10 ting jeg vil lave i august

Først og fremmest tusind tak for jeres søde ord og medfølelse i går. Det betyder mere end I sikkert tror.

Og så fløj juli ellers lige afsted. Og selvom det er en lillebitte smule trist at sige farvel til min yndlingsmåned (der dog var knapt så yndlings i denne omgang), så betyder det også, at det er tid til en ny månedsønskeliste.

Ferietid er altså lidt pudsigt. På den ene side føles det som om alting går dobbelt så stærkt, men tænker man tilbage på enkelte begivenheder, virker det som om, det er en evighed siden. Sådan er det måske egentlig bare med tid generelt? Det føles dog ekstra present i forbindelse med ferie, synes jeg.

Jeg nåede det meste på juli-listen. Dog har jeg stadig ikke hoppet fra vippen i Havnebadet. Så det må jeg hellere lige se at få gjort, ahem. Jeg har givet vejret skylden. Men det er vist ikke rigtigt en undskyldning længere…

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Jeg er helt bidt af serienTrue Detective og den biografaktuelle, spanske film Marshland skulle have samme vibes, så den vil jeg se.
 2. I Tivoli en aften at prøve favoritterne Dæmonen og Rutschebanen 100 gange (sådan ca.) og spise candyfloss og churros.
 3. Have rammet plakater ind og hængt dem op.
 4. Spise på Stedsans hos ØsterGRO. Det ser simpelthen helt magisk ud.
 5. Hænge en masse ud på vores altan og grille på vores nye grill. Vi er allerede godt i gang og grillede hele 4 aftener i sidste uge.
 6. Læse Afgrunden af Kim Leine og diskutere den med jer. Er startet og synes godt nok, det er en dyster sag.
 7. Holde 30-års fødselsdagsfest med en af mine bedste veninder. På en tagterasse og med hotdogs, heliumballoner og drinks med paraplyer i. Jep, jeg bliver bare ved og ved med at fejre den fødselsdag ;)
 8. Til litteraturfestival på Louisiana. Se program, m.m. her.
 9. Plante min fingerphilodendron om. Den har efterhånden vokset sig alt, alt for stor til sin potte.
 10. Starte til crawl (det har jeg aldrig rigtigt fået lært), så jeg er klar til surf-ferie til oktober.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den resterende del af måneden på?

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

(Visited 3.279 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Lyder som nogle skønne ting!

  Jeg skal bruge en god del af måneden på at skrive mit speciale i Hamlet færdig. Glæder mig til at få det afleveret, men det er stadigvæk lidt skræmmende, at mit studieliv så er slut. Og så skal jeg en tur til London for at se Hamlet sidst på måneden, og jeg glæder mig! :)

 2. Jeg skal helt sikkert bade i havet, spise hjemmegrillede burgere, på cykeltur, se minions i biografen, pakke min kuffert og rejse på sommerferie ;-)
  God august <3

 3. Jeg skal bl.a. på kunsthåndværkermarked på Frue Plads, http://www.craftsfair.dk/ Der er SÅ mange fine og smukke ting. Gåture langs stranden og sidde og kigge ud over vandet er også på min augustliste.

  Også et klem fra mig til dig oven på gårsdagens indlæg. Det er forfærdeligt at miste nogen, der står en nær og har været der hele ens liv. Det er 15 år siden, jeg mistede min højt elskede mormor. Jeg savner hende stadig, savner at besøge hende og sidde og sludre, og jeg dybt taknemmelig for alt det hun gav mig.

 4. Kære Emily

  Dejlig August-liste, kan kun anbefale en dukkert i det halvkolde vand, det gør godt for krop og sjæl!

  På min “buketlist” står der også: Lær at svømme!!!! Jeg er en haj til pensioniststilen med brystsvømning, men crawl mestrer jeg ikke. Måske det skal være dette efterår det punkt kommer af listen:-)

  Lots of love Lise

 5. Jeg ønsker mig at blive bedre til at bruge vores altan. Og vores grill.

  Tilmed ønsker jeg mig en del kærestetid med fjolledates og bjørneknus, som der ikke er blevet så meget tid til denne sommer.
  Og så ønsker jeg mig at få læst Helle Helles ”Hvis det er”, så jeg også kan være med i snakken. Er håbløst bagud :)

 6. Jeg skal også ompotte min fingerphilondendron. De vokser jo med unaturlig hast!

  Derudover vil jeg arbejde lidt på min tan, så jeg kan blive klar på 30 års fødselsdag med partytelt og helstegt pattegris. Og arbejdet med tan’en kan heldigvis kombineres med at få læst Forbandede Yngel færdig :)

 7. Det lyder som om du går en dejlig måned i møde! :)

  Jeg flytter udenlands i starten af september så jeg skal bl.a. afholde et lille flyttesalg/loppemarked, pakke en masse kasser og andet praktisk .
  Jeg glæder mig til at spise vietnamesisk på min søsters fødselsdag i weekenden, til byens årlige ‘Gammel Torvedag’ imorgen, til strandfester og Svend Filmfestival. :)

  Allermest glæder jeg mig til at bruge de sidste dage af august i henholdsvis Normandiet hos min farmor og i Paris hvor jeg gerne vil couchsurfe, på Louvre, læse en masse, spise macarons og slentre rundt i latinerkvarteret :)

 8. Jeg drømmer først og fremmest om, at vejret holder ved, så vi kan nå at nyde bare en smule sommer, før hverdagen begynder igen til september!

