Weekly Wanted

ww16

Nogle af de sager jeg går og drømmer om lige nu. De smukke frynsesandaler må nok blive ved drømmen lidt endnu, men er netop blevet inviteret til et bryllup i sensommeren, så måske jeg alligevel har en undskyldning…

Mon Roi har jeg allerede set og den må anbefales. Omend den er frygteligt hjerteskærende og mit crush på den gode Vincent Cassel led et lille knæk. For han spiller (og gør det godt) et veritabelt røvhul i filmen for nu at kalde en spade for en spade.

 1. Hvid blondekjole fra Gestuz
 2. Biernes historie af Maja Lunde
 3. Guldøreringe fra Sofie Lunøe
 4. Røde frynsesandaler fra Aquazurra
 5. Crossbody taske fra & Other Stories (findes i 8 farver)
 6. Mon Roi med Emanuelle Bercot og (yndlings!) Vincent Cassel
 7. Snoopy tee fra TSPTR
 8. Shorts i øko-bomuld fra Aiayu

Kan indeholde reklame i form af affiliatelinks

 

(Visited 1.950 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Uhhh, den der taske..:) Jeg har godt nok overvejet den, men hvis jeg lige holder mig i skindet en måned endnu, bliver det Lily fra Mulberry, der flytter ind, og hun har været længe ventet..:)

  1. Shit man! Hmm… måske jeg lige skal se om ikke jeg kan finde en læseprøve på den først så ;)