Filmtip

ng6_1200_1779_81_s

Har I set The Nice Guys?

Det vrimler ikke ligefrem med gode film i biograferne her om sommeren, men vejret er tilgengæld biografvejr, så i sidste uge smuttede vi alligevel ind og så The Nice Guys.

Og sikken et held. For selvom jeg normalt ikke er til fald-på-halen-komik, så kluklo og skraldgrinede jeg mig igennem næsten samtlige 1 time og 56 minutter i selskab med Ryan Gosling og Russel Crowe. Og herlige, skarpe Angourie Rice ej at forglemme. Altsammen tilsat masser af sort humor, 1970’er lir og med L.A. som kulisse.

Det er jo ingen hemmelighed at Ryan Gosling er dygtig til at være cool og pæn (læs meget lækker), men jeg blev overrasket over hvor god han er som morsom og kikset.

Kæmpe tommel op herfra, hvis I vil ind at se en herlig sommerfilm.

 

(Visited 1.489 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. “Lars and the Real Girl” er en anden anbefalelsesværdig Gosling film hvor han måske ikke benytter sig så meget af sin evne til at være cool og pæn – til gengæld brilliere han som kikset og helt forkert :D En god indie-film fra tiden før/lige efter the notebook og inden verden gik helt bananas over manden :)

    1. Åh den havde jeg helt glemt! Så fin jo! Den må jeg snart gense, tak for at minde mig om den :) Klem Emily

    1. Jeg falder heller ikke bagover, når jeg ser ham, så du er ikke den eneste. Men altså, jeg synes da heller ikke han er grim… :-)

    2. Jeg synes han er ret cute, men er heller ikke ved at falde på halen over ham. Men han er en dygtig skuespiller synes jeg :) Knus E