3 x boliginspiration på Instagram

49kvadrat

Svenske Tina fra 49kvadrat bor helt sindssygt gennemført på lidt under 50 kvadratmeter. Hun omgiver sig kun med sorte, hvide og grå ting (+ en enkelt grøn plante hist og her), er fan af Kate Moss og formår, på trods af at hun bor på lidt plads og mere eller mindre viser variationer over det samme tema, alligevel at være vanvittigt inspirerende. Hun er nemlig mere end ferm til at holde alting i evig rotation og tage billederne fra nye vinkler, så man efterhånden føler, at man lærer det lille hjem bedre og bedre at kende.

Themrw

Hos TheTmrw kan man finde billeder af alverdens smukkeste hjem. Nogle er virkelig blot til at fodre ens drømme med (fordi man aldrig kommer i nærheden af den slags stuk eller parket), men der er også masser af brugbar inspiration at hente. Altsammen blandet med billeder af deres mops og kanin (?!) og en pandekage eller to med jordbær og flødeskum. What’s not to like?

theoryofplace

Theory of Place viser primært kontorer og især af hjemmeslagsen. Tilsat masser af nysselige detaljer, en forkærlighed for grønne planter og fine grafiske billeder og hyggelige citater, er det lige en konto efter min næse. Bloggen af samme navn, hvor man får lov at ‘besøge’ kontorerne lidt mere dybdegående, er virkelig også et besøg værd.

 

(Visited 7.184 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar