Vind en surfrejse for to

surf2_zpsn4pz5cru

Præmien er sponsoreret af Lapoint

Jeg er blevet helt bidt af at surfe og vi påtænker både en tur til Cold Hawaii aka Klitmøller på Vestkysten og Biarritz i Frankrig i løbet af sommeren, så jeg kan blive dygtigere på mit longboard. Altså det helt særlige, lyserøde longboard med palmer på, som jeg håber på at få i fødselsdagsgave lige om snart. Hint hint til nogen ;)

Kunne du også tænke dig at prøve kræfter med at surfe, så har du muligheden for at vinde en tur på surfcamp for to med Lapoint, som jeg har lært at surfe hos i henholdsvis Marokko og på Bali. Og det endda til hvilken som helst af deres mange destinationer. Var det noget med en tur til eksempelvis Sri Lanka, Portugal eller Costa Rica?

Processed with VSCOcam with hb1 preset

På campen i Balangan på Bali, hvor vi var i marts.

Man vinder 2 Basic-pakker til en valgfri Lapoint camp indeholdende:

 • 7 overnatninger
 • 7 morgenmåltider
 • 5 aftensmåltider
 • 2 yogasessioner
 • Organisering af udflugter og aktiviteter

VIND EN SURFREJSE FOR TO
OBS! Kan se at I er mange, der lægger kommentarer til indlægget, det er IKKE sådan I deltager i denne omgang. I deltager ved at klikke på linket nedenfor, hvor der står ‘Deltag i konkurrencen her’ og udfylde med svarene :)

Deltag i konkurrencen her (klik på linket og udfyld) ved at skrive hvor du gerne vil hen og hvem der skal med. Du kan se de forskellige destinationer her.

Der trækkes lod blandt alle deltagere. Konkurrencen slutter d. 5. juli og vinderen får direkte besked pr. mail.

Præmien har en værdi af op til 5.200 kr. og kan indløses i et år.

Du skal være minimum 18 år for at deltage. Man skal selv sørge for transport til destinationen. Eventuel surfundervisning skal tilkøbes.

Processed with VSCO with f2 preset

 

(Visited 1.733 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

94 Kommentarer

 1. Jeg ville helt klart tage til Bali! Har et stort ønske om at lære at surfe, så jeg kan følge med min surfer-kærste Emil. Det var selvfølgelig også var ham der skulle med.

 2. Det må blive Bali! Vil helt klar invitere min veninde med, som altid har drømt om at lære at surfe. At give hende sådan en tur, kunne være helt fantastisk :-)

 3. Mmmh, turen skulle helt sikkert gå til Bali! Der ser bare så smukt ud. Den oplagte at tage med ville nok være min søde kæreste, men det kunne altså også være hamrende morsomt at tage af sted med en veninde. Tror også bare hun ville værdsætte yogatimerne langt mere end han ville ;)

 4. Jeg drømmer om at opleve Costa Rica med min dejlige kæreste. Det er hans store drøm at prøve at surfe :-)

 5. Uuuuh hvor lækkert! Jeg ville elsker at komme til Costa Rica med min søde kæreste og surfe dagen lang! Please lad mig vinde <3

 6. Jeg har en meget stor drøm om, at aflægge Costa Rica et besøg, og jeg skal selvfølgelig have min sejler-surf-kæreste med mig. Jeg har aldrig prøvet af surfe, men jeg er født og opvokset i Thy, hvor surfing nærmest er en nationalsport, så at prøve denne fantastiske sportsgren vil være perfekt

 7. Hvis jeg skulle blive den heldige vinder ville jeg helt sikkert tage min søde mand med til Bali. Ingen af os har prøvet at surfe før men jeg er helt klar på udfordringen som jeg tænker kunne være så fed. Og så helt ærligt, Bali, hvor lækkert kan det lige blive. Jeg krydser fingre.

