Vind: Kimono og sovemaske fra InWear by Helena

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25InWear-066

Jeg har den største svaghed for kimonoer og bruger dem både som morgenkåbe, i stedet for en cardigan over jeans/ t-shirt og som kjole, når jeg skal ud om aftenen.

Helena Christensen har netop lanceret den smukkeste (og meget Helena-like) kollektion for InWear og den byder bl.a. på en mægtig fin kimono. Dem kan Helena nemlig også godt lide ;)

Sammen med InWear udlodder jeg 2 sæt bestående af en kimono og matchende sovemaske til 2 heldige læsere, der således kan komme i helt rette sovekammerstemning.

For at deltage skal man tilmelde sig InWears nyhedsbrev her og lægge en kommentar til dette indlæg inden søndag d. 8/11 kl. 12.00. Held og lykke :)

Vinderne får direkte besked på mail.

Ps. Sovemasken er den jeg også har vist her. Jeg knuselsker den og den har netop reddet mig på flyveturene til og fra Marokko. Find den her.

Pps. Shop hele InWear by Helena kollektionen her.

english med grey2

Sorry, this give away is for my Danish readers only… But make sure to check out the lovely collection that Helena Christensen have done for InWear.

InWear-033

Smukkeste kimono, der også kan bruges med strømpebukser under som kjole. Det har jeg i alle tilfælde planer om at gøre til en fest eller to i den nærmeste fremtid. Synes man det er en tand for vovet eller blomstret, så findes der også en sort, kimonoinspireret kjole i kollektionen.

 

(Visited 3.356 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

530 Kommentarer

 1. Har sådan et godt øje til kimonoer!
  Er gravid og tænker det vil være et genialt stykke tøj både under og efter graviditeten, til at pynte den pressede krop <3

 2. Egen, hvor er de fine. Delikate sager. Lige noget for mig. Går ovenikøbet og pønser på, at skulle have mig en sovemaske. Denne ville være eminent!

 3. Hvor er den bare flot altså – den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde! :)

 4. Hold da op, hvor er den smuk!
  Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at få fingrene i :)

 5. Hej Emily, ej sikke en dejlig konkurrence! Jeg så “tilfældigvis” en lignende kimono i et blad i går og blev forelsket – men denne er endnu finere. Så skal helt sikkert have et lod med i konkurrencen. :) Håber du/I havde en dejlig tur til Marokko. (Men det så jo sådan ud.) God aften!

 6. Hvem vil ikke gerne have en lillesmule Helena i sit liv?! Jeg vil i hvert fald gerne – så hermed et lod i bunken :-)

 7. Den sovemaske ville (muligvis) kunne rede mig på min kommende flytur om på den anden side af jorden.
  Og Kimonoen ville gøre det så let at være lækker selv i heden!

  God tirsdag.

 8. Orv, den kimono er godt nok smuk! Og det ville være en ære at lade den være den første af sin slags i mit klædeskab. Jeg krydser fingre! :D

 9. Øj den er smuk. Jeg også en kimono-pige og den der er et særdeles fint eksemplar. Krydser fingre!

 10. Hej Emily, jeg er en ivrig følger af dig da jeg finder dig dejlig naturlig og utrolig inspirerende. Det sæt der er på højkant er utrolig smukt og Helena Christensen er utrolig stilbevist og en man gerne vil lade sig inspirere af. Tror nu jeg køber sættet uanset men håber selvfølgelig at jeg er heldig

 11. Wau – hvor vil jeg elske at iklæde mig kimono på en festlig aften. Sovemasken vil uden tvivl rede min nattesøvn igen og igen – jeg krydser alt <3

 12. Er netop på jagt efter en kimono, og denne skønne sag kunne være fantastisk at eje. Skønt den er i viskose. Og hvor smukke nuancer i blomsterprintet.

 13. Ej, hvor skønne ting- så fine! Vil super gerne prøve en så fin sovemaske!!! Og kimonoen selvfølgelig-)

 14. Jeg er en stor tilhænger af kimonoen, og har været det de sidste mange år – og denne fra InWear har jeg luret på i et godt stykke tid.. Den ville passe perfekt i samlingen…

 15. Nøj, hvor er den fin! Længe siden, at man har set noget i den kaliber. Mine fingre er krydset et par ekstra gange! :-)

 16. Ååh den sovemaske vil gøre underværker til mit natbord og ikke mindst min søvn. Vil med glæde bytte den ud med mine ugleøjne fra Tiger.

