Instaspiration

Skærmbillede 2015-09-12 kl. 11.48.25

IT’S A MERRY MISHAP AND I ADORE IT

De sødeste børn, minimalistisk interiør og fine stemninger altsammen foreviget i smukke og inspirerende billeder. Og den sødeste kattekilling ved navn George ej at forglemme. Det er hvad man får, om man følger A Merry Mishap på Instagram.

Jennifer, der står bag A Merry Mishap (og bloggen af samme navn), er tilsyneladende amerikaner, men er ikke desto mindre meget vild med skandinavisk stil. Sådan en fin og inspirerende profil, som jeg bliver i godt humør af at følge :)

Tip mig gerne, hvis I følger en Instagram-profil, der gør jeg glade af den ene eller anden grund.

Ps. 3 Instagram-konti som jeg følger for interiørinspiration.

ENGLISH RECAP: Follow A Merry Mishap on Instagram for pictures of the cutest kids, minimalistic interior and great inspiration. Well and a darling kitten named George.

Skærmbillede 2015-09-12 kl. 11.48.45

 

(Visited 1.388 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Det er svært at stå for kattekillinger og kønne børn :-)

  Hvis man har et blødt punkt for Paris – og Frankrig i det hele taget – vil jeg anbefale Instagram-profilen wanderwonders. Smukke billeder ledsaget af finurlige tekster og gode insider-tips.

  En anden profil er theacademynewyork, som er sjov, ‘krøllet’ og inspirerende.

  1. Haha… alstå at jeg er? Ja, det kan jeg nok ikke helt rende fra, men det er vist heller ikke noget at skamme sig over ;) Tror dog lige jeg venter lidt med at gøre noget ved det, hehe. Klem Emily

   1. Nej, på ingen måde :) små sveskebasser er noget af det mest livsbekræftende, lyder lidt kliché, men det er den største gave :)

 2. Kære Emily

  Sikke en skøn måde, hvor man som læser kan få lov at give lidt igen til dig. Her er nogle af mine yndlingsboligsider:

  http://stylebyemilyhenderson.com
  Emily er fantastisk og livsbekræftende på samme måde som din blog. Jeg elsker hendes selvironi, og at hun er så generøs med at dele ud af sin faglighed indenfor boligindretning.

  http://www.apartmenttherapy.com
  Har nogle virkelig fine boligreportager

  http://theeverygirl.com
  Siden har både gode artikler om mode og indretning

  God læselyst :-)
  Kh