Et dejligt minde

I denne måneds udgave af Boligmagasinet kan man – fordelt på hele 10 sider – kigge nærmere på mit lille hjem. Eller forhenværende hjem er det ret beset. Jeg nåede nemlig lige akkurat at indrette det færdigt (så færdigt som den slags nu bliver), inden jeg rykkede teltpælene op og flyttede sammen med min kæreste i juli i år.

Er så stolt og glad over, at min gamle lejlighed har fået så meget plads i bladet og selvom det på sin vis er lidt bittersødt at se det, nu hvor jeg ikke længere bor der, så er det også et virkeligt dejligt minde. Og meget fint at have fået foreviget det på den måde :)

Her er et lille sneak peek og har man lyst til at se mere, er det decembernummeret af Boligmagasinet, man skal have fingrene i.

english-med-grey21

My former (tiny) apartment got the nicest 10 pages spread in the December issue of Danish interior magazine Boligmagasinet. Even though it’s somewhat bittersweet as I don’t live there anymore it’s such a nice memory to have and I’m so happy (and a little proud) that it was perpetuated this way.

(Visited 2.226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Det må da virkelig også bare være en helt fantastisk ting at have liggende. En ren glansbilledsamling af dit smukke (tidligere) hjem! Kan godt forstå, at Boligmagasinet ville forevige det. Af hvad jeg kunne se på dine billeder derfra, så boede du virkelig dejligt der :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Tak søde Lisbeth og ja, der var rigtigt, rigtigt rart :) Lidt vemodigt at se tilbage på, men så dejligt med de fine fotominder. Knus

 2. Ih, hvor hyggeligt – elskerelsker at blive “inviteret ind” i folks hjem i bolig blade, og når man jo nææææsten kender dig, er det jo bare endnu skæggere. Personlighed skinner jo altså igennem, sådan som man vælger at bo. Det skal jeg helt sikkert på biblo og bladre forbi :D

  – Anne
  wwww.venterpaavin.blogspot,com

  1. Det begynder i alle tilfælde at ligne noget, selvom det er blevet en noget langtrukken proces ;) Kram