 17. ih sikke en fin kimono!! Det ville være en dejlig gave at få på min fødselsdag på søndag ;-)

 18. Den er jo SÅ smuk den kimono. Og som du selv nævner, så vil den også være rigtig fin som kjole. Jeg har straks tilmeldt mig nyhedsbrevet, og vil virkelig gerne være med, så jeg kan leve i håbet ;)

 19. Smukkeste kimono! Jeg ejer ikke en eneste kimono, så åhhh håber håber jeg er heldig at vinde så fin en model.

 20. Av , av, av! Det sæt kunne jeg enormt godt tænke mig! Det er da ALT for lækkert!

 21. Åh, hvor er pæn og ville pryde mit klædeskab noget så fantastisk!

 22. Krydser fingre! Kimonoen er da bare for lækker – og jeg har i flere år været pinligt afhængig af en sovemaske. Så bedre præmie kunne der ikke findes ;-)

 23. Super flot – det vil jeg gerne vinde, men når jeg trykket på linket, kommer der ikke noget frem hvor jeg kan tilmelde mig

 24. Det sæt kunne jeg godt bruge. Mine øjne er ekstremt lysfølsomme, så jeg har mørklægningsgardin. Dog har jeg så brug for en sovemaske når jeg sover andre steder, så den kunne være skøn at få. Jeg mangler samtidig en kåbe til at tulle rundt i om morgenen, og sikke en fin en af slagsen! Det ville jeg elske <3

 25. Jeg krydser fingre :)
  Det er jo så smart med kimonoer, de kan jo bruges til det hele. Hverdag, fest, og afslapning om søndagen :)

 26. Nøj, den er fin!! Ville elske at tulle rundt i den en søndag morgen, eller smide den over den lille sorte til en bytur! :-)

 27. Ville være lækkert med denne lækre kimono i garderoben. Desuden vil sovemasken være perfekt til en forestående flyrejse til Californien :)

 28. Krysser fingre for at den ender hos meg i Norge. Ellers vet jeg nå hva jeg ønsker meg til jul!

 29. Sikke en fin kimono!
  Den kunne helt sikkert gøre mit morgenritual lidt mere lækker, og den fortjener da helt at blive udstillet på en fin bøjle i soveværelset!
  Men kvinden har jo stil, så selvfølgelig har hun lavet en smuk smuk kollektion.

 30. Ej hvor er den bare pææææn :) jeg håber jeg får mulighed for at bruge den en tur i byen og derhjemme på sofaen en dejlig morgen

 31. Jeg er faktisk allerede på udkig efter en kimono og denne fra Inwear by Helene er SÅ fin! Håber det bliver min, knus.

 32. Årh, jeg sover med sovemaske hver nat, men har desværre kun sådan en fra flyveren. Så ville elske at kunne påføre mig den fine fine maske, der ser ud til at være skide blød ❤️

 33. Den kimono er bare sååå fin!! Ville passe godt til en af de kommende julefrokoster i slutningen af måneden :)

  De bedste hilsener

  Nathalie

 34. Sikke smukke sager. Håber jeg fik signet rigtigt op til det nyhedsbrev. Der var ikke rigtig nogen steder at skrive mail adresse i linket, så jeg gik videre til hjemmesiden og tilmeldte mig :) . Gåd på via mobil. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige.

 35. Jeg har længe ledt efter en sovemaske som var pæn at se på og denne her er sørme en del pænere end hvad jeg ellers har brugt – og så ovenikøbet en så fin kimono med. Ville blive så glad for dette sæt :)

 36. Åhhh man vinder jo aldrig disse fede konkurrencer, meeeen jeg prøver da alligevel ;)

 37. Ih, hvor kunne det være lækkert med så smuk en kimono. Jeg kunne også godt trænge til en opgradering på sovemaskefronten :-)

 38. Hvor er den pæn! Og den ville helt sikkert redde mine morgener her til vinter, hvor vores lejlighed desværre bare er pivkold!

 39. Den er da så fin!! Jeg har ingen kimono, men kunne virkelig godt bruge én, min kæmpe lyserøde morgenkåbe er lidt voldsom at komme ud i kollegie-køkkenet om morgenen ;)

 40. Hvor er den smuk, fantastiske blomster.
  Den vil lyse op i min garderobe over vinteren – krydser fingre!

 41. Åh, jeg elsker den! Hvor ville den være skøn at vikle om sig om morgenen! Krydser fingre for at jeg vinder ;-)

 42. Ej hvor er den skøn !!
  Har længe ledt efter en kimono og den her er bare så fin, så krydser lige arme og ben og hvad der ellers man krydse og håber jeg er heldig :D

 43. Er helt tosset med, at sovemasken matcher kimonoen. Hvis jeg vinder, vil jeg powernappe noget mere – og se tjekket ud imens :-)

 44. Hold nu op hvor er en smuk! Den vil jeg så gerne vinde og jeg vil bruge den over en sort rullekrave, med jeans og ankelstøvler. Sovemasken ville være dejlig stylish at hive frem på en flyvetur, allerhelst til NY.

 45. Den er super smuk! Sover ofte med sovemaske, da jeg er lidt lysfølsom, så den og den flotte kimono kunne jeg rigtig godt tænke mig!

 46. Søde Emily, jeg ville elsket å vinne denne fantastiske kimono! Har alltid syntes godt om Helenas bohemske stil, og denne er et slikt plagg jeg har tenkt på, savnet og lett etter, men ikke funnet. Krysser fingre og tær for at jeg vinder, ville blitt SÅ glad! Hilsen fra Oslo

 47. Ej, hvor nice. Det er et virkelig smukt print.
  Krydser fingre for, at jeg bliver den kommende ejermand! :)

 48. Wauw! Den er jo GUDE smuk <3
  Jeg synes så absolut at jeg skal vinde den som en fdøselsdagsgave til mig selv (fylder år på torsdag)… Så vil jeg med glæde vise den frem når jeg skal fejres!
  Min søn på 6 år synes at masken er mega fed – selvom han synes at der burde have været Batman logo på, i stedet for blomster ;-)
  Hej fra mig og tak for inspirerende blok med ægthed og ærlighed
  XX fra Trine

 49. Den er jo fantastisk! Har tilmeldt mig nyhedsbrevet, så nu krydser jeg alt for at den kommer hjem og bliver en del af in garderobe ;)

 50. Åh den pakke og jeg er jo det perfekte match! Jeg har massive søvn problemer for tiden og er derfor netop på jagt efter den perfekte sovemaske. Der ud over har jeg ALTID en kimono på (og den her er jo gudesmuk!) …og jeg er lige blevet klippet i hvad min frisør kaldte “Helena Christensen-frisuren” (genialt salgstrick – for hvem vil ikke gerne ligne Helena?)

 51. Wauw, den kimono er godt nok smuk! Jeg ville elske, at bruge sovemasken på flyveturene, og kimonoen på en kedelig grå mandag, der trænger til lidt ekstra liv :-)

 52. Åh, den mest fantastiske kimono! Den står allerede meget højt på min ønskeliste.

 53. Den kimono… Den er simpelthen så smuk! Åh hvor jeg krydser alt for, at jeg er en af de heldige vindere

 54. TILMELDT! Åh smukke Helena, det var på tide med et co-lab!!! Jeg er også stor fan af kimonoer. Faktisk så meget, at min kæreste forleden fnisende lod mig vide, at den jeg har, nu er så slidt, at den får mig til at ligne en vagabond…..og hvor har han ret :-O
  Så er vi er faktisk 2, som krydser fingre for, at jeg vinder ;-) og sovemasken slår faktisk den fra triumph, som jeg ellers har overvejet at købe – måske dryppet med et par lækre dråber lavendelolie og så på hovedet i seng :-)
  Tak for en utrolig underholdende blog, som jeg ofte bruger som inspiration til alt fra indretning, cocktails til gæsterne og fede outfits.

 55. Jeg ville elske at vinde den smukke kimono.
  Har altid drømt om at stå op og slynge sådan en på… Tænk at have morgenhår og stadig se godt ud.
  Sovemasken ville være perfekt efter nattevagterne på hospitalet.