 8. Sri Lanka med min datter – for det er hvor vi drømmer om vores næste rejsedestination skal gå :)

 9. Jeg har kun prøvet et par enkelte surflektioner i Santa Monica, Californien – og endte faktisk med at blåt øje efter at en bølge smed mig med ansigtet først ned i havbunden! Men jeg vil SÅ gerne lære det så jeg er mere end klar på at give det et forsøg mere.
  Jeg ville elske at tage min søster med til Portugal! :)

 10. Den er nem!!! Det bliver Bali med min kæreste. Det ville være en udfordring for os begge, men hold op hvor skønt med sådan en tur :-)

 11. Hvis jeg vandt vil jeg uden tvivl vælge Costa Rica. Og så er jeg ret sikker på at min vandsport-freak-af-en-mand ville blive pænt fornærmet hvis jeg ikke delte oplevelsen med ham.
  Krydser fingre og tæer

  Mvh,
  Nanna

 12. Flot, flot gevinst!
  Mon der er en øvre aldersgrænse også? Jeg er jo MormorMedStiletter, men kunne da frygteligt godt tænke mig at vinde den tur, og helst til Portugal!

 13. Jeg ville klart indløse det på Bali. Skøn ø, som jeg drømmer om at komme tilbage til snart

 14. Jeg ville tage min veninde Maria med til Bali. Hun vil rigtig gerne surfe, og jeg vil bare gerne finde Dylan McKay (og også gerne lære at surfe lidt

 15. Ville ELSKE at besøge Bali! Det skulle selvfølgelig ske sammen med min yndlingsveninde, som jeg til sommer har kendt i 19 år – nu er vi begge lige blevet studenter, og denne rejse ville være fantastisk at opleve i vores sabbatår :-)

 16. Marokko. Jeg ville helt sikkert tage min kæreste med. Han kommer aldrig til at kunne komme med mig på skiferie pga. en ledbåndsskade i knæet (og det er et stort tab for en uddannet skiinstruktør som mig), så aktiv ferie i form af en surfrejse ville være verdens bedste plaster på såret!

 17. Destinationen skulle være Costa Rica og jeg skulle afsted med min skønne kæreste Patrick. Nøj hvor kunne det være lækkert! <3

 18. Jeg vil rigtig gerne til Bali med min kæreste. Han snakker nærmest ikke om andet end at surfe siden har har været i San Diego og prøve det. Det ville være alletiders kandidatgave til ham, når han bliver færdig her inden længe. Jeg krydser fingre :)

 19. Jeg ville tage min mand med til Costa Rica! På bryllupsrejse! Åh, eller Bali! ;-) Vi er netop blevet gift og tager nogle dage til romantiske Paris, men vi drømmer om en bryllupsrejse lidt længere væk end Europa :-)

 20. Det bliver Marokko! Det vil give mig selv muligheden for at komme tilbage til det sted, der indtil videre har gjort det største indtryk på mig. Samtidig med at jeg kan vise dette fantastiske land til min kæreste ;)

 21. Jøsses, en lækker konkurrence!!
  Jeg ville tage min kæreste med til Portugal. Ingen af os er så glade for at flyve, så en lang flyvetur over oceanerne er vi ikke rigtig til, men en tur til Portugal skulle nu nok kunne klares med en dram ingen flyvstart og en dejlig surfer-ferie i vente :-)

 22. Jeg stordrømmer om Bali, så det er der, turen skal gå hen, hvis jeg er lykkens pamfilius og vinder. :) Og så vil jeg invitere en særlig veninde med! :)

 23. Føj for en fed konkurrence:-D Jeg ville invitere min kæreste med; vi har snakket meget om at prøve surfing, så det ville være en oplagt mulighed for at springe ud i det;-)
  God sommer!!

 24. Svært at vælge med alle de skønne destinationsmuligheder, men tror det må ende med Bali, som jeg længe gerne har ville rejse til :) Lysten er kun blevet større efter at have set dine skønne billeder derfra! At prøve kræfter med surfing har også længe stået på to do listen – en sjov udfordring, som jeg vil dele med min søster, der pt. bor i udlandet, og som jeg ved, vil sætte lige så meget pris på oplevelsen som mig :) Fantastisk konkurrence!

 25. Jeg vil tage min mand med, så vi kan grine af hinanden og få en oplevelse for livet.
  Drømmer om at turen skal gå til Marokko :-)

  1. Hov, blev lidt for ivrig! haha
   Åh men altså Bali er jo aldrig er dårligt sted. Har fulgt La point på instagram nogen tid nu og det ser jo simpelthen for lækkert ud. Men det gør Costa Rica også. Og alle de andre steder. Nu smutter vi ned og kitesurfer i Portugal i morgen og så er den jo krydset af.
   Næste tur må blive Bali sammen med min surfmakker, som altid er game på alt. Og det elsker jeg hende for. Man skal sgu sige ja til nye oplevelser. Ja, for fanden. !!

