Pandora vinder & 25% rabat

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25

Så har vi fundet en vinder af Pandora-konkurrencen om de 5 smukke ringe. Louise N. er den heldige, stort tillykke til hende og tak til alle der deltog :)

Husk at Pandora lige nu kører en sej kampagne, hvor der er 25% på ALLE ringe (både sølv og guld). Tilbuddet gælder frem til d. 18. oktober. Læs mere om kampagnen her og hvilke forhandlere der er med her.

Mine yndlingsringe fra Pandora og dem som vinderen får: Sløjferingen, slangeringen, blonderingen, Love-ringen og sølvringen med gulddetaljer. Der er også en neutral sølvring på billedet, som er alletiders at ‘stacke’ med eller have på tommel- eller lillefinger.

Slangeringen (og sløjferingen) er nok den jeg synes allerbedst om. Det var I mange, der var enige i.

(Visited 1.047 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar