Mahalle

mahalle3

Mahalle er arabisk og kan (ret mig endelig hvis jeg tager helt fejl) oversættes til kvarter eller nabolag. I et af mine yndlingsnabolag, Elmegadekvarteret på Nørrebro, ligger MahalleEn lille café der serverer libanesiske lækkerier.

Her spiste jeg brunch med Kia i går og må lige tippe jer om stedet, for umiddelbart ser det måske ikke ud af meget, men maden var så god og det føltes som en lille, kulinarisk sviptur til Mellemøsten.

english2lyse

Mahalle is Arabic and means ‘neighborhood’ or ‘quarter’. And in one of my favorite neighborhoods of Copenhagen, the area around Elmegade in Nørrebro, you’ll find ‘Mahalle’. A little café serving Lebanese dishes and treats.

I had brunch there with a friend yesterday and I have to recommend this little gem as it might not look like much at a first glance, but the food was delicious and it felt like a little culinary trip to the Middle East.

mahalle

Og så var nogle af de ting vi fik lige til at gøre efter derhjemme (omend jeg aldrig kan få hummus til at smage helt lige så godt selv). Især fladbrødet med hummus, grillet halloumi, avocado, granatæblekerner og sesamfrø må jeg prøve at lave igen snart. SÅ godt.

english2lyse

And some of the dishes we had I’d really love to recreate at home. Especially the flat bread with hummus, grilled halloumi, avocado, pomegranate seeds and sesame seeds. SO good.

mahalle4

What: Mahalle, Lebanese café

Where: Birkegade 6, 2200 Copenhagen N, Denmark

mahalle5

(Visited 15.106 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Fantastisk mad lavet af fantastiske Tarek som altid sørger for en god oplevelse til sine kunder!!

    1. Fantastisk mad lavet af fantastiske tarek som altid sørger for en god oplevelse til sine kunder!!