I dag er vi nået til anden cocktail ud af de i alt fire drinks, jeg har lavet sammen med Baileys og bartender extraordinaire Hardeep Rehal. Og det er en lækker sag, kan jeg godt sige jer. Tænk saltkaramel, nougat og romkugle (en god en af slagsen) og selvom det lyder som lidt af en omgang, så bliver den hverken for sød eller tung.
Drik den i solskinnet på terassen om eftermiddagen som Hardeep foreslår i videoen nedenfor (vi havde det SÅ skægt, da vi filmede dem og mine shaker-skills blev sat på prøve) eller gør som jeg foretrækker, og nyd den som en dessertcocktail efter maden.
Skål og rigtig god weekend allesammen <3
BAILEYS MED HASSELNØD OG HAVSALT – pr. drink
3 cl. Baileys
3 cl. mørk rom
3 cl. hasselnøddelikør (Frangelico)
1 knips havsalt
Garniture: hasselnødder, havsalt
- Kom alle ingredienser i en shaker, og shake sammen med isterninger.
- Si cocktailen over i et lavt glas (lowball) fyldt med isterninger.
- Garnér med et par ristede hasselnødder (flager fungerer også fint) og et lille drys havsalt på toppen
Er du i tvivl om hvordan og hvorledes eller vil du gerne se mig som yderst entusiastisk gæstebartender på Blume, så kig med i videoen nedenfor :)
Du kan se den første drink i min lille cocktailserie med Baileys her. Det er en lækker sag med havtorn og lakrids. Mmmmmm…
Hov, du har skrevet havtorn i overskriften ;) Synes også det lød lidt mærkelig, så havsaltet i opskriften er nok mere rigtigt :)
Ej det har jeg da også… Er fluks rettet, tak for at du skrev det. Trænger vist til weekend ;) klem E
Ih, hvor ser den her drink altså bare lækker ud, Emily! Og nu elsker jeg tilfældigvis Baileys, så jeg er rimelig sikker på, jeg vil elske den her drink. Tak for opskriften, søde!
Selv tak og så dejligt at den kan bruges, håber du bliver glad for den :) Klem Emily