Vind: 5 smukke ringe fra Pandora

Skærmbillede 2015-10-02 kl. 14.48.52

THE MORE THE MERRIER

More is more. Sådan har jeg det for det meste, når det kommer til ringe. Så kan det godt være, at jeg får en mere og mere minimalistisk tilgang til resten af påklædningen, men der må til gengæld godt ske noget hvad angår smykker. Og ringe i særdeleshed.

Lige nu kører Pandora en sej kampagne, hvor der er 25% på ALLE ringe (både sølv og guld). Tilbuddet gælder frem til d. 18. oktober.

I den anledning har jeg udvalgt mine yndlinge blandt deres sølvringe og stylet et iøjnefaldende look med dem. Jeg er i særdeleshed pjattet med slangeringen, den lille sløjfering og den med gulddetaljerne.

Vind mine 5 favoritringe
Sammen med Pandora udlodder jeg de 5 viste ringe (de neutrale ringe er ikke med) til en værdi af ca. 3.000 kr. til en heldig vinder. Og man må gerne dele præmien med ens mor, søster eller veninde :)

For at deltage skal du blot fortælle mig, hvilken ring du synes bedst om i en kommentar nedenfor.

Og skynd dig, konkurrencen slutter allerede på onsdag d. 14. oktober kl. 12.00

 

english med grey2

 

Sorry this give away is for my Danish readers only. But I do hope you enjoy my ‘more is more’ styling of some of my favorite silver rings from Pandora :)

Synes man det bliver for meget af det gode, kan man snildt nøjes med en ring eller to for et enklere udtryk.

Sløjfering, slangering, blondering og neutral sølvring.

Love-ring, sølvring med detaljer i guld og neutral sølvring.

(Visited 4.153 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

457 Kommentarer

 1. Slangeringen er simpelthen den fineste! Den ville jeg gerne have siddende på min finger <3

 2. More is more – det kan jeg kun tilslutte mig! Faldt pladask for sløjferingen og har den perfekte makker til den ;-)

 3. Jeg elsker også nedtonet tøj og stakkevis af ringe. Og armbånd… Og forresten også halskæder. Er generelt vild med smykker.

  Favoritten er blonderingen. Den minder mig om antikke art deco ringe, som jeg har en forkærlighed for.

  Rigtig god søndag :-)

 4. Jeg er så enig, når det kommer til fingerringe – more is more! Går med få undtagelser kun i sort tøj, og metaller på fingrene med til at give et nødvendigt twist. Særligt i vinter månederne synes jeg, at det kan løfte selv den mest enkle strik :) Nå, men sidespor… Blonderingen er da godt nok noget af det fineste længe. Så den måtte i hvert fald meget gerne flytte ind og give lidt lys til min sorte vintergarderobe ;)

 5. Åh, sølvringen med de fine guld-detaljer er altså virkelig fin og unik! Den ville skabe en spændende kontrast, da jeg altid går mest med sølvringe. Fingrene er krydset herfra!

 6. Sløjferingen er så fin og smuk – og jeg gav faktisk én til min datter, da hun blev 10 år for nylig. Hun er så glad for den, og jeg kunne også godt tænke mig selv at få en til at sætte sammen med min vielsesring.

 7. Er helt vild med slange ringen og har de perfekte makker til den :)
  Og skulle helt sikkert dele de andre med min mor og lille søster, ved de ville falde i god jord ;)

 8. Sølvringen med guld er genial!! Jeg kan aldrig beslutte mig hvilket metal jeg skal tage på, så det er win-win at kunne bære begge i et smykke Og super lækkert design

 9. Sikke nogle fine ringe. Synes dog at ringen i sølv med guld detaljer er så lækker. Krydser fingre :)))

 10. Jeg har svært ved at vælge, men må nok sige blonderingen. Den er så flot og vil være lækker til alt det sorte/grå tøj jeg har.

 11. Er helt tosset med blonderingen. Den er simpelthen for flot! Men slangen er altså også ret fed ☺

 12. Min favorit er sølvringen med detaljer i guld, den er bare så fin og lige min stil.

  Ville være så fedt at vinde.

 13. Jeg er ret vild med sølvringen med guld detaljerne. Jeg er ikke så god til at mixe materialer (det er nok en form for ocd der spiller ind), så jeg tænker at denne ring ville fungere godt som bindeled mellem mine guld og sølv smykker :-))
  Krydser fingre! (Virkelig pæn neglelak i øvrigt!)

 14. Jeg er vild med pandora ringe og det look man kan skabe ved at sætte flere ringe sammen. Den enkle sølvring vil være så god sammen med dem jeg har i forvejen.

 15. Jeg synes alle ringene er skønne! :-) den skønneste må dog blive sølvringen med guld “perlerne” på din højre ringefinger – den er rå på den delikate feminine måde

 16. Sølvringen med gulddetajer. Den har jeg prøvet mange gange, men den er endnu ikke blevet min.

 17. Kære Emily,
  Fed konkurrence!
  Jeg er ret pjattet med blonderingen, du har på; den ville klæde mit art-deco arvestykke fra mormor noget så fint.
  God aften :-)

 18. Kan VIRKELIG godt lide slangeringen!!! :-) Den er bare så fin med de små sten!! Ville elske at bære den på min finger, så krydser virkelig fingre!!

 19. Blonde-ringen, hvis jeg skal vælge een. Men synes de har været gode til at lave flotte ringe, der ikke ligner alle mulige andre!!

 20. De er så fine alle sammen og er helt enig i jo flere jo bedre! Sløjferingen synes jeg er mega fin og giver et lidt mere “yndigt” udtryk til en hånd med mange rå ringe. Genial på lillefingeren

 21. Jeg har været forelsket i sløjferingen i laaang tid, men slangeringen er nu også ret fin :)

 22. Den på din venstre ringfinger (sølv med guld detaljer).
  Har faktisk været vild med den længe men endnu ikke fået resliseret et køb – måske de 25% er et hint ;)

 23. Blonderingen er så fin! Den ville jeg virkelig blive glad for at vinde :) tak for en rigtig god blog!

 24. Meget smukke ringe, men jeg er i særdeleshed vild med slangeringen – et tilpas råt og feminint udtryk i ét og samme smykke <3

 25. Sikke en lækker konkurrence. Jeg er helt vild med ringen med gulddetaljerne! Jeg er opvokset med havet i baghaven, og på en fin måde minder ringen mig om bølgerne i havet, fordi sølvringene snor sig sammen om guldstykkerne, som jeg associerer med rav. Så fint og så enkelt :)

 26. Jeg er helt vild med sølvringen med gulddetaljerne, den ville passe perfekt med mine andre ringe! Hvis jeg vandt ville jeg give en ring til min søde veninde, som bliver mor lige om lidt ❤
  Dejlig søndagskonkurrence!

 27. Jeg er nok lidt konservativ, hvad angår smykker – så jeg er mest til den neutrale sølvring. Måske det også har lidt at gøre med, at jeg har ret små hænder og dermed har enormt svært ved at finde ringe, der passer. Så skal de gerne være lidt simple, for ikke at blive for voldsomme :-)

 28. Hvor ser det bare fedt ud med ringe en masse. Til daglig har jeg desværre ikke mulighed for at gå med ringe da jeg er sygeplejerske men det næste år skal jeg bruge hjemme på barsel sammen med min dejlige datter. Lige nu kun en måned gammel og jeg elsker hende allerede ubeskriveligt højt. Derfor må min yndlings rung simpelthen være love ringen.

 29. Er virkelig vild med mange af Pandoras ringe, men favoritten må nok være blonderingen, der næsten kan ligne et fint arvestykke❤️

 30. Åh, jeg synes det er svært. Jeg har i forvejen Pandora ringe, hvor jeg sætter dem sammen, da jeg er vild med udtrykket at store ringe – sammensat af flere ringe. Gerne sølv i kombi med guld, derfor er min favorit nok sølvringen med detaljer af guld eller også slangeringen.

 31. ih en masse fine ringe! Jeg er helt vild med den slangeringen <3
  Men resten af ringene skal min kære mormor have. Hun har lige haft indbrud i sit hus og har fået stjålet alle smykker – inklusive dem som hun har fået af min morfar der døde for mange år siden. Hun er simpelthen så ked af det og føler sig helt nøgen uden sine smykker og har helt dårlig samvittighed overfor resten af familien over at have mistet noget af det min morfar nåede at give. Så 4 ringe ville forhåbentlig gøre hende rigtig glad og falder på et tørt sted – selvom det jo aldrig kan få samme affektionsværdi ;-)

 32. Jeg har skævet til sløjferingen i lidt tid efterhånden, men blonderingen er godt nok også flot! Hvis ikke jeg vinder denne fine konkurrence, må jeg huske at få dem på min ønskeseddel!

 33. Jeg er vild med den dekorerede plade ring på din venstre langfinger. Den er virkelig skøn, og ville passe perfekt til min hverdagsstil :-)

  MVH Isabella

 34. de er så fine allesammen, både sammen og alene!
  Jeg er især vild med slangeringen :)

 35. Det er nogle virkelig flotte ringe du har udvalgt :) min favorit er dog den med guld detaljerne :) den er elegant på en fin diskret måde :)

 36. Sølvringen med guld-detaljer er absolut den smukkeste – og det ville være herligt at kunne gave-overraske min fantastiske datter med den

 37. Slangeringen er virkelig flot, men også blonderingen giver et fedt udtryk. Det ser super godt ud med mange ringe på én gang. Jeg krydser mine fingre for, at der kommer ringe på dem :)

 38. Jeg synes uden tvivl, at blomderingen er den fineste :-) Det er lige sådan en ring, jeg har gået og kigget efter i (meget!!) lang tid!