 56. Så enkelt & æstetisk, ligesom den seje kvinde selv! Vi kommer alle til at føle os lidt mere glad, lidt mere afslappet og lidt mere smuk;-)

 57. Hvor er det en smuk kimono – jeg elsker det blomsterprint! Og så fint at lave en sovemaske til.

 58. Den er SÅ smuk og vel i lækker kvalitet som Inwear altid er ? Jeg krydser fingre …….

 59. Deler din fascination! Sidder netop i min kimono lige nu – klar til studie vel og mærke ;) God dag!

 60. Sikke et lækkert sæt! Og jeg er kæmpefan af sovemasker – selvom min kæreste griner af mig, når jeg ligger med den! Jeg krydser fingre.

 61. Smidet et lod i pujlen og krydser fingre. Ville knuselske at have denne kimono i garderoben.

 62. Hvor er den fin! Lige mig. Jeg krydser fingre for en ekstra fødselsdagsgave – det er min fødselsdag på lørdag… :-)

 63. Jeg får selvfølgelig allerede nyhedsbrev fra Inwear, og jeg ville elske at vinde denne skønne kimono og maske

 64. Årh! Den kimono er for lækker!

  NB. Jeg kom til at skrive forkert i min mail ved tilmeldning til nyhedsbrevet (et n i stedet for et m i com) Jeg har derfor tilmeldt mig igen – med den rigtige mail :-)

 65. Jeg har ledt og ledt efter en fin kimono hele sommeren og har ikke fundet en, der var mig. Men denne her; NØJ, den er pæn!

 66. Årh sikke en lækker gave!! Ville da gerne have fingrene i dem!!
  Knuuuuus

 67. Så fin kimono! Jeg ville blive så glad, hvis den blev tilføjet til min samling :-)

 68. Jeg har ledt efter en romantisk kimono så længe, og den her må siges at ramme spot-on! krydser fingre :)

 69. Åh, der savles!
  Jeg smelter langsomt ved tanken om de sarte pastel farver, der kunne smyge sig til min krop….

  Gosh, og så det kvindemenneske altså!
  Hvem vil ikke have en lille bid af gude-smukke Helena?? :-)

  Der krydses på det kraftigste!

  Knus og god onsdag fra mig.

 70. Ihh hvor er det pænt.
  Har aldrig forsøgt mig med en sovemaske, men vil absolut bruge denne fine en når manden insistere på at se tv i soveværelset :-)
  Krydser fingre, så hyggeligt det ville være at vinde et sådan sæt :-)

 71. Jeg er også stor fan af kimonoer, jeg bruger dem enormt meget uden på mit almindelige tøj, jeg er bare ikke så god til at være farverig så denne kimono ville gøre underværker i mit sorte klædeskab. Jeg står desuden også og mangler en sovemaske da min søde kæreste har stjålet min anden.

 72. Sikke en fin kollektion :-) Den kimono vil få et rigtigt godt hjem hos mig og håber meget på at vinde, så den kan komme med til alle julefrokosterne :-)

 73. Jeg gik netop forbi et butiksvindue i går, hvor jeg så den smukke kimono. Det var kærlighed ved første blik! Jeg har ikke kunnet få den ud af hovedet siden – så jeg ville elske at vinde den som en fødselsdagsgave til mig selv :)

 74. Virkelig god idé med strømpebukser indenunder – den er næsten for smuk til kun at blive brugt derhjemme. OMvendt så er det egentlig rart at føle sig skøn, også når man tuller rundt inden for. Ih!

 75. Jeg ELSKER også kimonoer! Og ikke mindst er jeg afhængig af at sove med sovemaske.

  Og jeg kunne godt bruge en ny på begge fronter – hvor er de smukke altså! :-) <3

 76. Nøøj – en dejlig konkurrence.
  Ingen tvivl om, at det ville pynte som morgen-luffenrundt-madpakkesmørendeogbollebagende outfit istedet for de slaskede jogginbukser og slidte sweatshirt jeg går rundt i…
  :) God dag
  Birgitte

 77. Lækker og smuk kimono! Jeg har denne sommer opdaget det skønne ved en kimono og den mangfoldige brugbarhed – de er kommet for at blive i min garderobe.

  //trine

 78. Love it ❤️
  er gravid, så mon ikke den passer godt til den efterhånden store mave ☺️

 79. Virkelig fint print – ser så hyggelig og fin ud, og sovemasken ville være god når jeg skal til Sri Lanka på juleferie ;-)

 80. Ejer endnu ingen kimonoer, så vil elske at få denne som den første i klædeskabet ☺️

 81. Åh hvor ville jeg gerne være den heldige vinder af den helt fantastiske kimono!!! :D

 82. Nu har jeg aldrig. Den er smuk. Den vil jeg gerne iklæde mig! :D
  Krydser alt hvad jeg kan krydse i håb om at blive den heldige :)

 83. Jeg ville elske at vinde den kimono – den er så smuk både til hverdag og fest :-)

 84. Jeg ville nyde at sidde i den med en kop te, en god bog og nyde efteråret med stearinlys og hygge:)

 85. hold nu op hvor er den bare smuk. Jeg har længe ønsket mig en kimono, og denne er da bare så smuk. Ville absolut bruge den som cardigan, noget så smukt skal da vises frem. Og sovemasken skulle sikre mig rigtig god søvn ind imellem meget lange dage i Danmarks Største Boghandel.

  Krydser så meget fingre for at denne fantastiske førjulegave vil finde vej til mig.

 86. Badekåbe, slåbrok, house-coat … og finest af dem er kimonoen. En luksus jeg håber at svøbe mit speciale-udkørte korpus ind i og lade Ole Lukeøje komme på ekstraarbejde når sovemasken lander på mine øjne.

 87. Ihh den er fin! Masken vil redde min søvn gevaldigt, da jeg har soveværelse lige ud til en gadelygte, og ikke lige kan tage mig sammen til at købe mørklægningsgardiner :) Kimonoen ville også gøre mine morgener en del sjovere her i de mørke vintermorgener :)
  Krydser fingre!! :)

 88. Sådan en fin kimono har stået på ønskelisten i al for lang tid, krydser fingre!

 89. Hvis jeg kunne, gik jeg med kimono hver dag! Så en tilføjelse til samlingen ville være perfekt.

 90. Jeg har ledt og ledt efter den helt rigtige kimono og det her er jo virkelig og med en matchende sovemaske er den helt perfekt. Jeg står nemlig og mangler begge dele og når man er på SU som jeg er så varmer det virkelig meget når man vinder en konkurrence, så det krydser jeg fingre for at jeg er så heldig at gøre :)

  Knus og tak for en skøn blog som jeg elsker ar følge <3

 91. Årh hvor er den bare super fin. Elsker virkelig kimonoer og den her kunne jeg rigtig godt tænke mig <3

 92. Den er så super fin og jeg ville elske at kunne med bringe den og ikke mindst sovemasken, når jeg skal på en længer flyvertur til Thailand til foråret :-)

 93. Nej, nej, nej hvor er den kimono dog flot! Den ville jeg altså ikke være ked af at vinde! ;-)

 94. Sikke et vidunderligt sæt! Det ville jeg også elske at iføre mig morgen, middag og aften (inkl. sovemasken) :)

 95. Den er så ufattelig smuk den kimono! Savler virkelig over den! Selvfølgelig vil jeg være med i kampen om at vinde den

 96. Jeg ELSKER kimonoer som kjole! Båndet i taljen fremhæver alt godt (og skjuler resten)

 97. Det er præcis hvad jeg har brug for til min tur til Fillipinerne, sovemasken til flyturen og kimonoen udover bikinien ☀️☀️☀️

 98. Den er helt fantastisk – og uden tvivl rigtig fin til en evt. julefrokost! Jeg krydser fingre – og også lidt tæer… :-)

 99. Krydser fingre for mig selv, da min garderobe i den grad er blevet forsømt de sidste 2 år, hvor børnetøjet er blevet prioriteret…! :-)

 100. Den er virkelig flot! Det kan være jeg ender med at købe den, hvis jeg ikke er den heldige ;) Eller måske den kommer på ønskelisten til fødselsdag/jul :)

 101. Den er godt nok skøn; krydser fingre for at det er mig der skal være Helenalækker i den !

 102. Jeg er dybt forelsket i den flotte kimono, så jeg prøver lykken :)

  Kh Rikke

 103. Endelig en sovemaske man kan være bekendt at tage på! Arbejder en del nattevagter, så sover om dagen og savner en PÆN sovemaske! Og så med matchende kimono, så bliver det en treat at komme hjem fra nattevagt;-) og en fornøjelse for kæresten der skal glo på mig:-)

 104. Drømmer om at vinde denne smukke kimono for at tilføje lidt lækkerhed i min ellers så sorte garderobe. :-)

  Er tilmeldt nyhedsbrev :)

 105. Den er jo helt fuldstændig fantastisk smuk! Den ville jeg elske at svøbe mig i :)
  Og sovemasken kan redde mig på de kommende flyveture sidst på måneden. Krydser fingre!

 106. åååh, den er fin fin fin. En sådan præmie ville bestemt forsøde november og give anledning til lidt hjemmespa.

 107. Kimonoer er næsten altid fine, men denne version er svært pæn. Bare ordet kimono “kimer” af yndighed og elegance..

 108. Smelt..den kimonoen var vakker. Drømmer om å eie en slik en :). Har meldt meg på newsletter.

 109. Hold nu bøtte hvor er den smuk! Den ville virkelig gøre sig godt i mit klædeskab, men endnu bedre på mig – er jeg sikker på ;)
  Jeg krydser mine fingre for, at det er mig som bliver lidt ekstra forkælet i dette kolde efterår.

 110. Kan heller ikke få nok af skønne kimonoer. Er sikker på jeg også ville elske denne smukke en fra Inwear

 111. Den er simpelthen så fin. Det ville da være helt vildt at vinde den

 112. Nej, hvor er det en fin kimono. Den vil jeg absolut ikke have noget i mod at have i mit klædeskab :)

 113. Ih, jeg deltager ellers aldrig i konkurrencer – men jeg elsker også kimonoer (og Helena Christensen!).

 114. Jeg går på barsel næste fredag, og det ville være alt for lex at kunne hygge rundt i lejligheden i det der sæt, mens jeg sender min kæreste afsted på job. Og det skal da med på fødegangen i øvrigt! Ja, det er et perfekt sæt til en fødegang, ikke?

 115. Uhhh jeg kunne godt være fristet til at prøve noget fra resten af Helenas kollektion.

 116. Nu er jeg også tilmeldt! Hvor kunne det altså være skønt at vinde den smukke kimono!
  Håber at være heldig!

  Kh. Anne Kristine.

 117. Wau! Den er så fin. Elsker også kimono’er og den må da virkelig godt komme hjem til mig og bo .0))

  Håber du havde en super tur og lærte at stå på surfboard ;0)

  det var så hyggeligt at hilse på dig i Ganni, i Århus.

  smil Lene .0)
  @justlove2ndhand

 118. Det er virkelig fine sager, og skønne Helena, hvor er hun smuk og begavet!
  Krydser fingre!

 119. Hvor er den gudeskøn! Ville passe perfekt som kjole til en af årets julefrokoster med et par klassiske stiletter!

 120. Jeg har allerede luret på kollektionen, døj den er fin! Jeg ville elske at føle mig en smule som Helena, hihi :-)

  Glædelig november, Emily!

 121. Uha, det er godt lækre sager. Jeg har kigget på hendes kollektion og der er flere styles jeg gerne vil eje. Jeg ønsker mig str. S/M og håber virkelig jeg bliver den heldige.

 122. Ejjj hvor er den fin! Den vil jeg vildt gerne vinde!
  Nyhedsbrevet er tilmeldt så nu kan jeg kun vente og krydse fingre for denne ekstra fødselsdagsgave som det kunne blive

 123. Fine ting – især masken ville gøre nogle lange flyture jeg har i december mere fashionable :D

 124. Jeg er også kæmpe kimonofan, så det ville være den perfekte fødselsdagsgave den 8. ;)

 125. Sikke en lækker kimono !!!
  Jeg har længe ledt efter en kimono til den rigtige pris, kvalitet og selvfølgelig en pæn én, og denne er helt perfekt. Jeg krydser alle mine fingre. :)

 126. Så fint! Vil være helt perfekt til min juleferie i varmen. Krydser fingre for at jeg er så heldig at vinde.

 127. Jeg deltager ikke i mange konkurrencer men denne er bare skøn, det er bare den smukkeste kimono jeg har set og så er jeg bare vild med mærket InWear.

  Hilsen Lene :)

 128. Ingen tvivl om, at jeg vil sove bedre og vågne smukkere, hvis jeg bliver indehaveren af dette sindsygt flotte sæt. Wauw.

 129. Ville elske den! Specielt her i den søde ventetid, hvor min mave vokser og mit daglig outfit bliver meget sort og basic.

 130. Virkelig dejlige farver – hvis jeg ikke vinder, så ryger den på ønskelisten til jul :)

 131. Smuuuk kimono! Den må da få enhver til at se godt ud efter en lørdag i byen ;-)

 132. Jeg har længe ledt efter en lækker Kimono som ikke bare var sort, og det her må da være et af de bedste bud jeg har set. SÅ fin jo

  Krydser alt hvad jeg har

 133. Den er super fin. Jeg har aldrig haft en kimono, men dette må gerne blive den første! :)

 134. Av av, den er jeg jo nødt til at købe, hvis ikke jeg skulle være så heldig at vinde. Hvor er det en vanvittigt smuk kimono!

 135. Haha, det er første gang jeg nogensinde har set en sovemaske i en kollektion! Men den er skideflot! Jeg sover med sovemaske hver nat – og denne her er da noget smartere end min nuværende fra Ethihad Airways ;-) Og kimonoen er LIGE mig. Jeg har aldrig før haft en kimono (andet end sådan én satin/polyester-souvenir-sag fra Kina, som egentlig ikke er særlig køn). Men jeg er sikker på at denne ville klæde mig vildt godt til diverse julefrokoster :-)

 136. Hvor er den bare smuk den kimono :) vi kan vidst alle bruge lidt farver og blomster her i den koldere tid

 137. ååååh – min veninde snakker hele tiden om hvor lækker hendes kimono er og hun går i den hele tiden. jeg mååååå eje én. og eiiiiij så med en sovemaske til!!! <3

 138. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at blive den heldige ejer af en fin kimono :)

 139. Wow! Den kimono er da helt fantastisk smuk :) Den ville jeg da ikke have noget imod at iføre mig om morgenen (eller faktisk bare på et hvilket som helst tidspunkt til en hvilken som helst begivenhed) Og har altid gerne ville prøve en sovemaske! Jeg beder en lille bøn og krydser fingre for at jeg er heldig nok, til at blive den heldige vinder :)

 140. Skønt design – Den kunne være rar at tøffe rundt i en søndag morgen og sovemasken ser ud til at være et hit

 141. Ville passe perfekt til min graviditets vom, løstsiddende og blændende smuk :)

 142. Århhh… Hvor er den kimono dog SMUK!
  Den ville jeg elske at eje – og sovemasken ligeså til alle mine lange flyveture med jobbet.

  Krydser alt hvad jeg har.

 143. Hvor er den bare vildt fin! Ville elske at tulle rundt i lejligheden iført denne lækre sag og en kop te i hånden! :-)

 144. Ja det er meget Helena. Men er jeg den eneste der tænker at det også er meget Emily? Virkelig smuk kimono. Jeg har allerede to, og mens jeg er gravid er det mine go-to. De virker bare til det hele og man kan nærmest ikke vokse ud af dem.
  Dén der må gerne bo i mit skab også. Instant klassiker :)

  Mht sovemasken, kunne den jeg har nu nok godt trænge til en udskiftning. Og denne er noget mere classy end den jeg har nu.

  Fingers crossed.

 145. Den er SÅ smuk! Har sukket efter den siden de første billeder kom ud! Forestiller mig at have den på mens jeg spiser morgenmad på sengen (meget Lady Mary like) eller udenpå en tyk, rullekrave – uh hvor jeg håber, heldet er med mig!

