I dag er vi nået til anden cocktail ud af de i alt fire drinks, jeg har lavet sammen med Baileys og bartender extraordinaire Hardeep Rehal. Og det er en lækker sag, kan jeg godt sige jer. Tænk saltkaramel, nougat og romkugle (en god en af slagsen) og selvom det lyder som lidt af en omgang, så bliver den hverken for sød eller tung.
Drik den i solskinnet på terassen om eftermiddagen som Hardeep foreslår i videoen nedenfor (vi havde det SÅ skægt, da vi filmede dem og mine shaker-skills blev sat på prøve) eller gør som jeg foretrækker, og nyd den som en dessertcocktail efter maden.
Skål og rigtig god weekend allesammen <3
BAILEYS MED HASSELNØD OG HAVSALT – pr. drink
3 cl. Baileys
3 cl. mørk rom
3 cl. hasselnøddelikør (Frangelico)
1 knips havsalt
Garniture: hasselnødder, havsalt
- Kom alle ingredienser i en shaker, og shake sammen med isterninger.
- Si cocktailen over i et lavt glas (lowball) fyldt med isterninger.
- Garnér med et par ristede hasselnødder (flager fungerer også fint) og et lille drys havsalt på toppen
Er du i tvivl om hvordan og hvorledes eller vil du gerne se mig som yderst entusiastisk gæstebartender på Blume, så kig med i videoen nedenfor :)
Du kan se den første drink i min lille cocktailserie med Baileys her. Det er en lækker sag med havtorn og lakrids. Mmmmmm…