 26. Jeg ville tage tage min søde, dejlige bror med til Costa Rica, for at have vaskeægte søskendetid sammen, det trænger vi til efter et år med sygdom helt tæt på. Han ville elske det!

 27. Jeg ville uden tvivl tage til Bali. Og så ville jeg invitere ham den søde med, når vi begge er færdige med vores specialer. Det ville være den vildeste forkælelse!

 28. Vi (min kæreste og jeg) har drømt om at komme til Marroko og surfe, meditere og opleve kultur. Så distinationen vil for vores vekommende være Marroko og jeg vil med glæde tage mig kæreste med

 29. Helt klart Sri Lanka! Jeg har haft dårlige førstegangs-surfoplevelser i både Ecuador og San Diego, og vil SÅ gerne komme efter det med muligheden for en god omgang undervisning og artige bølger :) Min kæreste skal med – han er nemlig for sej på et board!

 30. Åh! Hvordan skal man vælge?

  Jeg ville tage en veninde med som jeg efter mange års fravær (intet drama :) ) er begyndt at se igen. Hvilket er skønt. Vi har stadig de samme fælles interesser, nu mødes vi bare ikke tirsdage til sy&design på Ungdomsskole længere, men mere til drinks med snak om Tindermænd.
  Da vi begge er singler i starten af 30erne er vi mere end parate til eventyr… så destinationen ville nok blive Costa Rica… eller Bali… eller Marokko… nej Costa Rica! Hola!

  Følger LaPoint på diverse medier og de bliver ved med at pirke til min rejselyst og lige Helen har jeg allerede talt om at tage på tur med langt væk. Men at kunne ringe og sige at vi skal på et virkeligt eventyr ville være intet andet en fantastisk! Sikken en måde at fejre et genopfundet venskab!

 31. Sikke en flot præmie! Jeg skal selv af sted på Lapoints camp på Bali om en måned og glæder mig simpelthen så meget. Er sikker på, jeg bliver bidt af det, så jeg hvis jeg er heldig at vinde, ville jeg tage til Sri Lanka. Jeg rejser alene af sted til Bali, så måske jeg møder en der, der vil med ;-) Ellers må det blive en af mine søde kolleger, der er nogle surfinteresserede iblandt :-)

  1. Hvor er det mega sejt, at du tager afsted alene!! Havde jeg ikke haft manden herhjemme havde jeg måske gjort det samme.. Hvis jeg turde..:)

 32. Århhh, jeg vil bare noget så gerne til Bali og surfe!! Jeg skal da helt sikkert have ham min søde mand herhjemme med mig..:)

 33. Som nyudsprunget student med et sabbatår i vente, kunne en rejse være vildt lækker! Jeg påtænker Portugal, og selvom mange umiddelbart ofte vil længere hjemmefra, så synes keg bare at det ser så skønt ud lige der. Hvis jeg skulle blive den ret(!) heldige vinder, så ville jeg tage min sæde efterskole room-mate med mig – jeg er sikker på at sådan en tur kunne blive (endnu) et dejligt minde. God sommer!

 34. Ih den vil jeg gerne vinde. Kan næsten ikke bestemme mig for destinationen. De lyder alle så lækre! Men jeg ville nok vælge Bali. Der vil jeg så gerne til. Og jeg ville tage min sødeste veninde Anna med. Vi ser hinanden alt for lidt, så det kunne være perfekt med 7 dages surf og kvalitetstid sammen. :-)

 35. Jeg ville elske at komme til Bali med min kæreste! Selvom vi snart har været sammen i fire år har vi aldrig været ude at rejse alene sammen før. Vi sidder tit og drømmer os væk til eksotiske steder og at lære at surfe, så det kunne være helt fantastik at vinde en rejse og gøre dagdrømmeriet til virkelighed!

 36. Jeg ville gerne til Bali og det skulle være med min søde kæreste J.
  God tirsdag aften :-)

 37. Jeg har lidt svært ved at vælge imellem Bali og Norge, men det må nok blive Bali :) Der ser bare helt fantastisk ud. Jeg ville helt klart tage min søster med. Det kunne være helt fantastisk at lære noget nyt og surfing ser virkelig sjovt og udfordrende ud.

