Endelig

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25pandora8

UDPLUK AF SMYKKESKRINET: ARVESTYKKER OG YNDLINGE FRA PANDORA

Hermed et lille tirsdagstip om at det endelig er muligt at købe fine smykker fra Pandora på nettet. De har nemlig fået en eSTORE, der netop har slået dørene op i går. Det var nu også på tide kunne man mene. Men jeg er selv en notorisk ‘late bloomer’, så jeg har fuld forståelse for den slags og mit yndlingsordsprog; bedre sent end aldrig, passer vist (også) fint i denne sammenhæng :)

Det er i alle tilfælde lige i tide til årets julegaveindkøb og ønskeseddelskrivning ikke mindst. Jeg er meget, meget flittig og dygtig til sidstnævnte skulle jeg hilse at sige og jeg prøver i år at være lige så flink til og i god tid med at købe gaver.

pandora6

Mine ure er arvestykker mens ringe og armbånd (undtagen perlearmbåndet) er fra Pandora. Husk i øvrigt endelig at have en skål med fyldte chokolader indenfor rækkevidde af smykkeskrinet altid. Haps ;)

pandora7

Jeg holder sådan af mit armbånd fra Essence-kollektionen med månesten og marmor ligesom jeg er vild med det delikate, lille armbånd med uendelighedstegnet. Dem mikser jeg dagligt med andre armbånd og et af mine ure. A.R.M.P.A.R.T.Y. <3

pandora1

Sløjferingen og slangeringen er nogle af de ringe, jeg går med hver eneste dag.

pandora11

 

(Visited 1.912 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

    1. Elsker den også, den er så hyggelig. Bruger den på lillefingeren hvor den pynter fint. Knus Emily