 39. De er simpelthen bare så fine allesammen. Min favorit er dog sølvring med detaljer i guld. Min kæreste er ikke lige typen der giver smykker i gave, og jeg køber stort set aldrig smykker til mig selv, så hvor ville det bare være skønt hvis jeg vandt! :-)

 40. De er virkelig mere alsidige end jeg lige troede :-)
  Synes slangeringen er rigtig cool og fin på samme tid – den ville passe smukt til min lidt mere neutrale prinsessering, som altid sidder på min venstre ringfinger.

 41. Jeg kan rigtig godt lide den store runde ring, som sidder på “langemanden” på din venstre hånd :-) den er bare SÅ fin – hvilket de allesammen i øvrigt er ..

 42. Ringen med sløjfen, uden tvivl!
  Har længe ledt efter en lillefingerring og den der er yndig og rå på samme tid!

 43. jeg kan bedst lide sløjfe ringen – hvilket overrasker mig meget… Synes bare den er enorm fin på din lillefinger :)

 44. Jeg er vild med alle fem – dog er min favorit slangeringen! Den kan virkelig gøre et neutralt og klassisk outfit interessant.

 45. De er virkelig fine alle sammen, svært at vælge én, men ringen med den fine sløjfe er nok den jeg synes aller bedst om :D <3

 46. Blonderingen – SO MUCH! – og jeg vil gerne dele med de andre dejlige piger, der deltager, så vi alle får den ring, vi allermest ønsker os! :)

 47. Hej Emily, det første jeg tænkte på, da jeg læste at man skulle skrive sin favoritring, var den guldring med perle, som jeg har arvet fra min mormor.

  Men af dine udvalgte Pandora-ringe, så synes jeg bedst om sølvringen med gulddetaljer. Tror også at den ville passe godt til min arvede ring.

 48. Jeg synes, at blonderingen er den fineste! Jeg er forelsket i det gamle og støvede look, som den her elegante ring også giver. Til hverdag går jeg med min oldemors arvesmykker, og de passer lige i stilen til blonderingen. Og de andre ringe også da :-D
  Jeg krydser fingre for at jeg kan få fingre i ringene ;-)

 49. Jeg er vild med alle sammen, men hvis jeg skal vælge en favorit må det være slangeringen – Den er lækker!

 50. Sløjferingen! Uden tvivl. Jeg falder altid for “pigede” smykker med fine former og finurligheder, så derfor er denne, i mine øjne, helt perfekt.

 51. Jeg er personligt helt forelsket i slangeringen. Klart en favorit! Krydser alle mine fingre ;-)

 52. Jeg kan godt lide blondering-ringen – kan godt lide ringe som er lidt store i det og har et flot mønster…

 53. Slangeringen er den fineste! Ville blive så glad for at vinde, så vil jeg dele premien med min veninde.

 54. Jeg er helt vild med sølvringen med guld detaljerne på. Den er så fin og vækker minder, da jeg faktisk gav min veninde den for nogle år siden i 18 års fødselsddagsgave

 55. Jeg er vild med dem alle. Men favoritten må være Love-ringen. Den måtte gerne sidde på min finger og minde mig om at kærlighed nu altid vil være det vigtigste i livet ❤️

 56. Alle ringene er virkelig fine, men slangeringen er min yndlings! Den gør det godt i samspil med de andre ringe, men vil også være flot alene! :)

 57. Jeg er vild med dem alle, men særligt slangeringen som er perfekt for en biologistuderende som mig. Også den med gulddetaljerne er flot.

 58. Det må da være sløjferingen ! Har længe ledt efter en lillefinger-ring – og så er den jo lige her :))

 59. Sikke da en smuk og gavmild give away❤️
  Jeg er helt vild med den love-ring og den ved heg lige hvem jeg skal forære❤️

 60. De er alle fine, men jeg elsker den fine sløjfering, den er bare så yndig… Og min veninde elsker slangeringe, så hvis jeg var den heldige vinder, så skulle hun helt sikkert have den, for hun har lige fået nyt job, så det vil være den perfekte tillykkeoverraskelse :) Så jeg krydser fingre!

