Instaspiration

polerstuff1

CAMP VIBES BABY!

Det er sjældent at et brands Instagram-profil er så inspirerende og hyggelig, som det er tilfældet med Poler Outdoor Stuff. Jeg stødte på profilen, da de forhandler Poler i min kærestes butik og er blevet helt forelsket i Polers feed, der er spækket med masser af outdoor, camping, de smukkeste landskaber, hunde og piger med vildt hår. Lige noget for frilufts-Emily :)

Tip mig gerne, hvis I følger en Instagram-profil, der gør jeg glade af den ene eller anden grund.

english med grey2

It’s rare that a brands Instagram profile is as inspiring and cosy as Poler Outdoor Stuff’s. I’m totally in love with the feed that’s full of camping, dogs, outdoor adventures, beautiful landscapes and girls with wild hair.

Feel free to share an Instagram-profile that makes you happy :)

polerstuff2

 

(Visited 1.354 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Årh, jeg elsker det! SÅ fint et feed. Jeg har en sweatshirt derfra som jeg knuselsker, og drømmer om én af deres soveposer også (og om at flygte fra den her heldagsregn og tage på telttur et sted med solskin, bjerge og bål, haha ;))

    1. Helt vildt! Og ja, de laver virkelig også gode ting. Jeg har deres napsack og bruger den flittigt både som rigtig sovepose, men også til hygge :) Klem

  2. Barefoot_surf_travel :) til at drømme sig væk til surfing, smukke strande og saltvandshår!

    1. Åh hvor perfekt Kristina, tak for tippet! Skal til Marokko at surfe om 3 uger, så det kunne ikke være bedre <3

      1. Jeg er i Taghazout pt med Surfmaroc. Vælter stadig rundt i bølger, står op på boardet i 5 sek og har sand overalt. Men frilufts-typen i mig elsker det! Husk at besøge Cafe Mouja for juices og L’auberge for virkelig god mad!!