MK’s kålhøgen pølsehorn

12242875_10153607590420240_1578159866_o

Af Michelle Kristensen

Mens den sødeste Emily ligger med hjernerystelse, har jeg fået fornøjelsen af at give dig lidt inspiration fra mit MK Univers. Mit navn er Michelle Kristensen og jeg er ejer af Michellekristensen.dk, som består af 14 ansatte ud over mig selv, hvor vi alle arbejder med at inspirere og lære danskerne om sund kost og træning. Hvert år kører vi mellem 24-30 MK Bootcamps, og én af de opskrifter som især er populær hos vores bootcampere, er mine Kålhøgen pølsehorn, og dem får du opskriften på her. De er helt geniale til madpakken og kan fryses.

KH Michelle

KÅLhøgen pølsehorn – 6 stk
1 lille blomkålshoved
4 æg
2 spsk fiberHUSK
½ tsk salt
½ tsk bagepulver
1 ½ dl fintmalet mandelmel
1 dl knust hørfrø
1 dl valleprotein
6 kvalitetspølser (fx fra hanegal eller din lokale slagter)

Sådan gør du:
Kør blomkålen til fint smulder i foodprocessoren og hæld det over i en skål. Tilsæt derefter de resterende ting (med undtagelse af pølserne) og pisk det hele sammen. Tag en pølse og kør dejen rundt om den – her skal du altså have lidt tålmodighed, og der handler om at pakke pølsen ind i blomkålsdejen. Du kan ikke rulle dejen ud som ved den gammeldags pølsehornsdej. Bag pølsehornene ved 175 grader i ca. 25 min.
Spis 1 pølsehorn med 1 spsk ketchup og 1 gulerod og 100 gram glaskål i stave.

TIP: Det er vigtigt at du vælger nogle pølser der indeholder minimum 14 gram protein pr 100 gram. Jo mindre ingrediensliste med mærkelige e-numre o.a jo bedre.

 

(Visited 4.875 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Årh, hvor lækkert! Jeg har ikke fået pølsebrød siden jeg stoppede med at spise gluten for over 2 år siden, og jeg savner dem! Som barn lavede min mormor de bedste pølsebrød, og de er bare ikke særlig nemme at lave uden hvedemel, men denne opskrift skal klart prøves!