 61. Da jeg har sløjfe ørestikkerne vil jeg da VILDT gerne vinde sløjferingen. Den er SÅ fin ml

 62. Blonderingen er så smuk! Den vil være fin både til daglig men også til fest☺️

 63. Jeg synes sløjferingen er så fin. Den kan styles både med det fine tøse look, men den kan også bløde et mere rock look op. Den “store” ring, den på lange fingeren er også rigtig cool, den giver blikfang, men på en nedtonet måde

 64. De er alle virkelig smukke, og jeg håber sådan, at jeg bliver den heldige vinder! Jeg er dog især betaget af de to ringe du har på din hhv. højre og venstre langefinger – de er virkelig fantastiske!

 65. Alle flotte, men favoritten er sølvringen med gulddetaljer. Rå og iøjnefaldende, men stadig classy.

 66. Sølvringen med gulddetaljer er virkelig flot, og så passer den til resten af smukkefavoritterne i både guld og sølv.

 67. Den med slangen er min ynglings :) ville delen den med min svigermor, som altid er så sød :) hehe god dag :D

 68. Jeg faldt med det samme for sløjferingen. Jeg har haft en forkærlighed for sløjfer i årevis og den er så fin! Og så er jeg ret sikker på at min søster ville elske slangeringen.

 69. Kan desværre ikke begrænse mig til een ring….men skal jeg skære kraftigt ned så bliver det Slange-ringen og ringen med guld-detaljerne :-)

 70. Er helt vild efter at få slangeringen! Den er virkelig fin og samtidig ret så cool!

 71. Ih, den med gulderne er virkeligt flot! Den er ret fin og måske en tand mere sofistikeret, hvilket jeg virkeligt godt kan lide. (Og så er blonderingen godt nok også fin. Måske kan jeg i virkeligheden bare bedst lide store ringe ;) )

 72. Jeg har lidt svært ved at vælge.. Den lille med sløjfen er simpelthen så fin og piget, men slangen er altså også ret fed. Og rå. Hmm. Det må ende på sløjfen!

  1. Iøvrigt har jeg endelig fået din bog ind ad brevsprækken – og hvor ér den fin! En rigtig feel-good-hyggebog

 73. Jeg ELSKER sølvringen med guld detaljer. Det var den første ring jeg købte til mig selv, men efter et indbrud hjemme var den en af de ting, tyvene ville have fat i.. Så nu står den på ønskesedlen på ny! ❤️

 74. Jeg er mest til blonderingen – hvis jeg absolut kun må vælge én. :)
  Synes den har den rette kombi af moderne og alligevel lidt “gammeldags”. Den er vildt smuk! Jeg krydser fingre og håber at kunne dele dette sæt med min søde mor!

 75. Skønne ringe! Jeg kan allerbedst lide sølvringen med gulddetaljer – men det er nu svært at vælge! ;)

 76. Sikke en herlig efterårs konkurrence, jeg synes den er så flot den lidt firkantede prinsesse ring, som har et strøg fra fjerne lande, smuk med smuk på. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg meget gerne dele med min mor og veninde. Bedste hilsner fra louise

 77. De er alle sammen virkelig fine, men er nu mest vild med sølvringen med detaljer af guld. :)

 78. I ringen med en amulet på er min absolut favorit! Varianten i sølv er min ynglings! Den er nu engang smuk, synes jeg.

 79. Elsker sølvringen med detaljer i guld, og har haft den på min ønskeseddel læææænge…

 80. Hold da op, så fine de er! Især dem på ringfingrene :) tror min absolutte favorit er den på højre!

 81. Ringenes dame, de er flotte alle sammen, alligevel vil jeg nok foretrække ringen på din højre hånds ringfinger, superflot.

 82. De er virkelige smukke alle fem – men der er ingen tvivl!
  Den fine, elegante, simple, unikke, enkle, feminine, specielle, smukke, søvring med med guld detaljerne.

 83. Sikke en skøn GA!!! Jeg er helt vild med sølvringen med gulddetaljerne og vil meget gerne vinde og dele med min mor som godt kunne bruge en ny flot ring.
  kh Libbie

 84. Jeg er ret pjattet med den der blondering – den er godt nok flot! :) Jeg elsker Pandoras ringe, og går dagligt med en, som jeg fik tilbage i 2006, og den er stadig så fin :b

 85. Jeg kan godt lide store ringe, så blonderingen er min favorit :) Men de er alle smukke, og skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg dele præmien med min mor, der også kan lide ringe :)

 86. Jeg kan bedst lide sølvringen med gulddetaljer. Den vil passe til flere af mine smykker, der netop blander guld og sølv :-)

 87. Sølvringen med gulddetaljer, da den vil stå godt sammen med mine knap så neutrale ringe jeg ejer i forvejen.

 88. Jeg er helt vild med blonderingen – nøj, hvor er den fin!! Vil dele kærlighedssignatur-ringen med min elskede søster, hvis jeg bliver den heldige vinder :)

 89. Med en hang til blonder, er det blonderingen der springer i øjnene. Den ring vil passe så fint til min ring, som jeg har arvet fra min bestemor.

