10 fine til fest

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25celebration

10 FESTFAVORITTER FRA SELECTED FEMME

Næst efter september og juli er december min yndlingsmåned og jeg ser blandt andet frem til de mange fester. Den sorte blondekjole (nummer 10) hænger allerede i mit skab og den planlægger jeg at bruge både til en julefrokost eller to samt til nytår. I år glæder jeg mig særligt til sidstnævnte idet vi skal holde nytår på ski i Østrig.

 1. Ruskindsclutch med metalkæde – kan bruges med eller uden kæden.
 2. Guldfarvede øreringe – sidder flot op langs hele øreflippen
 3. Sort blonde top – brug den med en nederdel eller læderleggins og en smuk blazer.
 4. Tætsiddende læderkjole – den lille sorte i læder.
 5. Jumpsuit med print – tilsæt et par hæle og lidt smykker og voilà!
 6. Bronzefarvet nederdel med struktur – fås også i sort.
 7. Ruskindsstøvletter – den fine udskæring får benene til at syne længere.
 8. Blondetop med korte ærmer – brug den med en a-formet nederdel med masser af struktur.
 9. Statement ring – kan justeres i størrelsen.
 10. Langærmet blondekjole – delvist gennemsigtig, sexet og elegant.

Se mere lækkert tøj og tilbehør til fest fra SELECTED her.

(Visited 2.127 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. åh, jeg gad godt være modig nok til at springe ud i læderkjolen – den er virkelig fin!
  God bedring med hovedet søde E

 2. Hej Emily, jeg så forleden din garderobevideo – hvor er du sød og smuk! Og hvor er jeg misundelig på din garderobe! :-) Hsr læst din blog længe og særligt lægger jeg mærke til at dine outfits “bliver hos mig længe” eller jeg husker dem ofte!
  Nå men hvis du skulle få lyst til at lave et indlæg om hvordan du ville style blondekjolen vil jeg blive så glad for jeg har købt en sort version og er fuldkommen LOST mht hvordan jeg gør den rå og ikke for damet! Jeg kan hverken finde på sko eller accessories :-/ Tak for en dejlig blog og god weekend! Vh Julie