Weekly Wanted

COLLAGE EMILY

I anledning af den lækre, lille helligdag i morgen, får ‘Weekly Wanted’ lov at udkomme en dag for tidligt. Og så har jeg i stedet rykket diskussionen af Stolthed og Fordom til i lørdag, så vi kan hygge os med den i den forlængede weekend.

Men lige akkurat nu har jeg fredagsfornemmelser for alle pengene og det eneste jeg kan tænke på er at tage mine solbriller på og hoppe i mine Vans og spurte ud i solen og nyde en pizza og et glas rosé, når klokken lige om lidt slår fyraften. Nå ja, og så en ørering jeg ikke kan få ud af hovedet og en farverig bluse… og en taske…

Rigtig god fridag allesammen <3

  1. Elena strik fra Storm & Marie
  2. Et glas kold rosé i solen
  3. Sahara taske fra Leowulff
  4. Solbriller fra Westward Leaning
  5. Elipse Nuit ørering fra Sophie Bille Brahe
  6. Yndlingspizzaer fra Gorm’s
  7. Old Skool sneakers fra Vans

 

(Visited 1.653 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer