Flower Power

buket2

Da min mor havde fødselsdag i torsdags, kom min kæreste med den kønneste buket til hende. På eget initiativ. Sød kæreste. Men det var nu egentlig ikke det, det skulle handle om. Det skulle handle om den kønne buket. Der var lige tilpas vild og alligevel konstrueret. Og som indeholdt en hel del overraskende elementer,  der kun gjorde den endnu bedre.

buket1

En helt perfekt, uperfekt buket i mine øjne. Håber, at jeg også får en lignende til min egen fødselsdag om et par uger ;)

Den er købt hos (og bundet af) Lennie i Guldblomst på Guldbergsgade, som I måske allerede kender, hvis I har set det herlige DR program Marta og Guldsaksen om livet i Guldbergsgade på Nørrebro. Hvis ikke så se det, det er mere end hyggeligt.

Og det er Guldblomst også. På sin helt egen måde. Jeg plejede at købe planter og blomster dér, da jeg boede i Brønshøj og blev glad over at genopdage den gennem min mors buket.

buket3

 

(Visited 1.729 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

    1. Av nej jeg har aldrig selv købt en buket dér, men mht de planter jeg har købt der synes jeg det har været ret rimelige priser :)