Weekly Wanted

ww15

Denne uge kaster jeg lange blikke efter en lysegrå taske, den mest vidunderlige og specielle parfume (var inde at dufte til den i dag og er helt besat) og så den allersmarteste og pæneste læbestift som makeupartisten brugte på mig på skydningen i tirsdags. Blandt andet…

 1. Blondekjole med kvaster fra Anine Bing
 2. En middag på Musling
 3. Santal 33 fra Le Labo
 4. Grå skuldertaske fra BOYY
 5. Lakridsbar fra MÄT
 6. No Lipstick lipstick fra Perricone MD
 7. It’s all easy af Gwyneth Paltrow

english2lyse

 1. Lace dress with tassels by Anine Bing
 2. A dinner at Copenhagen restaurant Musling
 3. Santal 33 by Le Labo
 4. Grey purse from BOYY
 5. Licorice bar from MÄT
 6. No Lipstick lipstick from Perricone MD
 7. It’s all easy af Gwyneth Paltrow

kan indeholde reklame i form af affiliatelinks

(Visited 1.945 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

   1. Det er lige akkurat den. Mit link driller og har rettet nu :) Dør lidt over den… Klem til jer

 1. Jeg har haft Santal 33 i et par år nu og jeg kan aldrig gå med andet. Den dufter helt fantastisk! Jeg har fået SÅ mange kommentarer af fremmede mennesker om den, skrevet navnet ned på servietter osv. Den kan virkelig noget :)

 2. Jeg har ledt efter den læbestift i lidt tid – ved du, om den kan købes i DK (i København, helst)?