 38. Jeg ville elske at kunne overraske min hårdtarbejdende kæreste med en tur til Portugal, hvor vi kunne lære at surfe sammen. Vi har længe talt om det, men vi har aldrig fået gjort noget ved det – dette ville være det ultimative “puf” ;)

 39. Jeg ville tage min kommende mand på bryllupsrejse.. Selvom Bali og Sri Lanka lyder lækkert, kan det kun blive en tur til skønne Marokko, da jeg er gravid og ikke har lyst til at skulle sidde alt for længe i et fly..

 40. Ville elske at komme til Bali på surfferie! Var i Sri Lanka for et års tid siden med en veninde, hvor vi prøvede at surfe, og hvor ville det være fedt at prøve igen på Bali. Turen skulle selvfølgelig nydes med min dejlige veninde!

 41. Et surfkursus på Sri Lanka ville være det perfekte startskud til at komme rigtigt igang med sporten. Jeg har nemlig alletiders mulighed for at surfe året rundt som bosiddende i Tokyo!

 42. Et surfkursus på Sri Lanka ville være det perfekte startskud til at komme rigtigt igang med sporten. Jeg har nemlig alletiders mulighed for at surfe året rundt som bosiddende i Tokyo!
  Dette eventyr kunne være det perfekte mødested for min mor og jeg.

 43. Tak for denne fantastiske mulighed!
  Jeg vil meget gerne til Bali, og det skal være sammen med min mand.

 44. Åh jeg har drømt om Portugals strande og surf siden en portugisisk ungdomskæreste fortalte poetiske om surflivet og Atlanterhavets brusen på sit gebrokne engelsk.

 45. Min kæreste er en habil kitesurfer, som mange gange har hintet til, at han godt gad, at jeg hoppede på boardet. Han surfer på Vestkysten, så snart han har chancen, men det kunne være helt eminent at invitere ham på surftur tur til Bali. Så kan jeg langt om længe lære at mestre sporten. Eller i hvert fald prøve :-) de eksotiske og varmere omgivelser ville i hvert fald fordre både begejstring og motivation.

 46. Jeg vil tage min kæreste med til smukke smukke Norge, efter et hårdt år med sygemelding og stress. Er sikker på at sådan en tur vil kurere den sidste rest af sygdom.

 47. Jeg ville klart smutte en tur til Costa Rica ( har altid været en drømme destination for mig) – Det kunne være mega sjov at prøve at komme op og surfe uden sejl. Vi windsurfer (eller prøver på det) og er blevet mega bidt af det, men det ville være super sjov at prøve at jagte bølgen i stedet – og selvfølgelig sammen med min partner in crime kæreste Sebastian.

  PS: skynd jer afsted til Klitmøller – hyggeligste by med super dejlige mennesker – og ikke mindst sindsyg STORE bølger ;) – God sommer

 48. Jeg vil vildt gerne til Sri Lanka med min kæreste – det ville være fantastisk at kunne give ham den oplevelse!

 49. Jeg ville helt klart tage min kæreste med til Bali. Jeg har prøvet at surfe et par gange, men jeg gad virkelig godt prøve det i en uge intensivt – det kunne være så lækkert!

 50. Jeg vil herre gerne til Bali, og det skulle være med min allerbedste rejsemakker og veninde, Helena :-)

 51. Åh, jeg vil vildt gerne til Sri Lanka -sammen med min dejlige kæreste! Vi elsker at tage på aktive ferier, men indtil videre har ingen af os prøvet at surfe. Jeg er sikker på, det lige vil være noget for os!

  God sommer :-)

 52. Årh det gad jeg godt. Siden du har vist skønne billeder fra Bali har det været en drøm for kæresten og jeg at tage dertil og surfe!

 53. Helt klart Sri Lanka! Jeg ville ELSKE at komme dertil, og oveni købet få muligheden for at lære at surfe.

  Jeg har verdens længste bucket-list, og ham finansministeren herhjemme (min kæreste) er ikke altid lige nem at overtale til at springe med på alle mine påfund ;-)
  Han skal selvfølgelig med hvis jeg vinder.

 54. Jeg ville elske at tage min lillebror med til Portugal. Vi var der på en sommerferie for ti år siden, på den sidste fælles ferie med vores forældre. Det kunne være fantastisk at tage tilbage dertil som voksne sammen.

 55. Bali! Det kunne være en fantastisk oplevelse og nogle ret seje udfordringer. Jeg ville helt sikkert elske at komme afsted sammen med min skønne lillesøster.

