerne vil ses i dem på gaden.

Til sidstnævnte kategori hører mine lave gummistøvler, der lidt har et biker-feel, med stropperne ved skaftet og det matsorte gummi. Perfekte til sjappede efterårsdage og lange gåture. Med tørre, varme fusser vel at mærke.

Pennys yndlingstrick: At gå på mine fødder :)

Yndlingstrick nummer to (og det første hun lærte som hvalp): At trykke snuden mod min hånd.

Opmærksom type.

Bedste venner <3

 

(Visited 2.462 times, 1 visits today)
6 år

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Efteråret er også min yndlings årstid. Det er så facinerende at se naturen skifte, bor heldigvis kun 1 min fra en skov, så i øjeblikket bliver den travet tynd på kryds og tværs. Nyder virkelig (også) dine oplæg med Penny, man bliver meget facineret og betaget af hende. Hvor har du købt de fine halsbånd du har til hende? Håber du får et fantastisk efterår ☺

  1. Åh hvor må det være dejligt at bo så tæt på skoven. Det kunne jeg også godt drømme om engang :)

   Bandanaen hun har på her er fra Furfriend: http://furfriend.dk de har så mange fine :)

 2. Hvor er i bare skønne sammen ! Hvordan trives hun med at være blevet ‘brygge-hund’ ??

  1. Tak <3 Helt fint, tror hun kan lide alle steder, men her er der jo Fælled og masser af grønt (og andre hunde!) så det er perfekt :)

 3. Hej Emily :) Sikke nogle skønne billeder!
  Da du i sin tid fik Penny, hvordan valgte du så hvilken race det skulle være? Og hvorfor blev det en hvalp og ikke en voksen hund?
  Min kæreste og jeg har besluttet os for at få et firbenet familiemedlem, og jeg synes det er lidt svært hvilken race, vi skal gå efter, om det skal være hvalp osv.
  I øvrigt har jeg allerede haft meget gavn af de hunde-indlæg der er på bloggen, så mange tak for dem og en dejlig inspirerende blog generelt:)