Fredagscocktail: Beet Bitch

beetbitch3

Woop så blev det fredag! Og en helt særlig god en af slagsen i mit ringhjørne, der er nemlig udsigt til alletiders weekend. I aften skal jeg ud at spise i Kødbyen med en gammel kollega, lørdag skal jeg spise morgenmad med hende her på Otto (english muffin og brombærkringle here I come!) og efterfølgende ud at besøge en veninde i hendes nye hus resten af dagen og søndag skal jeg på spa i Sverige med min mor. Av det bliver godt!

Så godt at det fortjener en lille fredagssjus og -skål. I anledning af at det er januar og dermed helsemåned, byder jeg på en sund(ere) drink med friskpresset juice. Jeg fik engang en lignende på Neighbourhood og kunne rigtig godt lide idéen med at bruge frisk grøntsagssaft i drinks.

english-med-grey21

Woop weekend in sight! And a very good one for me as I have plenty of fun plans just around the corner. Tonight I’m having dinner at one of my favorite places with an old colleague, saturday will be brunch with this sweetheart and later on I’m going to see a friends new house and hang out with her and sunday I’ll drive to Sweden to enjoy some spa time with my mother. Oh it’s going to be so good!

So good that it deserves a little drink and a toast. As it is January I’ve made some healthy (-ish) drinks with cold pressed beet juice. I really like the idea of using fresh vegetable og fruit juices for your cocktails as they’re full of flavor, natural and clean.

beetbitch2

Filosofien er lidt som med en Skinny Bitch (vodka og danskvand), at drikke noget der er så rent som muligt, så man ikke får fyldt kroppen med for mange tilsætningsstoffer, sukker osv. Men husk at drikke med måde alligevel :)

english2lyse

The idea behind a drink like this is in the same genre as that of the Skinny Bitch (vodka and sparkling water): To drink something as clean as possible without any (added) sugar or artificial stuff. But drink responsibly anyhow ;)

beetbitch1

BEET BITCH – pr. drink
2-4 cl vodka
12 cl friskpresset saft af rødbede, æble, ingefær og citron*
citronskive og hindbær til pynt

  • Fyld et glas med is og hæld vodka og juice over.
  • Rør rundt og pynt med citron og hindbær.

*Du kan selvfølgelig presse lige den saft du har lyst til, tilsæt gerne lidt hindbær eller mynte til denne blanding eller begge dele. Og måske lidt gulerod eller appelsin.

Husk at smage/tilsmage juicen inden du blander den med vodka. Hvis du vil have den sødere, så tilsæt mere æble, mere syrlig, så tilsæt mere citron osv.

Jeg var, som I kan se, doven og brugte en færdig juice med rødbede, æble, ingefær og citron (de har også en lignende fra Palæo i 7-Eleven). Det kan man snildt gøre, hvis ikke man kan (eller gider) presse selv.

english2lyse

BEET BITCH – per drink
2-4 cl vodka
12 cl beet, apple, ginger and lemon juice*
lemon and raspberries to garnish

  • Fill a glass with ice and add vodka and juice.
  • Stir and garnish with a slice of lemon and a raspberry 

*Juice it yourself if possible and add whatever you feel like. Some mint and raspberries would be lovely in this mix.

beetbitch7

Skål og god weekend <3

english2lyse

Cheers and have a nice weekend <3

beetbitch4

 

(Visited 1.390 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Jeg fik en anden version på Madklubben i mandags. Gin, rødbede saft med kandiseret ingefær på toppen. Virkelig god, selv hvis man ikke er den store fan af gin. :-)

    1. Uh det lyder vel nok også godt, elsker kandiseret ingefær! Den må jeg også prøve at lave, tak for tippet <3

    1. Jeg har købt dem i den vin/spiritushandel, der ligger på Værnedamsvej :) Knus Emily