 56. Jeg vil så gerne tage min mand med til Marokko -vi har i en længere periode haft ALT for meget arbejde og ser ikke rigtig hinanden i løbet af ugen. Med to børn, hund, hus og have der også skal passes, har der bare ikke rigtig været tid til at passe på hinanden.. Vi har aldrig prøvet at være afsted, bare os to -så nu må det simpelthen være på tide, det trænger vi så meget til <3

 57. Det er jo den vildeste gave. Jeg vil så gerne prøve kræfter med surf. Jeg vil tage min søde kæreste med og vi ville gerne til Sri Lanka! :)
  Håbet det bliver mig. Wehuuu

 58. Jeg ville elske at komme til Portugal! Ovenpå en stresset tid med eksaminer og sygdom, ville det være fantastisk at kunne trække stikket ud sammen med min søde og trofaste kæreste.

 59. Jeg ville tage min veninde Maja med til Sri Lanka – vi har i forvejen talt om at skulle udforske øen, så et surfkursus oveni ville være toppen af kransekagen :-)

 60. Det er jo en helt vild konkurrence! Jeg ville elske at kunne hive min lillesøster med og hoppe på et fly til enten Sri Lanka eller Marokko. Wauw, får helt rejsekriller nu :-)

 61. Har altid drømt om at komme til Bali – wauw! Jeg ville tage min søde veninde med, som er ligeså elendig til at surfe som jeg ;-)

 62. Wow en præmie! Jeg ville vælge Norge. Jeg synes det er verdens smukkeste land, og at få chancen for at surfe der, ville være en drøm. Jeg ville tá min dejlige kæreste med :))

 63. Jeg ville tage til Marokko med min soede veninde som jeg ser alt for sjaeldent – har altid droemt om at komme til Marokko, saa det ville vaere den perfekte rejse! :-)

 64. Jeg gad helt vildt, mega gerne tage min kæreste under armen og med til Bali – surf, sol, vand og kolde øl i aftenskumringen; ARj det gider jeg godt!

 65. Fantastisk konkurrence! Jeg vil gerne til Marokko med min barndomsveninde. Afrika er nemlig det eneste kontinent, som hun ikke har været på endnu – og så elsker vi begge at være aktive på vores ferier, men ingen har os har prøvet kræfter med at surfe endnu ;-)

 66. Det lyder fuldstændig fantastisk – ville elske at komme til Bali og surfe! Og det er jeg sikker på, min søde kæreste også ville være helt med på :) Krydser fingre!

 67. Min surf-ferie skulle helt klart gå til Bali!

  Jeg var der på backpacker-tur i mit sabbatår, men var desværre ikke en garvet surfer på det givne tidspunkt. I dag har jeg fået taget min surfer-mødom (i Seignosse på vestkysten i Frankrig – dejligt sted!) og ville derfor med glæde vende tilbage til Bali og give den som surfer-chick ;-)

  Tak for en dejlig blog! :-)

 68. Bali ser vidunderlig ud! Jeg vil selvfølgelig tage min mand og vores to piger (en på 9 år og en på 10 måneder) med ☀️

 69. Bali med min lillesøster Ditte Gry. Fordi vi aldrig lærte at stå på skateboard, men altid har drømt om Asiens magiske varme…

 70. Ej hvor ville jeg gerne til Bali og surfe med min dejlige kæreste. Dette ville være det nødvendige skub

 71. Jeg vil super gerne til Bali og dette kunne være en perfekt lejlighed til det :) Jeg vil tage afsted med min søster så vi kan opleve noget nyt sammen.

 72. Ååh jeg elsker at surfe, er faktisk lige flyttet til cold Hawaii og er så småt igang med at tæmme bølgerne i Vesterhavet, men har altid drømt om at komme til Bali og prøve det sammen med min veninde :-)

 73. Jeg ville elske, at komme til Bali for at lære at surfe! Jeg var i Australien for halvandet år siden og prøvede det kort – nøj hvor var det fedt!
  Jeg ville tage min kæreste Mikkel med! Han er totalt bidt af at stå på Longboard for tiden, så mon ikke et surfboard også ville falde i hans smag :)

 74. Bali stemmer vi! Billigt, godt vejr, og vi har i lang tid gerne ville derhen ;) vi skal selvfølgelig afsted med hinanden, mvh Alex & Sonia’en