 90. Nøj hvor er de fine alle sammen, kan næsten ikke vælge! Må dog indrømme at jeg har forelsket mig i slangeringen ♡

 91. Åååhhhh så fine de alle er.
  Men den ring jeg bliver ved med at kikke på er sølvringen med gulddetaljer.
  Hvis jeg er så heldig at vinde, skal præmien helt sikker deles med min datter, hun vil elske ringen med sløjfe.
  Jeg krydser alt hvad jeg har, også fingre :-)

 92. uuh hvor er de flotte!! Jeg elsker at gå amok med ringe. Min yndlings må helt klart være den der ligner den er snoet rundt om fingeren flere gange, med gulddetaljerne på!

 93. Blonderingen – synes jeg, er virkelig fin pga. det lidt “vintage”-look, den har.

 94. sølvring med detaljer i guld <3 <3 banker mit hjerte for og vil være dybt rørt at glæde hvis jeg vinder den <3 de andre ringe vil jeg give til mine 2 piger som betyder alt for mig <3

 95. De er så fine alle sammen. Men nu du beder om en favorit, så må der jo udvælges… Blondering, ja det må være favoritten. Kan næsten mærke hvordan den mangler på min hånd nu

 96. Wauw – du om nogen kan finde ud af, at style mange (og forskellige) ringe sammen, jeg synes det er så fint – især til et enkelt outfit ;-) Personligt er jeg vildt med blonderingen, den er så fin! :-)))
  God dag

 97. Jeg har virkelig svært ved at bestemme mig, for jeg er helt vild med både ‘love’-, sløjfe- og slangeringen … Min favorit tror jeg dog er sløjferingen. Den er simpelthen bare så fin og feminim, så den vil jeg elske at gå med!

 98. Jeg er helt pjattet med sølvringen med gulddetaljer. Jeg er vild med at blande sølv og guld og synes, at det giver et mere casual look.

  Jeg krydser fingre!!

 99. Uh, de er så fine, særligt også sløjferingen! Men sølvringen med detaljer i guld er nok min favorit! :)

 100. Er netop blevet skilt så har måtte lægge forlovelses og vielsesring væk.. Føler mig helt bar så de fine ringe ville være kærkomne – specielt blonde ringen der er en favorit :-)

 101. Jeg er særligt vild med blonderingen, sådan en type ring (veludført..) kan jeg bare aldrig få nok af.

 102. Jeg er helt vild med både blonderingen og sølvringe medgulddetaljerne! De ville sidde så fint på mine fingre!

 103. Sølvringen med gulddetaljer er virkelig, virkelig flot :) Jeg vil også gerne være bedre til at gå med nogle af mine guld-og sølvsmykker samtidig og det tror jeg at ringen kunne hjælpe mig med (det er sådan en af de ting jeg synes er så edderflot på andre, men når jeg så selv tager det på synes jeg bare det ser mærkeligt ud…..)!

 104. Jeg er vild med den du har på ringfingeren på højre hånd, sølvring med detaljer i guld. Den ville passe så fint med de andre ringe, jeg har. <3

 105. Jeg er helt pjattet med den store blondering. Det er så smuk og minder om en ring min mor har arvet fra min mormor. Jeg har selv sløjferingen og ville gerne forære min veninde en. Synes det er på tide at genoplive folkeskoletrenden med veninderinge

 106. Hej Emily,

  Jeg har det præcis lige som dig med ring, jo flere jo bedre!
  Jeg er vild med den du har på højre ringfinger! Den med 3 ringe i en med lidt guld på…
  Men alle er virkelig pæne!

  Mvh Christin

  Ps. tak for en dejlig blog!

 107. Det er et svært valg mellem Blondering og slangeringen… Men jeg må nok gå med min første indskydelse, blonderingen❤️

 108. Jeg synes at sløjferingen er så fin! Jeg går mest i ret androgynt tøj, så især den ville være et perfekt feminint islæt til resten af mit look :)

 109. Jeg er helt vild med slangeringen, der ville matche mit fødselsdagsoutfit så fint! Min fødselsdag er d. 14. Oktober så det ville være helt perfekt!

