10 ting jeg vil lave i september


WHAT I WANT TO DO THIS SEPTEMBER:
CURL UP ON THE COUCH, READ, DRINK TEA & EAT CHOCOLATE.

Jeg ved godt, at jeg for lidt siden skrev, at juli var min yndlingsmåned. Men det må være fordi jeg slet og ret havde glemt, hvor usandsynligt vild jeg er med september. Nogen bliver forårskulrede, men jeg bliver altså helt sensommerkåd. B.E.D.S.T.E. årstid jo.

Lige der hvor sommer og efterår begynder at skurre mod hinanden og man kan have bare tæer i skoene og uldtrøje på samtidig og hvor luften stadig er lun, men alligevel varsler om koldere tider. Det er helt magisk, synes jeg.

Mht. hvor flittig jeg var med listen for august, så må jeg indrømme at det nok er den måned, hvor jeg har nået færrest af mine ønskepunkter, siden jeg begyndte at lave listerne for lidt over et år siden. Har stadig en Tivoli-tur til gode, ligesom jeg har en plante der fortsat trænger til at blive pottet om og jeg er endnu ikke begyndt til crawl. Men så må jeg bare nå det (også) her i løbet af september :)

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Holde pandekagedag med min kæreste. Det har vi talt om et par gange og det er en dejligt skæg og lidt forbudt idé, der nu må realiseres. Vi skal have tykke pandekager med ricotta til morgenmad, boghvedepandekager/galettes med fyld til frokost (eller kikærtepandekager) og så klassiske, tynde crêpes (med is!) til aftensmad.
 2. Forsøge at finde ud af hvad kulturarv er for mig til Golden Days festival (og bryllupsfest!), der i år har overskriften Important Shit.
 3. Anskaffe mig en klassisk, lun cashmere-strik. Lige nu pønser jeg på denne her. Eller måske en hyggelig strikkjole
 4. Få indrettet mit hjemmekontor og resten af lejligheden (nogenlunde) færdig OG holde housewarming
 5. Se Sommeren med Sangaile i biografen. Den ser umiddelbart ud til at minde lidt om Adèles Liv, men den var jeg nu også mere end begejstret for, så det går nok.
 6. Gå masser af ture i skoven med Penny og se bladene skifte farve og så småt begynde at falde af træerne.
 7. Efterår er suppetid, hvis I spørger mig og jeg skal lave suppe til den store guldmedalje. Grønærtesuppe med broccoli, rødbedesuppe og Pho Ga (vietnamesisk kyllingesuppe) bl.a.
 8. Få helt styr på brugen af hans/hendes eller sin. Jeg er ikke super slem, men jeg roder altså lidt i dem af og til, hvis jeg nu skal være helt ærlig.
 9. Traditionen tro skal jeg også i Drive in Bio. Det er den perfekte tid til det nu, hvor det bliver tidligere mørkt, men endnu ikke er for koldt.
 10. Jeg er begyndt at gå til fitness og træner på hold, hvor alle de andre piger altid har noget meget smart på. Det er lige som om, at alle mine gamle løbeklude ikke helt slår til, så nu overvejer jeg en cool top og nogle smarte tights med print. Nå, ja og denne drikkedunk. Kom endelig med tips, hvis I kender til gode mærker og styles :)

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den resterende del af måneden på?

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 3.971 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Jeg synes, at sådan en pandekagedag lyder helt vidunderlig. God fornøjelse med den!
  Jeg har også en lille håndfuld ting, jeg gerne vil denne måned.
  Jeg vil læse Harper Lees nye bog, som jeg modtog med posten forleden, jeg vil se film i udebio, som der bliver holdt her, hvor jeg bor, hver weekend denne måned, jeg vil bage en kæmpe portion pizzasnegle til fryseren, jeg vil lave en rigtig snasket fynsk brunsviger, og så vil jeg gå på jagt efter de helt rigtige trækasser til min mands fine tegneseriesamling. Jeg er sikker på, at det bliver en skøn måned.

  1. Takker og man er mere end velkommen til at nappe idéen ;)

   Ih den glæder jeg mig også til at læse, når jeg er færdig med den jeg er i gang med. God læselyst. Mmmm…. lyder som gode bageplaner også. Og god jagt :)

 2. Orv, pandekagedag! Det lyder godt – vil lige lufte idéen for kæresten. :D

  Forresten er drikkedunken du kigger på en langærmet trøje. ;)

  1. Mon ikke han er med på den? ;)

   Haha… forkert link, tak for at du gjorde mig opmærksom på det. Retter fluks :)

 3. Jeg hader faktisk efteråret og bliver helt trist indeni (nærmest på kommando) når bladene begynder at falde af træerne, mørket kommer snigende om aftenen og kroppen begynder at fryse. MEN, så klikker jeg mig herind og bliver helt opslugt af der rare univers du har skabt. Efteråret er måske ikke slemmere end man gør det til i sit eget hoved. Jeg gemmer i hvert fald din liste med 10 dejlige ting at lave i september og håber mine efterårsblues forsvinder :)