 146. Ih, jeg har sukket over denne kimono.. Den er sååå fin! Jeg ville blive åh så glad for at kunne pifte min vintergarderobe op med smukke blomster – og kunne bruge den i varmere vejr (når det engang kommer igen). Og så er det jo bare endnu bedre at den smukke Helena står bag. Ih åh, jeg krydser fingrer!

 147. Denne kimono må være perfekt til at eksperimentere med kimonoer. Er lidt fascineret af dem, men tør ikke helt selv vove mig ud i dem. MEN, hvis jeg vinder denne konkurrence, så er der ingen vej udenom! (Desuden vil den passe PERFEKT til mine efterårsstøvler!)

 148. Sådan et super fint sæt vil gøre mine hjemlige søndage meget mere lækker og elegant! Håber jeg vinder :)

 149. Sådan en pakke ville jeg utrolig gerne vinde som en tidlig julegave til mig selv :-)

 150. Den er virkelig fin! Har længe kigget efter en, og denne ville være perfekt :)

 151. Sovemasken var allerede på ønskelisten og næsten også i indkøbskurven, men havde da helt overset den kimono der! Det ville altså blive nogle rare morgener og aftener i det outfit :)

 152. Jeg vil helt sikkert sove bedre efter nattevagt med de fine sovebriller. Og det ville være nok så skønt at krybe i den kimono på sløve weekend morgener (jeg er nok ikke helt modig nok til at anvende den som fin kjole)… Men ihh håber jeg er heldig:)

 153. Sikke et SMUKT stykke tøj! Det håber jeg at vinde :) jeg er også vældigt glad for kimono-moden nemlig. Og det har jeg så åbenbart til fælles med både Helena christensen og emily salomon – to velklædte kvinder! ;)

 154. Jeg bruger sovemasken meget da jeg arbejder nat som handikaphjælper. Min kæreste ryster på hovedet af mig, fordi den sovemaske jeg har ligner et par krybdyrs øjne. Men hey det var lige den de havde i Tiger butikken. Kimonoen vil posten nok sætte pris på, når jeg åbner for at få pakkerne efter nattevagterne. Tror han er træt af at se mig i T-shirt #pinligt

 155. så fint tøj – ville blive meget glad for at vinde denne konkurrence :-)

 156. Jeg deler din kærlighed til kimonoer – de er flotte, hyggelige, rare og så fine. Den fra Inwear er da alt for både sød og pæn. Jeg er fan. :)

 157. PERFEKTION! :) Ville klart gøre mine morgener mere luksuriøse og lækre. Jeg krydser fingrer! :)

 158. Det er simpelthen den smukkeste kimono og matchende sovemaske fåe den kun til at stige i “pænheds-graderne”!!

 159. Uhm, den er så lækker. Sukkede længe over kimonoen, da jeg for nylig var på tøjkig og drømte om alle de lkre sager, som min gravide krop pt. ikke kan skrue sig ned i.

 160. Krydser fingre! Er halvvejs i min første graviditet og tror, at både jeg og ikke mindst min kæreste ville værdsætte, hvis jeg havde noget lidt smukkere at tage på engang i mellem end min gamle joggingbukser og store uldtrøje:-D

 161. Skal til Thailand for første gang, og ville elske at kunne bruge sovemasken i flyet og kimonoen om aftenen

 162. Åh, lad det blive mig! Kimonoen vil gøre min postgravide ammende krop lige lidt mere sofistikeret og masken vil være det perfekte hjælpemiddel til når jeg snupper et par timer på sofaen i dagtid

 163. Jeg kan virkelig godt lide printet. Det taler virkelig til min indre mormor – og så er den bare mega lækker i kvaliteten! (Har allerede været ude og prøve den – så skøn altså!)

 164. Uh, sådan en kimono og medfølgende sovemaske kan jeg nok godt bruge i den kommende tid, hvor maven endelig vokser

 165. Jeg er pt bosat i Tokyo og klæder mig ofte i de japanske snit og smukke tekstiler. Det ville kun være en sand fornøjelse at tilføje lidt skandinavisk print på de japanske klæder. Da jeg biologisk er “halv dansk, halv japansk” må min stil jo også gerne være det.

 166. Åh hvor er den dog SMUK den kimono!
  Perfekt til at få lidt sommer ind i de kommende vintermåneder ;-)