Skønhedsfavoritter august

beauty august9

Sidste måned bød både på nye favoritter og et gensyn med en gammel kending i min skønhedsrutine. Og jo, jeg er glad for, at vi har et stort badeværelse. Og at jeg hverken har en hud eller en mand, der flipper ud over alle de sager, jeg har i rotation ;) Men jeg elsker nu engang at agere forsøgskanin, prøve nyt og variere. I alle tilfælde når det kommer til sminke, cremer og deslige.

Så hvis det var noget med verdens bedste håndsæbe, et lille mirakel til håret (som jeg har måtte overgive mig til), den mest præcise eyeliner, fast og strålende hud i ansigtet, solbeskyttelse til det lange hår og/eller farvede hår, en ansigtsolie der er lige til at spise og en mere end nydelig creme blush og en ditto læbestift så er det bare at kigge med nedenfor.

Og tip mig meget gerne den anden vej, hvis I har et eller flere skønhedsprodukter, I har prøvet for nylig og kan anbefale :)

beauty august4

Resurection Aromatique Hand Wash fra Aesop
Jeg ønskede mig – og fik – denne i fødselsdagsgave og selvom den er svinedyr af en håndsæbe at være, så er hypen ikke uden årsag. Udover at pynte gevaldigt på vores badeværelse, så dufter den også så godt, at det virker som aromaterapi hver eneste gang, man vasker hænder og den virker ikke udtørrende.

Miracle Hair Treatment fra Eleven Australia
Det eneste jeg ikke kan lide ved denne her, som jeg fik i sidste måneds Goodie Box, er at den indeholder lidt silikone, noget jeg ellers helst undgår i hårprodukter. Men bortset fra det, er den fantastisk og derfor gør jeg en undtagelse. Og har brugt den hele sommeren. Den er et all-round hårprodukt, der kan bruges i vådt som tørt hår og som giver fugt, glans og lækkerhed, samler spidser og beskytter mod sol. Og så dufter den himmelsk af kokos og sender fluks tankerne på flugt mod varmere himmelstrøg.

beauty august2

Master Graphic eyeliner fra Maybelline
Denne er en gammel traver i min makeuppung, men har netop købt en ny og blev derfor mindet om hvor glad jeg er for den. Og hvorfor jeg har brugt den i snart to år. På trods af dens tykke udseende er den super nem at tegne snorlige, tynde streger med. Eller at lave det perfekte cat eye med takket være den vinklede, kaligrafiagtige spids.

Kan fås blandt andet i Matas og flere supermarkeder.

Age Defence face brush fra Karmameju
Jeg bruger flittigt en tørbørste på kroppen fra Karmameju, så da jeg hørte, at de også har lavet en blød og blid miniversion til ansigtet, måtte jeg prøve den. Tanken med den er at sætte gang i blodcirkulation og lymfedrænage og ikke at eksfoliere som man nemt kunne tro. Således ‘motionerer’ den huden, der gerne skulle blive fastere og mere strålende som følge og det synes jeg ikke er helt galt. Jeg bruger den cirka hver anden morgen på tør hud inden jeg renser mit ansigt.

Kan fås i Magasin, nogle Matas-forretninger og her.

beauty august7

Sun Protection Spray fra Balmain
Jeg har ikke været så dygtig til at praktisere det førhen, men langt, lysnet hår, der tilmed er groft i strukturen, bliver virkelig hærget af solen, så i år tænkte jeg at prøve at passe lidt bedre på det. Nu har det ikke været den varmeste sommer, så det spiller selvfølgelig også ind, men jeg synes nu alligevel at det har haft den ønskede, forebyggende effekt og mit hår virker ikke så sommertræt og -tørt, som det plejer.

Subtile Cushion blush fra Sonia Rykiel x Lancôme
Ikke nok med at det er den kønneste lille æske, så er creme blushen indeni også noget så pæn og giver ‘naturligt’ rosenrøde kinder, så man ser helt frisk og vindblæst ud på den lækre måde. Nem at påføre med den lille svamp der følger med, men man kan også duppe den på med fingrene.

beauty august3

Lipstick fra Nars
Jeg prøver fortfarende at øve mig i at blive bedre til at gå med læbestift og jeg synes især det er pænt med en mørk rød lige nu, hvor huden har fået lidt sol og man kan lade øjnene være bare bortset fra en anelse mascara. Denne nuance (Fire Down Below) er lige i øjet synes jeg og kommer også til at blive brugt flittigt i løbet af efteråret.

Blue Beauty Drops ansigtsolie fra Raw
Ansigtsolier kan jeg ikke få nok af og denne fra Raw er en ny favorit på badeværelseshylden, den trænger hurtigt og nemt ind (især når den bruges på let fugtig hud) og giver god glød og det der ‘dewy’ look, som jeg godt kan lide. Jeg bruger den lige efter en min facial spray fra Avène og efterfølgende kommer jeg evt. dag- eller natcreme over, afhængig af hvordan min hud føles den dag. Og så er der ikke noget i, som ikke kan spises, hvis man skulle få lyst til det.

beauty august6

(Visited 3.217 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

    1. Hej Tanja, der må jeg være dig svar skyldig, men vil prøve at undersøge det. Men jeg har købt hos Net-a-Porter, der sender til Danmark. Klem Emily