Mornings like this

morgen1

Ja, ja det kommer nok ikke ligefrem bag på jer, at jeg er glad for morgenmad eller morgener i almindelighed for den sags skyld. Det er nu engang min yndlingstid på dagen. Men når morgenen tilmed starter med surf og derefter byder på kaffe, morgenmad, havkig, sol og magasiner på terrassen, så er jeg altså mere end tilfreds.

Ps. Lyst til lidt morgenmadsinspiration? Kig med i opskriftindekset, som jeg netop har opdateret.

morgen2

Surfers Journal, fransk ELLE, kokosyoghurt med bær, kaffe og trætte surf-arme. Åh søde ferieliv altså. Lige om lidt går turen hjem igen, så i dag er det bare at nyde, nyde, nyde. Nappe en ekstra tur på boardet selvom armene næsten ikke kan mere og en ekstra is (dessertmaven kan altid godt).

Ønsker jer en mægtig fin tirsdag også :)

morgen4

(Visited 1.977 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer