byBiehl rabatkode + konkurrence

Selvom jeg har slået hovedet, betyder det ikke, at I ikke skal forkæles med en hyggelig konkurrence og en rabatkode. Jeg får god hjælp at et par ‘skærmsekretærer’, så jeg slipper for at kigge på skærm, men der stadig kan være lidt aktivitet. OG så har jeg fået en masse søde piger til at gæsteblogge den kommende tid. Er selv helt vild med konceptet og glæder mig til at præsentere det for jer i morgen :)

Men i dag skal det handle om smukke smykker. Sammen med byBiehl sætter jeg nemlig en lækker smykkeæske med byBiehl smykker til en værdi af 3.000 kr. på højkant til en heldig læser.

For at være med i konkurrencen skal du tilmelde dig byBiehls nyhedsbrev her (find boksen i nederste højre hjørne) og skrive en kommentar nedenfor med et link til dine favoritsmykker fra byBiehl.

Mine yndlinge er dette armbånd og denne halskæde.

Konkurrencen slutter på torsdag d. 12. november kl. 12.00 og vinderen får direkte besked på mail.

Pssst…. Kan du ikke vente (med at købe julegaverne evt.), så har byBiehl været så søde at give mine læsere 15% rabat på alle deres smykker på bybiehl.com de næste 7 dage. Brug koden Emily15

Power Necklace og Love & Friendship Necklace

Der gemmer sig et fint budskab indeni Power Necklace.

(Visited 2.966 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

166 Kommentarer

 1. Det er bare nogle super fine ting.
  Jeg har selvfølgelig ikke råd til dette armbånd:  http://www.bybiehl.com/collection/bracelets/forget-me-not-silver-bangle-669
  Men hvis jeg havde skulle det klart komme til at sidde smukt på min arm.
  Ellers er jeg klart også faldet for denne ring som ligger mere inde for rækkevidde: 
  http://www.bybiehl.com/collection/earrings/iris-gold

 2. Hele butikken er faktisk ynglings!!!!!!
  skulle jeg vælge 2 ting blev det nok disse
  VENUS SPARKLE TRIO GOLD ARMBÅND og deres power necklace – det kan man ikke få for meget af!!

 3. De laver SÅ flotte smykke!
  jeg ønsker mig halskæden i linket fordi der er et fint lille b på som står for mit eget navn men også min mand Bjarkes navn ☺

 4. Jeg er helt vild med ByBiehl smykkerne, og det er lidt af en umulig opgave du har sat os på, da man egentlig aller helst bare vil sætte alle smykker ind, da det er så unikke og lækre.

  Men umiddelbart vil jeg sige dette armbåndhttp://www.bybiehl.com/collection/bracelets/venus-sparkle-uno-black-bracelet
  da det er så enkelt og samtidig meget sødt

  Knuuus

 5. Åh, lige nu forbander jeg lidt at være typen, der aldrig vinder noget.. Men jeg er NØDT til at prøve lykke, for; Min store, smukke datter skal konfirmeres til foråret. Og at kunne forære hende denne halskæde: http://www.bybiehl.com/collection/necklaces/powernecklace/power-necklace-gold ville være så skønt! Jeg synes, budskabet er så fint – særligt til et ungt menneske som hende, der er på vej ud i livet.
  Så jeg krydser fingre! Og ønsker dig god bedring. Pas på dig selv – hjernerystelse er ikke at spøge med!

 6. Der er ingen tvivl om at jeg er en sucker for ringe, så jeg drømmer om at kunne kombinere signature (http://www.bybiehl.com/collection/rings/signature-gold-ring), mini sparkle (http://www.bybiehl.com/collection/rings/mini-sparkle-gold-ring) og den vildt ekstravagante iris (http://www.bybiehl.com/collection/rings/iris-gold-ring).
  Hvis den drøm skulle blive til virkelighed ville det så samtidig også blive det fineste (og dyreste) jeg ejer, så det i sig selv er ret vildt ;)

 7. Mit favoritsmykke fra ByBiehels webshop er klart denne halskæde: http://www.bybiehl.com/collection/necklaces/love-friendship/love-friendship-silver-necklace-with-2-pendants – gerne med et M og H for begge mine søskende (ville heller ikke være tosset med en med mine forældres initialer, men en ting ad gangen ;)), og så ville jeg elske at tilføje dette charm, som er SÅ fint: http://www.bybiehl.com/collection/necklaces/love-friendship/love-friendship-sparkle-pendant-silver :-)