Den hyggeligste vinterfrakke

THIS ONE MAKES ME LONG FOR WINTER

Det luneste, blødeste teddyfoer på kraven og i ærmerne og lommerne. Og grå/blå tern. Der er noget rart aviator-jakke møder hestedækken over den og jeg er altså fan. Og glæder mig til at putte mig i den på kolde dage. Tænker, at den er perfekt med en chunky strik under og læderleggins og ankelstøvler til. Og så en sød hue. Jeg drømmer ret meget om denne her.

english med grey2

The softest, warmest teddy-like lining on the collar and in the sleeves and pockets. And a grey/blue pattern. There’s some aviator jacket meets horse cloth about it and I’m definitely a fan. And I really look forward to cuddle up in it on cold days. It’ll be perfect with a chunky knit, leather leggins and ankle boots. And a cute beanie. I’m dreaming about this one

Frakken (der er en gave fra Stella Nova) får mig til at længes en lille smule efter vinter. Altså sådan en klar, sprød vinterdag hvor solen skinner og sneen knitrer under støvlerne. Mind mig lige om at jeg rent faktisk har sagt det, når jeg om en måned brokker mig over sjap, mørke og kulde ;)

english2lyse

The coat (which is a gift from Stella Nova) makes me long for winter just a little. For one of those bright and crisp winter days where the sun is shining and the snow is squeaking under your boots. Please remind me of this statement when I’m complaining about slush, darkness and cold in a months time ;)

(Visited 1.752 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Hvor er den lækker! Synes at det kan være noget så svært at finde den perfekte vinterfrakke, og det har ikke gjort sagen nemmere, at jeg er blevet begavet med en voksende babybule.
  Kan godt forstå, at du er glad for din pæne gave :)

  1. Ih tillykke med babybulen <3
   Men nej, kan godt forestille mig at det ikke gør frakkeshopping nemmere. Du må ud i noget a-formet eller kappeagtigt :) Klem E

  1. Kan simpelthen ikke lige finde den æv, måske de kan hjælpe hvis du ringer/skriver til Stella Nova og allers har de den sikkert i en af deres butikker eksempelvis i Illum :) Knus Emily

 2. Ih det er altså vidunderligt at det er tid til at lufte de lækre varme vinterjakker. Jeg var total lykkelig da jeg for et par uger siden var i Berlin (der var heldigvis koldt ) og havde mulighed for at lufte min nye vinterfrakke – jeg fandt denne her http://www.vooberlin.com/soulland-villy-beanie-pink#.VikCD9b6J10 skønne skønne hue dernede og må erkende at jeg har fortrudt at jeg ikke snuppede den med hjem – Du kender med sikkerhed Voo Store i Berlin – vidunderligt sted at shoppe sig fattig <3

 3. Hej vil spørge hvordan vinterjakken er ? For den ser så dejlig varm ud er den ikke det ? Grunden til jeg spørg er jeg overvejer at købe den :) de bedste sommer hilsner melanie