Julerier

julerier1

Vi er ikke gået all in på julepynt herhjemme i år, men det er blevet til et par ‘øer’ med julerier hist og her, lyskæde på altanen og tilmed et lille ‘juletræ’ i form af en cypres med julepynt. Så hyggeligt og lige tilpas for nu. Måske der kommer lidt mere til i løbet af resten af december. Jeg vil i alle tilfælde gerne købe et stykke julepynt eller to. Fine, enkle ting som kan føjes til den lille samling og som jeg kan glæde mig til at tage frem igen næste år.

julerier6

Er vild med den ‘julepynt’ jeg kan købe hos blomsterhandleren og amaryllis, ilex-grene (dem med de røde bær) og små sukkulenter er særligt fine synes jeg.

julerier2

Datolys har vi selvfølgelig også, dog i en meget enkel model. Og jeg har altså brændt det ned til d. 6. Billedet er blot fra i mandags :)

Og så synes jeg det er fint at sætte bloklys i vaser, så det nærmest bliver lygter.

julerier4

Bliver altså ikke træt af sukkulenter lige foreløbig. Slet ikke når det er sådan nogle små, nuttede nogle. C.U.T.E.

julerier3

Cypres i potte med julepynt, det meste er fra Stilleben eller Ferm Living.

julerier7

 

(Visited 2.820 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. dejligt at se at jeg ikke er den eneste der “juler” lidt mere enkelt. synes det ser rigtigt flot ud med dit lille juletræ :-) god adventssøndag til dig. kh katrine

 2. Haha, en julecrypres! Så har vi set det med. Elsker at der findes så mange personlige fortolkninger af julepynt. Julen er og bliver ren kærlighed – også i indretningen.

  Her på matriklen juler vi den også meget i det spinkle. Et kalenderlys her, en “advendtskrans” der og en enkelt nisse på en gris, haha. Hverken finanserne eller overskuddet er der rigtigt til at gøre mere ud af det, men vi hygger gevaldigt med det vi har – og hvem siger at en milliard almindelige levende lys ikke også er en form for julepynt? :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Elsker når julepynt bliver holdt helt stille og roligt, og mere vinterinspireret end juleinspireret med alt det røde osv. :)

 4. Så fint.
  Hvor er lysestagen til dit kalenderlys fra? Jeg er nemlig på kig efter sådan en helt enkel én…

 5. Så fint og enkelt. Og ja det er dejligt at købe en eller 2 ting hvert år og så på den måde opbygge ens samling.