 110. Sikke et svært valg, men det må nok blive blonderingen, dens volume tiltaler mig på en eller anden måde, og så vil jeg dele de resterende med min søde mor <3

 111. Jeg er helt vild med Blonderingen! Normalt går jeg mest med meget klassiske enkle smykker, men den ring er bare flot! Kunne vildt godt tænke mig at gå rundt med den ring på pegefingeren og tilføje en smule kant til mit “enkle” smykke-look ;)

 112. Slangeringen er helt klart også min favorit! Krydser fingre for at den kommer til at sidde på min finger. :-)

 113. Er selv helt vild med en masse ringe!
  Desværre er mit udvalg blevet en smule sløvt med tiden, og jeg ville elske hvis blonderingen prydede min finger :-)

 114. Wauw hvor er de flotte, men min favorit må være slangeringen – måske endda også i guld hvis det findes :-)

 115. Ej altså, den med “love” er virkelig sød. Selvom det måske er lidt plat, er der bare noget herligt ved at gå rundt med lidt looooove! Håber jeg vinder!!

 116. Sølvringen med gulddetaljer er den perfekte blanding af diskret og iøjefaldende. Den måtte gerne komme hjem og bo på min finger <3

 117. jeg synes skjoldringen er så fin!!
  Ejer ikke sådan en og det er bare så fin et statement

 118. Helt klart den neutral sølvring! Nogen gange behøver det ikke være så fancy for at være smuk. Synes den er så dejlig neutral i dens udtryk :) :)

 119. Sløjfen er fantastisk! Jeg elsker, ligesom dig, mange ringe og jo mere iøjenfaldende jo bedre :D

 120. Jeg er normalt piv bange for slanger, men slange ringen er så fin, så den kunne godt kurerer mig. :-)

 121. Min yndlingsring er helt klart den du har på din højre ringfinger, den med de 3 guldknopper. Det har faktisk været min yndlingsring i mange år, lige siden jeg fik den i fødselsdagsgave i mine teenageår. Men for et par år siden mistede jeg den – og jeg aner ikke hvor den er! Den må være røget ud med kartoffelskrællerne (tager altid mine ringe af når jeg laver mad). Den var blevet tilpas skæv/formet af min finger, og havde fået den oxideret flere gange fordi jeg havde slidt den. Øv øv….
  Hvis jeg vandt kunne jeg “lege” at det var min gamle ring og ikke have det så skidt over at have mistet den….

 122. Sølvringen med detalje i guld vil være så perfekt!
  Min vielsesring er i guld, min “arve”-ring fra min farmor i søvl – denne vil være perfekt til at binde dem (og mine øvrige smykker) sammen!
  Dejlig konkurrence

 123. Synes blonde ringen er den flotteste, men sandelig også sammen med slange ringen de passer rigtig godt sammen :-)

  Hilsen Lene

 124. De er alle så fine, at det synes umuligt at vælge en der skal være favoritten. Dog er jeg helt forgabt i blonderingen og den må simpelthen ende på min finger! :-)

 125. Slangeringen, helt klart slangeringen!!! :D
  Wow – hvor er den bare wow!

 126. Jeg synes helt klart at slange-ringen er den fineste. En blanding mellem råt og feminint. Passer perfekt til min stil :)

 127. Lækre ringe! Jeg er vild med “slangeringen”. Hvis jeg vandt ville jeg ihvertfald have den, og så forære nogle af de andre til mine veninder og/eller mor :)

 128. Det er bestemt slangeringen! Jeg havde allerede set den og noteret til mig selv, at det blev gaven til mig selv, når jeg trængte til det :-). Jeg har ellers to øreringe, der er formet som slanger og vil passe meget fint til – gave fra mine forældre dengang, hvor jeg fik lavet hullerne i ørerne (og skulle vente med at pille de “obligatoriske” øreringe ud).

 129. Uhh de er godt nok fine alle sammen – men især blonderingen vil pynte på min hånd <3

 130. Blonderingen er super flot! :-) helt klart min ynglings og super fin sammen med de mere enkle ringe

 131. De er alle super fede, men den, som jeg synes er flottest og mest mig, er nok den på ringfingeren (slangen)

 132. Slangeringen er fantastisk. Jeg havde en lignende ring i 60èrne. Jeg vil gerne have en igen.

 133. Jeg ville normalt vælge sølvringen med gulddetaljerne, den er lige efter mit hovede, men love-ringen får mig til at tænke på min søster som for nogle månederne siden er flyttet til Grækenland, og hvor meget jeg savner hende. Den kunne jeg godt tænke mig at tage med ned til hende! :)

 134. Sølvringen med detaljer i guld måtte gerne sidde på min finger. Så kunne dens fem små sammensmedede ringe dagligt minde mig om den tætte forbindelse mellem mine fire bedste veninder og jeg, som jeg savner meget dette år, hvor jeg læser en master i Bruxelles. Et godt minde, når man nu er mange kilometer fra de andre fire piger :)

 135. Jeg absolut hader slanger, som i helt panisk hader.. Men fobien kan måske brydes med denne lækre slangeting på fingeren.

