Glædelig jul

happyholidays

Mit julekort fra i år – hermed også til hver og én af jer :)

Min dag er startet med rar morgenmad med min kæreste og efterfølgende tog alle mine gaver og jeg ud til mine forældre på Frederiksberg. Her skal Penny og jeg fordrive ventetiden med en lang tur i Frederiksberg Have og Søndermarken og så ellers med at hjælpe til med maden (ikke så meget Penny, der nøjes med at agere mundskænk) og hygge med min familie.

Rigtig glædelig jul til jer allesammen! Tak for at I læser med, kommenterer og gør dette til et helt specielt, fint fællesskab <3

Jeg håber, at I får den herligste aften og nogle dejlige juledage.

Og et ekstra stort kram til de af jer, der har én eller flere I savner eller for hvem julen er særligt ensom eller konfliktfyldt.

Jeg savner selv min mormor så meget i disse dage og selvom alle minderne er gode, bliver det specielt at skulle fejre jul uden hende for første gang. Mange tanker til de af jer, der har det lige sådan.

Klem

Emily

english-med-grey21

I wish all of you a very merry Christmas! Thank you so much for reading along and for all sweet comments and support.

Hugs 

Emily

 

(Visited 1.115 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. 1000 tak fordi du har skabt dit lille univers – det gør lige dagen lidt mere hyggelig, når man ser, at der er kommet nyt..:)
  Rigtig glædelig jul til dig, Penny og familien, jeg håber, at I får en rigtig hyggelig aften, selvom der mangler en vigtig person.. Det er aldrig sjovt, at skulle igennem det første gang.. Eller anden eller tredje for den sags skyld..

 2. Rigtig glædelig jul til dig og dine :-)

  Det der med at savne bliver nemmere med årene – men det forsvinder nok aldrig helt. Jeg har vænnet mig til at savne min far og min lillebror, men jeg ville ønske, at de stadig var blandt os og kunne være med juleaften. De er med i tankerne!

  Min kæreste og jeg skal holde jul sammen for første gang, og jeg glæder mig; vi bliver 17 i alt, inkl. 8 børn, så der bliver gang i den :-)

  Tak for din fine blog, som jeg nyder at følge med i. Jeg ser frem til at læse med i 2016!

 3. Heeej Emily :-) Tak for den fine julehilsen – også en stor julehilsen tilbage, jeg håber du får en hyggelig og dejlig aften sammen med alle dem du holder af :-) Jeg glæder mig til at følge dig igen til næste år … :-) :-) Kh Maiken

 4. Hej Emily,
  Jeg er sikker på, I får en dejlig aften. Mistede selv min “farmor” (kompliceret forklaring udeladt) for er par år siden, og jeg har stadig ikke vænnet mig til jul uden hende. Til gengæld forsøger jeg at mindes alle de gode stunder, vi har haft; en disciplin du med sikker mestrer :) I år sidder min kæreste i Afghanistan, og selvom vi endnu ikke fejrer jul sammen, så føles det meget underligt, at han er så langt væk og iklædt uniform. Nuvel. Det bliver min egen familie jo heldigvis ikke mindre værd af :) Glædelig jul til dig. Knus.

 5. Glædelig Jul, Emily, og Tak for en skøn blog, som jeg altid glæder mig til at læse!
  Tak for din fine bog, som jeg har og ind i mellem kigger i/læser i – den kan du være SÅ stolt af.
  Jeg håber du får en dejlig aften med Penny og dine forældre.
  Mange Julehilsener,
  Marianne

 6. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Jeg kender selv til det at savne og mindes dem eller den man savner til jul. Man tænker på, at man lige skal ringe og fortælle noget man har set eller oplevet. Og man så indser, at det kan man ikke. Så her i aften tænker jeg på de juleaftener vi har haft sammen og glæder mig over dem, så føles det hele lige pludselig lidt bedre. Rigtig glædelig jul til alle

 7. Glædelig jul Emily! Jeg fik din bog i julegave, så den vil jeg glæde mig til læse og bruge til at give hverdagen lidt glamour :) Rigtig god nytårstur!