Loppe Ladies

loppeladies

Jeg holder loppemarked med nogle flotte damer med nogle flotte garderober næste søndag, så kom og gør et kup!

Jeg har virkelig tømt ud af skabet og sælger hele molevitten til en god pris. Der er også lidt beauty og bolig i min bod. OG er der et eller andet særligt du har set dig lun på i min garderobe, så læg gerne en kommentar, så vil jeg se på, om det ikke også skal med.

Håber vi ses :)

Læs mere og meld dig til her. Og det er helt gratis/ingen entré.

english2lyse1

I’m having a little flea market together with some really nice ladies with some really nice wardrobes next sunday. I’ll be selling clothes, shoes and a little beauty and interior. Stop by if you’re in Copenhagen.

 

(Visited 2.532 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Ej nej nej, overvejer virkelig at flytte til Kbh, du har nemlig bare så mange fede ting/tøj. Men hav en rigtig god og ikke mindst, en sjov dag ;)

 2. Den lyserøde skjorte fra Kokoon med brystlommer! Har ledt efter den uden held. Jeg aftager gerne:)

  1. Åh den var også så smuk (og godt husket!), det var desværre blot en jeg lånte af Me & the Met i sin tid… Men har et par andre ting fra Kokoon med :) Knus Emily

   1. Øv bøv:) Men jeg havde også helt glemt, hvor petite du – og de andre loppe-damer – er, så det ville vist ikke engang gå, selvom motivationen er grande.

 3. Jeg er stadig helt vild med den maxikjole fra Bon’A Parte med blondedetaljerne på ryggen! Så flot jo! Så hvis du vil af med den, vil jeg i hvert fald meget gerne overtage den :)

  1. Orv hvor er I gode til at huske! Den er desværre allerede solgt, men skal se om ikke jeg kan finde noget lignende at tage med :) Kram E

  1. Hej Camilla

   Den kan jeg godt forstå du er interesseret i, den elsker jeg også! Og derfor tror jeg det må blive et nej…

   Klem Emily

 4. Hej Emily

  Je leder efter den store blå taske fra Leowulff, som du har/havde. Vil du sælge den?

 5. Tak for svar vedrørende den blå taske fra Leowulff. Jeg kan desværre ikke komme til jeres loppemarked da jeg har besøg fra udlandet hele weekenden. Hvis du vil sælge den til mig, er du velkommen til at skrive på 25313136.

  1. Hej Mai, jeg er en 36, men har også noget med der er 38 eller Medium. Og så 38-39 i sko. Men ellers har nogle af de andre piger måske noget :) Kh. Emily