  Efterårskram:-)

 136. Min yndlingsring er LOVE ringen, den er så flot og passer så fint til mine andre fingerringe. :)

 137. Alle er fine, både sammen og hver for sig. Jeg er mest vild med “love-ringen”. Man kan aldrig få nok kærlighed! ♡

 138. Det er en yderst vanskelig opgave du har sat mig på, for de er super flotte hver for sig. Jeg har også rigtig mange ringe på mine fingrer.
  Jeg er vil med Sølvringen med detaljer i guld (Nr.190383. <3
  Fantastisk Give Away.

 139. Øj, hvor er alle ringene fine, fede og flotte!
  Jeg er dog allermest forelsket i den med gulddetaljerne – den minder mig nemlig lidt om min mors vielsesring :-)
  Knus

 140. Jeg er helt vild med sølvringen med gulddetaljer! Ihh den ville jeg elske at gå med. Jeg har endnu ikke den store samling af ringe, da det først for nyligt er gået op for mig hvor fint det klæder mine fingre :)

 141. Jeg går næsten altid i sort tøj. Derfor bruger jeg tit smykker, der kan pifte tøjet op.

  Mine favoritter er slangeringen og blonderingen.

  Jeg har dog svært ved at vælge én ring, men skal jeg vælge min mest fortrukne ring er det blonderingen – Da den i forhold til slangeringen er mere sprudlende, og hvor slangeringen findes i andre versioner er blonderingen mere “anderledes”. Blonderingen er super enkel, men alligevel også farverig.

  Sikke en fin konkurrence!

  Jeg krydser alle mine fingre ✌

 142. Helt sikkert “sølvring med detaljer i guld” – Så smuk og passer lige til resten af samlingen på mine hænder. (:

 143. Jeg går faktisk altid kun med en ring – endda på pegefingeren. Og jeg elsker den feminine sløjfe ring, den ville gøre det godt som “pegering” (smiley med hjerter i øjnene )

 144. Jeg er helt vild med blonderingen – jeg ville elske at have den siddende på min finger! De andre er også super fine!

 145. Prøver lige igen da maskinen åd min besked. Hvis jeg skal vælge én favorit, så er jeg brændt fuldstændig varm på den bedårende sløjfering. Og hvis jeg vinder, så vil jeg dele den fine præmie med mine skønne veninder, som har inviteret mig på en dejlig forkælelsesweekend :-)

 146. Jeg synes især sølvringen med guldetaljerne er rigtig fin. Den ville passe helt perfekt i min samling, sammen med de andre fire. :-)

 147. Jeg synes allerbedst om sløjferingen. Det er lidt som at binde en sløjfe om sin finger for at huske noget vigtigt. Jeg ville kunne kigge på den og huske mig selv, huske alle de måder, jeg er heldig på – også når jeg har en dårlig dag.

 148. Min favorit er klart sølvringen med guld detaljerne, men er nu ret vild medcdet samlede ‘more is more’ look, har generelt minimum tre ringe på hver dag

 149. Jeg ville klart vælge sølvringen med gulddetaljer (selvom de allesammen er så flotte), da jeg egentlig nok mest er til sølvsmykker, men har arvet en guldhalskæde af min mor som jeg ikke har lyst til at tage af.
  Sikke dog et luksusproblem at skulle vælge mellem guld og sølv smykker, men med den fine ring bliver de to så flot kombineret!

 150. Jeg er vild med sølvringen med guld-detaljer!! Normalt bryder jeg mig ikke om at blande sølv og guld, men den er da mega smuk <3

 151. Det kommer nok an på humøret hvilken ring, der lige skal pryde – lige nu er det klart ringen ned gulddetaljer, men på job i morgen er blonderingen nok en vinder. Sløjfen ville jeg forære væk – den er for nuttet.
  PS. Midt i flytterod – hvad med et indlæg om opbevaring.

 152. En sippet veninde sagde en gang til mig at man ikke må blande sølv og guld, så det har jeg holdt mig fra, men det skal da være slut nu. Kæver hvor er sølvringen med gulddetaljer smuk

 153. De er så fine alle sammen. Men især sølvringen med detaljer i guld, i alt sin enkelthed, er jeg faldet for…

 154. Ringen med gulddetaljerne er så fin! Faktisk er jeg vild med alle ringene. De er flotte sammen og hver for sig :)

 155. Slangeringen er super super lækker! kunne SÅ godt tænke mig den! krydser alle fingre <3 :) !
  much love – Naja

 156. Blonderingen er helt vildt fin!! Og så er jeg også ret vild med dén med gulddetaljerne – den minder mig om mange af min kære mors fingerringe, så den kunne være skøn at gå rundt med!

 157. jeg er helt vild med sølvringen med detaljer i guld med flere ringe i én – jeg er vild med lokket hvor man kombinerer flere forskellige ringe, men hvis jeg var den heldige vinder, så ville jeg nu alligevel dele med min mor og søster, så familiens piger kunne have noget fælles :)

 158. Hvor er de fine. Og er også klart til mange ringe ad gangen :) Den jeg bedst kan lide her, er den lille sløjfering. Mangler en til lillefingeren og denne vil være perfekt. På den anden lillefinger sidder i øvrigt en elefantring fra Prag – til sølle 14 kr. Men jeg elsker den! :)

 159. De er alle så fine, men blonderingen er lige lidt flottere end de andre! Den ser lidt antik hyggelig ud – den vil jeg gerne have fingre i ;)

 160. :) jeg ville have svært ved at vælge en favorit, dog symbolsk slangeringen, da et menneske ofte må sno sig her i livet, tilpasse sig omgivelserne, men også “bide” fra sig, når chancen byder sig og så være hurtig til at gribe den, som kærlighed husk at gribe ud efter den. Ringene er flotte hver for sig, men klart en fordel at der ikke er sten på dem, så de er nemme at sætte sammen med de ringe, man måske er heldig allerede at eje. De er enkle og samtidigt elegante eller rå afhængig af outfittet

 161. Den halv store ring i sølv, med guld og rose detaljer, den er virkelig overdrevet charmerende, haha, Den måtte da gerne sidde på min ene finger, samt de andre 4 lækre ringe.
  Knuuuus

 162. Tanken om sådan nogle fine ringe varmer lidt i det grå vejr! – de er alle sammen rigtig fine, men særdeles sølvringen med guld detaljer er lige min stil ;)

 163. Næh, hvor er de fine! Jeg er personligt mest vild med sølvringen med gulddetaljer!

 164. Den blondering er godt nok fin! Den (og alle de andre for den sags skyld) måtte gerne sidde på mine hænder.

 165. Jeg elsker især sølvringen med gulddetaljerne. Den er både enkel og elegant, og alligevel fylder den lidt på fingeren, og jeg elsker kombi’en af sølv og guld.

 166. Kære Emily,
  Jeg læste lige dit opslag på Instagram i dag, og tusind tak for at tippe om de 25 %. Jeg er stor fan af Pandora, og jeg måtte selvfølgelig lige derud et smut og købe en ring.

 167. De er super fine alle sammen! Men jeg synes helt sikkert at blonderingen er super fin! Den ville være helt perfekt til mit outfit til en 80 års fødselsdag om et par weekender! Derudover ville det glæde mig utrolig meget at overraske min søde mor med den smukke sølvring med gulddeltaljerne på!!

 168. Love ringen er virkelig fin åh kunne jeg gidt bruge da jeg har tabt mig og min ring detfor er blevet for stor men da pengene er små pga førtidsoension har jeg ikke rpd til at forkæke mig selv med en ny

 169. Jeg er helt vild med store flade på langemanden. Jeg synes ofte, at store ringe bliver for bombastiske, men den her har den perfekte størrelse og er perfekt i nuancerne!

 170. Gud hvor er de bare smukke. Jeg er særligt vild med sølvringen med detaljer i guld, men alle ringene er smukke. Om de vil være lige så pæne på mine pølsefingre, vil tiden jo vise, hvis jeg vinder ;)

 171. Blonderingen er min favorit, men de er alle så flotte. Enig med dig i de godt må overdrives og bæres sammen. Fedt udtryk.

  Mille

 172. Normalt er jeg til meget simple sølvringe og viger bort fra alt for flashy guld… men jeg er faktisk fuldstændig forelsket i sølvringen med gulddetaljerne! Krydser mine nøgne fingre for noget pynt :-)

 173. Mine favoritter er love ringen og den fine ring med sløjfe… Krydser fingre!
  Jeg bruger ikke selv sølvsmykker, men jeg har to yngre søskende der kun bruger sølv så det ville være fantastisk at forkæle dem lidt. Min efternøler lillesøster skal konfirmeres næste forår så hun ville garanteret sætte pris på lidt pynt :)

 174. De er alle fine, men sølvringen med gulddetaljer vil være et hit til at pifte mit arbejdslook op.

 175. Slangeringen! Men de er alle fine, og især sammen! Jeg synes også det er nogle virkelig smukke og talende billeder du har taget!
  Krydser fingre at jeg vinder og kan dele med min datter!

 176. Sikke et svært valg, men sølvringen med gulddetaljer er en af de smukkeste ringe jeg længe har set.

 177. Jeg er helt vild med dem alle sammen! Men skulle jeg vælge en enkelt, ville det være den flotte sølvring med gulddetaljer <3

 178. Fantastisk konkurrence :) Jeg kan bedst lide den lille sløjfe, ih hvor er den fin :)