  Derudover skal jeg i August fejre en trilliard fødselsdage, besøge en veninde i Nordjylland, et smut til Sverige og forhåbentligt når jeg også en venindetur til Thy. Programmet bliver stramt haha. Derudover håber jeg også at nå en masse små forberedelser, så både sind og omgivelser er 100% klar til at gå i krig igen, når studiet melder sin tilbagekomst 1. september. Det skal nok blive en ganske fin måned! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 9. Det lyder skønt!
  Jeg skal trække vejret dybt inden studiestart, suge solens stråler til mig og blev inspireret til en tur i tivoli :)
  God fornøjelse med svømmetræningen – jeg er selv underviser, og det er fantastisk når man knækker koden til crawl!

 10. Haha jeg har heller aldrig lært at svømme crawl og kan heller ikke finde ud af det… Tror jeg holder mig til brystsvømning hihi.

 11. Jeg skal også have hængt en plakat op. Den er dog i ramme!
  – Og så skal jeg have hængt min kombiovn op. Jeg skal starte på arbejde og på uddannelse. Jeg vil få ryddet ud i ALT i min lejlighed (jeg er godt i gang!) og jeg vil forsøge at slæbe mig af sted på stranden, hvis vejret tillader det, når jeg har fri. :D

  http://satinawandel.dk

 12. Sejt med crawlen Emily – og sejt med en kæreste, der får dig til at springe ud i alskens actioneventyr og nye ferieformer :) Min kæreste er selv god til AL slags sport og adrenalinkicks og kombineret med mit friluftsgen og lyst til at prøve grænser af, har vi – bare i år – både besteget vulkaner, dykket med hvaler, lavet parkour i trætoppene i 25 meters højde(!!) og næste uge tar’ vi til de transylvanske bjerge for at vandre, besøge bjørnereservat (og draculas slot ;)), og prøve én af verdens længste svævebaner… Og altså, jeg er på ingen måde lige så sej som min kæreste, men hold op hvor gir’ det nogle fede oplevelser sammen (og er lidt teambuilder-agtigt også, haha), og de mennesker man møder undervejs på sådan nogle ferier, er bare så vidunderlige! Jeg GLÆDER mig til at læse om jeres surf-ferie (og ih, hvor var jeg ked af at læse at din mormor er død. Heldigvis er hjertet stort nok til at rumme både sorg og glæde på én gang, så der er plads til både at grine og græde…). Kram Louise

 13. En god blanding af både hyggelige ting men også praktiske elementer. Det skal jo til ;) Selv har jeg planer om at skulle i zoo mindt én gang ingen ferien slutter, der skal så absolut spises en gammeldags is med mindst 3 kugler og så må jeg vist også hellere komme til stranden også :D

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

 14. TAK for alle jeres hyggelige tilføjelse. Så dejligt at I også vil fortælle om hvad I skal i den kommende måned. Tror august bliver et hit <3 Kram Emily

 15. lyder som nogle dejlige ønsker for august. Min dejlige teenagesøn starter i gymnasiet i morgen, så det er en stor dag. Har dog fået at vide, at jeg ikke må komme med og holde ham i hånden ;0)) det ville jeg ellers så gerne, eller bare være fluen på væggen når han træder ind i et nyt kapitel for de næste 3 år på Århus Katedralskole .0))

  har fået billetter til Guldknap showet, så måske jeg skal en tur til kbh <3 og måske jeg kobler turen med Black Swan kollektionen hos Malsen. Kollektionen ser rigtig lækker ud.

  30. august har jeg tilmeldt mig mit første løb hvor jeg skal løbe Marselisløbet, på 12 km distancen. Så jeg er i fuld sving med at træne op til løbet.

  31. august har jeg fødselsdag, så måneden for mig bliver afsluttet – måske med helium balloner og paraplydrinks ;) ha ha. Drikker godt nok ikke alkohol, men jeg kan da altid gøre min iste eller hyldeblomstdrink lidt mere festlig. he he

  smuk august til dig og pletten .0) smil fra Århus.
  Lene. (@justlove2ndhand).

 16. Hej Emily.
  Du giver mig altid lyst til at hygge mig MEGA meget med dine fine indlæg. Din blog er så dejlig fin at læse :-) Det er godt for mit pige-ego at læse, at jeg ikke er den eneste, der er glad for små ting. Et lille spørgsmål, og mega nørdet: hvordan vil du plante Monster-planten om? Store smil, Emma

  1. Åh hvor er du bare sød Emma, er så glad for at du synes det er hyggeligt at læse med :)
   Mht. planten så tager jeg den med ned i gården og hiver den op af potten og planter den om i en større krukke, jeg har fyldt halvt med ny jord inden. Så sætter jeg den i og kommer mere ny jord rundt om til den står helt fast :) Klem Emily