3 situtationer: 1 taske

annonce-u-baggrund11
MB2

taske fra by Malene Birger

Da jeg gik i gymnasiet havde jeg en stor, sort nylontaske fra Birger Christensen, som jeg i en lang periode brugte som skoletaske. Det gjorde vi i øvrigt allesammen. Og jeg er ret overbevist om, at det ikke kun gjaldt Christianshavns Gymnasium, men at det var et ganske udbredt fænomen dengang i starten af nullerne.

Tasken var ikke bare med i skole, den agerede også weekendtaske, træningstaske, shopper m.m. Med andre ord blev den brugt flittigt og blev derfor slidt i stykker og jeg har savnet den en hel del siden.

Så stor var min glæde, da jeg fandt ud af at by Malene Birger netop har lanceret en lignende taske, perfekt til når man lige skal have lidt (læs: meget) mere med end håndtasken kan rumme. Og det skal jeg ofte. Faktisk har jeg stort set altid både en stor og en lille taske med mig – noget jeg bliver drillet (kærligt, håber jeg) en del for af alle jeg kender.

Nedenfor kan I se hvad jeg fylder i min store taske i tre forskellige situationer.

malene birger work

Med på kontoret: Morgenmad to-go i form af chiagrød, kaffe, telefon, computer, visitkort, notesbog og eftermiddagssnack. Og mit kamera selvfølgelig, men det er af gode grunde ikke med på billedet ;)

For jo, jeg har netop fået kontor inde i byen, så nu skal jeg til at pakke mine arbejdssager hver morgen.

malene birger training bag

I træningstasken: Drikkedunk, håndklæde, træningstøj, -ur og -sko, facial spray, sager til badet, mobil, høretelefoner, min yndlingsproteinbar, hårelastikker og alletiders løbebog.

malene birger weekend

Pakket og parat til romantisk weekend-getaway (måske til Paris): 1 sæt tøj, der duer til det hele, toiletsager i rejsestørrelser, en lille roman, en guidebog, rød neglelak, sorte blonder, bobler og smykker.

 

(Visited 4.005 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Mange tak og ja, lige præcis. Måske jeg burde lade computeren stå herinde ;) Kram Emily

  1. Do it! ;) Jeg skal afsted sidste weekend i august og glæder mig helt umanerligt meget. Elsker altså bare den by <3

 1. Hvor er jeg bare vild med den taske! Den er da bare helt perfekt til det hele. Der er simpelthen ikke noget bedre end tasker, man bare kan bruge til det hele :) Og tillykke med at have fået kontor inde i byen. Det er da vildt fedt!

  1. Lige præcis! Og mange tak Heidi, det er startet så godt i dag, så er meget glad for det :) Knus Emily

  1. Det er fra Weck og er købt i Brugsen, men tror også de kan fåes mange andre steder :) Knus Emily

  1. Åh det er jeg glad for du siger, blev pludselig bange for at det kun var mig der kunne huske dem/på mit gymnasium de florerede ;) Knus Emily

 2. Jeg har altså også et uendeligt crush på den størrelse taske. Min er ganske vidst bare fra Bilka til en flad 50’er, men størrelse er genial! Bruger den på studiet, på jobbet, på weekendtur, til stranden, i parken – til alt! Så kan jeg jo altid drømme om en dag at få råd til at opgradere lidt, hehe ;)

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, den er så god. Både pæn og praktisk. Åh ja, det er det fineste mønster, den er jeg også så glad for :) Knus Emily

  1. Det er et Suunto Ambit3. Det kan ret mange ting (også en masse jeg ikke har lært endnu), men er mægtig glad for det :) Liiiidt stort til min arm/hånd dog.
   Tusind tak :) Knus Emily

 3. Hej Emily.

  Du har tidligere fortalt om det at arbejde hjemmefra, hvor det virkede til, at det passede rigtigt godt til dig. Vil du fortælle lidt om, hvorfor du har valgt at arbejde ude i byen i stedet? Jeg er selv lige startet som selvstændig og har valgt kontorfællesskab, så forstår godt lysten til at komme hjemmefra :-)

  1. Hej Stina, jamen det gør det også stadig og jeg kommer nok kun til at bruge kontoret ude 2-3 dage om ugen. Men jeg fik et tilbud jeg ikke kunne afslå ;) Bedste kontormakkere til en meget billig husleje, så nu kan jeg gøre begge dele og forhåbentlig få det bedste fra begge verdener :) Knus Emily

 4. Hahah hvor er det tilfældigt, Emily! Har netop kasseret min sorte Birger Christensen fordi den var helt slidt op og leder efter en ny taske til uni og den her er jo perfekt! Er din den helt store eller mellemstørrelsen? :)

 5. Hej Emily,

  Nu skriver jeg lige på et gaammelt indlæg, men jeg søgte på dig og kamerataske, fordi jeg godt gad vide, hvad du gør af dit spejlreflekskamera, når du er ude :) ? Jeg har lige anskaffet mig et, men synes simpelthen alle dertilhørende tasker er klodsede. Og ved ikke, om det er risky business at smide kameraet ned i en almindelig håndtaske, når jeg er på tur. Hvad gør du :)

  KH sara