God weekend

weekend2

I skrivende stund sidder jeg og nyder min morgenkaffe og en af de gode vafler i selskab med Drømmemanden og avisen, inden jeg om lidt skal ud ad døren. Jeg har nemlig en weekend, der er proppet med spændende sager foran mig. Det glæder jeg mig til at fortælle lidt mere om i morgen.

Hav det rart og hav en dejlig weekend så længe.

Klem
Emily

weekend1

(Visited 1.977 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Hej Emily. Lige en kommentar til indlægget om Essie arrangementet. Den fine nederdel er jeg da nødt til at må købe også. Men hvordan er den i størrelsen. ? Er normalt en 38. Nu har du jo ualmindeligt pæne ben men jeg ville nok bruge den med strømper under. Den ser noget kort ud. Tænker du ikke den kan styles på mange måder. Det er du så god til. Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, av den er også bare så fin. Er så glad for min :) Jeg har den i en 38. Er normalt en 36-38, men valgte den i 38, da den netop ikke skulle være alt for kort.
   Åh tak hvor er du sød, men ja, den er også pæn med strømper under. Jo, helt bestemt, tænker også den vil være pæn med en lyseblå skjorte, en blondetop osv. Og skal det være lidt mere afslappet går sneakers til eller flade loafers/sandaler også perfekt an :) Kram

  1. Av det ved jeg ikke, det er min kontormakker, der har den stående. Det er en Bearbrick og ved at de kan fås flere steder på nettet, men hun har vist købt den her i København. Hører hende lige ad i morgen :) Knus

 2. hvor er den fine bamseskulptur fra? ?? kommer der et indlæg om den? ? eller bare et link ? ps. dejlig blog! elsker at følge med i og om alt og ingenting ☺️ mvh. camilla

  1. Ih hvor er det bare dejligt at høre Camilla :) Mht bamsen så se svar ovenfor til Maria :) Kram Emily