  1. Dét håber jeg også at de gør. Og tak for de pæne ord :) Pøj pøj med det. Håber at listen har bibragt bare en anelse efterårskærlighed. Klem Emily

 4. Forskellen på hans/hendes og sin er faktisk ret simpel. Du kan bruge denne huskesætning: “Han kyssede sin kæreste.” – Det er mandens egen kæreste, der bliver kysset. “Han kyssede hans kæreste.” – Manden kysser en anden mands kæreste. :D

  http://satinawandel.dk

 5. Du tager altid fine billeder, men de her ser altså bare ekstra rare ud. Men det er selvfølgelig også enormt rare ting der er på billederne (:

  Jeg tror også jeg vil lave pandekager snart – men nok bare som dessert en hyggelig aften. Ellers vil jeg fejre en masse fødselsdage, gemme sommertøjet væk og finde de tykke trøjer frem, og så skal jeg ud og have anskaffet mig en nu vinterjakke. En længe ventet glæde!

  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Det ser virkelig hyggeligt ud. Te og chokolade er også noget af det bedste jeg ved.
  Jeg synes Casall laver det bedste og flotteste træningstøj. Og så vælger jeg altid toppe med bryderryg for almindelige stropper ryger ned og det bliver super irriterende i længden.

 7. Det ser ud til at blive en hyggelig (og travl!) september.

  Mht. træningstøj er jeg ret vild med lululemon. Super lækkert og meget holdbart træningstøj til både løb, fitness, yoga og alt inbetween. Og lækkert nok til at man godt gider tage et coffee-run på vej hjem…

  1. Haha… ja, jeg må nå det jeg kan. Ingen stress ;)

   Åh ja, det har jeg også en veninde, der har nævnt et par gange og som hun selv er så glad for. Tak for at minde mig om det, det må jeg fluks kigge nærmere på. Klem Emily

 8. September (og tidligt efterår) ER nemlig bare helt fantastisk!
  Og endnu en gang tak for en fantastisk blog – uden tvivl det bedste at starte dagen med!

 9. Jeg elsker de her lister. Du har nogle dejlige planer, og jeg bliver tit inspireret til mine egne:-) Et lille spørgsmål; hvad er det for et tekstil som de fine sager er arrangeret på? Tæppe, sofa, andet? Det er så pænt!

 10. Prøv at google “Nike Forevergradient” – det er de fedeste løbe-/træningstights i min verden :-)

 11. I september vil jeg:

  – deltage i Inspire Convention i DGI-byen
  – deltage i noget af Birgitte Gorm Hansens Urban Retreat (favorityogalærer)
  – fejre 7 års bryllupsdag med manden
  – få 1 times massage
  – spise frokost med far, søstre, bonusmor og bonussøstre og bonusniece
  – fortsætte med at træne efter bogen Veldrejet

  1. Så dejligt at høre at både liste og form er inspirerende. Håber I får en dejlig september! Klem <3

 12. Alt, hvad der involverer brombær!!!

  Æææææælsker brombær (det er der desværre også en plet der gør, og hun er hurtigere end mig :-( )

  Og så skal jeg voldkøre mit nye vaffeljern. Som jeg er kommet til at købe. Efter inspiration fra you know who.

  Plus noget med æbler. Kage fx. :-D

  1. Åh brombær!!! Jeg lavede altid brombærmarmelade med min mor som barn. Det er jo hjernedødt godt, som narko nærmest. Må også lave noget med brombær snarest!

   Altså hun vil ikke spise gevir, men gerne brombær? Giver ikke mening ;)

   Hahah…. må købe aktier i vaffeljernsfirma ;)

   1. Brombærmarmelade ER narko. Og så på pandekager… Mmmmmm! Kan overhovedet ikke styre den kombi!

    Altså den hund… Det er ikke meningen, den skal förstås, tror jeg.
    Bæ, skrald, råddent mad = Nam.
    Lækre barf snacks, gevir, lammeøre = Ellers tak!

    Måske er hun en hund med hang til fastfood….? ;)
    Bvadr.
    Hun blir slæbt med ud at plukke brombær i morgen. Så må vi slås om dem :)

 13. Jeg vil bruge september på fordybelse i det studie jeg er påbegyndt som føles rigtigt på alle mulige leder og kanter. Er en af dem som har prøvet at lande på et forskellige helt forkerte hylder, men dette føles rigtigt :)
  En smule renovering af min kærestes og min RV og så vil jeg bruge en masse tid på gå nogle lange ture.

  Sjovt du er på vej til Varde (okay, måske du er fremme) men det er min hjemby og de har altid været så fantastisk søde i Christiansens Boghandel, håber du får en god oplevelse derovre.

 14. – og nååååååå ja! SUPPE jeg elsker suppe det er det bedste, så jeg skal på opdagelse i suppe verden. Kantinen på KUA laver så gode supper, det bliver hurtigt en dyr vane…

 15. Super hyggelige september-planer. Dejligt med noget inspiration til den første efterårs-måned. Den pandekagedag lyder i hvert fald som en fest – helt sikker noget jeg vil overveje.